Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    22. Travanj 2025. 16:13

Mukii kad god se odlučila testirati sretno Super je ako možeš pričekati još dan, dva za što točniji rezultat.
    Razumna pretpostavila sam, čim nam nisi ništa javila. Žao mi je Nadam se da će histero biti rješenje tvog problema i idući transfer uspješan. Od srca ti to želim.
    Sage wow, super rezultat, sretno dalje!
    Nata žao mi je, vjerujem da si se nadala da će ih biti više jer je bilo par malih zadnji put. Nadam se da se u tom folikulu krije jedna lijepa js koja će se oploditi i ugnijezditi

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Srculence
    22. Travanj 2025. 16:15

Marisha drago mi je da je kod tebe sve uredu nakon svih onih komplikacija. ❤️☺️
    A gdje nam je PIXI? 🙃
    Razumna ja te kuzim u potpunosti.I ja sam se tako osjecala jer ono vise ne mogu bit ni tuzna. Kad sam ljuta odustajem od svega, al zelja da postanem mama i da nam stigne ta mala bebica je punooo veca!rekla sam borim se do zadnje jajne ☺️💪🏼🐣Super da idete na godisnji u divnuu Španjolsku😍 uzivajte odmorite i opustite! A onda u nove pobjede 😊💪🏼 
    Ostale curke sretno sa transferima i betama. Glavu gore,sve nas ceka bar jedna mrva na ovom dugom putu.❤️

🙋🏻‍♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
    🙋🏻‍♂️37god. (sve uredno)
    2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
    6❄️
    07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
    9/2023 konzultacije
    04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
    •01/2024 Trombofilija/Heparin💉
    •⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
    07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
    08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔
    1bc ❄️

• MiliPe
    22. Travanj 2025. 19:28

Razumna Jako mi je zao, ali vidim da vec imas plan za dalje bar nesto.. Napuni baterije na odmoru. Kako je nama zivot svina stao zbog ovog teskog puta koji nas je zadesio al se nadam da ce se isplatiti svima nama..
    Muki Sretno ako se odlucis testirati 🤞🍀

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 25 folikula > 9js(8 oplodjenih)

jane23
    22. Travanj 2025. 20:12

Lori jesam, danas ujutro je bio negativan. Nema ni tracka sjene. No dobro, zivot ide dalje. Mislim da cemo drugi puta ici s malo jacom stimulacijom jer na ovu blagu nisam bas previse reagirala. 

Sanii joj da, nisam na to bas mislila. Nekako sam podrazumijevala da odmah pocinjemo s novim ciklusom, ali vjerojatno cu cekati neko vrijeme jer sam preko HZZO. Prvi puta sam cekala 1.5 mj. Stvarno nije dugo, ali sve smo nestrpljive pa bi sve odmah 

Mukii drzim fige!!🍀🍀🍀🍀

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test

• Mukii
    22. Travanj 2025. 20:35

jane23

Lori jesam, danas ujutro je bio negativan. Nema ni tracka sjene. No dobro, zivot ide dalje. Mislim da cemo drugi puta ici s malo jacom stimulacijom jer na ovu blagu nisam bas previse reagirala.

Saniijoj da, nisam na to bas mislila. Nekako sam podrazumijevala da odmah pocinjemo s novim ciklusom, ali vjerojatno cu cekati neko vrijeme jer sam preko HZZO. Prvi puta sam cekala 1.5 mj. Stvarno nije dugo, ali sve smo nestrpljive pa bi sve odmahMukii drzim fige!!🍀🍀🍀🍀

Zao mi je, nadala sam se da da je mozda ipak rano..ali glavu gore, samo pozitivno dalje, ovo je bio prvi pokusaj. Bas sa ti htjela reci da pitas doktoricu za standardnu stimulaciju. Imas slican amh kao i ja, a ja sam dobro reagirala, pitala sam doktora postoji li mogucnost hipera kod mene, rekao mi je da sumnja i zaista je tako i bilo. Ne sumnjam da ce bebica doci uskoro 😘 Javi nam sto si dogovorila u klinici, kada kreces dalje

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)

💜Medenko
    23. Travanj 2025. 07:58

Marisha

Drage ženice neka vam je Sretan Uskrs🙏🐇🐣Nadam se da ste imale lijep produžen vikend, da ste uživale u krugu obitelji i odmorile se.

Prije svega Tinčice još jednom šaljem ti čvrsti virtualni zagrljaj. Ne znam što bih ti pametno rekla ali poznavajući sebe sklonija sam Roličinom razmišljanju. Naša se situacija ne može ni u kojem slučaju usporediti ali želim ti reći da sam si u tom vrtlogu emocija i razbijanja glave naškodila, kao da sam u nekom bunilu danima živjela i vrtila razne filmove dok nisam rekla sad je dosta. Ne možeš iz svoje kože, daj si vremena, pokušaj naći način kako si olakšati i budi nježna prema sebi. Od srca ti želim da se čim prije dobiješ i nastaviš dalje, vrijeme je stvarno najbolji lijek.❤️

Velike puse za moje Dodo, Slee, Xoxo, Sanjushka, Sanii, Rolica, Riamaro, Pixi, Srculence, Lunolina, Medenko, Sirena…..

Draga moja bas sam mislila  na tebe🥰..drago mi je da si dobro i nadam se sve ruzno i teško da je sad daleko i već davna proslost🙏🏽✨💜..da svi idemo u nove borbe,početke i proljetnu pozitivu..nek se opet pokrene val školskih trudnoća 🥳🥳🥳

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

Anda
    23. Travanj 2025. 08:43

Razumna žao mi je😔želim ti lijepi odmor, da se maksimalno opustiš i nauživaš Španjolske 🍀
    Nata možda baš ta jedna bude dobitna🤞

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L

👲1988., normozoospermia
    9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌

• Titi2606
    23. Travanj 2025. 08:48

xoxo želim ti sreću i uspješan transfer!
    Dodo imamo još 2 blastice koje smo htjeli zajedno vratiti.
    Razumna napravi kako misliš da je najbolje za tebe i kako se osjećaš, nadam se da će ti putovanje pomoći da napuniš baterije i spremno kreneš dalje.

Druge cure koje sam možda propustila, želim svu sreću.

Evo ja danas radila LH trakicu i ona je dosta tamnija nego jučer, a doslovno sam sve u isto vrijeme odradila. Toliko je tamnija da čak mislim da bi sutra mogla uloviti peak, a aplikacija mi kaže da bi sutra/preksutra trebala biti ovulacija. Sada mi pak ništa nije jasno  kako ovulacija ako mi jučer nije vidjela vodeći folikul? Možda ga nije vidjela jer imam užasno puno folikula? Ne znam, sada sam na 100 čuda, ali vidjeti ćemo u petak kakva je situacija..

MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
    1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
    ET- 2 blastice, beta 0
    FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
    FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
    FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️

Rolica
    23. Travanj 2025. 09:10

Marisha

Rolica

Slee slažem se s tobom, ja sam isto tako sve bila pospremila da ne gledam… već sam si bila kupila trudničku robu i to sam sve maknula… Kako i Marisha kaže, vrijeme je najbolji lijek❤️
    .
    Marisha kako si ti draga nakon svega, jel sad sve u redu?

Jesam Rolki hvala na pitanjuImala sam kontrolu prije 2tj, sve čisto ko suza. Skoro sam pala sa onog stolca jer sam već bila spremna na histero i još sam putem slagala govor kako ja ne mogu taj dan jer mi je djetetu ročkasSa Kunom sam dogovorila da se vidimo na porodu

Jako me diglo što je sve napokon ok, moram priznati da se napokon osjećam kao ja, lijekovi izlaze iz organizma, vratila sam se suplementima, treninzima, baš se osjećam odlično
    Kako si ti?

Marisha draga, baš mi je drago da je sve dobro i da si se vratila na staro  I naravno da je sve čisto, ma top, vidiš kako su te iznenadili na kraju  Sad odmor neko vrijeme, što su savjetovali? Kod mene evo okej, tek je prošla 1 menga od zadnjeg pokušaja, a čini mi se kao da je puno dulje iako nisam još spremna za nastavak pa ćemo vidjeti kako će to sve ići. Inače sam dobro, upravo ovo što kažeš, vraćam se polako sama sebi, osjećam da se čistim od lijekova i nekako ne želim nazad u to sve... 
    .
    Pusa i sretno svim curama!

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• Luz
    23. Travanj 2025. 09:36

Bok cure 🙋🏻‍♀️

Imam pitanje za žene koje su nakon teške hiperstimulacije (hospitalizacije) ponovno prolazile stimulirani postupak.
    Nadala sam se da mi više neće trebati, ali planiram ponovno u postupak kroz mjesec, dva.
    Molim vas savjete sto je vama pomoglo da ponovno ne zavrsite u hiperu. Znam da su najveci okidaci lijekovi. Zasad je plan da krecem s Ovaleapom i od 6. dana uvodim Ganirelix.
    Cijenila bih svaki savjet koji imate, a pogotovo ukoliko ste imale slicnu situaciju. Također ukoliko imate dodatne savjete oko prehrane, znam da treba povecat unos proteina, smanjiti secer, puno tekucine i izotonicnih pica, to sam primjenjivala i zadnji put pa je ipak doslo do hospitalizacije🙁 uostalom tako se i hranim vec godinama..

Svakako ako znate jos neki trik bila bih vam zahvalna.

Sretno svima i zelim vam puno snage na ovom teskom putu, a najvise zenama koje su u zadnjih nekoliko tjedana imale velike gubitke. Drzite se i nadajmo se da ce doci ljepsa vremena. 🍀🙏🏼💕

luz145208@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.