Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    RužaFT
    05. Lipanj 2024. 12:54

Pozdrav svima, 
    nova sam na forumu, čitam vas neko vrijeme.
    Svim borilicama želim da što prije postanu mamice i ugledaju svoj +.
    Malo sam tuzna i razočarana pa da vas priupitam i da vam se "pojadam" ovdje... u postupku sam kod Škvorca. Jučer je bila apiracija, dobili smo 8 js, reagirao je samo desni jajnik, na lijevom imam endometriozu. 
    Danas me zovu iz labosa i šok, od 8 js, oplođena je samo 1 i nije baš bajna. Spermiogram je navodno odličan, 2 su js bile nezrele, a što je s ostalima?! Zašto takav loš rezultat, ne znam. Sutra će nam javiti što je i s ovom preostalom. 
    Jel imao netko takav ili sličan slučaj?! Ne nadam se previše ni za tu jednu, nažalost :((

🍀 9dnt beta 119; 11 dnt beta 402

🤰 stiže nam curica 💜

Rolica
    05. Lipanj 2024. 13:04

BikMik držimo figeeee 
    Boogie baš mi je žao...a najbolje uzmi bolovanje za idući fet pa to sve u miru obaviš, kako i treba 
    .
    Pusa svim curkama i hvala vam što mislite na mene, baš neverending saga iako sam sama zakomplicirala s tim čekanjem, a sad me i zanima na kraju što je sa svime. A dobro još to dns odradim pa valjdaaaa sve znamo 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Hypnoticpoison
    05. Lipanj 2024. 13:05

Kawa hvala ti od ❤️!🥰🥰🤗🤗 Pebbles je spomenula da bi mogli biti blizanci, a čini mi se da si mi i ti rekla.🤗🤗 Držim 🤞 na najjače da sa ovom inseminacijom popraviš njezin postotak uspješnosti!🙏🙏🍀🍀❤️❤️
    Medena joj, suosjećam s tobom, i ja se borim sa povraćanjem. Jučer sam dušu ostavila u kupaonici.😔😔 Danas nisam još povratila, ali stalno sam tu negdje na granici. I isto samo tekućinu povratim, hranu ne. Ne znam ti dati nikakav savjet jer i ja tražim što mi najviše odgovara.
    Leona sad uskoro će i betuška.👏👏❤️ Dobro sam, ali mučim se sa mučninama i povraćanjem, ne mogu pronaći ništa što bi mi odgovaralo.😔😔
    Angel eyes super, baš mi je drago da krećeš u osmom mjesecu.💪💪 Začas će to. Malo odmoriš, napuniš baterije, nauživaš se 🌞 i 🌊  🏊‍♀️ i krećeš sa 💉.💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

Rolica
    05. Lipanj 2024. 13:06

RužaFT

Pozdrav svima,
    Malo sam tuzna i razočarana pa da vas priupitam i da vam se "pojadam" ovdje… u postupku sam kod Škvorca. Jučer je bila apiracija, dobili smo 8 js, reagirao je samo desni jajnik, na lijevom imam endometriozu.
    Danas me zovu iz labosa i šok, od 8 js, oplođena je samo 1 i nije baš bajna. Spermiogram je navodno odličan, 2 su js bile nezrele, a što je s ostalima?! Zašto takav loš rezultat, ne znam. Sutra će nam javiti što je i s ovom preostalom.
    Jel imao netko takav ili sličan slučaj?! Ne nadam se previše ni za tu jednu, nažalost :((

Ružo dobrodošla :) Moja frendica je od 15 jajnih dobila 1 dobru oplođenu, u Beta+. Isto joj nije bilo jasno zašto i nisu imali neko konkretno objašnjenje. Možda će ti cure znati više reći. Sretnoooo!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Medena33
    05. Lipanj 2024. 13:23

Hypontic ja sam od jutros 3 puta povratila, danas je skoro sve tekucina, jako malo hrane. Ne usudim se ici vani uopce. Povracam vodu, mineralnu, donat, iso sport, sve sve sam probala. Pojela sam sad juhu pa cemo vidjeti. 
    Je je, wildflower na taj mail sam slala, zvala sam ih pa mi je sestra rekla, tako da nadam se odgovoru.

koalica2
    05. Lipanj 2024. 13:39

BikMik

koalica2

BikMik

Wildflowersretno druzenje danas, da sve bude dobro i da uzivas 🤗
    Tanjanja, jako mi je zao, moramo hrabro dalje nakon svakog pada i dzabe 😭
    Angel eyes, onda je jesen definitivno tvoja, sretno ❤️

Izvinite, ja od posla ovih dana nisam popratila ko je ono cekalica samnom :)? Ja sam 4dpt hatching blastociste, imam i grceva i mukica i ledja bole, samo me nakvise brine sto grudi nisu velike i bolne, vise probadanja neka kroz njih. Znam sve, sve rano i nista ne mora zmaciti, ma da se valjda ta hatching blastocista ugnjezdi odmah u prvih 48h. U subotu cu se testirati 🍀

Hej, ja sam čekalica, ako se ne varam ti si u subotu imala transfer, a ja petak.
    Joj točno mi je sad malo lakše jer sam mislila da umišljam sve hahah, mene isto leđa bole, ali to nekako već od transfera i samo ako bas dugo stojim ili radim nešta, grčeve isto tako znam imati, ali ne sad nešto strašno i jučer me malo nešta pikalo oko pupka, a što se grudi tiče meni su baš narasle, ali nekako drukčije nego kad mi menga treba doć, koda su se više zaokružile i naravno bole, al nekako sve još prepisujem progesteronu😅
    Ne znam ja sam juče ono napravila test i sad ću se probat strpit do ponedjeljka, ali svakako držim nam 🤞🏼objema i želim sreću, naravno i svim ostalim curkama😊🤞🏼🍀

Ma kakav, ja se samo suzdrazavam ne pisat, reko da ne dosadjujem 😅 Zavidim ti za grudi definitivno :D. Mene je sinoc uhvatio takav napad muke i drzao pola sata, nisam se mogla pomjeriti iz hodnika muz krenuo donjet neku kantu :D. Isto tako ledja i probadanja, glad, zedj, ali nista od izrazitih simptoma koje sam imala u prirodnoj trudnoci :(.
    Drzim nam fige ✌️🤗

Hahaha isto tako i ja, al eto vidis npr. ja mucnine nemam skoro uopće, jedino tipa nakon ručka mi bude teško na želudcu i tu i tamo mukica, ali ništa sad da sumnjam da ću trčat na wc🤣
    Joj nadam se po tvojim rječima da su grudi dobar znak hahah, svakako javljaj kaj se dešava😊🥰

Saniii
    05. Lipanj 2024. 13:42

Hypnoticpoison tvoja me situacija podsjeća na Stelinu, i kod nje je krenulo kao blizanacka trudnoća, mislim da je kod nje cak ovaj manji opstao na kraju. Ako oba srceka kucaju ima i nade da će se i nastaviti razvijati, samo nek bude uredu 🙏.
    Ja sam relativno dobro, najtočnije se mogu opisati da sam kao i ova prognoza vremena 😅, malo sunčano, pa oblačno, pa pljuskovi pa opet malo sunca 🫠, hormoni i pms me drmaju ali nadolazi sve na svoje :)..
    Sirena kakav je sgram od partnera? Kakav god da je nek napravi i mikrobiološu obradu ejakulata. Prilikom histeroskopije će ti uzeti uzorak za phd analizu i vizualno vidjeti jel nešto ometa implantaciju (priraslice,polipi) I to odstranit i to je to. Neke klinike forsiraju NK stanice no nema adekvatne terapije ako se pokažu pozitivne (tj ima decortin kortikosteroid ali u nedovoljnoj dozi da napravi ikakav efekat), pa je meni to osobno besmisleno i radit. Od pretraga možeš napravit one na koje možeš utjecat i koje se mogu popraviti a to su vitamin D, željezo i feritin, regulirati bmi, i općenito dovesti organizam u najbolje moguće stanje, prehranom i tjelovježbom i samim tim si povećati šanse. Ali nažalost nema univerzalnog recepta ni pretrage koja će nas učiniti trudnom 😏. I ako su ti svi postupci u istoj poliklinici možda je vrijeme za promjenu. Sretno 🤞

Boogie žao mi je 😔
    RužaFT na ta pitanja jedino ti odgovor može i treba dati embriolog, tj sutra pitaj embriologa sto je sa ostalim js jer on ima uvid u njihovo stanje, jesu li bile zrele ,nezrele, prezrele ili prazni folikuli ili što već. Jel ti prvi postupak? Koliki su bili folikuli na dan stoperice, jesu li od početka rasli srazmjerno? Najčešće je takva situacija u slucajevima kad folikuli ne rastu srazmjerno ili ako se fula tajming stoperice. Bilo je nekoliko takvih primjera u zadnje vrijeme.. Držim 🤞 za tu jednu. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Hypnoticpoison
    05. Lipanj 2024. 13:57

Medena33

Hyponticja sam od jutros 3 puta povratila, danas je skoro sve tekucina, jako malo hrane. Ne usudim se ici vani uopce. Povracam vodu, mineralnu, donat, iso sport, sve sve sam probala. Pojela sam sad juhu pa cemo vidjeti.
    Je je, wildflowerna taj mail sam slala, zvala sam ih pa mi je sestra rekla, tako da nadam se odgovoru.

Medena joj znam, prije sam se pohvalila kako nisam danas povratila i evo, lubenice koju sam pojela, nema više.😔😔 Isto se nigdje ne usudim ići, jučer sam jedva izdržala u dućanu. I ja pijem iso sport, donat, probala sam i sa čajem, ali ništa mi ne odgovara. Odgovaraju mi slani štapići sa kikirikijem i ice fresh bomboni, ali samo kratkotrajno. Ma, proći će to, moramo biti strpljive, nema nam druge.❤️❤️

🏥 Poliklinika IVF
    2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
    1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼

2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
    3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
    Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏

"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
    💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤

angel eyes
    05. Lipanj 2024. 14:00

Pebbles iz Dubrovnika sam ☺️ kako si ti?
    Ruža dobrodošla, žao mi je što se to dogodilo, nadam se da će ova jedna makar biti ok 🤗
    Hypnoticpoison 🤗🤗 nadam se da će se mučnine smanjiti da možeš uživati u trudnoći ❤️
    Sirena sretno s pretragama i da idući postupak bude napokon uspješan 😘

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

wildflower
    05. Lipanj 2024. 14:46

RužaFT

Pozdrav svima,
    Malo sam tuzna i razočarana pa da vas priupitam i da vam se "pojadam" ovdje… u postupku sam kod Škvorca. Jučer je bila apiracija, dobili smo 8 js, reagirao je samo desni jajnik, na lijevom imam endometriozu.

Dobro dosla, i nadam se da ces brzo otici s ove teme :)

Ocito ti je kvaliteta js bila losa ovaj put, ako je spermio odlican.. A mozda i spermiji sa IVFom nisu uspjeli, pa bi bilo bolje sa ICSIjem.. ali to ne znaju dok ne probaju.. Stoga je prvi postupak i "probni" na neki nacin...
    Js preuzimaju prva 3 dana diobe, a dalje spermici...
    Mozda ti je bila samo serija losih js.. to nitko ne zna..
    Ali ono sto mozes uciniti za drugi put, ako bude drugog puta, ali nadam se da ce ti ovaj uspjeti :), je taj da uvedes suplemente. Procitaj si na prvim stranicama ove teme koji su suplementi preporucljivi za buildanje kvalitete js... Ali racunaj da ti treba nekih cca 3 mj da pocne djelovati sve to skupa....
    Sretno :)

Kawa hvala! Dobro je imati i gmail za ubuduce. 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.