Wildflower jesi li privatno u poliklinici gynenova kod dr Mimice? Ja sam im poslala mail pa cekam odg hoce li me primiti dalje za vodjenje trudnoce.
Dr R mi je rekao da tako bude nekim i zenama i da prode oko 12 tt. Nadam se da ce proci. Jutros san vec dva puta povratila al vise tekucinu nego hranu. Uzela sam iso sport pa pijem. Neda mi se nigdi ic ovakva i to mi je najgore al nadam se da ce proci.
Moja beta je očekivano negativna. I moram napraviti pauzu od mjesec dana, ne razumijem iskreno zašto, ali neka ga. Uz sve godišnje, uključujući i moj, u novi fet ću opet u vrijeme najgoreg stresa i dođe mi da si pucam u glavu.
Žao mi je❤️😔
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Žuži 🤗🤗 neka test pokaže crticu, čekam sutra s tobom 😘
Medena nadam se da će popustiti povraćanje 🤗
Boogie žao mi je 😔 možeš li namjestiti da ti nije fet u najstresnije vrijeme, makar pomakla jedan mjesec?
Bikmik ❤️ čekamo nestrpljivo subotu s tobom, nadam se da de čvrsto uhvatila🙏🙏🥰🥰
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Wildflower jesi li privatno u poliklinici gynenova kod dr Mimice? Ja sam im poslala mail pa cekam odg hoce li me primiti dalje za vodjenje trudnoce.
Dr R mi je rekao da tako bude nekim i zenama i da prode oko 12 tt. Nadam se da ce proci. Jutros san vec dva puta povratila al vise tekucinu nego hranu. Uzela sam iso sport pa pijem. Neda mi se nigdi ic ovakva i to mi je najgore al nadam se da ce proci.
na koji si mail slala ? imaju dva i najčešće ti odgovori doktor s onoga @gmail.com kad je u ordinaciji, znači navečer nekad i kasno. ako ti ne odgovori nazoves ordinaciju i podsjetiš sestre.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
na koji si mail slala ? imaju dva i najčešće ti odgovori doktor s onoga @gmail.com kad je u ordinaciji, znači navečer nekad i kasno. ako ti ne odgovori nazoves ordinaciju i podsjetiš sestre.
Koji je gmail?
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Hvala cure, ma sve je ok. Ne mogu to drugačije namjestiti tako da mislim da ću uzeti bolovanje kad do toga dođe i dobro.
🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
🦹'90-sve ok!
2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
2022.-izvanmaternična desno-MTX
1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
5/24 FET 2❄️ bhcg 0
7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab
Koji je gmail?
Ja sam u zadnje vrijeme odgovore primala sa [email=poliklinika.gynenova@gmail.com]poliklinika.gynenova@gmail.com[/email]
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Dr R je rekao da je po njemu sve ok i da ako želimo neka napravimo bilo koju Basic. To mu nije nešto napeto ti nipt nimalo ..
Rekao je ako želim neka obavim pregled 16tt ali k njemu dolazim svakako 20tt... Neznam rekao mi je sv duh čisto da ne platim pa ću ići tamo al jedva čekam opet njemu ..
4x sv.duh bezuspješno
Ja. Sve ok
On OAT
ET-29.03./ 1-8stanica i 1 morula
Beta 10i 12.04.
Uzv 26.04.
Imamo 1 ♥️
It's boy 🙏
Wildflowersretno druzenje danas, da sve bude dobro i da uzivas 🤗
Tanjanja, jako mi je zao, moramo hrabro dalje nakon svakog pada i dzabe 😭
Angel eyes, onda je jesen definitivno tvoja, sretno ❤️
Izvinite, ja od posla ovih dana nisam popratila ko je ono cekalica samnom :)? Ja sam 4dpt hatching blastociste, imam i grceva i mukica i ledja bole, samo me nakvise brine sto grudi nisu velike i bolne, vise probadanja neka kroz njih. Znam sve, sve rano i nista ne mora zmaciti, ma da se valjda ta hatching blastocista ugnjezdi odmah u prvih 48h. U subotu cu se testirati 🍀
Hej, ja sam čekalica, ako se ne varam ti si u subotu imala transfer, a ja petak.
Joj točno mi je sad malo lakše jer sam mislila da umišljam sve hahah, mene isto leđa bole, ali to nekako već od transfera i samo ako bas dugo stojim ili radim nešta, grčeve isto tako znam imati, ali ne sad nešto strašno i jučer me malo nešta pikalo oko pupka, a što se grudi tiče meni su baš narasle, ali nekako drukčije nego kad mi menga treba doć, koda su se više zaokružile i naravno bole, al nekako sve još prepisujem progesteronu😅
Ne znam ja sam juče ono napravila test i sad ću se probat strpit do ponedjeljka, ali svakako držim nam 🤞🏼objema i želim sreću, naravno i svim ostalim curkama😊🤞🏼🍀
Ma kakav, ja se samo suzdrazavam ne pisat, reko da ne dosadjujem 😅 Zavidim ti za grudi definitivno :D. Mene je sinoc uhvatio takav napad muke i drzao pola sata, nisam se mogla pomjeriti iz hodnika muz krenuo donjet neku kantu :D. Isto tako ledja i probadanja, glad, zedj, ali nista od izrazitih simptoma koje sam imala u prirodnoj trudnoci :(.
Drzim nam fige ✌️🤗
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Drage moje, čula sam se s dr, ne ide na godišnji tako da ću pokušati ponovno u 8mj, jest usred ljeta ali odgovara mi jer ću namjestiti da budem na godišnjem, malo kupanja, malo putovanja u St, malo bockanja….🥰🥰
🥳🥳🫶🏼🫶🏼 ti si iz Zadra ako sam dobro skuzila ?
Medena tebe nikako da pusti to, bas ne znam sta bi ti rekla 🫣 drzi se i cuvaj, jedino je dobro da ces izgubit koje kilo 😄
Wildflower sretnoooo 🥰🥰🥰
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji