Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • marica36
    05. Lipanj 2024. 10:48

Leona89

Jurky hvala, nadam se da će brzo pasti❤️😘🥰
    Tanjanja samo polako, isplači se i uzmi si vremena da preboliš🫂🫂🫂🫂❤️❤️❤️❤️😘
    Sanjushka da, užas😔hvala ti❤️😘drago mi je da si dobila nalaz i da si spremna za danas🎉 sretno od ♥️ 🍀🤞🏻🥰😘
    Tratinčice ♥️♥️🥰 i ja se nadam 🍀 🤞🏻 ♥️😘ajme jesu te izboli🥺super što ćeš brzo dobiti nalaz. Neka bude uredan 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘
    Slee drago mi je da je šogi dobro i da joj je sve otišlo. Držim 🤞🏻 da donese dobru odluku ići dalje ili ostati. Nek joj je sa srećom🍀♥️😘baš je poludio, nadam se da će se skulirati🤭😁 hvala ti ♥️♥️😘
    Lunolina to znam da se povisi u trudnoći, ali nisam mislila baš ovako jako. Hvala ti, drago mi je čuti da ne moram brinuti ♥️znam da može šetati, jesam, uvijek vadim i FT3 i FT4. FT3 je 4,5 ref.interval 3,5-6,5, a FT4 je 12,3 ref.interval 11,5-22,7. Ako se kužiš reci što misliš🥰❤️😘
    Wildflower sretno na UZV danas, uživaj na druženju❤️🥰😘
    Sanjushka hvala ti, idem po rezultate oko 13🍀🤞🏻🙏🏻🥰♥️
    Korni hvala ti, jedva čekam vidjeti brojku, loše sam spavala od uzbuđenja 🤣 🤭🥰♥️😘
    Slee tnx, držimo 🤞🏻 🍀 🎉🙏🏻🥰♥️😘sretno i tebi danas još jednom, bit će sve u redu🍀🤞🏻🥰♥️
    Angeleyes hvala ti🥰😘♥️🍀🤞🏻
    Sani ♥️♥️hvala na pojašnjenju. Nadam se da je samo greška. Hvala ti, ljubim te♥️♥️♥️♥️🥰😘
    Rolice hvala ti♥️🍀🥰😘u mislima si, čekamo te♥️🤞🏻🙏🏻🍀♥️😘
    Marice hvala. Ja sam bila na folikulometrijama gore na odjelu MPO koji je u novom dijelu bolnice i preporučam dr.Turudić, ali ne znam što se tiče vođenja trudnoće da li se i to radi u tom istom dijelu. Viđala sam trudnice. Evo ti broj pa se raspitaj 01/3712-109 humana Sv.Duh.♥️😘
    Jurky hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻
    Žuži hvala ti♥️🥰😘🎉🍀🤞🏻držim fige za testić sutra🍀🎉🙏🏻🤞🏻♥️🥰😘
    Hypnoticpoison 🎉🎉🎉🍀🤞🏻♥️🥰😘
    Kawa hvala ti, ni ja još uvijek ne mogu vjerovati 🥰♥️😘držim fige da IUI ipak bude uspješan 🍀 🤞🏻, ali super što imaš i plan za dalje♥️♥️♥️
    Nicaivo hvala ti, nadam se da hoće🎉🎉♥️🥰😘

Hvala ti puno na info 

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

angel eyes
    05. Lipanj 2024. 10:51

Drage moje, čula sam se s dr, ne ide na godišnji tako da ću pokušati ponovno u 8mj, jest usred ljeta ali odgovara mi jer ću namjestiti da budem na godišnjem, malo kupanja, malo putovanja u St, malo bockanja....🥰🥰

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    05. Lipanj 2024. 10:53

marica36

Stela_M

Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?

Pa ovako rekao mi je da je sve bogu hvala u redu. Ali da ako želim mogu do 20tt obaviti uzv negdje da ne plaćam kao. Reko okej ..makar ja bi sve kod njega ali u redu mi je i ovo što sada. Nekako mi se čini dugo 8tjedana bez uzv pa ću ići tamo obaviti. Dr Luetić radi znači uzv? A gdje se naručuje na centralno ili negdje na gubi. . koje dane to radi ona?
    Medena ja sam to obavila i krv je super tsh i sve te urinokult sterilna.

Pa to je ono sto sam ja u pocetku pitala hoce li ti dr R voditi trudnocu jer se meni cini da njemu to nije interesantno i da on to ne radi. Tamo idem vec 7 godina i nikada nisam ni jednu trudnicu vidjela.... Jednostavno, mislim da mu jedini izazov predstavlja MPO...
    Ja sam pitala hoce li mi voditi kada se vratim u Zg i rekao je da hoce, ali ako je to svakih 8 tjedana, umjesto 4 na to def ne pristajem i trazit cu si nekog drugog privatnika.
    Isto kao sto sam inzistirala da me zapise na uzv izmedu tog prvog pregleda u 5tt i drugog u 12 tt, i nije htio - kao nema potrebe...

Medena sto ti je rekao za povracanje?

Hvala svim curama, moj uzv je predvecer u dr. Mimice🥰🤗
    Sretno svima!!🍀

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    05. Lipanj 2024. 10:53

Marice, koji si NIPT radila?
    Jel dr R imao koji komentar na to?

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Boogie
    05. Lipanj 2024. 10:56

Moja beta je očekivano negativna. I moram napraviti pauzu od mjesec dana, ne razumijem iskreno zašto, ali neka ga. Uz sve godišnje, uključujući i moj, u novi fet ću opet u vrijeme najgoreg stresa i dođe mi da si pucam u glavu.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Žuži
    05. Lipanj 2024. 11:01

angel eyes

Žuži 🤗🤗 dobro sam, hvala ti. Baš sam jučer promislila kako mi je dobro u životu kad nisam u postupku i kad ne razmišljam o tome ❤️ ovih dana ću se čuti s dr da vidim za dalje, plan mi je probati u 8 ili 9mj. Znaš li možda kad su na godišnjem, idu li na kolektivni? Kako si ti, ima li više smeđarenja? Nadam se da će te test i beta pozitivno iznenaditi, a da je smrzlić za braca ili seku 🙏🙏

Drago mi je da bi bolje i da uživaš na pauzi 😅 ne znam ti idu li na godisnji, nisam ništa čula🤷🏻‍♀️ smedarenje se nastavlja, jutros su mi i neke žilice uz to (😬) nisam tila još radit test da ne bi bilo prerano, ako ima šta pokazat će se sutra, ako ne ništa. Vidjeti ćemo🤗

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Žuži
    05. Lipanj 2024. 11:04

Angel eyes evo sad sam vidila i ovu tvoju drugu poruku, drago mi je šta nastavljaš, brzo će taj osmi mjesec🥳

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Bebolina2024
    05. Lipanj 2024. 11:09

Marice možda bi te i uzeli na MPO odjelu i pregledali.
    Inače ginekologija i trudnička ambulanta su u starom dijelu. Ima neki manji ulaz odmah desno od hitne i odmah su stepenice, ginekologija je tamo preseljena mislim na prvi kat. Za naručivanje pogledaš na stranice bolnice, prije se moralo osobno ne znam kako je sada.
    Medena nadam se da će popustiti, ako ne opet malo na infuziju. Drži se 😘
    Sretno svima danas 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• BikMik
    05. Lipanj 2024. 11:10

Wildflower sretno druzenje danas, da sve bude dobro i da uzivas 🤗
    Tanjanja, jako mi je zao, moramo hrabro dalje nakon svakog pada i dzabe 😭
    Angel eyes, onda je jesen definitivno tvoja, sretno ❤️

Izvinite, ja od posla ovih dana nisam popratila ko je ono cekalica samnom :)? Ja sam 4dpt hatching blastociste, imam i grceva i mukica i ledja bole, samo me nakvise brine sto grudi nisu velike i bolne, vise probadanja neka kroz njih. Znam sve, sve rano i nista ne mora zmaciti, ma da se valjda ta hatching blastocista ugnjezdi odmah u prvih 48h. U subotu cu se testirati 🍀

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

koalica2
    05. Lipanj 2024. 11:23

BikMik

Wildflowersretno druzenje danas, da sve bude dobro i da uzivas 🤗
    Tanjanja, jako mi je zao, moramo hrabro dalje nakon svakog pada i dzabe 😭
    Angel eyes, onda je jesen definitivno tvoja, sretno ❤️

Izvinite, ja od posla ovih dana nisam popratila ko je ono cekalica samnom :)? Ja sam 4dpt hatching blastociste, imam i grceva i mukica i ledja bole, samo me nakvise brine sto grudi nisu velike i bolne, vise probadanja neka kroz njih. Znam sve, sve rano i nista ne mora zmaciti, ma da se valjda ta hatching blastocista ugnjezdi odmah u prvih 48h. U subotu cu se testirati 🍀

Hej, ja sam čekalica, ako se ne varam ti si u subotu imala transfer, a ja petak.
    Joj točno mi je sad malo lakše jer sam mislila da umišljam sve hahah, mene isto leđa bole, ali to nekako već od transfera i samo ako bas dugo stojim ili radim nešta, grčeve isto tako znam imati, ali ne sad nešto strašno i jučer me malo nešta pikalo oko pupka, a što se grudi tiče meni su baš narasle, ali nekako drukčije nego kad mi menga treba doć, koda su se više zaokružile i naravno bole, al nekako sve još prepisujem progesteronu😅
    Ne znam ja sam juče ono napravila test i sad ću se probat strpit do ponedjeljka, ali svakako držim nam 🤞🏼objema i želim sreću, naravno i svim ostalim curkama😊🤞🏼🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.