⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
LIPANJ 2024.
5.6. sri
WILDFLOWER - ultrazvuk
SANJUSHKA - ultrazvuk ivf
LEONA89 - beta2
6.6. čet
ANICA! - ultrazvuk
7.6. pet
MILIPE - transfer
8.6. sub
NICAIVO - transfer
10.6. pon
KORNI - ultrazvuk
TEICH56 - transfer
JURKY - anomaly scan
11.6. uto
SRECA NAJVEĆA - ultrazvuk
12.6. sri
NPELICA - ultrazvuk
15.6. sub
ENI233 - beta
18.6. uto
JABUKICA - ultrazvuk
24.6. pon
HYPNOTICPOISON - ultrazvuk
25.6. uto
TRATINČICA - ultrazvuk
SRPANJ 2024.
2.7. uto
WILDFLOWER - ultrazvuk
JURKY32 - ultrazvuk
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Rolicee javi nam kako bude sve prošlo baš mi je žao da je sve to tako ispalo i da sve to takoo dugo traje 😏😏
Tanjanja mogu si samo misliti kako ti je teško , ovaj put je stvarno trnovit i težak ali se nadam da će se svima nama na kraju isplatit svaki trud , svaka suza , svaka borba i strpljivost🤞🤞🤞smatram da svaka od nas zaslužuje plus, ali neznam evo razlog zašto se pojedine od nas toliko muče 😭😭😭 ali nesmijemo gubiti nadu i moramo ostati pozitivne i vjerovati da će to sve na kraju biti kako treba ❤️❤️
Sretnooo svima borilicama i da ugledamoo što prije naše plusiće 🙏😘😘😘

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Wildflower sretno danas na druškanju 🥰
Leona veselimo se drugoj beturini 🍀🍀
Sanjushka super da je nalaz napokon kod tebe 🤞 sretno danas 🤗🍀
Rolice mislim na tebe 🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sanjushka sretno danas! Javi kako napreduje!
Wikdflower danas opet druzenje! Najstresniji, ali i najljepsi dani su to u trudnoci! Veselim se cuti izvjestaj!
Leona neka i druga beta razvali kao i prva!
Rolica sretno danas popodne!
—
I ja danas imam ultrazvuk jajnika i dojke u 3. Uvijek sam pod stresom kad imam ultrazvuk dojki, nadam se da je sve ok i da ce mi dr reci da mi je ovulacija uskoro i da je endic dobar. Danas mi je 13dc.

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Wildflower napokon druškanje, sretno 🥰🥰
Leona neka beta rasturi 😘
Sanjushka sretno na uzv, drago mi je da su nalazi stigli 🥰
Slee sretno 😘
Rolica sretno popodne 🤗🤗
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hypnoticpoison ajme 2❤️❤️ 😍, nek dalje samo bude sve uredu 🤞🙏🤗
Leona koji beta 😍 nek se dupla 🤞🙏, btw za tsh ja bih prije rekla da je greška labosa nego je to realno stanje, inače tsh povisuje sama stimulacija i trudnoća ali ne baš toliko, i ne povisuje ga nužno progesteron , inače toliki progesteron imaš u svakom svom ciklusu nakon ovulacije u lutealnoj fazi i to nije visok progesteron koji bi utjecao na išta drugo. Nadam se da će ti sa terapijom se brzo regulirati 🤞.
Sunce ništa nije gotovo, visina početne bete nije bitna, bitno je njeno pravilno duplanje 🙏. Da, trnovit je ovo put ,koliko god je vjerujem teško gledati nepravilne bete ,ni na ovoj drugoj strani nije nimalo ugodno 😔. Imas receptivnu maternicu i pitanje je samo koji embrij ce se zadržati 🙏. Drži se 🤗. DrA ❤️
Žuži ništa nije gotovo dok test ili beta ne potvrde. Ja isto imam jako rano simptome pms-a zato se rano i testiram da se ne izluđujem i šopam hormonima bezveze ..
Tanjanja žao mi je, suosjećam 😔,drži se 🤗
Slee po čijoj uputi piješ andol još ciklus prije transfera? Imaš neko objašnjenje, pitam za prijateljicu 😏🤭..
Vezano za šogi, već sam jednom napisala svoje mišljenje, ali evo ,ja bih na njenom mjestu ako je već bila 2 postupka kod drA promijenila kliniku i pristup, jer ja sam taj tip, da sam koji slučajem prvo bila u Repromedu i nije uspjelo deff bi otišla u Aleu, ali kako sam prvo bila kod drA i nije uspjelo htjela sam dati šansu i drR , po meni su to 2 najbolja stručnjaka (sa tako različitim ali po meni ispravnim pristupima) i poliklinike u državi. Ali ja govorim iz svoje perspektive, uredni nalazi, muz normo, odlicno reagiram na sve vrste protokola ,i rezultati u svim klinikama su priblizno isti, a da kojim slucajem imamo dijagnozu dala bih prednost labosu pri odabiru..
Ne smijem ni pomišljati što ću ako mi ovdje ne uspije 😱..
Trudnice nek se uredni preglede nastave 🤞🤞🤞
Sretno svima 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️
Ako ste jucer na macoli vidili trudnicu ispred kako povraca, javljam se da sam ta..otisla sam do wca i vani na travi ispred sve iz mene van. Joj 🤣🤣
Wildflower sretno danas! Ja sam poslala mail dr Mimici pa cemo vidjeti hoce li me primiti za vodjenje trudnoce, ako ne bude, onda cu kod Marusicke.
Hypnoticpoisonajme 2❤️❤️ 😍, nek dalje samo bude sve uredu 🤞🙏🤗
Leona koji beta 😍 nek se dupla 🤞🙏, btw za tsh ja bih prije rekla da je greška labosa nego je to realno stanje, inače tsh povisuje sama stimulacija i trudnoća ali ne baš toliko, i ne povisuje ga nužno progesteron , inače toliki progesteron imaš u svakom svom ciklusu nakon ovulacije u lutealnoj fazi i to nije visok progesteron koji bi utjecao na išta drugo. Nadam se da će ti sa terapijom se brzo regulirati 🤞.
Sunce ništa nije gotovo, visina početne bete nije bitna, bitno je njeno pravilno duplanje 🙏. Da, trnovit je ovo put ,koliko god je vjerujem teško gledati nepravilne bete ,ni na ovoj drugoj strani nije nimalo ugodno 😔. Imas receptivnu maternicu i pitanje je samo koji embrij ce se zadržati 🙏. Drži se 🤗. DrA ❤️
Žužiništa nije gotovo dok test ili beta ne potvrde. Ja isto imam jako rano simptome pms-a zato se rano i testiram da se ne izluđujem i šopam hormonima bezveze ..
Tanjanjažao mi je, suosjećam 😔,drži se 🤗
Slee po čijoj uputi piješ andol još ciklus prije transfera? Imaš neko objašnjenje, pitam za prijateljicu 😏🤭..
Vezano za šogi, već sam jednom napisala svoje mišljenje, ali evo ,ja bih na njenom mjestu ako je već bila 2 postupka kod drA promijenila kliniku i pristup, jer ja sam taj tip, da sam koji slučajem prvo bila u Repromedu i nije uspjelo deff bi otišla u Aleu, ali kako sam prvo bila kod drA i nije uspjelo htjela sam dati šansu i drR , po meni su to 2 najbolja stručnjaka (sa tako različitim ali po meni ispravnim pristupima) i poliklinike u državi. Ali ja govorim iz svoje perspektive, uredni nalazi, muz normo, odlicno reagiram na sve vrste protokola ,i rezultati u svim klinikama su priblizno isti, a da kojim slucajem imamo dijagnozu dala bih prednost labosu pri odabiru..
Ne smijem ni pomišljati što ću ako mi ovdje ne uspije 😱..
Trudnice nek se uredni preglede nastave 🤞🤞🤞
Sretno svima 🤞🤞
Draga naša Sani❤️
🧏♀️32
🧏♂️34
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5 = 2025; AMH 34
Fet 12/2022 X
Fet 2/2023 X
Fet 3/2023 X
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
IVF Europe - Prag 🙏❤️
Wildflower, Sanjushka, Leona sretnooo cure danas! ❤️❤️
.
Javim vam se popodne iza pregleda, biti će nadam se sve tada jasno 🤞🤞
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Svima danas puno sreće!!!!
Drage žene ako se koja vodi na sv duhu kod koga preporuča te uzv jer mi je dr R rekao da mogu za 3,4 tjedna obaviti tako uzv. Zašto neznam al poslušati ču ga...nezz koji su dr tamo okej za ultrazvučni pregled i dal je nova ili stara zgrada? Hvala puno
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji