ha moram nekako zivit s tim,al sam bas s muzem pricala jucer kad je dosao iz posla i odlucili smo da cemo pocekat dok se beba ne rodi,a ako ce se onda postavljat idemo na stan... ne zelim da moje dijete prolazi nasilja i maltretiranja...
ako je sin mogao otici od nje,onda moze i unuk pa si neka sve svoje nasljedstvo lijepo pojede ili neka dade opcini.... kako joj god drago bilo...
Laura 21.08.2014 :-*
Super sto imas podrsku muza, bravo za dragog!
A ovakvi ljudi ni ne zasluzuju nista nego da ostanu sami... Mozda sam pregruba, ali ja nemam vise tolerancije za tak nesto...
slazem se u potpunosti s tobom Darija... hvala na podrsci...
Baš je teška situacija, no ne otežavaj si dodatno razbijajući glavu.. Nek baba tepe po svome, ti imaš dva uha-na jedno uđe na drugo izađe... Bitno je da je suprug uz tebe, drugo te ništa ne treba brinuti. I ni ja joj ne bih ostavljala dijete, snaći ćeš se već nekako ako budeš morala..
A što se tiče toga muško/žensko... ja sam mislila da je to ljudima izašlo iz glava, ali očito nije... Pogotovo starima i neukima, koji ni ne znaju koliko je zapravo trudnoća sreća... Samo glavu gore draga!
Krešimir 19.08.2014. <3
Kad smo vec kod toga musko ili zensko dijete, moram reci da ni ja ne kuzim tu fascinaciju sinovima. Tak je moj frend kad mu je zena ostala trudna, stalno govorio da ce sigurno biti musko, a ne dite. I na kraju je ispalo da je cura (dite, po njegovom) i bio sav jadan. Ja sam mu sam rekla da doista ne kuzim cemu razocaranje, kaj su muska djeca vrednija ili sto? Mislim ne znam tko bi vam tu musku djecu radjao, da nema zena. Zacepio je sam tak!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
tina stvarno ti se divim kako ju možeš trpit i dalje...stvarno skidam kapu
a što se tiče ovog muško/žensko dijete moram priznat da su naši bili pola pola al većina je bila za curicu i onda su se međusobno tješili dok su saznali da je dečko
moji mama i tata su bili čak i jako razočarani jer nije cura pa su me više puta pitali jesam ja to dobro vidjela i jel se bebač sigurno dobro okrenuo da se vidi...na kraju sam ih morala uvjeravat da smo 100% sigurni...a i s muževe strane su bila ista ta pitanja
mozda to vise nije bitno mladima,al ona ti ima 79...a jos vozi auto i sve moguce radi ko da je curica...
mama mi je udaljena 5 kilometara,a svekrva 10 tako da to nije neka ogromna lokacija i uopce se ne brinem oko cuvanja djeteta,a poslje ce u jaslice i vrtic...
ma i svekar mi je takav...mislim ...jabuka ne pada daleko od stabla,a on se od nje otrgnuo da se moram tak izrazit...
ubiti cijela muzeva familija je da mi oprostite malo zmijesana i luda... srecom je on vec imao 24 godine kad su se pocela sranja i svade dogadat oko familije pa je ostao "nomalan"...
Tina samo hrabro,,,,,,,,,neka te nebrine nitko imas svog muza koji je uz tebe i imas jos malo to svoje najvece zlato......
.A babu posalji po kratkom.........
.Oprosti na izrazu........
ma nema frke...ne mislim vise danas na to...jucer mi je bilo gadno,al danas uzivam u pokretima bebe...koliko mogu...naravno zbog bolova...
nego... ja sam dobila jos robice rabljene...jedva cekam da i to operem pa poslozim...
antonio jesi ti gotova s pranjem???
Sortiraj odgovore
Najstariji