Hvala cure svima još jednom ❤️
Tanjanja, drži se 🥰
TraTinčica, neka brzo dođu ti nalazi 🤞🥰
Slee, sretno danas na ultrazvucima 🤞🥰
Wildflower, sretno druškanje 🤞😍
Sanjushka, sretno na uzv 🤞🥰
Leona, čekamo drugu veliku betu 🤞🥰
Sretno svima 😘🫂

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
I Rolica, draga sretno danas..da napokon znaš na čemu si, da se to završi i da možeš krenuti dalje 🤞🥰

👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Marica36 jeli ti dr R rekao da napravis krvnu sliku i urino kulturu? Meni je jucer i hormone stitnjace isto.
Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sanjushka sretno danas na ultrazvuku, javi nam sta ima, držim fige 🤞🏼🍀
Wildflower uživaj na druženju danas 🥰
Leona89 cekamo drugu betu da rasturi kao i prva 🥳
Slee sretno na ultrazvuku, nadam se da će sve biti prema očekivanjima
Angel eyes kako si ti? Jesi se vratila u svoj ritam?
Saniii znaš onda kako je❤️napravit cu sutra test da vidim na čemu sam. Nadam se da će uspit otići na sljedeći fet prije njihovog godišnjeg. Moj plan je ako ne bude ništa vidit ocu fet u sedmi ili osmi mjesec i onda u deveti repromed. Dosta vas ih je ishvalilo pa se nadam nekom čudu gore. A i sto kazes, dobro je promijeniti kliniku i doktora ako u jednoj ne ide.
Medena33 nadam se da će te brzo pustiti te mučnine, zvuci stvarno grozno😢 kad sam bila u KBC-u potrefili su me na pregledima i Mimica i Marušić i mislim da nećeš falit di god završiš.
Sunce12 nadam se pozitivnom ishodu skupa s tobom
Rolice sretno popodne, drži se
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Jutro, curkice!🥰🥰🤗🤗
Wildflower sretnooooo!🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Uživaj na druškanju i obaveznoooo nam javi.🤗🤗🥰🥰
Sanjushka sretno danas i neka sve ide po planu!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Leona čekamo oooogrooomnu betušku!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Rolice draga moja sretno danas! Danas ćeš sigurno sve točno znati jer ovo sve je baš zbunjujuće.😔😔 Drži se!❤️ I javi nam se kad obaviš pregled.🤗🤗🥰🥰
Saniii hvala!🤗🤗❤️❤️ Da, dva su srčeka. I mi smo ostali u šoku. Sa prvom bebicom je sve u redu, ali ova druga bebica je manja, a i gestacijska vrećica je manja, tako da profesor nije siguran hoće li opstati. Vidjet ćemo za tri tjedna.🙏🙏 Kako si mi ti?🤗🤗🥰🥰
Svim lavicama želim sreću do neba!🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
prvo da cestitam Jurky na zdravom dječaku sad uzivaj
wildflower nadam se da nisi vise smeđarila, i sretno na pregledu. jesi danas kod Mimice ili tek onaj sljedeći pregled ?
rolice sretno i tebi danas na pregledu, drzi se
sanjuska sretno na pregledu i javi stanje
hpoison cestitam i tebi od srca na dva mala srca jel ono tebi netko na forumu već predvidio blizance, ili si ti nekome to prorekla?
leona cestitam ti od srca na pozitivnoj beti, jako mi je drago da vam je uspjelo iz prve
ja sam jucer odradila svoj drugi IUI, M nalaz opet nije sjajan tako da mi je doktor već propisao protokol za sljedeći ciklus. od 2DC vadim hormone i krećem najvjerojatnije sa Bemfolom 150. jako me strah ali isto tako jedva čekam ostaje malena nada za pozitivnim ishodom ovog iui, ali tjesi me sto nemamo pauze vec odmah plan za dalje ako ne uspije.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
wildflower uživaj danas na druženju
sanjushka sretno danas, javi nam se poslije s dobrim vijestima
leona neka druga beta rasturiiii

👩🏽31 👨🏻33
2x - IUI ❌
1. IVF - 02/2024 ❌
2. IVF - 04/2024 - tri blastice, ET 1 ❌, 🧊2
Histeroskopija 05/2024 ✅
3. FET - 06/2024 ➕, Panorama Low Risk 🎀🩷
Roliceejavi nam kako bude sve prošlo baš mi je žao da je sve to tako ispalo i da sve to takoo dugo traje 😏😏
Tanjanjamogu si samo misliti kako ti je teško , ovaj put je stvarno trnovit i težak ali se nadam da će se svima nama na kraju isplatit svaki trud , svaka suza , svaka borba i strpljivost🤞🤞🤞smatram da svaka od nas zaslužuje plus, ali neznam evo razlog zašto se pojedine od nas toliko muče 😭😭😭 ali nesmijemo gubiti nadu i moramo ostati pozitivne i vjerovati da će to sve na kraju biti kako treba ❤️❤️
Sretnooo svima borilicama i da ugledamoo što prije naše plusiće 🙏😘😘😘
Mnogo ti hvala..i inace svaka vasa rijec podrske neopisivo mnogo znaci ❤❤❤ Svjesna sam svega ali nakon sto prodjes cijeli postupak covek prosto bude tuzan i razocaran, to je normalno

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Žuži 🤗🤗 dobro sam, hvala ti. Baš sam jučer promislila kako mi je dobro u životu kad nisam u postupku i kad ne razmišljam o tome ❤️ ovih dana ću se čuti s dr da vidim za dalje, plan mi je probati u 8 ili 9mj. Znaš li možda kad su na godišnjem, idu li na kolektivni? Kako si ti, ima li više smeđarenja? Nadam se da će te test i beta pozitivno iznenaditi, a da je smrzlić za braca ili seku 🙏🙏
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji