Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.
Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊
Mozda se ipak onda stoperica jos nazire, meni se nazirala 10 dana nakon nje prosli put u ET. Ja sam danas 3 dpt i rekla sam ne raditi test bar so 7dpt da me opet ne prevari stoperica. Ali mozda je i pocetak necega 🤗
Moguće, zato sam sad rekla neću do pon ništa, msm nisam ni namjeravala dok ovi moji nisu zapeli i ja da im dokažem da su u krivu, na kraju sebe zaj****🤣😅
👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
2023. Jajovodi✂️
2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
7/26 histeroskopija septuma
10/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔
Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.
Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊
Mozda se ipak onda stoperica jos nazire, meni se nazirala 10 dana nakon nje prosli put u ET. Ja sam danas 3 dpt i rekla sam ne raditi test bar so 7dpt da me opet ne prevari stoperica. Ali mozda je i pocetak necega 🤗
Moguće, zato sam sad rekla neću do pon ništa, msm nisam ni namjeravala dok ovi moji nisu zapeli i ja da im dokažem da su u krivu, na kraju sebe zaj****🤣😅
Ma nisi se ništa zaj*****. Ponovit ćeš test i dobro.
🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!
2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
2021.,2022.-izvanmaternična 2x
2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab
Tanjanja jako mi je žao.. 😔❤️
Rolica da baš sam bila sretna kako sam stres free i jučer sam se naživcirala s tim nalazima toliko da sam sve nadoknadila 🤣 Ali uspjela sam riješiti, sve je ok.. 🥳
Joj baš mi je žao da tebi stalno neku nadu daju, pa ju uzmu.. 😔 Baš užasno..
Sunce ❤️🫂
Marica i Medena supeeeer, bas mi je drago za bebače.. Neka i dalje sve bude kako treba 🤞🏻❤️
Jurky predobro 👍🏻🤣 ajde neka je sve super, zaslužila si ❤️❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Sanjushka lista je prekrasna, vjerujem da će uskoro biti ispunjena samo ultrazvucima♥️🥰❤️😘🍀🤞🏻🪄🪄🪄🪄
Slee sretno sutra, neka budu dobre vijesti i top stanje. Bravo za skidanje kila i što si poduzela sve što si mogla, neka bude dobitan. Ovo sve što si navela meni ne zvuči ni malo ludo, pozitivom privlačimo pozitivu. Ja sam jako bila pozitivna oko svega prije postupka, isto napravila sve što sam mogla i mantrala da sam trudna i eto ostvarilo se. Samo pozitivno i bit će to super❤️🪄🪄🪄🪄🪄😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️🍀🤞🏻🍀
Sunce baš mi je žao😔 držim 🤞🏻 za četvrtak 🍀🍀🫂🫂♥️😘imaš dobar plan i to je bitno. Alebić je stvarno divan čovjek, imala sam priliku upoznati ga♥️
Žuži bemu miša😓baš mi je žao, nadam se da je implantacijsko i da M neće ni doći, držim 🤞🏻 🍀 ❤️ 🫂nada umire zadnja🙏🏻♥️
Tanjanja žao mi je 😓drži se, odtuguj pa smisli plan za dalje. Grlim te i ljubim puno🫂🫂❤️❤️😘😘
Rolice kakav preokret situacije😍ne kužim ovo ima, pa nema😏 javi nam se sutra sa lijepim vijestima, držim 🤞🏻 🍀 🍀♥️♥️😘🫂
Marice lijepe vijesti ♥️ drago mi je da je s bebicom sve i redu i da je veći od prosjeka😍neka i nipt dođe brzo i neka bude uredan♥️🍀🤞🏻😘
Medena lijepe vijesti ♥️ mogu misliti koji je to krasan osjećaj čuti ♥️☺️a za progesteron kada ti je bio 55? Kad si ga vadila? Koji si tjedan sada? Valjda on zna...meni je bio 32,45 i rekli su da je graničan i da ga moram pikati do 12tt bez obzira što je jučerašnji bio opet uredan-121, u prvom tromjesečju treba biti između 35-141🤷🏻♀️
Blondie samo hrabro, sretno i neka bude dobitan🤞🏻🍀♥️😘☺️
Dodo lijepo si natempirala sve, bravo i tebi za kilu, samo tako nastavi. Svaka čast💪🏻☺️♥️😘
Boogie hvala ♥️😘🥰😍😘
Koalice sve je moguće. Kolegica sa druge teme je imala prvi pozitivan test na 4dpt, prije mjesec dana je rodila zdravu curicu♥️prati sad svaki dan kako tamni😍🎉♥️i stavljaj slikice, mi volimo testiće🤞🏻🍀♥️😘
Jurky sličica je prekrasnaaa ♥️😍♥️😍ok sam mama👍🏻🤭miš slatki💙baš mi je drago da je sve u mjerama i da ste se lijepo druškali. Sretno u pon na novom UZV🍀🤞🏻neka sve prođe dobro kod endokrinologa 🍀🤞🏻♥️♥️♥️😘uživaj draga🩵💙🩵💙🩵💙

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Evo i malo novosti od mene. Progesteron je u normali sada 121, ali svejedno se moram pikati do 12tt, sve za mrvicu, nema mi druge.Jedino što me muči, da vam se malo pojadam. Jučer kad sam vadila betu sam vadila i hormone štitnjače da provjerim i TSH mi je 23,62 😏pa me to malo zabrinulo. Bio mi je ispod referentnih vrijednosti početkom 5.mj. pa smo smanjili terapiju i sad je podivljao. Dr.opće prakse mi je digla sad opet terapiju na 75mg tjedan dana, pa dalje 100mg. Čitala sam da progesteron može utjecati na štitnjaču pa se nadam da je od njega visok😔 uspjela sam dobiti prekosutra termin kod endokrinologa.
Držite fige da sve bude u redu 🤞🏻🍀♥️ljubim vas sve i svima želim sreću🍀🤞🏻💙🩵♥️❤️💜💚💛

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Žuži nadam se da je ipak još prerano i da ipak može biti dobro 🤞🤞
Tanjanja žao mi je 😔
Rolice ni kod tebe mira.. sretno sutra 🍀
Sanjushka nadam se da ćeš ih kroz dan dobiti, a vjerujem i da im pošalješ nalaz kroz koji dan da neće biti problema 🍀
Matice, medena bravoo ❤️ nek vas prati uredna i školska trudnoća 🥰
Koalica drzim fige da testić tamni 🤞🤞
Jurky odličnooo, bravo za malog princa 💙 fotka je odlična 😅🤗
Leona ne znam ništa o tome pa ne mogu pomoći nekim savjetom, ali drzim fige i sigurna sam da će sve biti okej ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Žuži, Sunce 🤞🤞
Tanjanja žao mi je
Medena, Marice, Jurky super što je sve u redu, samo neka tako nastavi 🤞🤞
Rolice bilo bi bolje da nije komentirao na glas. Ali nadati ćemo se još do sutra kad bi trebalo sve biti jasno. Možda ipak postoji nada da izađe na dobro 🤞🙏
Koalice obično kažu da se testovi je očitavaju nakon određenog vremena. Makar još uvijek može izaći na dobro, svakako je još rano. Sretno 🤞🤞
Sanjuška nadam se da si dobila nalaz.
Sretno sutra 🤞🤞
Jesu ti oni rekli do kada u danu trebaš dobiti M i da se broji kao prvi dan ciklusa, a od koliko je drugi?
Zaboravila sam pitati to, pa baš da ne dobijem za vikend a neću znati što dalje. Makar ne bi bilo kasno ni nakon vikenda zvati kad se u dugom protokolu može kasnije krenuti s pikalicama.
Leona nadam se da će se ubrzo TSH spustiti. A možda si bila malo više pod stresom pa je jednostavno skočio a da to nije njegova prava vrijednost.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Leona bio mi je 55 na dan vadjenja bete. Znaci 15.05. Od tada uzimam prolutex i cylogest. Sad ga nisam vadila niti mi je dr rekao da ga ponovim al mogla bi ga izvaditi na svoju ruku.
Medena, Jurky i Marice čestitam na super pregledima!🤗🤗 Vjerujem da ste uživale sa svojim bebicama!❤️❤️😘😘 Sad lijepo laganini.🤰🤗🤗❤️❤️
Tanjanja neopisivo mi je žao.😔😔 Ne znam što bih rekla, osim da me uvijek ubije takva velika nepravda. Drži mi se!🫂❤️
Dodo i Boogie primate li me u klub strijelčica?💪💪🤭🤭❤️❤️
Sunce ništa nije gotovo. Čekamo i navijamo za drugu betu!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️ Čuvaj se!❤️
Koalice čekamo testić kroz koji dan.💪💪 Držimo 🤞 na najjače za prekrasnu crticu!🍀🍀❤️❤️
Rolice draga moja, ovo stvarno traje i traje.😔😔 I malo neprofesionalno i neozbiljno od liječnika: malo vidi nešto, pa čuje otkucaje, pa ne čuje. Sretno sutra sa pravim ultrazvukom i obaveznoooooo nam javi!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Leona kako se osjećaš?🤗🤗❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Jurky predivno ❤️❤️❤️ tako mi je drago 🤗🤗
Leona baš je visok tsh, nadam se da ce se brzo spustiti 🤗
Koalica nadam se da nije štoperica, ponovi za par dana 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji