"Pripreme" za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beag
    20. Lipanj 2014. 13:00

ocito nisam dobro gledala! 

hvala!!!

DarijaZ
    20. Lipanj 2014. 13:19

.. gledam ja svoj popis, i ne znam kaj da izbacim ....moze pomoc?
    napisem vam popis, pa sad vi mame recite kaj mislite da je viska...

- krema za guzu
    - štapići za uši
    - gel/ ulje za tijelo i kosu ( mislila sam  ga prvo kupati u vodi sa malo maslinovog ulja, a kasnije sa Mustelom....)
    - vlazne maraice + pelene
    - češalj/ četka za kosu ( to i nisam bas sigurna koliko ce mi trebat?!)
    - vate/trailblazing/ gaze
    - škarice za nokte sa tupim vrhom
    - toplomjer i termometar za vodu
    -jednokratne podloge za presvlačenje

za pupak sam mislila uzeti u ljekarni neki prasak za to ( pitat cu tetu u ljekarni) , i sterilne komprese....iako se nadam da necu morat previse mrdati oko pupka....
    aha, da! i fiziološku za ispiranje nosića....

jesam jako pretjerala?!

DarijaZ
    20. Lipanj 2014. 13:38

e, pa da, vidis! ovo za pupak si ti super rješila....najbolje da pitam onda kak su oni to u bolnici radili, pa kupim na putu doma

i pumpicu nemam, al sam je stavila na popis, ne znam zakaj je sad nisam napisala...

super, hvala! pomogla si!

missha
    20. Lipanj 2014. 13:38

Super si sastavila popis, meni su ove jednokratne podloge za presvlačenje bile super jer je moja cura mala morala se popišat kod svakog presvlačenja, bar malo. U početku sam svaki dan punu vešmašinu ručnika imala :D Onda mi je bilo lakše ovo :) Još uvijek ju nosim u torbi za svaki slučaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.