Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    24. Travanj 2025. 18:44

jane23

Mukiitoooo!! 🥰 bravo! Bas si mi vratila optimizam! Jako mi je drago. Javi betu!! Sigurna sam da je visoka!

Barbidogovorili smo se da cemo sutra ici u Synlab napraviti kariogram. Sve je to preskupo, al nazalost od ginica ne mogu traziti skoro nista jer mi je zadnji put rekao da mi nece dat uputnicu za kariogram jer je to glupost.

Sanihvala ti na pojasnjenju. Stvarno sam odlucila poduzeti sve na sto mogu utjecati da iduci ivf bude super 🙏

Sorry šta upadam 🙈

Neka ti mpo liječnik napiše preporuku za kariogram (mislim da u tom slučaju mora dat uputnicu).

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

FridaFredova
    24. Travanj 2025. 18:53

Evo da i ovde javim, Frida je danas bila na prvom ultrazvuku, sve je u najboljem redu za ove tjedne, 6+4 cula je otkucaje srca, svi smo preplavljeni srecom i sa pozitivnim mislima, nadamo se da ce.i dalje ic skolski. 
    Svima vama ovde od srca zelim da dozivite isto. Budite hrabre i jake Frida vam salje puno trudnicke prasine ❤️
    Sretno 🙋‍♀️

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Xoxo23
    24. Travanj 2025. 18:54

Sage bas lipa brojka 😍😍 ja sam isto imala samo omaljivace, i nakon šta je sve bilo gotovo probija me znoj i bas mi je loše došlo od te boli 🤣🤣 javljaj kako napreduju. 🙏🏻❤️❤️ 

Ivis pupice sretno ! ❤️ tu smo blizu jedna druge, meni je 5.5 og 😘 

Muki odlična beta za taj dpt 😍 čestitam još jednom 🫶🏻 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 ⏳

riamaro
    24. Travanj 2025. 19:12

Barrrbi

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje.

Zasto mislis da bi mogla ovulirat? Ja sam mislila da nam daju cetrotide bas zato da se to ne dogodi 🙈

Frida ovo su bas lijepe vijesti, sretno dalje 🍀

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

MimaR
    24. Travanj 2025. 19:59

Cure danas sam tužna jer sam upravo naljepila jedan ❌ u svoj potpis.
    Očito negdje postoji neki problem s implatacijom kad je zametak bio odličan.

Voljela bih napraviti histeroskopiju s nk stanicama? Ima li netko preporuku za privatnu kliniku koja bi mi odmah uzela i biopsiju endometrija na Nk celije?

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
    PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
    🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022

1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
    2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌

• MiliPe
    24. Travanj 2025. 20:52

Sani Hvala ti, kako si lijepo to rekla jako si me ohrabrila 🥰😊
    Muki Cestitam, neka se lijepo podupla 🤞🍀
    MimaR Zao mi je 😞 
    Ivis Pupice sretno, nek se mrvica cvrsto primi 🍀🤞 Hvala ti na recenziji za kliniku, kao sto je sani rekla idem sama a vracamo se dvoje 🤭
    Frida Prelijepe vjesti 🥰🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

• Mukii
    24. Travanj 2025. 21:21

Hvala vam cure! Vama svakodnevna podrska puno znaci❤️

Jane i trebas biti pozitivna! Ja uopce ne sumnjam da cemo se uskoro tebi veseliti, bas puno mislim na tebe! 😘 🥰Mislim da si u dobrim rukama i svakako pitaj za punu stimulaciju, jesi li saznala kad mozes u postupak? 

Mima zao mi je😔 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)

Barrrbi
    24. Travanj 2025. 21:35

riamaro

Barrrbi

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje.

Zasto mislis da bi mogla ovulirat? Ja sam mislila da nam daju cetrotide bas zato da se to ne dogodi 🙈

Fridaovo su bas lijepe vijesti, sretno dalje 🍀

I ja sam mislila i onda doktor kaže da ću možda ovulirati a doktorica kaže a ne bi trebala prema rastu folikula. Nisam toliko upućena u djelovanja lijekova ali i ja sam shvatila da Cetrotide spriječava.
    Čak sam jučer i danas napravila Lh trakice da vidim jesam ili nisam i trakica je potamnila u odnosu na jučer ali nisam ovulirala.
    Ja si imam u glavi sutra štoperica, ned aspiracija i transfer meni za rođendan😂 Samo pozitiva 🫣🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Lori🍀
    24. Travanj 2025. 22:48

Sani ne znam jesi li medicinske struke ali tvoje znanje o mpo-u je wow! Vjerujem da će ti se uskoro zvijezde konačno poklopiti i da ćeš ovdje dolaziti jedino tu i tamo dati pokoji savjet 🤞🏻😊
    Barbi sreeetno! Certrotide bi trebaju spriječiti ovulaciju, bit će sve ok!
    Mima žao mi je 💔
    Frida predivno neka i dalje sve bude školski😊❤️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.