Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:17

Boogie

Koalice a jesi primila booster(se tak zove?) nakon transfera?

Ne, ništa mi nisu dali.
    Jedino suplementi i te tablete i vaginalete ko i ranije.

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:32

Koalice  a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako...meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Leona89
    04. Lipanj 2024. 16:35

Čokoladica, Teich, Koalica, Žuži, Jurky, Korni, Lucky, Rolica, Diivnaa, Angel eyes, MiliPe, Hypnoticpoison, Sanjushka, Medena, Dodo, Ania, Nicaivo, Stela, Bebolina cure hvala na lijepim željama i podršci. Hvala od ♥️ što se veselite samnom☺️🥰☺️🥰❤️❤️😘
    Teich puno sreće u ponedjeljak, neka ovaj bude dobitan 🎉🤞🏻🍀♥️😘
    Tratinčice žao mi je, nadam se da će grlo brzo proći i da ćeš brzo ozdraviti. Kako su mogli smuljati, užas😡🤬drži se i neka nalaz brzo dođe♥️😘
    Eni drago mi je da je bilo lijepo i da je super prošlo. Sretno, odmaraj i mazi bušu ♥️😘
    Sirena dobrodošla i sretno 🍀🤞🏻♥️😘
    Sanjushka vadim da se vidi duplanje sutra još, pa ću vidjeti hoće li trebati još vaditi ili će me naručiti za UZV. Mogu na listu, hvala ti🍀 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘jao, nadam se da će nalaz doći na vrijeme🍀♥️❤️😘
    Medena baš mi je žao da te tako uhvatilo, nadam se da će opet biti bolje nakon infuzije😔drži se🫂❤️
    Dodo drago mi je da je prvi radni dan prošao dobro ♥️♥️😘
    Wildflower nisam istraživala, ali pišem i pamtim što ćete pisati ☺️❤️😘
    Nicaivo jako se veselim tvom FET-u☺️🍀neka bude dobitan, držim 🤞🏻 najveće 🥰♥️🍀🤞🏻❤️😘🪄🪄🪄🪄🪄🪄
    MiliPe držim 🤞🏻 najveće, neka bude dobitan♥️🍀🤞🏻♥️🪄🪄🪄🪄🪄🪄
    Ani nemam iskustva, nadam se da ćeš prokrvariti opet normalno 🍀🤞🏻♥️
    Marica, Medena, Jurky sretno danas na druškanju sa bebicama♥️🍀♥️🍀♥️🍀😘😘😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:35

Boogie

Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊

• BikMik
    04. Lipanj 2024. 16:44

koalica2

Boogie

Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊

Mozda se ipak onda stoperica jos nazire, meni se nazirala 10 dana nakon nje prosli put u ET. Ja sam danas 3 dpt i rekla sam ne raditi test bar so 7dpt da me opet ne prevari stoperica. Ali mozda je i pocetak necega 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:49

BikMik

koalica2

Boogie

Mozda se ipak onda stoperica jos nazire, meni se nazirala 10 dana nakon nje prosli put u ET. Ja sam danas 3 dpt i rekla sam ne raditi test bar so 7dpt da me opet ne prevari stoperica. Ali mozda je i pocetak necega 🤗

Moguće, zato sam sad rekla neću do pon ništa, msm nisam ni namjeravala dok ovi moji nisu zapeli i ja da im dokažem da su u krivu, na kraju sebe zaj****🤣😅

Boogie
    04. Lipanj 2024. 17:42

koalica2

BikMik

koalica2

Boogie

Moguće, zato sam sad rekla neću do pon ništa, msm nisam ni namjeravala dok ovi moji nisu zapeli i ja da im dokažem da su u krivu, na kraju sebe zaj****🤣😅

Ma nisi se ništa zaj*****. Ponovit ćeš test i dobro.

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

sanjushka
    04. Lipanj 2024. 17:46

Tanjanja jako mi je žao.. 😔❤️
    Rolica da baš sam bila sretna kako sam stres free i jučer sam se naživcirala s tim nalazima toliko da sam sve nadoknadila 🤣 Ali uspjela sam riješiti, sve je ok.. 🥳
    Joj baš mi je žao da tebi stalno neku nadu daju, pa ju uzmu.. 😔 Baš užasno.. 
    Sunce ❤️🫂
    Marica i Medena supeeeer, bas mi je drago za bebače.. Neka i dalje sve bude kako treba 🤞🏻❤️
    Jurky predobro 👍🏻🤣 ajde neka je sve super, zaslužila si ❤️❤️

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Leona89
    04. Lipanj 2024. 18:05

Sanjushka lista je prekrasna, vjerujem da će uskoro biti ispunjena samo ultrazvucima♥️🥰❤️😘🍀🤞🏻🪄🪄🪄🪄
    Slee sretno sutra, neka budu dobre vijesti i top stanje. Bravo za skidanje kila i što si poduzela sve što si mogla, neka bude dobitan. Ovo sve što si navela meni ne zvuči ni malo ludo, pozitivom privlačimo pozitivu. Ja sam jako bila pozitivna oko svega prije postupka, isto napravila sve što sam mogla i mantrala da sam trudna i eto ostvarilo se. Samo pozitivno i bit će to super❤️🪄🪄🪄🪄🪄😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🍀🤞🏻🍀
    Sunce baš mi je žao😔 držim 🤞🏻 za četvrtak 🍀🍀🫂🫂♥️😘imaš dobar plan i to je bitno. Alebić je stvarno divan čovjek, imala sam priliku upoznati ga♥️
    Žuži bemu miša😓baš mi je žao, nadam se da je implantacijsko i da M neće ni doći, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 🫂nada umire zadnja🙏🏻♥️
    Tanjanja žao mi je 😓drži se, odtuguj pa smisli plan za dalje. Grlim te i ljubim puno🫂🫂❤️❤️😘😘
    Rolice kakav preokret situacije😍ne kužim ovo ima, pa nema😏 javi nam se sutra sa lijepim vijestima, držim 🤞🏻 🍀 🍀♥️♥️😘🫂
    Marice lijepe vijesti ♥️ drago mi je da je s bebicom sve i redu i da je veći od prosjeka😍neka i nipt dođe brzo i neka bude uredan♥️🍀🤞🏻😘
    Medena lijepe vijesti ♥️ mogu misliti koji je to krasan osjećaj čuti ♥️☺️a za progesteron kada ti je bio 55? Kad si ga vadila? Koji si tjedan sada? Valjda on zna...meni je bio 32,45 i rekli su da je graničan i da ga moram pikati do 12tt bez obzira što je jučerašnji bio opet uredan-121, u prvom tromjesečju treba biti između 35-141🤷🏻‍♀️
    Blondie samo hrabro, sretno i neka bude dobitan🤞🏻🍀♥️😘☺️
    Dodo lijepo si natempirala sve, bravo i tebi za kilu, samo tako nastavi. Svaka čast💪🏻☺️♥️😘
    Boogie hvala ♥️😘🥰😍😘
    Koalice sve je moguće. Kolegica sa druge teme je imala prvi pozitivan test na 4dpt, prije mjesec dana je rodila zdravu curicu♥️prati sad svaki dan kako tamni😍🎉♥️i stavljaj slikice, mi volimo testiće🤞🏻🍀♥️😘
    Jurky sličica je prekrasnaaa ♥️😍♥️😍ok sam mama👍🏻🤭miš slatki💙baš mi je drago da je sve u mjerama i da ste se lijepo druškali. Sretno u pon na novom UZV🍀🤞🏻neka sve prođe dobro kod endokrinologa 🍀🤞🏻♥️♥️♥️😘uživaj draga🩵💙🩵💙🩵💙

Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    04. Lipanj 2024. 18:06

Evo i malo novosti od mene. Progesteron je u normali sada 121, ali svejedno se moram pikati do 12tt, sve za mrvicu, nema mi druge.Jedino što me muči, da vam se malo pojadam. Jučer kad sam vadila betu sam vadila i hormone štitnjače da provjerim i TSH mi je 23,62 😏pa me to malo zabrinulo. Bio mi je ispod referentnih vrijednosti početkom 5.mj. pa smo smanjili terapiju i sad je podivljao. Dr.opće prakse mi je digla sad opet terapiju na 75mg tjedan dana, pa dalje 100mg. Čitala sam da progesteron može utjecati na štitnjaču pa se nadam da je od njega visok😔 uspjela sam dobiti prekosutra termin kod endokrinologa. 
    Držite fige da sve bude u redu 🤞🏻🍀♥️ljubim vas sve i svima želim sreću🍀🤞🏻💙🩵♥️❤️💜💚💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.