Preparati koje bi trebalo uzimati prije, tijekom i nakon trudnoće (preporuke mag.pharm.)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tinka71
    24. Prosinac 2016. 20:38

Podrav,
    pokušavamo već par mjeseci, ali još nema +.
    Zbog niskog željeza pila sam folacin, heferol i plivit c. Pošto mi se željezo popravilo da uzimam samo folnu kiselinu?

Ofnica
    27. Prosinac 2016. 11:33

Tinka71, ja bih na tvom mjestu uzimala folnu. Osobno sam ju uzimala godinu dana prije začeća, a uz nju sam uzimala i multivitamine, radi imuniteta (uzimala sam iz dm vitamine AZ Mama - to je i za žene koje planiraju trudnoću). Kad sam saznala da sam trudna, ipak sam prešla na specijaliziranije preparate - Elevit, i Twinlabov prenatal.

• tinka71
    28. Prosinac 2016. 07:16

Hvala na odgovoru
    Budem skokla danas do dm-a pa kupila..

• p_etrica
    13. Siječanj 2017. 10:57

Drage mame i one koje će tek postati...
    Mi smo u 19tt, dosad sam pila samo folnu; sada je doktorica preporučila da uzimam i centravit prenatal jer ima omegu; ono što mene muči jest veličina tableta, trebalo bi mi nešto što je skroz sitno za progutati jer muku mučim sa tabletama i kapsulama. Zna li koja od vas nešto što je sitničko ili u tekućem, šumećem obliku?

• zvocica
    03. Veljača 2017. 20:53

Lijep pozdrav. Zanima me da li je neko koristio Novalac prenatalne kaspule i koja je preporuka za  vitamine, folnu kis i sl. zapocetak trudnoce (6. tjedan )

Dahlia
    01. Ožujak 2017. 19:33

Koja je razlika izmedju Folacina i onih tableta od Twin Laba (folna)?

• Elizabeth
    02. Ožujak 2017. 08:42

Ja trenutno pijem elevit. Bi li trebala preći na centravit prenetal ili elebaby radi omege? Ili da uzmem omegu  posebno?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.