Sani vise se ne sjecam tko mi je savjetovao andol mjesec dana prije postupka, mozda cak moja ginekologica, kao razlog je cini mi se navela da mi tijelo “vjezba” prokrvljenost i mjesec dana ranije i da to sve vec unaprijed bude dobro prokrvljeno. Bo, ja poslusala zadnji put, a nastojim i ovaj put sto slicnije buduci da je bilo uspjesno
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav svima,
nova sam na forumu, čitam vas neko vrijeme.
Svim borilicama želim da što prije postanu mamice i ugledaju svoj +.
Malo sam tuzna i razočarana pa da vas priupitam i da vam se "pojadam" ovdje… u postupku sam kod Škvorca. Jučer je bila apiracija, dobili smo 8 js, reagirao je samo desni jajnik, na lijevom imam endometriozu.
Danas me zovu iz labosa i šok, od 8 js, oplođena je samo 1 i nije baš bajna. Spermiogram je navodno odličan, 2 su js bile nezrele, a što je s ostalima?! Zašto takav loš rezultat, ne znam. Sutra će nam javiti što je i s ovom preostalom.
Jel imao netko takav ili sličan slučaj?! Ne nadam se previše ni za tu jednu, nažalost :((
Dobro dosla, i nadam se da ces brzo otici s ove teme :)
Ocito ti je kvaliteta js bila losa ovaj put, ako je spermio odlican.. A mozda i spermiji sa IVFom nisu uspjeli, pa bi bilo bolje sa ICSIjem.. ali to ne znaju dok ne probaju.. Stoga je prvi postupak i "probni" na neki nacin…
Js preuzimaju prva 3 dana diobe, a dalje spermici…
Mozda ti je bila samo serija losih js.. to nitko ne zna..
Ali ono sto mozes uciniti za drugi put, ako bude drugog puta, ali nadam se da ce ti ovaj uspjeti :), je taj da uvedes suplemente. Procitaj si na prvim stranicama ove teme koji su suplementi preporucljivi za buildanje kvalitete js… Ali racunaj da ti treba nekih cca 3 mj da pocne djelovati sve to skupa….
Sretno :)
Kawa hvala! Dobro je imati i gmail za ubuduce.
Joj sad vidim da je oplodena samo jedna.. ali Sani ti je sve vec objasnila :)
Ovo sto sam ja napisala vrijedi za diobu kasnije...
svakako prouci suplemente za kvalitetu js.
Jesi uzimala sto?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Cao cure, evo mene sa ne bas tako dobrim vjestima. Danas sam natvala kliniku da vidim sta se desava sa mojim embrijima i iz Labora su rekli da u kompijuteru ne vide nista alu da je sve ok ako nije nazvace me. Nakon 15min nazvala me doktorica i rekla da su zaboravili da odlede moje embrije u ponedeljak i da transfera u petak nece biti. Izvinila se sto puta i rekla da joj se to desilo prvi put da je zaboravila javiti da se embriji odlede.. Ja nemam reci za ovo, znam da se u svakom poslu greske desavaju razocarala sam se totalno.. Sanjuska mozes me skinuti sa liste u petak 😔
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
2.6 Imamo ❤️
RuzaFT Dobrodosla. Imala sam i ja iskustva sa losim oplodjivanjem i meni su to pripisali losim kvalitetom js iako je suprugov spremio takodje los. Ali svakako ce ti embriolog najbolje reci sta se desilo. Svaki ciklus je razlicit nadam se da ce ti sledeci biti puno bolji 🙏
BikMik Cekamo tvoj testic u subotu, drzim fige na najjace 🤞🏻🍀
Koalica Drzim fige i tebi da simptomi budu pokazatelj trudnoce. Sretno 🍀🤞🏻
2.6 Imamo ❤️
Cao cure, evo mene sa ne bas tako dobrim vjestima. Danas sam natvala kliniku da vidim sta se desava sa mojim embrijima i iz Labora su rekli da u kompijuteru ne vide nista alu da je sve ok ako nije nazvace me. Nakon 15min nazvala me doktorica i rekla da su zaboravili da odlede moje embrije u ponedeljak i da transfera u petak nece biti. Izvinila se sto puta i rekla da joj se to desilo prvi put da je zaboravila javiti da se embriji odlede.. Ja nemam reci za ovo, znam da se u svakom poslu greske desavaju razocarala sam se totalno.. Sanjuskamozes me skinuti sa liste u petak 😔
A jest mi zao, ja sam ljuta na nju! Desavajunse greske.i covjek se mora pomiriti sa tim, ali za popizditi je 😳
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Cao cure, evo mene sa ne bas tako dobrim vjestima. Danas sam natvala kliniku da vidim sta se desava sa mojim embrijima i iz Labora su rekli da u kompijuteru ne vide nista alu da je sve ok ako nije nazvace me. Nakon 15min nazvala me doktorica i rekla da su zaboravili da odlede moje embrije u ponedeljak i da transfera u petak nece biti. Izvinila se sto puta i rekla da joj se to desilo prvi put da je zaboravila javiti da se embriji odlede.. Ja nemam reci za ovo, znam da se u svakom poslu greske desavaju razocarala sam se totalno.. Sanjuskamozes me skinuti sa liste u petak 😔
Ajme ne mogu vjerovat, baš mi je žao!!!
U kojoj si klinici?
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Jutro, hrabre lavice 💪😊 Da vas i ja malo pozdravim 🤗 Jos se ne mogu maknuti s foruma, lijepo mi vas je citati, a i ne mogu otici dok ne vidim plusice (ili crtice) kod mojih starih cura, Sanii, Bebolina, Sanjushka, Ikar... 😊
Korni draga, pa ti jos fakat malo brojis, jel uzbudjenje na vrhuncu? Kako si? 😁
NPelice, i ti si nam blizu, kako ste ti i tvoja curka? 🤗
Sreca, dok sam vidjela tvoju trakicu, stvarno sam se iznenadila u kojem si tjednu, vrijeme jaaaakooo brzo leti... 😊 Kako si mi ti?
Stela, Anii, Tikvice, Maslačak, T_Ivy, kak ide, mamice? Bebani nam rastu kao gljive 🥰 Bas bi voljela da se javite malo da cujem kako ste 😘
Sanii draga, bas mi je zao da ni ovaj put nije uspjelo... Mantram pozitivno i drzim fige da su ova dva smrzlica dobitna, da budu za bracu i seku 😊
Wildflower, cure su ti vec pisale, ali cisto da ti i ja spomenem da sam imala smeđarenje, a i krvarenje (bas svjeza krv) na pocetku trudnoce i sve je bilo OK, evo curka vec prosla 3 mjeseca 😊 Cak i kad je svjeza krv u pitanju, ne mora znaciti da je gotovo, eto cisto napomena i za ostale cure kome se dogodi 😊
Medena, bas mi je zao da imas takve mucnine... I moja frendica ih je imala na pocetku, cesto je bila na hitnoj na infuziji, ali proslo je nakon 11. tjedna 😊
BikMik, Koalice, Dreamer pupice, drzim fige za vase mrve 🤞❤️
Hypnoticpoison, kakva sreca za dva srceka, bas mi je drago, nekako se uvijek raznjezim kad su blizanci u pitanju, navijam i za drugog da ostane kod svoje mamice 🥰
Tratincica, drzim fige da nalaz cim prije stigne 🤞
Žuži, mantram pozitivno da te beta ipak iznenadi 🤗
Marisha, Tanjanja, Boogie, žao mi je da nije ovaj put uspjelo, sretno dalje 😊🍀❤️
Jurky draga, taaaako mi je drago za tebe, bas sam se razveselila kad sam vidjela da je sve u redu, divno je vidjeti i tvoju trakicu, uzivaj sad do kraja trudnoce 🥰😘
Rolice, bas se sve oduzilo, zelim ti da se cim prije zavrsi i da krenes dalje 😊
Leona, beta je rasturila, jel stigla druga? 🤗
Nadam se da nisam nekog izostavila, nemojte zamjeriti ako jesam, bas vas je puno 😉
Sretno svima u kojoj god fazi bile! 🤞❤️🍀
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
BikMik I ja sam ljuta. Ali ko zna zasto je tako trebalo biti..
Giselle Ja sam u Njemackoj. Ovde se embriji oplode i zalede u pn ili pocetnom stadiju. I onda se u fetu odlede i puste do 5 dana. Ali ona je zaboravila u ponedeljak da javi da odlede i tako se to desilo..
2.6 Imamo ❤️
BikMik I ja sam ljuta. Ali ko zna zasto je tako trebalo biti..
Giselle Ja sam u Njemackoj. Ovde se embriji oplode i zalede u pn ili pocetnom stadiju. I onda se u fetu odlede i puste do 5 dana. Ali ona je zaboravila u ponedeljak da javi da odlede i tako se to desilo..
Kužim.. A baš mi je žao, vjerujem da si ljuta, kako i ne bi bila.
Nadam se da ćeš što prije u novi fet i da će ti biti uspješan da što prije ovo sve zaboraviš..
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Milipe tako mi je žao, vjerujem da si ljuta i razočarana, kalo ne bi bila, baš greška koja se ne bi trebala događati. Neka zato idući ciklus fet bude uspješan 😘😘
Bubica lijepo kad se mame jave ❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Sortiraj odgovore
Najstariji