Mi ćemo u AS. Imam jastuk za bebu, dobila sam ga na poklon od mame, i to onaj u kojem sam ja bila . Ne znam hoćemo li ga koristiti, vidjet ću kako ćemo se MM i ja snaći sa njim i bez njega pa odlučiti...
Krešimir 19.08.2014. <3
Ja nemam iskustva,ali znam da su sve moje cure i one koje znam nosile u AS, niti jedna u jastuku...pa tako zasad i sami planiramo..
Ja sam totalni zagovornik AS...i bez toga neželim dijete u autu...razmišljala sam da ga u naručnu iznesem do auta osim ako nedobijemo jastuk,jer ga nismo planirali kupovati, onda ću u njemu a onda bebač ide u AS
Ja sam također za AS, to je najsigurnije za dijete i nema druge. Mnogima je teško non stop zakopčavati as, al jednom kad se navikneš, skužiš da uopće nije neka frka. Nama je bio problem , s obzirom da je bila u met.aparatu zbog kukova, nije mogla stati ni u jednu as, vjerujte mi da svaki put kad sam se vozila u auto prožimao me strah od prometne, a ne možeš si zaštititi dijete. Tako da uvijek AS!
Pretpostavljam da je vec ranije netko na temi spominjao- al'nemrem pronaci...
Iskusne mamice, STA JE NUZNO da doceka spremno 1.bebicu (osim ovih krupnih stvari...kolica, kindic...)?
Zanima me po prilici koliko je za pocetak dovoljno npr.tetra pelena, bodica, kremica...?
...znam cura koje su uzele toga HRPU,i pola im nije ni trebalo...tako da ne znam koji je prosjek cega,i sta sve treba??
Ja kad vidim te majusne stvari SVE bi,pa ne znam koja je granica
Slažem se s tobom Hope, treba imati granicu, inače se skupi toliko stvari da poslije ne znaš kud s njima.
Ja bih ti preporučila za početak osim onih osnovnih koje si nabrojala:
- Tetra ti je dosta desetak, možda koja gazica za početak jer će bljuckati,
- pelene, jednokratne ili platnene, ne znam što ćeš koristiti, jednokratnih malih ti je dosta paket, dva, nemoj stvarati zalihe jer će brzo preć na veću količinu
- treba ti kremica za guzu, bodija nekih desetak, njih nikad dosta, majčice, gegice, ne znam kad trebaš roditi, pokoja pidžamica, u biti ništa puno jer ti brzo rastu i ja bih preporučila da više kupiš većih brojeva jer u 52,56 rijetko koje djetešce stane, 10 čarapica, štramlice
-boćice, dudice ti neću nabrajati jer ne znam dal ćeš dojiti, ako da, onda ti uopće ne trebaju,a ako ćeš hranit na boćicu onda ti treba i sterilizator
-ogrtač za kupanje, toplomjer, pribor za čišćenje pupka(to ti neću pisati, to stigneš kupiti),vl. maramice, škarice za noktiće,
Joj, nemrem se više sjetiti, prošle su 4 godine, kad se sjetim napišem ti još, al u biti ne treba nagomilavati!
I meni je prva bebica i uopće ne znam otkud da krenem.
Nisam mislila uzimati ništa manje od br 56, ako joj i bude veliko brzo će joj postati malo
ima li netko iskustva s body benkicama? nekako mi se čine dosta praktične, ali su me cijene blago rečeno šokirale! možda sam samo gledala na krivim mjestima... Naša cura stiže u 10. mjesecu pa se svakako mislim orijentirati na deblje stvari.
Renata HVALA Ti !!!
Termin mi je s pocetak 10mj.,al s obzirom da sam rizicna (nedao bog) moze doci i ranije...sad sam tek dobila dozvolu za lagano hodanje,pa bi bar po prilici voljela znati otkuda krenuti..a znam i dok nisam bila trudna- te male stvarcice su toliko slatke da bi ih i tad pokupovala sve...a kamoli sad za andjelka u mom trbuhu
...moja je zelja da dojim...i nadam se da cu uspijeti!!!
DarijaZ meni je izdajalica trebala, svega nekoliko puta, ali tih nekoliko puta me doslovno spasila. Ja sam ju dobila, nisam ju nosila u bolnicu nego je doma bila spremna da mi mm donese ako ce trebati. Da ju nisam dobila vjerojatno bi slala mm-a po nju kad bi mi zatrebala, ne prije.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji