Cao cure, evo mene sa ne bas tako dobrim vjestima. Danas sam natvala kliniku da vidim sta se desava sa mojim embrijima i iz Labora su rekli da u kompijuteru ne vide nista alu da je sve ok ako nije nazvace me. Nakon 15min nazvala me doktorica i rekla da su zaboravili da odlede moje embrije u ponedeljak i da transfera u petak nece biti. Izvinila se sto puta i rekla da joj se to desilo prvi put da je zaboravila javiti da se embriji odlede.. Ja nemam reci za ovo, znam da se u svakom poslu greske desavaju razocarala sam se totalno.. Sanjuskamozes me skinuti sa liste u petak 😔
Ajme ne mogu vjerovat, baš mi je žao!!!
U kojoj si klinici?
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Jutro, hrabre lavice 💪😊 Da vas i ja malo pozdravim 🤗 Jos se ne mogu maknuti s foruma, lijepo mi vas je citati, a i ne mogu otici dok ne vidim plusice (ili crtice) kod mojih starih cura, Sanii, Bebolina, Sanjushka, Ikar... 😊
Korni draga, pa ti jos fakat malo brojis, jel uzbudjenje na vrhuncu? Kako si? 😁
NPelice, i ti si nam blizu, kako ste ti i tvoja curka? 🤗
Sreca, dok sam vidjela tvoju trakicu, stvarno sam se iznenadila u kojem si tjednu, vrijeme jaaaakooo brzo leti... 😊 Kako si mi ti?
Stela, Anii, Tikvice, Maslačak, T_Ivy, kak ide, mamice? Bebani nam rastu kao gljive 🥰 Bas bi voljela da se javite malo da cujem kako ste 😘
Sanii draga, bas mi je zao da ni ovaj put nije uspjelo... Mantram pozitivno i drzim fige da su ova dva smrzlica dobitna, da budu za bracu i seku 😊
Wildflower, cure su ti vec pisale, ali cisto da ti i ja spomenem da sam imala smeđarenje, a i krvarenje (bas svjeza krv) na pocetku trudnoce i sve je bilo OK, evo curka vec prosla 3 mjeseca 😊 Cak i kad je svjeza krv u pitanju, ne mora znaciti da je gotovo, eto cisto napomena i za ostale cure kome se dogodi 😊
Medena, bas mi je zao da imas takve mucnine... I moja frendica ih je imala na pocetku, cesto je bila na hitnoj na infuziji, ali proslo je nakon 11. tjedna 😊
BikMik, Koalice, Dreamer pupice, drzim fige za vase mrve 🤞❤️
Hypnoticpoison, kakva sreca za dva srceka, bas mi je drago, nekako se uvijek raznjezim kad su blizanci u pitanju, navijam i za drugog da ostane kod svoje mamice 🥰
Tratincica, drzim fige da nalaz cim prije stigne 🤞
Žuži, mantram pozitivno da te beta ipak iznenadi 🤗
Marisha, Tanjanja, Boogie, žao mi je da nije ovaj put uspjelo, sretno dalje 😊🍀❤️
Jurky draga, taaaako mi je drago za tebe, bas sam se razveselila kad sam vidjela da je sve u redu, divno je vidjeti i tvoju trakicu, uzivaj sad do kraja trudnoce 🥰😘
Rolice, bas se sve oduzilo, zelim ti da se cim prije zavrsi i da krenes dalje 😊
Leona, beta je rasturila, jel stigla druga? 🤗
Nadam se da nisam nekog izostavila, nemojte zamjeriti ako jesam, bas vas je puno 😉
Sretno svima u kojoj god fazi bile! 🤞❤️🍀
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
BikMik I ja sam ljuta. Ali ko zna zasto je tako trebalo biti..
Giselle Ja sam u Njemackoj. Ovde se embriji oplode i zalede u pn ili pocetnom stadiju. I onda se u fetu odlede i puste do 5 dana. Ali ona je zaboravila u ponedeljak da javi da odlede i tako se to desilo..

🙎🏻♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
BikMik I ja sam ljuta. Ali ko zna zasto je tako trebalo biti..
Giselle Ja sam u Njemackoj. Ovde se embriji oplode i zalede u pn ili pocetnom stadiju. I onda se u fetu odlede i puste do 5 dana. Ali ona je zaboravila u ponedeljak da javi da odlede i tako se to desilo..
Kužim.. A baš mi je žao, vjerujem da si ljuta, kako i ne bi bila.
Nadam se da ćeš što prije u novi fet i da će ti biti uspješan da što prije ovo sve zaboraviš..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Milipe tako mi je žao, vjerujem da si ljuta i razočarana, kalo ne bi bila, baš greška koja se ne bi trebala događati. Neka zato idući ciklus fet bude uspješan 😘😘
Bubica lijepo kad se mame jave ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Evo samo da javim pa čitam kasnije malo detaljnije.
Mi odustajemo od ovog ciklusa. Dr.R. nije zadovoljan. Imam samo dva folikula na desnom jajniku od kojih je jedan već skoro zreli za vadit, a drugi još nije, tako da je rekao da nema smisla da lovimo taj jedan i da predlaže da odustanemo.
Lijevi jajnik nije ni mogao naći od mog punog crijeva 🙈, ali ono što misli da je vidio nema ništa..
Imam nekoliko antralaca koji se uopće nisu probudili tako da kaže da je vjv loš ciklus..
Moram se javiti čim dobijem stvari pa krećemo s enlovom.
Nisam baš nešto previše razočarana, nekako sam imala feel da neće bit ništa, predobro sam se osjećala. 😁
Samo mi je žao što ode 1000€ u vjetar ali šta je tu je. Tako je valjda trebalo bit.. 🤷🏻♀️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Pebbles iz Dubrovnika sam ☺️ kako si ti?
Ruža dobrodošla, žao mi je što se to dogodilo, nadam se da će ova jedna makar biti ok 🤗
Hypnoticpoison 🤗🤗 nadam se da će se mučnine smanjiti da možeš uživati u trudnoći ❤️
Sirena sretno s pretragama i da idući postupak bude napokon uspješan 😘
Eee onda sam nesto pobrkala 😄 ali sta si rekla, dobro ce doci i kao neki izletic za okupat se i malo gustat, malo odmora za psihu 🫣 a ja sam dobro, nemam nikakve mucnine ni nista pa kao nisam pametna, sve se promislim da nije nesto lose al onda se utjesim da bi se valjda nekako pokazalo da su stvari krenule nizbrdo 🫣 aaa kad mislim da bi mi mogla biti malo mukica nesto coknem i dobro je, doci cu na 100 kila 😅 i tako, ugl. u iscekivanju drugog uzv 13.06. 🫣

👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Evo samo da javim pa čitam kasnije malo detaljnije.
Mi odustajemo od ovog ciklusa. Dr.R. nije zadovoljan. Imam samo dva folikula na desnom jajniku od kojih je jedan već skoro zreli za vadit, a drugi još nije, tako da je rekao da nema smisla da lovimo taj jedan i da predlaže da odustanemo.
Lijevi jajnik nije ni mogao naći od mog punog crijeva 🙈, ali ono što misli da je vidio nema ništa..
Imam nekoliko antralaca koji se uopće nisu probudili tako da kaže da je vjv loš ciklus..
Moram se javiti čim dobijem stvari pa krećemo s enlovom.
Nisam baš nešto previše razočarana, nekako sam imala feel da neće bit ništa, predobro sam se osjećala. 😁
Samo mi je žao što ode 1000€ u vjetar ali šta je tu je. Tako je valjda trebalo bit.. 🤷🏻♀️
Ajoj, baš mi je žao što ti je ispao takav loš ciklus. Ali bolje onda ne forsirati , bit će sigurno dobro u sljedećem ciklusu.. ❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
MiliPe strasno mi je zao da se to dogodilo, sad je kasno, moras cekat sljedeci ciklus? 😢🤞🍀
Sanjushka a jooj bas mi je zao, ali drzim fige da sljedeci put bude bolje 🤞🍀❤️
Rolica jesi bila na uzv??

👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Bok cure, na brzinu sam proletjela par stranica. Zapamtila sam da je netko imao nisku betu pa samo da iz vlastitog iskustva kažem da visina beta nije bitna, bitno je pravilno duplanje. Ja sam u uspješnom postupak na 9Dpt imala nisku beta (cca. 50) ali duplala se pravilno i evo prgavica mala svakodnevno gleda da izludi mamu. Trudnice koje muku mučite s mučninama nadam se da če brzo proći . Koliko god teško izdrži se i uskoro stiže najveća nagrada. Ostale cure sretno, puno vas je novih a ja nisam nešto aktivna pa da ne izostavim koju. Bik… mislim da se ti i Dreamer pratite. Dreamer ponuda za clexane i dalje stoji. A. će ti objasniti kada bude prilika na poslu kako sam shvatila da si ti nick iz foruma. Isto tako ako ti bilo kad zatreba hitno neki lijek , vikendom ili slično (estrofem, cyclogest, folacin, prolutex)javi se A. da ti da broj, ja uvijek imam doma zalihu koja mi ostane jer se testiram dosta rano i najkasnije 8DPT prestajem s terapijom pa mi uvijek ostane. Sani ❤️❤️❤️❤️ Bubica 😘 Bebolina kako si ti?
Ja danas javila svom primarijusu da opet ništa, čekam njegove upute za dalje, dogovor je da napravimo još histeroskopiju. Ako je koja bila u Vg na histeroskopiji molim neke smjernice.
Vinogradska 🏥 since 05/2013
▪️jajovod✂️
1. IVF 11/13❌️
2. IVF 11/14❌️
3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
▪︎jajovod✂️
4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
1. fet beta ❌️
2.fet beta ❌️
3.fet beta ❌️
5. IVF - 4/23 ❌️
🐧🐧
4. fet beta ❌️
5.fet ❌️
6.IVF -2/24 ❌️
🐧🐧
6. fet beta ❌️
7.fet❌️
8.fet 8DPT + , 6tt ❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji