Za početak hvala na savjetima! Ja zivim u Italiji i preporučili su mi DHA Materna od Nestle (www.nestlebaby.it/prodotti/mamma/integratori-alimentari/nestle-materna-dha) koji ima 200 mg DHA i 30 mh zeljeza. Radila sam neki dan krvnu sliku i zeljezo mi je malo nize ali nista zabrinjavajuce. Sad razmisljam da li da predjem na Elevit jer si rekla da sadrzi najvise zeljeza ili da si uzmem neki dodatak za zeljezo, npr. Heferol, vidjela sam da ga savjetuju trudnicama.
Draga mummy.pharmacist! Potaknuta jednim komentarom s foruma vezano uz Elevit pronatal, malo sam se zabrinula... Inače, pijem ga 2 mjeseca. Prešla sam na njega na preporuku svoje dr. odmah nakon prvog tromjesečja i folne kiseline. U njegovu sastavu piše da sadrži 3600 IU vitamina A, a vaša preporuka ako sam dobro pričitala je 4000 IU istog vitamina. E sad, to je sve ok, ali šta je s onim vitraminom A koji unesemo hranom tijekom dana. Još sam malo čitala o njemu i navodno se on taloži u organizmu, a tada može biti toksičan. Zanima ma vaše mišljenje o tome i ispravite me slobodno ako sam u nečem pogriješila...
[table][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table]
Sortiraj odgovore
Najstariji