Podrav,
pokušavamo već par mjeseci, ali još nema +.
Zbog niskog željeza pila sam folacin, heferol i plivit c. Pošto mi se željezo popravilo da uzimam samo folnu kiselinu?
Tinka71, ja bih na tvom mjestu uzimala folnu. Osobno sam ju uzimala godinu dana prije začeća, a uz nju sam uzimala i multivitamine, radi imuniteta (uzimala sam iz dm vitamine AZ Mama - to je i za žene koje planiraju trudnoću). Kad sam saznala da sam trudna, ipak sam prešla na specijaliziranije preparate - Elevit, i Twinlabov prenatal.
Drage mame i one koje će tek postati...
Mi smo u 19tt, dosad sam pila samo folnu; sada je doktorica preporučila da uzimam i centravit prenatal jer ima omegu; ono što mene muči jest veličina tableta, trebalo bi mi nešto što je skroz sitno za progutati jer muku mučim sa tabletama i kapsulama. Zna li koja od vas nešto što je sitničko ili u tekućem, šumećem obliku?
Lijep pozdrav. Zanima me da li je neko koristio Novalac prenatalne kaspule i koja je preporuka za vitamine, folnu kis i sl. zapocetak trudnoce (6. tjedan )
Ja trenutno pijem elevit. Bi li trebala preći na centravit prenetal ili elebaby radi omege? Ili da uzmem omegu posebno?
Sortiraj odgovore
Najstariji