"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    antonio
    17. Lipanj 2014. 12:20

Da ja sam gotova sa robicom i torba je spremna sad samo cekam.A ti jesili sve nabavila.

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 12:29

joooj...nisam jos sve kupila za torbu tak da nisam jos spakirana...
    kaj se robice tice imam sad jos tu jednu vesmasinu kaj sam dobila robicu,a ostalo je sve gotovo...
    sad si me stvarno pozurila...moram se hitno pakirati... idemo ovaj tjedan kupiti sve kaj nam jos treba i nadam se da cu bit spremna do kraja mjeseca...

Laura 21.08.2014 :-*

missha
    17. Lipanj 2014. 15:55

Tina, nadam se da bu sve ok i glavno da ti je muž podrška

Tina0208
    17. Lipanj 2014. 17:18

ma sve cu ja to rijesiti jos ovaj tjedan...

Lilly6
    17. Lipanj 2014. 17:20

Mi smo skroz spremni, od torbe,opreme, kolica itd sad samo možemo čekati. Ma najlakše je torbu spremiti u jedan dan sve kupiš i to je to :-)

krafnica
    18. Lipanj 2014. 11:27

Djevojke, neki dan sam u trgovini vidjela spavacice za dojenje. Jel netko imao? Potrebno ili nepotrebno? Kaze zenska u trgovini da je prakticno za rodiliste, kasnije da rijetko ko to stvarno nosi...

Tina0208
    18. Lipanj 2014. 11:30

ja sam si kupila obicnu spavacicu koja ima male gumbeke,ali opet nije da se bas otvara toliko jako da bu beba mogla lijepo sisati... uz to sam si uzela i 2 pidzame jer smatram da se u rodilistu nemam od cega skrivati dok budem dojila..

18. Lipanj 2014. 13:45

Ma ne treba ti specijalna spavacica za dojenje. Ja sam si isto bila kupila neke obicne na kopcanje i bok. S tim da ih na kraju nisam ni izvadila iz torbe, bila sam u njihovim spavacicama i sa cicama "na izvolte" vecinu vremena :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.