"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Lipanj 2014. 13:42

Ma nema problema draga!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

MarijaŠ
    20. Lipanj 2014. 14:19

Moj popis je jako jako jako sličan...
    Jedino ovo za pupak nisam znala što bih, i kako bih, ali ću definitivno provjeriti u bolnici, i kupiti na povratku iz bolnice...

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    21. Lipanj 2014. 11:31

i ja sam odusevljena tim jednokratnim podlogama za presvlacenje... imete i u millerovoj knjizici popust na njih... ja si kupila 3 paketa za pocetak jer mi miller bas i nije blizu pa da ne putujemo jos kad bu beba jako mala...
    inace...neznam dal znate da one kupone iz millera mozete iskoristiti na nacin da recimo naprimjer uzmete kao ja 3 paketa podloska i dovoljan vam je samo jedan kupon za popust...a popust se skida za sva 3 paketa pojedinacno... nadam se da ste me skuzile... isto tako znaci mozete sve kupone koristiti iz njihove knjizice...
    super im je to stvar jer u dm-u  recimo jedan kupon vrijedi za jedan proizvod...

Laura 21.08.2014 :-*

Hope
    21. Lipanj 2014. 11:59

Tina0208 pa to je supic!!!!!
    Zbilja nisam znala! Bila sam sigurna da je sistem kao i u DMu!
    Jos tamo nisam ni podignula knjizicu sa kuponima...pa dobro je znati!
    Hvala na informaciji 

ninika11
    21. Lipanj 2014. 12:15

nisam ni ja to znala.. super, hvala na informaciji

beag
    21. Lipanj 2014. 16:41

super za ove popuste u mulleru, s obzirom da kuponi vrijede do 6.mj. 2015. !!

nego, ako nekome treba, a dostupan mu je baby center, imaju akciju, tommee tippee izdajalica je 200 kn, 320kn set.. pa kad sam kod toga, je li dovoljna samo izdajalica s bocicom ili je bolje uzeti taj komplet?? https://www.babycenter.hr/proizvod/00575/prsna-izdajalica-ctn-733

a ima i popusta na stosta jos.... fora mi je i ovaj set tommee tippee sa priborom za njegu, skarice, cesalj, toplomjer...za 159 kn..

ninika11
    21. Lipanj 2014. 18:02

cure vidjela sam dva sterilizatora za bočice i dude od aventa. daj mi recite koja je razlika (osim očito u cijeni)?

DarijaZ
    21. Lipanj 2014. 18:38

...a mene zanima jel ta izdajlaica fakat prijeko potrebna pa da ju moram odmah kupit....??
    ja sam si to nekak mislila kupit kad rodim, pa kad vidim kak i koliko mlijeka imam i kad vidim dal mi to uopce potrebno...

a sto se kupona i knjizice  u Mulleru tice, bolja je nego dm-ova....definitivno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.