Curke, ja naručila omega3 kapsule preko iHerba, ukupna vrijednost pošiljke je sa poštarinom bila $60, pa me opalili još 250 kuna za troškove carinjenja i PDV, tako da me ispalo skuplje nego da sam u HR uzela. Zato, pripazite da se ne zeznete kao ja.
Imam malo pitanje..Rodila sam prije 3, 5 mjeseca. Težak porod, dug,a na kraju je završio carskim rezom. Sad je sve hvala Bogu ok, međutim prije mj dana mi j ejaako počela opadati kosa. Danas sam bila kod zubara i pitala me dojim li i pijem li ikakve vitamine, Rekla sam da doijim i ne pijem vitamine, ona mi je rekla da bi trebala...E sad, molim preporuku za neke od njih?
U trudnoći sam prvo pila Elevit, ali mi je od njega slabo bilo. Pa sam prešla na Centravit, on je odličan.Iako sam ja pila obje tablete zajedno jer me nitko nije upozorio drugačija, a i u uputama tako stoji.
Čitam malo temu i nije mi jasno jeste li počele piti dodatke/vitamine na preporuku vašeg ginekologa?
Ili na svoju ruku?
Do sada sam pila samo folacin i pitala sam gin trebam li neke dodatne vitamine pa mi je rekla da nema potrebe. Ne sjećam se baš objašnjenja, ali je rekla da nema smisla unositi nešto što se ne zadržava.. Ne baš tim riječima.
meni je moja ginekologinja rekla da nakon 12og tjedna mogu prestati s folnom
i da mogu prijeći na neki prenatal po izboru.
danas sam kupila elevit i odvojeno omegu. omegu sam na svoju ruku.
i da mi nije ništa rekla, kupila bih tako nešto.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sortiraj odgovore
Najstariji