Tina samo hrabro,,,,,,,,,neka te nebrine nitko imas svog muza koji je uz tebe i imas jos malo to svoje najvece zlato......
.A babu posalji po kratkom.........
.Oprosti na izrazu........
ma nema frke...ne mislim vise danas na to...jucer mi je bilo gadno,al danas uzivam u pokretima bebe...koliko mogu...naravno zbog bolova...
nego... ja sam dobila jos robice rabljene...jedva cekam da i to operem pa poslozim...
antonio jesi ti gotova s pranjem???
Laura 21.08.2014 :-*
Da ja sam gotova sa robicom i torba je spremna sad samo cekam.A ti jesili sve nabavila.
joooj...nisam jos sve kupila za torbu tak da nisam jos spakirana...
kaj se robice tice imam sad jos tu jednu vesmasinu kaj sam dobila robicu,a ostalo je sve gotovo...
sad si me stvarno pozurila...moram se hitno pakirati... idemo ovaj tjedan kupiti sve kaj nam jos treba i nadam se da cu bit spremna do kraja mjeseca...
joooj…nisam jos sve kupila za torbu tak da nisam jos spakirana…
kaj se robice tice imam sad jos tu jednu vesmasinu kaj sam dobila robicu,a ostalo je sve gotovo…
sad si me stvarno pozurila…moram se hitno pakirati… idemo ovaj tjedan kupiti sve kaj nam jos treba i nadam se da cu bit spremna do kraja mjeseca…
Ajme koja euforija!!! Tako i mene nekad ulovi... Termin je 22.08., a ja još nemam skoro ništa za torbu za rodilište, ono od higijene i to. Ali me tješi da ću to riješiti u dan ili dva, nije neka filozofija kad si isplaniraš, a vjerujem da ćeš i ti tako
Krešimir 19.08.2014. <3
Laura 21.08.2014 :-*
Mi smo skroz spremni, od torbe,opreme, kolica itd sad samo možemo čekati. Ma najlakše je torbu spremiti u jedan dan sve kupiš i to je to :-)
Djevojke, neki dan sam u trgovini vidjela spavacice za dojenje. Jel netko imao? Potrebno ili nepotrebno? Kaze zenska u trgovini da je prakticno za rodiliste, kasnije da rijetko ko to stvarno nosi...
Djevojke, neki dan sam u trgovini vidjela spavacice za dojenje. Jel netko imao? Potrebno ili nepotrebno? Kaze zenska u trgovini da je prakticno za rodiliste, kasnije da rijetko ko to stvarno nosi…
Ja si uzela spavaćicu prokopčanu, običnu pamučnu, isto tako i pidžamice... Dovoljno mi se mogu raskopčati, tako da mislim da nema potrebe za spavaćicom za dojenje... Barem si ju ja neću kupovati
Krešimir 19.08.2014. <3
Djevojke, neki dan sam u trgovini vidjela spavacice za dojenje. Jel netko imao? Potrebno ili nepotrebno? Kaze zenska u trgovini da je prakticno za rodiliste, kasnije da rijetko ko to stvarno nosi…
pripremi se na to da u bolnici nema srama, od pregleda koji se u vinogradskoj bar prije 2 god obavljao u sobi, do hrkanja, cica na ko hoće neka si uzme, do toga da te sestre gnječe, masiraju i sl da bi eventualno mlijeko nadošlo, ako si poslije carskog pikice u guzu itd, itd, mislim da ti je nebitno uopće imati išta na sebi tako reći pa ne moj bez veze bacati lovu, može ti i obična potkušulja proći

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji