Preparati koje bi trebalo uzimati prije, tijekom i nakon trudnoće (preporuke mag.pharm.)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bobica9
    11. Lipanj 2015. 13:10

I ja sam u početku pila samo folacin, pa kasnije počela uzimati elevit. Pitala sam ginića za omegu i rekao je da nema potrebe. Dodatno pijem još magnezij i kalcij.

Nina_domagoj1007
    23. Prosinac 2015. 21:15

Ja pijem solgar kalcij magnezij cink i sve je kako treba,beba se lijepo razvila i sve je uredu bez komplikacija..beba stize 16.02, i nedva cekamo 

sangria
    18. Veljača 2016. 00:03

iako se mummy.pharmacist malo povukla s teme, evo jedne vrste preparata omege koji sadrži preporučeni odnos dha (250 mg) i epa (50 g) kiselina: almagea prenatal omega 3+
    http://www.almagea.hr/dodaci-prehrani/prenatal-omega3/

• cokoladica
    18. Veljača 2016. 13:08

Od prve kontrole koja je bila u 7tt pa do kraja 11tt sam pila folnu kiselinu. Na kontroli u 11tt ginekologica mi je rekla da vise ne trebam nista piti, tj. da popim jos tih par tableta folne i da dalje ne treba nista uzimati sto mi je iskreno malo cudno??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.