ProudMomy, ja vec zaboravila da sam bila i pitala za izdajalicu u svakom slucaju, ak ce mi trebat, poslat cu R-a po nju u dm il muller, "problem" rijesen
...i danas sam u Mulleru isla kupit Musteline proizvode za malca jer je onih 10 % popusta utorkom na Diners....na kraju sam naisla na Mustela torbu u kojoj je gel za kupanje, mlijeko za tijelo, krema za lice i krema za guzu, dobije se torba i plisani medvjedic, moze se iskoristiti kupon iz knjizice 10 % + 10 % na blagajni, platila sam torbu oko 240 kn...je skupo, i skuplje od onih Niveinih i slicnih, al mislim da se ovo isplatilo....da sam isla kupovat pojedinacno, ispalo bi me sigurno duplo...pa ak nekog zanima, nek si skicne
Kupujem pomalo bodice dugih rukava pa se pitam trebam li uzeti i kratkih pa gore majcicu? Ili je dovoljno da beba bude samo u bodicu i hlacicama, u stanu naravno
...a koje velicine da uopce uzmem tih bodica....?? uzela sam za sad par komada br 56 i par komada 62....gledam i usporedjujem ih, meni to skoro ista velicina...nekak si mislim da se baziram na broj 62 vise nego na ovaj 56, radje da mu je malo veliko nego da ga tiska....ili?
Ja s tim velicinama necu nikad bit pametna :-)
Ja sam uzela vecinom 56 i 62, ali sam za svaki slucaj uzela i nesto malo robice br 50. Za izlazak iz rodilista sam isto pripremila dvije vrecice u jednoj je bio br 50 u drugoj 56. Na kraju je malac rodjen sa 3050g i 50cm i taj broj 50 mu je u pocetku bio velik, morala sam potfrkavati rukave. :-)
Buduci da je i prvih mj dana slabo dobio na tezini, mi smo se malko duze ipak zadrzali na tim prvim brojevima 50 i 56.
Tako da eto ni za drugo dijete necu znat kaj da kupim...
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji