I meni je prva bebica i uopće ne znam otkud da krenem.
Nisam mislila uzimati ništa manje od br 56, ako joj i bude veliko brzo će joj postati malo
ima li netko iskustva s body benkicama? nekako mi se čine dosta praktične, ali su me cijene blago rečeno šokirale! možda sam samo gledala na krivim mjestima... Naša cura stiže u 10. mjesecu pa se svakako mislim orijentirati na deblje stvari.
Renata HVALA Ti !!!
Termin mi je s pocetak 10mj.,al s obzirom da sam rizicna (nedao bog) moze doci i ranije...sad sam tek dobila dozvolu za lagano hodanje,pa bi bar po prilici voljela znati otkuda krenuti..a znam i dok nisam bila trudna- te male stvarcice su toliko slatke da bi ih i tad pokupovala sve...a kamoli sad za andjelka u mom trbuhu
...moja je zelja da dojim...i nadam se da cu uspijeti!!!
DarijaZ meni je izdajalica trebala, svega nekoliko puta, ali tih nekoliko puta me doslovno spasila. Ja sam ju dobila, nisam ju nosila u bolnicu nego je doma bila spremna da mi mm donese ako ce trebati. Da ju nisam dobila vjerojatno bi slala mm-a po nju kad bi mi zatrebala, ne prije.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ProudMomy, ja vec zaboravila da sam bila i pitala za izdajalicu u svakom slucaju, ak ce mi trebat, poslat cu R-a po nju u dm il muller, "problem" rijesen
...i danas sam u Mulleru isla kupit Musteline proizvode za malca jer je onih 10 % popusta utorkom na Diners....na kraju sam naisla na Mustela torbu u kojoj je gel za kupanje, mlijeko za tijelo, krema za lice i krema za guzu, dobije se torba i plisani medvjedic, moze se iskoristiti kupon iz knjizice 10 % + 10 % na blagajni, platila sam torbu oko 240 kn...je skupo, i skuplje od onih Niveinih i slicnih, al mislim da se ovo isplatilo....da sam isla kupovat pojedinacno, ispalo bi me sigurno duplo...pa ak nekog zanima, nek si skicne
ProudMomy, ja vec zaboravila da sam bila i pitala za izdajalicuu svakom slucaju, ak ce mi trebat, poslat cu R-a po nju u dm il muller, "problem" rijesen
…i danas sam u Mulleru isla kupit Musteline proizvode za malca jer je onih 10 % popusta utorkom na Diners….na kraju sam naisla na Mustela torbu u kojoj je gel za kupanje, mlijeko za tijelo, krema za lice i krema za guzu, dobije se torba i plisani medvjedic, moze se iskoristiti kupon iz knjizice 10 % + 10 % na blagajni, platila sam torbu oko 240 kn…je skupo, i skuplje od onih Niveinih i slicnih, al mislim da se ovo isplatilo….da sam isla kupovat pojedinacno, ispalo bi me sigurno duplo…pa ak nekog zanima, nek si skicne
Sorry, ja citam zaostatke jos uvijek hahahaha pa sam tek sad uspjela napisati za izdajalicu.
Super za ovu Mustelinu torbu, njihovi su mi proizvodi mrak, jesu skupi ko vrag, ali ak mene pitas vrijede svaku kunu.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kupujem pomalo bodice dugih rukava pa se pitam trebam li uzeti i kratkih pa gore majcicu? Ili je dovoljno da beba bude samo u bodicu i hlacicama, u stanu naravno
Kupujem pomalo bodice dugih rukava pa se pitam trebam li uzeti i kratkih pa gore majcicu? Ili je dovoljno da beba bude samo u bodicu i hlacicama, u stanu naravno
Nisam ti bas pametna tu, ja sam mislila da je dovoljno da beba bude samo u bodyju dugih rukava i hlacicama, u stanu je uvijek jako toplo. Ali mi je onda patronazna rekla da mora imati dva sloja odjece na sebi, jer ipak lezi, ne krece se ko mi. Pa sam ga onda tak i oblacila dugi rukav body i majica dugi rukav. Rodila sam pocetkom 3. mj.

10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
ja sam ti u početku oblačila body bez rukava i gore majčice dugi rukav, pa kasnije kratki rukav jer sam si mislila najbitnije da mu je za bubrege toplo, i sad ima ugl body bez rukava ispod svega i kad je toplo dosta da mu skuplja znoj, rođen isto početkom 3 mj

url=https://lilypie.com]
Curka je rođena krajem 11mj, tako da je bila bodi kratkih rukava i gore majčica ili gegice, bitno ti je da djetetu bude udobno da nema previše odjeće, da može mahati rukicama i nožicama, da ga ništa ne žulja i steže, bitno ti je i da se ne pregrijava, jer oni kako im se brzo temperatura spusti kad im je zima tako se i brzo pregrijavaju kad im je vruče! Uglavno bitno je da im je udobno i da ima dosta zraka u prostoriji u kojoj borave.
...a koje velicine da uopce uzmem tih bodica....?? uzela sam za sad par komada br 56 i par komada 62....gledam i usporedjujem ih, meni to skoro ista velicina...nekak si mislim da se baziram na broj 62 vise nego na ovaj 56, radje da mu je malo veliko nego da ga tiska....ili?
…a koje velicine da uopce uzmem tih bodica….??uzela sam za sad par komada br 56 i par komada 62….gledam i usporedjujem ih, meni to skoro ista velicina…nekak si mislim da se baziram na broj 62 vise nego na ovaj 56, radje da mu je malo veliko nego da ga tiska….ili?
Pametno zboriš!! Kažem ti 56 ti nosi bebica jako kratko, možda uopće i ne, zavisi s kojom je kilažom rođena, moja je bila 3500 i 50 i nije stala u 56 jer je bila sva buckasta, i kad počne doma papati taj ti broj začas preraste.
A i pelena ti zauzme puno prostora tako da bolje da je udobnije!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji