Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koalica2
    04. Lipanj 2024. 15:52

Jurky32

Sunce12, nadam se da će sve biti u redu 🤞🥰
    Žuži, 🤞🥰Tanjanja, jako mi je žao 😔
    Rolica, drži se i sretno sutra🤞🤞🥰Marica, Medena, divno 🥳 uživajte sad 🥰
    Blondie, sretno 🤞🥰
    Koalica, napravi još koji test ovih dana pa ćeš znati na čemu si..sretnoo 🤞🥰
    Hvala cure svimaaana podršci ❤️😘
    Evo mene napokon, em sam dugo bila kod doktorice (jako detaljna, što mi se baš sviđa), em sam išla nakon toga u šoping, dupence mi poraslo 🤣🤣
    Moj princ je dobro, sve mjeri kako treba. U ponedjeljak idem na uzv u bolnicu. Kaže doc da ona tako šalje u 20.tt, pretpostavljam da je to onda anomaly scan. I moram kod endokrinologa, moj tsh je 3,35, a doc kaže da treba biti do 2,5 u trudnoći. To sam već dogovorila, idem sad u petak. Iduća kontrola kod moje doc mi je 2.7. A za kraj vam ostavljam jednu sličicu na kojoj princ opet govori mami kako je sve dobro 🥰
    https://ibb.co/5TdmnPT

Ma da, svakako ću ponovit i to ću se probat strpit do ponedjeljka🥰
    Ajde super baš mi je drago da je malac dobro, samo nek tako nastavi😊🥰

Rolica
    04. Lipanj 2024. 16:00

Hvala cure, vi razumijete 🙏🥰🥰
    .
    Dodo oooo pa lijepe pobjedice brojiš i super za predkonzultacije, bas me zanima sto ce reci 😃 
    Boogie ma ne znam što da ti kažem, I go with the flow, nemam vise zivaca valjda pa sam sama sebe skulirala i sad kako bude... tabletice su spremne... ja sam dobro... sve je okej... smirila sam se pa kako sudbina odredi ili tko već tamo gore 🤭🤭
    .
    Mozda se nesto i vidi i cuje, ali nije u skladu s tjednima pa je pojednostavio da nema nicega...uglavnom sutra cu doznati detaljnije kada platim 🤣

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:00

Žuži svi smo tu žrtve nade.😅 Naravno da se nadaš, a ok je biti i oprezan. Suosjećam s tim jer se i sama vodim za onim da se bolje ne nadati jako pa se ugodno iznenaditi nego obrnuto. Isto kao, svi znamo super svoje tijelo, a to također može biti dvosjekli mač.
    Tanja baš sam jučer navečer razmišljala o tome tako da te u potpunosti razumijem. Meni se smiksala i neka frustracija, ne znam otkud to, nije nikad prije, ali mislim da je, ako ne normalno, onda očekivano u nekoj mjeri.
    Koalice sretno! Mislim da ti je to pozitivan test, a i uvijek možeš ponoviti kroz dan-dva (i pročitati ga nakon tih 5 min) da si potvrdiš! 🍀🤞❤️
    Offtopic i ja sam Strijelčica!! 😁😁

🧚'92-Hashimoto, l jajovod hydrosalpinx, ostalo ok
    🦹'90-sve ok!
    2019.-spontana trudnoća i zdrava bebica
    2021.-izvanmaternična lijevo-hydrosalpinx
    2022.-izvanmaternična desno-MTX
    1/24-klomifenski ciklus, 3js, 1 oplođena i vraćena, biokemijska
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0
    7/24 FET 2❄️ 13dpt 889,15dpt1778,18dpt2738, vanishing twin, missed ab

Rolica
    04. Lipanj 2024. 16:03

Jurky super vijesti, neka tako i nastavi 😃🥰🥰
    Slee kako je Šogi 🍀🍀
    Medena drago mi je da si bolje, nadam se da je danas isto tako 💪
    Koalica oooo lijepooo neka nastavi tamniti i moje su znale tako stajati pa bi se ja vratila da vidim stanje, mislim da to nema bas extra veze 😃💪💪🍀🍀
    .
    I da zadnjih dana imam extra nizak tlak pa sam mozda zato flegma uspavana ahahaha tko ce znati 🤣🤭

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Rolica
    04. Lipanj 2024. 16:06

Tanjanja27

Cure moje, hvala vam mnogo, svakoj od vas,da ne nabrajam pojedinacno..❤😔 Bas sam tuzna i razocarana..iako mi je jasno sve..citajuci forum svjesna sam da treba mnogo pokusaja dok se ne dodje do uspjeha, ali ja sam vec tako umorna..ne znam..
    I mozda je glupo, ali mislim da me vi mozete razumjeti, i povratak na posao, gdje svi znaju zasto sam bila odsutna mi je poprilicno mucan..

Znam kako ti je, ja sam prvu trudnocu svima rastrubila prerano pa mi je isto tako bilo muka svima obznaniti lose vijesti. Nekih 2 tjedna me nisu mogli pogledati u oci, sve me nesto izbjegavali, onda sam se prisilila razmisljati kako ce ih to proci s novim tracem i tako je i bilo. Zaboravili su. Daj im vremena, kao i sebi 🥰🥰

👨 38 g, oligozoospermia,
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• BikMik
    04. Lipanj 2024. 16:07

koalica2

Curke imam pitanjce, naime sinoc smo se dragi, prijatelji i ja nesto zezali/pricali i ugl oni su me nagovarali da napravim testa, a ja sam tvrdila da nema sanse da se sad još vidi da je prerano i ajd ja iz zezancije jutros napravim test i on pokaze negativno i nisam ni cekala onih 5 min nego odem dalje svojim poslom i vrag mi nije dao mira i vratim se tipa nakon 15-20 min možda i manje kad ono skroz svjetla svjetla crtica. E sad na testu pise da se ne ocitava nakon 10 min, ja sad nisam sigurna jel proslo 10 il 15 min, ali znam da nije prošlo više od 20 min ugl. Šta mislite da li je moguće da se već sad vidi ili je prije lažno pozitivan zbog kasnog očitanja testa.
    Inace mengu tek trebam dobit u ponedjeljak, utorak.

Koji si dpt?

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:11

Rolice ma da, razumijem. Mislim što ti drugo i preostaje. 

🦹'90-sve ok!
    4/24-stimulirani ciklus Bemfola, Menopur, Orgalutran, Decapeptyl, 12js, 9 blastocisti-freeze all zbog hiperstimulacije
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0

koalica2
    04. Lipanj 2024. 16:14

BikMik

koalica2

Curke imam pitanjce, naime sinoc smo se dragi, prijatelji i ja nesto zezali/pricali i ugl oni su me nagovarali da napravim testa, a ja sam tvrdila da nema sanse da se sad još vidi da je prerano i ajd ja iz zezancije jutros napravim test i on pokaze negativno i nisam ni cekala onih 5 min nego odem dalje svojim poslom i vrag mi nije dao mira i vratim se tipa nakon 15-20 min možda i manje kad ono skroz svjetla svjetla crtica. E sad na testu pise da se ne ocitava nakon 10 min, ja sad nisam sigurna jel proslo 10 il 15 min, ali znam da nije prošlo više od 20 min ugl. Šta mislite da li je moguće da se već sad vidi ili je prije lažno pozitivan zbog kasnog očitanja testa.
    Inace mengu tek trebam dobit u ponedjeljak, utorak.

Koji si dpt?

4-ti, transfer je bio u petak, a aspiracija u pon., zato sam i tvrdila stopostotno da je prerano😅

Boogie
    04. Lipanj 2024. 16:16

Koalice a jesi primila booster(se tak zove?) nakon transfera?

🦹'90-sve ok!
    5/24 FET 2❄️ bhcg 0

Tanjanja27
    04. Lipanj 2024. 16:16

Rolica

Tanjanja27

Cure moje, hvala vam mnogo, svakoj od vas,da ne nabrajam pojedinacno..❤😔 Bas sam tuzna i razocarana..iako mi je jasno sve..citajuci forum svjesna sam da treba mnogo pokusaja dok se ne dodje do uspjeha, ali ja sam vec tako umorna..ne znam..
    I mozda je glupo, ali mislim da me vi mozete razumjeti, i povratak na posao, gdje svi znaju zasto sam bila odsutna mi je poprilicno mucan..

Znam kako ti je, ja sam prvu trudnocu svima rastrubila prerano pa mi je isto tako bilo muka svima obznaniti lose vijesti. Nekih 2 tjedna me nisu mogli pogledati u oci, sve me nesto izbjegavali, onda sam se prisilila razmisljati kako ce ih to proci s novim tracem i tako je i bilo. Zaboravili su. Daj im vremena, kao i sebi 🥰🥰

Ja iskreno i nemam zelju da pricam drugima, ali radim u banci, posao je takav da je tesko dobiti slobodan dan kad trebam u drugi grad na folikulmetrije i sve ostalo..u sustini svaki drugi dan bih trebala biti odsutna tako da je meni definitivno lakse uzeti bolovanje i posvetiti se tome.. a da ne pricam koliko mi je posao tezak i ne bih mogla nakon aspiracije raditi jer sjedim po 10 sati, ili ako radim neke druge poslove, nosim teske stvari, kovanice po 12 kg, tako da ja moram reci bit cu odsutna mjesec dana.. i onda naravno svi znaju.. Ali od svega najteze je proci neuspjeh..nazalost sastavni je dio ovog puta..tjesim se da cu jednog dana ipak uspjeti..

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
    10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.