Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    angel eyes
    05. Lipanj 2024. 09:56

Kawa nadam se da će ipak uspjeti iui ❤️❤️ 
    Tanjanja težak je ovo put, kao neki ogroman teret koji moramo stalno tegliti. Uzmi si vremena koliko treba i u nove pobjede kad budeš spremna. Nadam se da će biti treća sreća 🙏🙏❤️❤️ drži se, šaljem zagrljaj 🤗🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• marica36
    05. Lipanj 2024. 10:12

Stela_M

Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?

Pa ovako rekao mi je da je sve bogu hvala u redu.  Ali da ako želim mogu do 20tt obaviti uzv negdje da ne plaćam kao.  Reko okej ..makar ja bi sve kod njega ali u redu mi je i ovo što sada. Nekako mi se čini dugo 8tjedana bez uzv pa ću ići tamo obaviti.  Dr Luetić radi znači uzv? A gdje se naručuje na centralno ili negdje na gubi.  . koje dane to radi ona? 
    Medena ja sam to obavila i krv je super tsh i sve te urinokult sterilna.

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

• marica36
    05. Lipanj 2024. 10:13

Negdje na gini sam htjela napisati al mi mob izbaci slova po svome 🙄

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Leona89
    05. Lipanj 2024. 10:28

Slee sretno danas, da nam javiš lijepe vijesti 🍀🤞🏻❤️ 
    Rolice sretno, javi nam lijepe vijesti popodne❤️🍀🤞🏻🥰🙏🏻😘
    Korni hvala ti ❤️🥰😘
    Bebolina nisam baš pod stresom, vidjet ćemo sutra što će reći endokrinologica. Nekako ne vjerujem ni ja da je to prava vrijednost. Nadam se i ja da će se brzo spustiti🍀🤞🏻🙏🏻🥰❤️😘
    Medena možeš da vidiš kakav je sad, vidi sama kako misliš da je najbolje🥰😘❤️🍀 
    Hypnoticpoison ja sam super, hvala na pitanju. Jako sam sretna, gladna i pospana🤭 u iščekivanju današnje lijepe betice🥰🎉kako se ti osjećaš trudnice?☺️😍❤️❤️😘
    Angeleyes je jako da. Nadam se da hoće🙏🏻🤞🏻❤️😘
    Boogie da visok je😏ma i meni je rekla dr.da se može povisiti u trudnoći, ali nisam baš ovakav drastičan porast očekivala u mjesec dana. I dalje se nadam da je lažno visok od tolike količine progesterona...❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    05. Lipanj 2024. 10:32

Jurky hvala, nadam se da će brzo pasti❤️😘🥰
    Tanjanja samo polako, isplači se i uzmi si vremena da preboliš🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😘
    Sanjushka da, užas😔hvala ti❤️😘drago mi je da si dobila nalaz i da si spremna za danas🎉 sretno od ♥️ 🍀🤞🏻🥰😘
    Tratinčice ♥️♥️🥰 i ja se nadam 🍀 🤞🏻 ♥️😘ajme jesu te izboli🥺super što ćeš brzo dobiti nalaz. Neka bude uredan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘 
    Slee drago mi je da je šogi dobro i da joj je sve otišlo. Držim 🤞🏻 da donese dobru odluku ići dalje ili ostati. Nek joj je sa srećom🍀♥️😘baš je poludio, nadam se da će se skulirati🤭😁 hvala ti ♥️♥️😘
    Lunolina to znam da se povisi u trudnoći, ali nisam mislila baš ovako jako. Hvala ti, drago mi je čuti da ne moram brinuti ♥️znam da može šetati, jesam, uvijek vadim i FT3 i FT4. FT3 je 4,5 ref.interval 3,5-6,5, a FT4 je 12,3 ref.interval 11,5-22,7. Ako se kužiš reci što misliš🥰❤️😘
    Wildflower sretno na UZV danas, uživaj na druženju❤️🥰😘
    Sanjushka hvala ti, idem po rezultate oko 13🍀🤞🏻🙏🏻🥰♥️
    Korni hvala ti, jedva čekam vidjeti brojku, loše sam spavala od uzbuđenja 🤣 🤭🥰♥️😘
    Slee tnx, držimo 🤞🏻 🍀 🎉🙏🏻🥰♥️😘sretno i tebi danas još jednom, bit će sve u redu🍀🤞🏻🥰♥️
    Angeleyes hvala ti🥰😘♥️🍀🤞🏻
    Sani ♥️♥️hvala na pojašnjenju. Nadam se da je samo greška. Hvala ti, ljubim te♥️♥️♥️♥️🥰😘
    Rolice hvala ti♥️🍀🥰😘u mislima si, čekamo te♥️🤞🏻🙏🏻🍀♥️😘
    Marice hvala. Ja sam bila na folikulometrijama gore na odjelu MPO koji je u novom dijelu bolnice i preporučam dr.Turudić, ali ne znam što se tiče vođenja trudnoće da li se i to radi u tom istom dijelu. Viđala sam trudnice. Evo ti broj pa se raspitaj 01/3712-109 humana Sv.Duh.♥️😘
    Jurky hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻
    Žuži hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻držim fige za testić sutra🍀🎉🙏🏻🤞🏻♥️🥰😘
    Hypnoticpoison 🎉🎉🎉🍀🤞🏻♥️🥰😘
    Kawa hvala ti, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati 🥰♥️😘držim fige da IUI ipak bude uspješan 🍀 🤞🏻, ali super što imaš i plan za dalje♥️♥️♥️
    Nicaivo hvala ti, nadam se da hoće🎉🎉♥️🥰😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

• marica36
    05. Lipanj 2024. 10:48

Leona89

Jurky hvala, nadam se da će brzo pasti❤️😘🥰
    Tanjanja samo polako, isplači se i uzmi si vremena da preboliš🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😘
    Sanjushka da, užas😔hvala ti❤️😘drago mi je da si dobila nalaz i da si spremna za danas🎉 sretno od ♥️ 🍀🤞🏻🥰😘
    Tratinčice ♥️♥️🥰 i ja se nadam 🍀 🤞🏻 ♥️😘ajme jesu te izboli🥺super što ćeš brzo dobiti nalaz. Neka bude uredan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
    Slee drago mi je da je šogi dobro i da joj je sve otišlo. Držim 🤞🏻 da donese dobru odluku ići dalje ili ostati. Nek joj je sa srećom🍀♥️😘baš je poludio, nadam se da će se skulirati🤭😁 hvala ti ♥️♥️😘
    Lunolina to znam da se povisi u trudnoći, ali nisam mislila baš ovako jako. Hvala ti, drago mi je čuti da ne moram brinuti ♥️znam da može šetati, jesam, uvijek vadim i FT3 i FT4. FT3 je 4,5 ref.interval 3,5-6,5, a FT4 je 12,3 ref.interval 11,5-22,7. Ako se kužiš reci što misliš🥰❤️😘
    Wildflower sretno na UZV danas, uživaj na druženju❤️🥰😘
    Sanjushka hvala ti, idem po rezultate oko 13🍀🤞🏻🙏🏻🥰♥️
    Korni hvala ti, jedva čekam vidjeti brojku, loše sam spavala od uzbuđenja 🤣 🤭🥰♥️😘
    Slee tnx, držimo 🤞🏻 🍀 🎉🙏🏻🥰♥️😘sretno i tebi danas još jednom, bit će sve u redu🍀🤞🏻🥰♥️
    Angeleyes hvala ti🥰😘♥️🍀🤞🏻
    Sani ♥️♥️hvala na pojašnjenju. Nadam se da je samo greška. Hvala ti, ljubim te♥️♥️♥️♥️🥰😘
    Rolice hvala ti♥️🍀🥰😘u mislima si, čekamo te♥️🤞🏻🙏🏻🍀♥️😘
    Marice hvala. Ja sam bila na folikulometrijama gore na odjelu MPO koji je u novom dijelu bolnice i preporučam dr.Turudić, ali ne znam što se tiče vođenja trudnoće da li se i to radi u tom istom dijelu. Viđala sam trudnice. Evo ti broj pa se raspitaj 01/3712-109 humana Sv.Duh.♥️😘
    Jurky hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻
    Žuži hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻držim fige za testić sutra🍀🎉🙏🏻🤞🏻♥️🥰😘
    Hypnoticpoison 🎉🎉🎉🍀🤞🏻♥️🥰😘
    Kawa hvala ti, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati 🥰♥️😘držim fige da IUI ipak bude uspješan 🍀 🤞🏻, ali super što imaš i plan za dalje♥️♥️♥️
    Nicaivo hvala ti, nadam se da hoće🎉🎉♥️🥰😘

Hvala ti puno na info 

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

angel eyes
    05. Lipanj 2024. 10:51

Drage moje, čula sam se s dr, ne ide na godišnji tako da ću pokušati ponovno u 8mj, jest usred ljeta ali odgovara mi jer ću namjestiti da budem na godišnjem, malo kupanja, malo putovanja u St, malo bockanja....🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    05. Lipanj 2024. 10:53

marica36

Stela_M

Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?

Pa ovako rekao mi je da je sve bogu hvala u redu. Ali da ako želim mogu do 20tt obaviti uzv negdje da ne plaćam kao. Reko okej ..makar ja bi sve kod njega ali u redu mi je i ovo što sada. Nekako mi se čini dugo 8tjedana bez uzv pa ću ići tamo obaviti. Dr Luetić radi znači uzv? A gdje se naručuje na centralno ili negdje na gubi. . koje dane to radi ona?
    Medena ja sam to obavila i krv je super tsh i sve te urinokult sterilna.

Pa to je ono sto sam ja u pocetku pitala hoce li ti dr R voditi trudnocu jer se meni cini da njemu to nije interesantno i da on to ne radi. Tamo idem vec 7 godina i nikada nisam ni jednu trudnicu vidjela.... Jednostavno, mislim da mu jedini izazov predstavlja MPO...
    Ja sam pitala hoce li mi voditi kada se vratim u Zg i rekao je da hoce, ali ako je to svakih 8 tjedana, umjesto 4 na to def ne pristajem i trazit cu si nekog drugog privatnika.
    Isto kao sto sam inzistirala da me zapise na uzv izmedu tog prvog pregleda u 5tt i drugog u 12 tt, i nije htio - kao nema potrebe...

Medena sto ti je rekao za povracanje?

Hvala svim curama, moj uzv je predvecer u dr. Mimice🥰🤗
    Sretno svima!!🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    05. Lipanj 2024. 10:53

Marice, koji si NIPT radila?
    Jel dr R imao koji komentar na to?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Boogie
    05. Lipanj 2024. 10:56

Moja beta je očekivano negativna. I moram napraviti pauzu od mjesec dana, ne razumijem iskreno zašto, ali neka ga. Uz sve godišnje, uključujući i moj, u novi fet ću opet u vrijeme najgoreg stresa i dođe mi da si pucam u glavu.

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani