Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    04. Lipanj 2024. 16:07

koalica2

Curke imam pitanjce, naime sinoc smo se dragi, prijatelji i ja nesto zezali/pricali i ugl oni su me nagovarali da napravim testa, a ja sam tvrdila da nema sanse da se sad još vidi da je prerano i ajd ja iz zezancije jutros napravim test i on pokaze negativno i nisam ni cekala onih 5 min nego odem dalje svojim poslom i vrag mi nije dao mira i vratim se tipa nakon 15-20 min možda i manje kad ono skroz svjetla svjetla crtica. E sad na testu pise da se ne ocitava nakon 10 min, ja sad nisam sigurna jel proslo 10 il 15 min, ali znam da nije prošlo više od 20 min ugl. Šta mislite da li je moguće da se već sad vidi ili je prije lažno pozitivan zbog kasnog očitanja testa.
    Inace mengu tek trebam dobit u ponedjeljak, utorak.

Koji si dpt?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:11

Rolice ma da, razumijem. Mislim što ti drugo i preostaje. 

🧚'92-Hashimoto/🦹'90-sve ok!

2019. i 2025. -spontane trudnoće 🍀🌸
    2021.,2022.-izvanmaternična 2x
    2024.-IVF na VV- biokemijska, missed ab

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:14

BikMik

koalica2

Curke imam pitanjce, naime sinoc smo se dragi, prijatelji i ja nesto zezali/pricali i ugl oni su me nagovarali da napravim testa, a ja sam tvrdila da nema sanse da se sad još vidi da je prerano i ajd ja iz zezancije jutros napravim test i on pokaze negativno i nisam ni cekala onih 5 min nego odem dalje svojim poslom i vrag mi nije dao mira i vratim se tipa nakon 15-20 min možda i manje kad ono skroz svjetla svjetla crtica. E sad na testu pise da se ne ocitava nakon 10 min, ja sad nisam sigurna jel proslo 10 il 15 min, ali znam da nije prošlo više od 20 min ugl. Šta mislite da li je moguće da se već sad vidi ili je prije lažno pozitivan zbog kasnog očitanja testa.
    Inace mengu tek trebam dobit u ponedjeljak, utorak.

Koji si dpt?

4-ti, transfer je bio u petak, a aspiracija u pon., zato sam i tvrdila stopostotno da je prerano😅

👩🏽 24 god, PCOS tip c, blagi IR, AMH 45
    👨🏽25 god, oligoasthenozoospermia
    2023. Jajovodi✂️
    2023. Prirodna trudnoca( vanmaternična)
    05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
    7/26 histeroskopija septuma
    10/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:16

Koalice a jesi primila booster(se tak zove?) nakon transfera?

Tanjanja27
    04. Lipanj 2024. 16:16

Rolica

Tanjanja27

Cure moje, hvala vam mnogo, svakoj od vas,da ne nabrajam pojedinacno..❤😔 Bas sam tuzna i razocarana..iako mi je jasno sve..citajuci forum svjesna sam da treba mnogo pokusaja dok se ne dodje do uspjeha, ali ja sam vec tako umorna..ne znam..
    I mozda je glupo, ali mislim da me vi mozete razumjeti, i povratak na posao, gdje svi znaju zasto sam bila odsutna mi je poprilicno mucan..

Znam kako ti je, ja sam prvu trudnocu svima rastrubila prerano pa mi je isto tako bilo muka svima obznaniti lose vijesti. Nekih 2 tjedna me nisu mogli pogledati u oci, sve me nesto izbjegavali, onda sam se prisilila razmisljati kako ce ih to proci s novim tracem i tako je i bilo. Zaboravili su. Daj im vremena, kao i sebi 🥰🥰

Ja iskreno i nemam zelju da pricam drugima, ali radim u banci, posao je takav da je tesko dobiti slobodan dan kad trebam u drugi grad na folikulmetrije i sve ostalo..u sustini svaki drugi dan bih trebala biti odsutna tako da je meni definitivno lakse uzeti bolovanje i posvetiti se tome.. a da ne pricam koliko mi je posao tezak i ne bih mogla nakon aspiracije raditi jer sjedim po 10 sati, ili ako radim neke druge poslove, nosim teske stvari, kovanice po 12 kg, tako da ja moram reci bit cu odsutna mjesec dana.. i onda naravno svi znaju.. Ali od svega najteze je proci neuspjeh..nazalost sastavni je dio ovog puta..tjesim se da cu jednog dana ipak uspjeti..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:17

Boogie

Koalice a jesi primila booster(se tak zove?) nakon transfera?

Ne, ništa mi nisu dali.
    Jedino suplementi i te tablete i vaginalete ko i ranije.

2023. Jajovodi✂️
    05/24 1.IVF Sv.Duh (ovaleap 150, cetrotide, ovitrelle) 7🐣, 2❄️blstociste, ET 1 blastocista vracena-beta 0,5
    10/24 FET vracene 2 blastociste- 14.dnt. Beta 382, 1. pregled 7+3 kornualna trudnoća💔

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:32

Koalice  a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako...meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

Leona89
    04. Lipanj 2024. 16:35

Čokoladica, Teich, Koalica, Žuži, Jurky, Korni, Lucky, Rolica, Diivnaa, Angel eyes, MiliPe, Hypnoticpoison, Sanjushka, Medena, Dodo, Ania, Nicaivo, Stela, Bebolina cure hvala na lijepim željama i podršci. Hvala od ♥️ što se veselite samnom☺️🥰☺️🥰❤️❤️😘
    Teich puno sreće u ponedjeljak, neka ovaj bude dobitan 🎉🤞🏻🍀♥️😘
    Tratinčice žao mi je, nadam se da će grlo brzo proći i da ćeš brzo ozdraviti. Kako su mogli smuljati, užas😡🤬drži se i neka nalaz brzo dođe♥️😘
    Eni drago mi je da je bilo lijepo i da je super prošlo. Sretno, odmaraj i mazi bušu ♥️😘
    Sirena dobrodošla i sretno 🍀🤞🏻♥️😘
    Sanjushka vadim da se vidi duplanje sutra još, pa ću vidjeti hoće li trebati još vaditi ili će me naručiti za UZV. Mogu na listu, hvala ti🍀 🍀 🤞🏻 ❤️ 😘jao, nadam se da će nalaz doći na vrijeme🍀♥️❤️😘
    Medena baš mi je žao da te tako uhvatilo, nadam se da će opet biti bolje nakon infuzije😔drži se🫂❤️
    Dodo drago mi je da je prvi radni dan prošao dobro ♥️♥️😘
    Wildflower nisam istraživala, ali pišem i pamtim što ćete pisati ☺️❤️😘
    Nicaivo jako se veselim tvom FET-u☺️🍀neka bude dobitan, držim 🤞🏻 najveće 🥰♥️🍀🤞🏻❤️😘🪄🪄🪄🪄🪄🪄
    MiliPe držim 🤞🏻 najveće, neka bude dobitan♥️🍀🤞🏻♥️🪄🪄🪄🪄🪄🪄
    Ani nemam iskustva, nadam se da ćeš prokrvariti opet normalno 🍀🤞🏻♥️
    Marica, Medena, Jurky sretno danas na druškanju sa bebicama♥️🍀♥️🍀♥️🍀😘😘😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:35

Boogie

Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊

2023. Jajovodi✂️

• BikMik
    04. Lipanj 2024. 16:44

koalica2

Boogie

Koalice a štoperica? Ako si ju dobila, možda nju očitavaš? Nadam se da je trudnoća.🤞🤞joj ček, kad se dobije ta injekcija? Nakon apsiracije ili transfera? Ne sjećam se prvog puta.
    Tanja je, baš nezgodno. Radim na poslu gdje sam jako fleksibilna za razliku od ovoga što ti opisuješ, ali sam opet morala reći i kako smo mali kolektiv imala sam par baš čudnih situacija, na neke možeš odmahnuti rukom, a neke te pogode jer ti se ne da nekad biti jaka i ovakva i onakva i ovo su na koncu jako osjetljive stvari. Otkako smo krenuli u ovo, saznala sam za jako puno žena koje ovo prolaze i imaju ovakve poslove kao i ti i bez neke sekirancije uzimaju bolovanja iz istih razloga. Sve što pišeš stoji, a i iskreno, radimo da bismo živjeli, a ne obratno tako da nije ni taj posao uvijek najbitniji na svijetu. Nekad može biti, a nekad ne može, to je tako. Pa nećeš se rasturati hormonima, putovati, ići na zahvate i plus to sve šljakati i onda si ne znam, razbijati glavu sa što ako…meni se to dogodilo ovaj mjesec, bio mi je jako stresan, sigurno nije pridonijelo trudnoći nego ju onemogućilo.

Evo ne znam stvarno, zadnju inekciju koju sam dobila je štoperica i to u subotu 25.05., il ti ga prije 10 dana tako da evo više nez hahahag, svakako ću za par dana ponovit test i nadat se da je stvarno pozitivan😊

Mozda se ipak onda stoperica jos nazire, meni se nazirala 10 dana nakon nje prosli put u ET. Ja sam danas 3 dpt i rekla sam ne raditi test bar so 7dpt da me opet ne prevari stoperica. Ali mozda je i pocetak necega 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani