Xoxo, hvala ti, pupice 🤗❤️ sretno, čekamo 🍀
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Dodo super vijesti!! Drzimo fige i sretno! 🍀🤞
Xoxo divno! Cekamo betu🍀🥰
Titi zao mi je..ali jos ima nade do petka, a i slazem se s Lori, ponekad je bolje pricekati dobar ciklus iako svima nama cekanje tesko pada❤️
Lori ugoditi sebi tokom blagdana sigurno nece lose utjecati na postupak😊 blizi se 5ti mjesec🤞
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Dodo jedino sto sam ja promijenila u odnosu na druge neuspješne transfere je aktivnost. Znači bila sam aktivna 100 na sat. Naravno, organizam mi je to dozvolio ja sam se super osjećala. Dan transfera sam gotovo cijeli prehodala i svi su me doma kudili kao što izvodim nek se pazim. Samo sam im rekla da se ja super osjećam i da mogu hodat kilometrima. Uglavnom dva tjedna čekanja do bete su prošla baš aktivno. Nisam se ničega strogo uzdržavala. Naravno nisam dizala teške stvari ali usisavala, prala podove, prozore ma sve. 😂 Sve transfere koji su prethodili uspješnpom sam baš bila u poluležećem položaju.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️ čekamo UZV
XOXO super, sretno pupice
Nina sretno na 1. uzv, brzo će to doći Ovo je baš super info da si bila aktivna poslije transfera, možda je i to dalo svoj doprinos uspješnoj implantaciji!
Muki da, treba si ugoditi ali sam si ja i previše ugađala Ti si imala transfer nedavno zar ne, koji si dnt? Kako se osjećaš, hoćeš raditi test ili si u strpljivoj kategoriji?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
XOXO super, sretno pupiceNina sretno na 1. uzv, brzo će to doći
Ovo je baš super info da si bila aktivna poslije transfera, možda je i to dalo svoj doprinos uspješnoj implantaciji!
Muki da,treba si ugoditi ali sam si ja i previše ugađalaTi si imala transfer nedavno zar ne, koji si dnt? Kako se osjećaš, hoćeš raditi test ili si u strpljivoj kategoriji?
Danas mi je 6dnt blastice i sve vise dolazim u napast da napravim test. Grudi su mi bile dosta bolne zadnjih dana, danas kao da su manje bolne, povremeno osjecam bol u donjim ledjima i rijetko kao neko presjecanje dolje.. ne znam ni sama sto da mislim🙈
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Tinčice šaljem zagrljaj, dan po dan, možeš ti to. Uzmi si vremena, ne moraš sada ništa odlučiti ❤️
Dodo super vijesti i nadam se da je ovaj dobitan 🤞
Marisha drago mi je čut da stvari idu na bolje i da se napokon normaliziraju nakon svog tog stresa 🤗
Titi žao mi je, znam kako je, meni je stimulirani FET bio bolji jer se više toga može kontrolirati, a moje tijelo baš i nije dovoljno pouzdano da odradi stvari samo 🫂
Xoxo odlične vijesti, držim fige na rukama i nogama da je to to 🥰
---
Ja sam evo isto došla s UZV, imamo 13 velikih folikula (17-19mm) i par manjih (15mm), večeras štoperica i aspiracija u četvrtak. Izvadili su mi estrogen i progesteron da vidimo je li ciklus povoljan za transfer s obzirom da sam ja u panici zbog svog endometrija koji ne surađuje...
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚
Tinčice šaljem zagrljaj, dan po dan, možeš ti to. Uzmi si vremena, ne moraš sada ništa odlučiti❤️
Dodo super vijesti i nadam se da je ovaj dobitan🤞
Marisha drago mi je čut da stvari idu na bolje i da se napokon normaliziraju nakon svog tog stresa🤗
Titi žao mi je, znam kako je, meni je stimulirani FET bio bolji jer se više toga može kontrolirati, a moje tijelo baš i nije dovoljno pouzdano da odradi stvari samo🫂
Xoxo odlične vijesti, držim fige na rukama i nogama da je to to🥰
—
Ja sam evo isto došla s UZV, imamo 13 velikih folikula (17-19mm) i par manjih (15mm), večeras štoperica i aspiracija u četvrtak. Izvadili su mi estrogen i progesteron da vidimo je li ciklus povoljan za transfer s obzirom da sam ja u panici zbog svog endometrija koji ne surađuje…
To je odlican rezultat!! Nadam se da ce ciklus biti povoljan za transfer🍀🤞
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Pozdrav svima 🥰
U petak sam imala transfer i na otpusnom pismu mi Pise da je vracen 1 zametak(cc), a 2 su zamrzili.
Sto znaci cc?
Nisu mi nista objasnili, hvala Vam 🥰
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
pozdrav svima.
nisam imala volje pisati, koncentrirala sam se na Uskrs i lijepe stvari.
moja beta je očekivano negativna.
nisam nešto posebno tužna, već mi retardirano biti tužna na istu foru, ne znam kako bi to drugačije sročila.
muž i ja jednostavno idemo na odmor u Španjolsku pa sam sad sva u tome, vrijeme je divno i neda mi se biti zbedirana.
konzultacije za sljedeci fet su mi tek sredinom 5mj, taman kad se vratim sa go.
sad cu probati dogovoriti Operativnu histeroskopija mioma, polipa, septuma s PHD-om i anesteziologom (opća anestezija) u Medifemu.
imamo sve nalaze a najvažniji po meni-histeroskopiju nemamo. odlučila sam se za ovu jer ne želim biti budna (stvarno više ne mogu da prćkaju po meni dok sam ja svjesna što rade jer mi je svega puna kapa) i želim da me pogleda netko tko nešto zna a ne da u bolnici stažisti prćkaju po meni... pun kufer mi je svega
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Evo update i od mene... 14. dan ciklusa imam jedan folikul lijevo od 15 mm, endo je 9 mm. Sutra opet folikulometrija i danas izvađeni nalazi da vidimo kad će biti aspiriracija. Uzalud se ja šopam tolikim injekcijama kad jajnici ne reagiraju. 😔
Svima vam šaljem zagrljaj, čestitke na pozitivnim testovima, a ostalima puno sreće u kojoj god fazi se nalazile.
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji