Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ITM
    24. Travanj 2025. 13:48

Ivis

Dobro došle nove curke! Nisam stigla sve ispratiti zbog planiranja ovog putovanja u Prag, ali saljem vam svima hug 🤗🤗
    evo javljam se konačno s transfera. Nekako sam si baš cool i opuštena i čekam svoje krumpiriće u apartmanu. Prvu betu su mi rekli vaditi 08.05. S obzirom koliko sam čekala pgt, ovo mi se čini za čas 🙈
    MiliPe bas mi je žao da ćeš biti sama. Stresno je to i još si sama u inozemstvu. Ali biti će sve to dobro, sestre su jako drage, meni je bilo baš ugodno.Držim fige i pratimo se🤞🤞🤞🤞
    Riamaro bude to sve dobro 🤗

Pratila sam kad ćeš se javit... Držim fige do bete🤞🏼🙏

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

Karamela
    24. Travanj 2025. 15:16

Peony

Karamela

Pozdrav svima 👩🏻
    Nova sam tu, malo mi treba da pohvatam sve, jedva sam napisala potpis 🫠
    Zanima me ima li tko u MPO postupcima tko je tu zbog raka testisa, odnosno da je to uzrok neplodnosti/povod za MPO?
    Hvala 🙂
    Karamela Mm i ja smo u postupku iz sličnog razloga, nije bio rak testisa već NH limfom. Također imamo kriopohranjene uzorke u KBCSM. Međutim njemu je dijagnosticirana astenozoospermija prije zamrzavanja, ali nije bilo prilike za boostanje radi tadašnjeg zdravstvenog stanja tako da imamo to što imamo. Koliko ste vi uspjeli zamrznuti, ako smijem pitati?

Razumijem! Mozda se onda sretnemo tamo, i mi smo u Vinogradskoj. Iimamo 5 pohranjenih uzoraka od kojih su potrosena 2 do sada, oba s nalazom azoospermija. 

👩🏻’93. AMH 5.35 pmol/l
    🧑🏻‍🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
    💊 Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle
    6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
    1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
    6/2025 ICSI/TESE ⌛️

Kloksi1987
    24. Travanj 2025. 15:18

Pozdrav cure, evo da se i ja javim napokon, obavljen je FET blastice ali cini mi se nista od toga, jutros 7dnt sam napravila dva testa, negativno, ni sjena sjene 😞 planiramo odmah u stimulirani postupak ovaj ciklus, jer mi hormoni i godine bas ne idu u prilog 😏 nakon transfera sam 2 dana imala blago grcenje i to je bilo to, kasnije nikakvih simptoma, sluzbeno bi menstruaciju trebala dobiti u nedjelju 😞

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
    FET blastice 04/25 ➖

Nata91
    24. Travanj 2025. 15:27

Verbena

Saniii, hvala puno na detaljnom pojašnjenju. Još uvijek lovim to sve pa ne znam čega sve u HR nema u odnosu na inozemstvo..
    Nato, ne znam što bih rekla.. malo mi je čudno da ovaj folikul samo stoji već neko vrijeme na tih 15 mm.. Možda im je plan vidjeti da li će do ponedjeljka narasti ovaj drugi od 10 mm? Sretno!! 🤞🤞🤞☺️
    Riamaro, baš mi je drago da sve ide dobro - navijam za bezbolnu asporaciju bez OHSS i da se sve ostvari baš onako kako želiš 😘❤️
    Ja sam na pregledu sutra pa ćemo vidjeti 🤷🏼‍♀️ za sada mi se čini da nekako sve ide sporo - danas je 14. dc, a LH je po trakicama još uvijek nizak pa će ili opet biti kasna ovulacija ili ništa i od ovog ciklusa.
    Mukii, čestitam na plusiću, trebala bi to biti lijepa beta! 🍀☺️
    Sage, odlična brojka!! Sad nek se sve lijepo oplode i razviju u blastice 🤞🤞☺️ brzi oporavak želim!

Da, dat će šansu još tom što se pojavio s desne strane... Samo što mi se to sve čini kasno... Ali ako ništa drugo netko će moći pisati doktorat na temu mene i mog IVF putovanja 😂😂😂
    Hvala ti ❤️

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

• Mukii
    24. Travanj 2025. 15:55

Riamaro mislim na tebe i zelim ti svu srecu! 🍀
    Ivis brzo ce 8.5, samo pozitivno! 😊

Ja sam otisla izvaditi betu, nisam mogla izdrzati do sutra, beta je 75, sada cekam subotu i novo vadjenje😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Markolina
    24. Travanj 2025. 16:13

Tinčice užasno mi je žao i šaljem zagrljaje ❤️
    Čestitke svim curama s plusićima, a svima koji ulaze u postupke sretno!

Evo i mene nakon nekog vremena, jučer sam počela s Femarom 5 dana pa bi nakon toga trebala nastaviti s Menopurom (ako sve bude po planu).
    Ima li koja od vas iskustva s takvim protokolom?

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ⌛

riamaro
    24. Travanj 2025. 16:45

Vstos sretno sutra 🤞🏽
    Barbi u kojoj si fazi? 
    Sirena cuvamo fige za rujan 🤞🏽
    Sage Opa, bas lijepi broj! Neka bude dobar party u labosu 🍀
    Ivis pupo, drzimo fige da se mrvica cvrsto primi i ne pusta 🫶
    Verbena nadam se da je kasnija ovulacija! Javljaj nam novosti :) 
    Kloksi ne znam je li rano mozda 7dpt? 
    Mukii neka se pravilno podupla ♥️

Svim borilicama želim sreću! 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

Saniii
    24. Travanj 2025. 17:24

Sirena nek bude sve ok na iducoj kontroli, sad pa sad će proletjeti vrijeme do postupka 🤗
    Marisha propustila sam komentirati, drago mi je da je kod tebe situacija napokon cista, sad uzivaj dok čekaš  🤗
    Nata taj od 15 može bit i cista na kraju, a ovaj od 10 u ovoj fazi ciklusa možda krene rast a možda i ne, predugo će te ostavit bez pregleda a pod full terapijom si ,jer ako ovaj mali ne krene rast uzalud uzimas lijekove tako dugo. I ako krene rast neće bit prekrasno aspiracija jer se ona radi kad folikuli dirigiraju ali može bit kasno za svježi transfer jer se fula implantacijski prozor, u takvim slučajevima je pametnije ic na freez all pa FET.
    Luz uff grozno, nadam se da će se ovaj put izbjeći ohss. Da ,hcg je najveći okidač za hiper, kod nekih cura je i trudnoca okidac upravo zbog hcg-a, možda da vidiš sa dr da ti ovaj put da 2 Decapeptyla u zamjenu za hcg stopericu obzirom na prijasnje iskustvo, jer on ne sadrži hcg. Sretno 🤞
    Sage koka nek ih se što više oplodi 🙏🤗i hrabra si što si uopće išla bez opće na taj broj 🤪
    Ivis pupice sretno🤞
     Kloksi žao mi je 😔
    Mukii nek se dupla 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Barrrbi
    24. Travanj 2025. 17:32

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

Nata91
    24. Travanj 2025. 17:40

Saniii

Sirena nek bude sve ok na iducoj kontroli, sad pa sad će proletjeti vrijeme do postupka 🤗
    Marisha propustila sam komentirati, drago mi je da je kod tebe situacija napokon cista, sad uzivaj dok čekaš 🤗
    Nata taj od 15 može bit i cista na kraju, a ovaj od 10 u ovoj fazi ciklusa možda krene rast a možda i ne, predugo će te ostavit bez pregleda a pod full terapijom si ,jer ako ovaj mali ne krene rast uzalud uzimas lijekove tako dugo. I ako krene rast neće bit prekrasno aspiracija jer se ona radi kad folikuli dirigiraju ali može bit kasno za svježi transfer jer se fula implantacijski prozor, u takvim slučajevima je pametnije ic na freez all pa FET.
    Luzuff grozno, nadam se da će se ovaj put izbjeći ohss. Da ,hcg je najveći okidač za hiper, kod nekih cura je i trudnoca okidac upravo zbog hcg-a, možda da vidiš sa dr da ti ovaj put da 2 Decapeptyla u zamjenu za hcg stopericu obzirom na prijasnje iskustvo, jer on ne sadrži hcg. Sretno 🤞
    Sage koka nek ih se što više oplodi 🙏🤗i hrabra si što si uopće išla bez opće na taj broj 🤪
    Ivis pupice sretno🤞
    Kloksižao mi je 😔
    Mukii nek se dupla 🤞

Moguće je lako da je to cista, a i ovo s desne strane tko zna šta je. Estradiol je u porastu, ali opet tko zna šta će ispasti od toga svega. Nema mi druge nego čekati ponedjeljak. 

Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
    Muž (39 god.): sve u redu
    1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
    5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.