Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    05. Lipanj 2024. 08:10

Hypnoticpoison ajme 2❤️❤️ 😍, nek dalje samo bude sve uredu 🤞🙏🤗
    Leona koji beta 😍 nek se dupla 🤞🙏, btw za tsh ja bih prije rekla da je greška labosa nego je to realno stanje, inače tsh povisuje sama stimulacija i trudnoća ali ne baš toliko, i ne povisuje ga nužno progesteron , inače toliki progesteron imaš u svakom svom ciklusu nakon ovulacije u lutealnoj fazi i to nije visok progesteron koji bi utjecao na išta drugo. Nadam se da će ti sa terapijom se brzo regulirati 🤞.
    Sunce ništa nije gotovo, visina početne bete nije bitna, bitno je njeno pravilno duplanje 🙏. Da, trnovit je ovo put ,koliko god je vjerujem teško gledati nepravilne bete ,ni na ovoj drugoj strani nije nimalo ugodno 😔. Imas receptivnu maternicu i pitanje je samo koji embrij ce se zadržati 🙏. Drži se 🤗. DrA ❤️
    Žuži ništa nije gotovo dok test ili beta ne potvrde. Ja isto imam jako rano simptome pms-a zato se rano i testiram da se ne izluđujem i šopam hormonima bezveze .. 
    Tanjanja žao mi je, suosjećam 😔,drži se 🤗
    Slee po čijoj uputi piješ andol još ciklus prije transfera? Imaš neko objašnjenje, pitam za prijateljicu 😏🤭..
    Vezano za šogi, već sam jednom napisala svoje mišljenje, ali evo ,ja bih na njenom mjestu ako je već bila 2 postupka kod drA promijenila kliniku i pristup, jer ja sam taj tip, da sam koji slučajem prvo bila u Repromedu i nije uspjelo deff bi otišla u Aleu, ali kako sam prvo bila kod drA i nije uspjelo htjela sam dati šansu i drR , po meni su to 2 najbolja stručnjaka (sa tako različitim ali po meni ispravnim pristupima) i poliklinike u državi. Ali ja govorim iz svoje perspektive, uredni nalazi, muz normo, odlicno reagiram na sve vrste protokola ,i rezultati u svim klinikama su priblizno isti, a da kojim slucajem imamo dijagnozu dala bih prednost labosu pri odabiru..
    Ne smijem ni pomišljati što ću ako mi ovdje ne uspije 😱..
    Trudnice nek se uredni preglede nastave 🤞🤞🤞
    Sretno svima 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Medena33
    05. Lipanj 2024. 08:34

Ako ste jucer na macoli vidili trudnicu ispred kako povraca, javljam se da sam ta..otisla sam do wca i vani na travi ispred sve iz mene van. Joj 🤣🤣
    Wildflower sretno danas! Ja sam poslala mail dr Mimici pa cemo vidjeti hoce li me primiti za vodjenje trudnoce, ako ne bude, onda cu kod Marusicke. 

Sunce12
    05. Lipanj 2024. 08:43

Saniii

Hypnoticpoisonajme 2❤️❤️ 😍, nek dalje samo bude sve uredu 🤞🙏🤗
    Leona koji beta 😍 nek se dupla 🤞🙏, btw za tsh ja bih prije rekla da je greška labosa nego je to realno stanje, inače tsh povisuje sama stimulacija i trudnoća ali ne baš toliko, i ne povisuje ga nužno progesteron , inače toliki progesteron imaš u svakom svom ciklusu nakon ovulacije u lutealnoj fazi i to nije visok progesteron koji bi utjecao na išta drugo. Nadam se da će ti sa terapijom se brzo regulirati 🤞.
    Sunce ništa nije gotovo, visina početne bete nije bitna, bitno je njeno pravilno duplanje 🙏. Da, trnovit je ovo put ,koliko god je vjerujem teško gledati nepravilne bete ,ni na ovoj drugoj strani nije nimalo ugodno 😔. Imas receptivnu maternicu i pitanje je samo koji embrij ce se zadržati 🙏. Drži se 🤗. DrA ❤️
    Žužiništa nije gotovo dok test ili beta ne potvrde. Ja isto imam jako rano simptome pms-a zato se rano i testiram da se ne izluđujem i šopam hormonima bezveze ..
    Tanjanjažao mi je, suosjećam 😔,drži se 🤗
    Slee po čijoj uputi piješ andol još ciklus prije transfera? Imaš neko objašnjenje, pitam za prijateljicu 😏🤭..
    Vezano za šogi, već sam jednom napisala svoje mišljenje, ali evo ,ja bih na njenom mjestu ako je već bila 2 postupka kod drA promijenila kliniku i pristup, jer ja sam taj tip, da sam koji slučajem prvo bila u Repromedu i nije uspjelo deff bi otišla u Aleu, ali kako sam prvo bila kod drA i nije uspjelo htjela sam dati šansu i drR , po meni su to 2 najbolja stručnjaka (sa tako različitim ali po meni ispravnim pristupima) i poliklinike u državi. Ali ja govorim iz svoje perspektive, uredni nalazi, muz normo, odlicno reagiram na sve vrste protokola ,i rezultati u svim klinikama su priblizno isti, a da kojim slucajem imamo dijagnozu dala bih prednost labosu pri odabiru..
    Ne smijem ni pomišljati što ću ako mi ovdje ne uspije 😱..
    Trudnice nek se uredni preglede nastave 🤞🤞🤞
    Sretno svima 🤞🤞

Draga naša Sani❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

Rolica
    05. Lipanj 2024. 08:54

Wildflower, Sanjushka, Leona sretnooo cure danas! ❤️❤️
    .
    Javim vam se popodne iza pregleda, biti će nadam se sve tada jasno 🤞🤞

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• marica36
    05. Lipanj 2024. 09:07

Svima danas puno sreće!!!!
    Drage žene ako se koja vodi na sv duhu kod koga preporuča te uzv jer mi je dr R rekao da mogu za 3,4 tjedna obaviti tako uzv. Zašto neznam al poslušati ču ga...nezz koji su dr tamo okej za ultrazvučni pregled i dal je nova ili stara zgrada? Hvala puno 

4x sv.duh bezuspješno
    Ja. Sve ok
    On OAT
    ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
    Beta 10i 12.04.
    Uzv 26.04.
    Imamo 1 ♥️
    It's boy 🙏

Jurky32
    05. Lipanj 2024. 09:13

Hvala cure svima još jednom ❤️
    Tanjanja, drži se 🥰
    TraTinčica, neka brzo dođu ti nalazi 🤞🥰
    Slee, sretno danas na ultrazvucima 🤞🥰
    Wildflower, sretno druškanje 🤞😍
    Sanjushka, sretno na uzv 🤞🥰
    Leona, čekamo drugu veliku betu 🤞🥰
    Sretno svima 😘🫂

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Jurky32
    05. Lipanj 2024. 09:15

I Rolica, draga sretno danas..da napokon znaš na čemu si, da se to završi i da možeš krenuti dalje 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Medena33
    05. Lipanj 2024. 09:18

Marica36 jeli ti dr R rekao da napravis krvnu sliku i urino kulturu? Meni je jucer i hormone stitnjace isto.

Stela_M
    05. Lipanj 2024. 09:19

Marice meni je super dr Luetić ona ti radi i privat i na Sv duhu meni je radila histeroskopija fakat ugodna žena, a koliko pratim forum većina je s njom zadovoljna 😊 zšt moraš na Sv duh?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Žuži
    05. Lipanj 2024. 09:21

Sanjushka sretno danas na ultrazvuku, javi nam sta ima, držim fige 🤞🏼🍀
    Wildflower uživaj na druženju danas 🥰
    Leona89 cekamo drugu betu da rasturi kao i prva 🥳
    Slee sretno na ultrazvuku, nadam se da će sve biti prema očekivanjima 
    Angel eyes kako si ti? Jesi se vratila u svoj ritam?
    Saniii znaš onda kako je❤️napravit cu sutra test da vidim na čemu sam. Nadam se da će uspit otići na sljedeći fet prije njihovog godišnjeg. Moj plan je ako ne bude ništa vidit ocu fet u sedmi ili osmi mjesec i onda u deveti repromed. Dosta vas ih je ishvalilo pa se nadam nekom čudu gore. A i sto kazes, dobro je promijeniti kliniku i doktora ako u jednoj ne ide. 
    Medena33 nadam se da će te brzo pustiti te mučnine, zvuci stvarno grozno😢 kad sam bila u KBC-u potrefili su me na pregledima i Mimica i Marušić i mislim da nećeš falit di god završiš. 
    Sunce12 nadam se pozitivnom ishodu skupa s tobom
    Rolice sretno popodne, drži se

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
    2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.