Kawa nadam se da će ipak uspjeti iui ❤️❤️
Tanjanja težak je ovo put, kao neki ogroman teret koji moramo stalno tegliti. Uzmi si vremena koliko treba i u nove pobjede kad budeš spremna. Nadam se da će biti treća sreća 🙏🙏❤️❤️ drži se, šaljem zagrljaj 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?
Pa ovako rekao mi je da je sve bogu hvala u redu. Ali da ako želim mogu do 20tt obaviti uzv negdje da ne plaćam kao. Reko okej ..makar ja bi sve kod njega ali u redu mi je i ovo što sada. Nekako mi se čini dugo 8tjedana bez uzv pa ću ići tamo obaviti. Dr Luetić radi znači uzv? A gdje se naručuje na centralno ili negdje na gubi. . koje dane to radi ona?
Medena ja sam to obavila i krv je super tsh i sve te urinokult sterilna.
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Negdje na gini sam htjela napisati al mi mob izbaci slova po svome 🙄
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Slee sretno danas, da nam javiš lijepe vijesti 🍀🤞🏻❤️
Rolice sretno, javi nam lijepe vijesti popodne❤️🍀🤞🏻🥰🙏🏻😘
Korni hvala ti ❤️🥰😘
Bebolina nisam baš pod stresom, vidjet ćemo sutra što će reći endokrinologica. Nekako ne vjerujem ni ja da je to prava vrijednost. Nadam se i ja da će se brzo spustiti🍀🤞🏻🙏🏻🥰❤️😘
Medena možeš da vidiš kakav je sad, vidi sama kako misliš da je najbolje🥰😘❤️🍀
Hypnoticpoison ja sam super, hvala na pitanju. Jako sam sretna, gladna i pospana🤭 u iščekivanju današnje lijepe betice🥰🎉kako se ti osjećaš trudnice?☺️😍❤️❤️😘
Angeleyes je jako da. Nadam se da hoće🙏🏻🤞🏻❤️😘
Boogie da visok je😏ma i meni je rekla dr.da se može povisiti u trudnoći, ali nisam baš ovakav drastičan porast očekivala u mjesec dana. I dalje se nadam da je lažno visok od tolike količine progesterona...❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jurky hvala, nadam se da će brzo pasti❤️😘🥰
Tanjanja samo polako, isplači se i uzmi si vremena da preboliš🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😘
Sanjushka da, užas😔hvala ti❤️😘drago mi je da si dobila nalaz i da si spremna za danas🎉 sretno od ♥️ 🍀🤞🏻🥰😘
Tratinčice ♥️♥️🥰 i ja se nadam 🍀 🤞🏻 ♥️😘ajme jesu te izboli🥺super što ćeš brzo dobiti nalaz. Neka bude uredan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Slee drago mi je da je šogi dobro i da joj je sve otišlo. Držim 🤞🏻 da donese dobru odluku ići dalje ili ostati. Nek joj je sa srećom🍀♥️😘baš je poludio, nadam se da će se skulirati🤭😁 hvala ti ♥️♥️😘
Lunolina to znam da se povisi u trudnoći, ali nisam mislila baš ovako jako. Hvala ti, drago mi je čuti da ne moram brinuti ♥️znam da može šetati, jesam, uvijek vadim i FT3 i FT4. FT3 je 4,5 ref.interval 3,5-6,5, a FT4 je 12,3 ref.interval 11,5-22,7. Ako se kužiš reci što misliš🥰❤️😘
Wildflower sretno na UZV danas, uživaj na druženju❤️🥰😘
Sanjushka hvala ti, idem po rezultate oko 13🍀🤞🏻🙏🏻🥰♥️
Korni hvala ti, jedva čekam vidjeti brojku, loše sam spavala od uzbuđenja 🤣 🤭🥰♥️😘
Slee tnx, držimo 🤞🏻 🍀 🎉🙏🏻🥰♥️😘sretno i tebi danas još jednom, bit će sve u redu🍀🤞🏻🥰♥️
Angeleyes hvala ti🥰😘♥️🍀🤞🏻
Sani ♥️♥️hvala na pojašnjenju. Nadam se da je samo greška. Hvala ti, ljubim te♥️♥️♥️♥️🥰😘
Rolice hvala ti♥️🍀🥰😘u mislima si, čekamo te♥️🤞🏻🙏🏻🍀♥️😘
Marice hvala. Ja sam bila na folikulometrijama gore na odjelu MPO koji je u novom dijelu bolnice i preporučam dr.Turudić, ali ne znam što se tiče vođenja trudnoće da li se i to radi u tom istom dijelu. Viđala sam trudnice. Evo ti broj pa se raspitaj 01/3712-109 humana Sv.Duh.♥️😘
Jurky hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻
Žuži hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻držim fige za testić sutra🍀🎉🙏🏻🤞🏻♥️🥰😘
Hypnoticpoison 🎉🎉🎉🍀🤞🏻♥️🥰😘
Kawa hvala ti, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati 🥰♥️😘držim fige da IUI ipak bude uspješan 🍀 🤞🏻, ali super što imaš i plan za dalje♥️♥️♥️
Nicaivo hvala ti, nadam se da hoće🎉🎉♥️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Jurky hvala, nadam se da će brzo pasti❤️😘🥰
Tanjanja samo polako, isplači se i uzmi si vremena da preboliš🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😘
Sanjushka da, užas😔hvala ti❤️😘drago mi je da si dobila nalaz i da si spremna za danas🎉 sretno od ♥️ 🍀🤞🏻🥰😘
Tratinčice ♥️♥️🥰 i ja se nadam 🍀 🤞🏻 ♥️😘ajme jesu te izboli🥺super što ćeš brzo dobiti nalaz. Neka bude uredan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
Slee drago mi je da je šogi dobro i da joj je sve otišlo. Držim 🤞🏻 da donese dobru odluku ići dalje ili ostati. Nek joj je sa srećom🍀♥️😘baš je poludio, nadam se da će se skulirati🤭😁 hvala ti ♥️♥️😘
Lunolina to znam da se povisi u trudnoći, ali nisam mislila baš ovako jako. Hvala ti, drago mi je čuti da ne moram brinuti ♥️znam da može šetati, jesam, uvijek vadim i FT3 i FT4. FT3 je 4,5 ref.interval 3,5-6,5, a FT4 je 12,3 ref.interval 11,5-22,7. Ako se kužiš reci što misliš🥰❤️😘
Wildflower sretno na UZV danas, uživaj na druženju❤️🥰😘
Sanjushka hvala ti, idem po rezultate oko 13🍀🤞🏻🙏🏻🥰♥️
Korni hvala ti, jedva čekam vidjeti brojku, loše sam spavala od uzbuđenja 🤣 🤭🥰♥️😘
Slee tnx, držimo 🤞🏻 🍀 🎉🙏🏻🥰♥️😘sretno i tebi danas još jednom, bit će sve u redu🍀🤞🏻🥰♥️
Angeleyes hvala ti🥰😘♥️🍀🤞🏻
Sani ♥️♥️hvala na pojašnjenju. Nadam se da je samo greška. Hvala ti, ljubim te♥️♥️♥️♥️🥰😘
Rolice hvala ti♥️🍀🥰😘u mislima si, čekamo te♥️🤞🏻🙏🏻🍀♥️😘
Marice hvala. Ja sam bila na folikulometrijama gore na odjelu MPO koji je u novom dijelu bolnice i preporučam dr.Turudić, ali ne znam što se tiče vođenja trudnoće da li se i to radi u tom istom dijelu. Viđala sam trudnice. Evo ti broj pa se raspitaj 01/3712-109 humana Sv.Duh.♥️😘
Jurky hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻
Žuži hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻držim fige za testić sutra🍀🎉🙏🏻🤞🏻♥️🥰😘
Hypnoticpoison 🎉🎉🎉🍀🤞🏻♥️🥰😘
Kawa hvala ti, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati 🥰♥️😘držim fige da IUI ipak bude uspješan 🍀 🤞🏻, ali super što imaš i plan za dalje♥️♥️♥️
Nicaivo hvala ti, nadam se da hoće🎉🎉♥️🥰😘
Hvala ti puno na info
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Drage moje, čula sam se s dr, ne ide na godišnji tako da ću pokušati ponovno u 8mj, jest usred ljeta ali odgovara mi jer ću namjestiti da budem na godišnjem, malo kupanja, malo putovanja u St, malo bockanja....🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?
Pa ovako rekao mi je da je sve bogu hvala u redu. Ali da ako želim mogu do 20tt obaviti uzv negdje da ne plaćam kao. Reko okej ..makar ja bi sve kod njega ali u redu mi je i ovo što sada. Nekako mi se čini dugo 8tjedana bez uzv pa ću ići tamo obaviti. Dr Luetić radi znači uzv? A gdje se naručuje na centralno ili negdje na gubi. . koje dane to radi ona?
Medena ja sam to obavila i krv je super tsh i sve te urinokult sterilna.
Pa to je ono sto sam ja u pocetku pitala hoce li ti dr R voditi trudnocu jer se meni cini da njemu to nije interesantno i da on to ne radi. Tamo idem vec 7 godina i nikada nisam ni jednu trudnicu vidjela.... Jednostavno, mislim da mu jedini izazov predstavlja MPO...
Ja sam pitala hoce li mi voditi kada se vratim u Zg i rekao je da hoce, ali ako je to svakih 8 tjedana, umjesto 4 na to def ne pristajem i trazit cu si nekog drugog privatnika.
Isto kao sto sam inzistirala da me zapise na uzv izmedu tog prvog pregleda u 5tt i drugog u 12 tt, i nije htio - kao nema potrebe...
Medena sto ti je rekao za povracanje?
Hvala svim curama, moj uzv je predvecer u dr. Mimice🥰🤗
Sretno svima!!🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Marice, koji si NIPT radila?
Jel dr R imao koji komentar na to?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Moja beta je očekivano negativna. I moram napraviti pauzu od mjesec dana, ne razumijem iskreno zašto, ali neka ga. Uz sve godišnje, uključujući i moj, u novi fet ću opet u vrijeme najgoreg stresa i dođe mi da si pucam u glavu.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji