Peony, Karamela, dobrodošle i zaista se nadam da se u preostalim kriopohranjenim uzorcima kriju vaše bebice. Svu sreću vam želim objema ❤️🙏☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Jane,
Zao mi je.
Moja menstruacija je dosla tacno 14 dana poslije aspiracije. 😅
Koka,
Prvi put je kao probni. Drzim ti fige za naredni i kao sto si i sama rekla sve cemo mi jednog dana imati svoju bebu. 🍀
Dodo,
Sretno! 🍀
Xoxo,
Pupo, sretno! 🍀
Razumna,
Kradem tvoju ideju, mi vec gledamo za iduci mjesec, muz je za Majorku, tako da cemo najvjerovatnije tamo.
Treba nam jedno punjenje baterija i vracamo se jace. 🥰
Mukii,
Drzim fige za pozitivan test. 🥰🤞🏼
Sanii,
Treba mi tvoje strucno misljenje.
S obzirom na hiperstimulaciju koju sam imala, receno mi je neka dva-tri mjeseca pauze prije odlaska u FET da se jajnici smire.
Doktorica ide na godisnji sredinom sestog mjeseca, pa ne znam da li cemo stici.
Receno mi je 8. dan ciklusa da uradim UZ da vide koliki je dominantni folikul i koje je debljine endometrij, pa bi isli u prirodni FET. Ja sam uvijek imala stimulisani, i sad mi nije jasno da li stimulisani ima neku prednost. Znam da ti ides uvijek u prirodni. Jednom si mi napisala da tvoj doktor preferira prirodni kako se ne bi “kljukala” dodatnim hormonima. Uglavnom moje pitanje je da li nakon tog UZ je potrebna jos jedna kontrola kako bi se potvrdila ovulacija ili?
Kad budes imala vremena, mozes li mi malo obasniti?
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Hvala svima na podršci! ♥️
Oprostite ako sam koju zaboravila ili nešto krivo pohvatala, nije me bilo nekoliko dana, pa se skupilo.
Jane, Razumna, Luna zao mi je cure 🥺
Marisha bas mi je drago da si se javila i da je napokon ono sve iza tebe 🥰
Sage sretno sutra 🤞🏽🍀 neka bude dobra berba!
Ivis sretno sutra i javi nam se kad si pupo 🧡
Nata kako god se odvilo, nadam se da ce ishod biti pozitivan ovaj put 😃
Xoxo cestitam pupo 🫶 neka se cvrsto primi mrvica
Verbena oprosti, nisam upratila, jesi li imala uzv ovih dana?
MiliPe ti si isto trebala imati pregled sad nekad?
Nove cure dobrodošle i što prije otišle! 🍀
Ja sam krenula s Rekovelle, uzv u ponedjeljak 💪🏼
Mozda zvuci glupo, ali imam tako veliku želju vratiti zametak odmah sad nakon stimulacije i to treći dan 😇 valjda ne bude opet hiper…
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Verbena hvala na savjetu, nije na odmet znati nešto novo ❤️
Riamaro hvala draga ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Evo da se javim, uredila sam potpis (valjda uspješno) da me lakše pratite. 🙂
U ponedjeljak sam bila na folikulometriji, hvala Bogu folikuli su se pokrenuli,polako rastu i sad čekamo petak da vidimo stanje 🙂
Spominjala mi je i neku aspiraciju u ponedjeljak pa se polako psihički pripremam. Kako je vaša aspiracija prošla?
👱♀️29, 👦33
👱♀️ PCOS, inzulinsku rezistencija (??)
👦 Normozoospermija
Pokušavamo od 2017
Sv. Duh - 2 inseminacije 2021 - neuspiješne
Trenutno poliklinika Škvorc u IVF postupku
Vstos ja sam se bojala aspiracije, ali zaista nema razloga. Ja sam imala 3 folikula pa su mi dali analgeziju da me malo “umrtve”. Osjetila sam nesto, ali toliko sam bila omamljena da ti trenutno ne mogu cak niti opisati sto sam osjetila. Sjecam se da je to bilo jako brzo gotovo i da sam brzo bila natrag u krevetu.
Cura s kojom sam bila u sobi taj dan je isla prije mene na aspiraciju. Imala je vise folikula pa je dobila anesteziju. Zaspala je odmah i nakon 10 min su ju vratili u krevet.
Stvarno se nemoj bojati. Znam da je malo strasno, ali daleko je od neke neizdrzive boli.
Jesu ti rekli koliko ce cca folikula aspirirati?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
Koka Zao mi je, i ja sam svaki put pomislila da mi nikad nece uspjeti toliko sam negativna da sam dosla do toga da pomislim samo kad bi videla bar jedan plus na testu a ja ni to nikad nisam. Ali idem dalje kad nisam u postupku brzo se vratim svakodnevnom zivotu bar na kratko. Ali ocigledno sve mi prolazimo kroz razne emocije naa ovom putu..
Dodo Sretno na transferu 🤞🍀
Ivis Sretno sutra🍀🤞
Xoxo Pupoo da se mrva cvrdto primi 🤞🍀
Moj transfer je 29.4 i zbog nekog termina moj suprug nece ici samnom tako da prvi put transfer u Pragu i prvi put idem sama jako mi je stresno bilo sve to danas prihvatiti ali sta je tu je idem 😅 Idem i vracam se avionom rekli su da nije problem letiti nakon transfera.. Malo mi je cudno sto nisam dobila stopericu. Od sutra krecem sa utrogestan i prolutex al sam videla u protokolu na dan transfera ovitrelle 🤷🏻♀️
Svim ostalim curama sretno 🍀🥰
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)
Riamaro drzim fige da jajnici budu mirni ovaj put i da sve bude super 🥰 drago mi je da si spremna i da se veselis postupku 🍀🥰
Imam jedno opcenito pitanje? S obzirom da sve zelimo poduzeti nesto sto bi pomoglo - da li stvarno ima smisla mrsaviti prije postupka? Na dosta mjesta sam procitala da je to dodatan plus. BMI index mi je 26.15, a trebala bi biti 24.86 (to je 4 kg manje). Da li to moze nesto poboljsati ili je to zanemarivo?
Takoder, muz i ja nismo radili kariogram. Da li ste sve to napravile nakon par neuspjesnih postupaka?
Ne znam sto jos mogu napraviti da nekako olaks
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test
Drage cure, iako sam test trebala napraviti sutra jucer me prepalo jer su mi se grudi skroz ispuhale i imala sam blagi smedji iscjedak i osjecaj kao da cu procuriti pa sam bila sigurna da nije uspjelo
https://files.fm/u/jebvgwf4mx
Da li je ovo pozitivan test, mogu li danas ici vaditi betu?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Muki nego šta nego je pozitivan 😍 koji si dpt ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji