Bo jako mi je žao... drži se 🫂
Boogie mislim da te ne treba biti sram jer si i sama prošla dalek put. Meni osobno, uspješne priče ivf trudnica bude emocije da će sve biti u redu. Ako ih itko razumije, to si ti.

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Bo žao mi je, drži se…
Boogie slažem se s komentarima, tvoja priča je inspirirajuća i poticajna za žene koje se bore, tako da s ponosom dalje!
Cure, jel itko dobio brevactid 10 000? Citam na forumu cure dobivaju 1500, 1000, 5000 a ja 10 000🙄 sto to tocno znaci i koliko bi to trebalo ostat u krvi?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
6.4.2026. Baby N🥰🩵
Boogie slažem se s curama..kad znas da je iza nekoga borba,fizicki,psihicki izazovi bas daje svima vjetar u leđa i neku nadu..🙏🏽✨💜Xoxo jedva sam docekala tvoju betu…divna je…samo neka se dupla kako treba🙏🏽🙏🏽🙏🏽
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Cure, čestitam svima koje su prmile dobre vijesti 😀 vidim da vas ima s pozitivnim testovima/betama.
Ja sam danas bila na pregledu, gestacijska i plod su i dalje vidljivi, ali je plod u pola manji u odnosu na petak. Prekidam terapiju i sukladno savjetu doktorice, čekam da krene krvarenje, kako bih izbjegla medikamentozno ili kiretažu, tj. nadam se da ću se sama očistiti.
U ponedjeljak sljedeća kontrola, da vidimo što dalje.
Zao mi je😔…neka prođe sto bezbolnije za tebe barem fizicki🙏🏽✨
Verbena sve mi je poznato🙈..nas su već otpisali jer sam rodila tek u 39,pa su svi oko nas izredali već po vise djece a kad nam je napokon uspjelo samo govore imali ste srecu budite sretni da imate nju🫣..nakon spontanog samo komentari očito je tako suđeno..i ja ne zelim zvučati nezahvalno jer znam da je to blagoslov ali bas me razljuti stav ako je prirodno u redu je imati sto komada ako je ivf klanjaj se do kraja zivota za jedno..kao da mene ne steže sto moje dijete ima izmišljenu seku(jer je jedina jedinica u našoj okolini) i svima govori da joj je doma seka..valjda u ovom ivf te stalno nesto boli ili smeta😏il fizicki il psihicki🤷🏽♀️..i stalni osjećaj krivnje jer zelimo još jedno a sudeći po svemu i svima eto pohlepni smo😟
2023-💖♑️
2026-stiže druga💝
Bo, jako mi je žao... 😔 želim ti da se stvari što prije i bezbolnije pokrenu same i da sve dobro prođe. A onda polako pokrpati rane i hrabro dalje 💙
Inače, hvala vam svima na podršci i podijeljenim razmišljanjima ♥️ ☺️
Ma mislim da sam sad preosjetljiva jer se i PMS poklopio, a tad najčešće naginjem melankoliji.. A i pogodi me zapravo samo akutno, dok je vijest svježa. Kasnije, kad se sve slegne, budem skroz ok s tim. Svatko od nas ima neko svoje breme u životu pa eto, ni ja iz svoje kože ne mogu, a od uspoređivanja i kukanja nemam ništa. Stoga obrišeš suze, podigneš se i hrabro kreneš dalje, s nadom da možda baš iza sljedećeg ugla čeka tvoje čudo ☺️
I Boogie, razumijem skroz osjećaj krivnje koji opisuješ, ali apsolutno nemaš razloga, pogotovo s nama koje prolazimo kroz istu borbu koju si i sama prošla. Budi sretna i uživaj i svakom trenutku, i te kako to zaslužuješ! Svima nama ovdje je uvijek neizmjerno drago kad bilo kojoj od nas uspije, a pogotovo kad se radi o nekom iza kog je dug i težak put - to nam i daje nadu i motivaciju da ustrajemo! 🙂♥️
Medenko, sve znam... Evo i ja sam nažalost imala prilike čuti komentare da čemu to sve uopće u mojoj dobi, gdje sam bila do sada itd.. od ljudi koji su ne od mene, već silom prilika saznali da sam u IVF-u.. Kao da je to sad neki moj hir "pod stare dane", a ne dugogodišnja skrivena čežnja za koju se život do sada jednostavno nije bio otvorio...
Uh, mrzim ovaj PMS i jedva čekam da prođe da pošaljem ovu "plačljivicu" malo na odmor..
Nemojte zamjeriti 🙈😁🤦♀️

🤷🏼♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
🔸10/24 ET 1 3dn ❌
🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣
Marisha Medenko hvala vam cure ❤️🫶🏻
Ivis hvala, a šta se tiče simptoma nemam ni ja bas neke velike.. grudi malo bole malo nisu, napadaji vrućine (to prepisujem progesteronu) i malo češće piskim ali i pokušavam šta vise vode pit pa prepisujem tome i to je to 🤷🏻♀️

30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, desni jajovod neprohodan
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx) KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️
01/25 ❄️5+1💔 04/25❄️ - 5+6 💔07/25❄️ - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
01/26 ➕čudo naše spontana trudnoća 💫🙏🏻❤️
Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?

07/25 FET, 1.beta 128, 2.beta 707, ❤️
Da se nadovezem na prijasnju temu kako se pshicki nositi, u fazi kad sam zavrsavala stimulaciju i pripremala se za aspiraciju , javila mi se kolegica koje je nekoliko dana prije bila na FET-u. Ispocetka je razgovor bio ok, ali onda je pocela sijati negativu, primjerice: tko zna da li ces uopce imati js, mozda ti folikuli budu prazni, prode aspiracija, opet komentar tko zna da li ce ti se sta oplodit i da li ce opstat, prode i ET i cekam betu, ona kaze meni da je sansa mala jer je prvi ET itd, i ne reagiram, shvacam da je pod stresom je, ceka betu , dajem podrsku, dok ona i dalje meni ma nista od toga i tako, prode nekoliko dana i javi mi se da je beta pozitivna, ja joj cestitam i pozelim sve najbolje, najednom promjena stava kod nje ; samo trebas vjerovat, vidis kako je meni uspjelo. Kako se nositi s ljudima koji su takvi?
Mozda nije uredu s moje strane ali zbog takvih ljudi i komentara i jos nekih razloga nisam nikom do sada rekla da smo u postupku. Suprug mi je podrska i to mi je dovoljno♥️
Ako se odlucim ostalima vjerojatno uzoj obitelji mozda kazem iako i oni su skloni takvim komentarima cak i gorim..
🙋♂️43 Kariogram ✅️
🙋♀️38 Kariogram ✅️ 2025 AMH 13, PIA-1 heterozigot 4G/5g i MTHFR - Homozigot T/T 🤷♀️ IgG i IgM blago poviseni
👩❤️👨 2018.
2023. 2x AIH ➖
IVF 8.2024.🥚10, 🐧1, ET x1 beta ➕.... biokemijska
FET 12.2024. 1x beta ➖️
IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 beta ➕️ missed ab. 8tt 💔
IVF 1.2026.🥚10, 🐧🐧
FET ⏳️🙏
Mukiisretno danas, mislim na tebe 🫶
Hvala ti❤️❤️❤️
Javi nam vijesti iz labosa🍀

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Muki sretno ❤️❤️🤞🏼🤞🏼🤞🏼

30yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, desni jajovod neprohodan
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx) KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️
01/25 ❄️5+1💔 04/25❄️ - 5+6 💔07/25❄️ - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔
01/26 ➕čudo naše spontana trudnoća 💫🙏🏻❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji