e, pa da, vidis! ovo za pupak si ti super rješila....najbolje da pitam onda kak su oni to u bolnici radili, pa kupim na putu doma
i pumpicu nemam, al sam je stavila na popis, ne znam zakaj je sad nisam napisala...
super, hvala! pomogla si!
Super si sastavila popis, meni su ove jednokratne podloge za presvlačenje bile super jer je moja cura mala morala se popišat kod svakog presvlačenja, bar malo. U početku sam svaki dan punu vešmašinu ručnika imala :D Onda mi je bilo lakše ovo :) Još uvijek ju nosim u torbi za svaki slučaj.
Ma nema problema draga!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Moj popis je jako jako jako sličan...
Jedino ovo za pupak nisam znala što bih, i kako bih, ali ću definitivno provjeriti u bolnici, i kupiti na povratku iz bolnice...
Krešimir 19.08.2014. <3
i ja sam odusevljena tim jednokratnim podlogama za presvlacenje... imete i u millerovoj knjizici popust na njih... ja si kupila 3 paketa za pocetak jer mi miller bas i nije blizu pa da ne putujemo jos kad bu beba jako mala...
inace...neznam dal znate da one kupone iz millera mozete iskoristiti na nacin da recimo naprimjer uzmete kao ja 3 paketa podloska i dovoljan vam je samo jedan kupon za popust...a popust se skida za sva 3 paketa pojedinacno... nadam se da ste me skuzile... isto tako znaci mozete sve kupone koristiti iz njihove knjizice...
super im je to stvar jer u dm-u recimo jedan kupon vrijedi za jedan proizvod...
Laura 21.08.2014 :-*
Tina0208 pa to je supic!!!!!
Zbilja nisam znala! Bila sam sigurna da je sistem kao i u DMu!
Jos tamo nisam ni podignula knjizicu sa kuponima...pa dobro je znati!
Hvala na informaciji
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji