Saniii enciklopedijo naša, hvala ti. Svakako i ja mislim da treba ići na blaže stimulacije, to ću i predložiti u idućem postupku.
Evo današnji update, s lijeve strane je folikul i dalje 15 mm, ali se s desne strane pojavio folikul od 10 mm. Na terapiji sam do ponedjeljka i onda opet uzv. E sad u ponedjeljak je već 20. d.c. Jel to sve skupa nije kasno za aspiraciju? Iako i estradiol još ne pokazuje zrelost jajne stanice.
Ili su to oboje možda ciste zapravo...
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Sani hvala ti na odgovoru! 🙏🏼 Lijecim se u inozemstvu tako da mi je to jos jedan otezavajuci faktor. Ovdje me prate u Petrovoj i 2 dana prije aspiracije putujem za inozemstvo. Zadnji put sam imala dugi protokol i niske doze lijekova (100-150 IU pergoveris) tako da sam sigurna da mi je okidac bila stoperica jer nakon nje su krenuli veliki bolovi i mucnice, a kad je voda usla u pluca onda sam morala u bolnicu, jedan dio provela i na intenzivnoj. Nadam se da cu ovaj put izbjeci bolnicu i ako vec bude hiper da bar nece biti teski oblik 🤞🏼
luz145208@gmail.com
riamaro hvala sto mislis na mene, nadam se da ce stimulacija biti super, bez hipera i da ce te tvoj trodnevni cekati bas kako si zamislila 🥰
Mukii test izgleda odlično, čestitam 🤞
Sirena drago mi je da si se javila, nadam se da će se sve smiriti i da ćeš napuniti baterije tijekom ljeta pa u nove pobjede ❤️
---
Ja sam došla doma, aspirirano je 15 jajnih stanica i sada čekamo sutra poziv embriologa da vidimo kakvo je stanje. Moram priznati da me ova aspiracija s koktelom lijekova puno više bolila, nego "obična" lokalna anestezija, ali da se izdržati sve za krajnji cilj 😊
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (4/25 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
01/25 FET 1bc❌; 02/25 FET 1bc❌
Poliklinika IVF
04/25 stim IVF (Elonva+Menopur+Orgalutran); 15🥚
Dobro došle nove curke! Nisam stigla sve ispratiti zbog planiranja ovog putovanja u Prag, ali saljem vam svima hug 🤗🤗
evo javljam se konačno s transfera. Nekako sam si baš cool i opuštena i čekam svoje krumpiriće u apartmanu. Prvu betu su mi rekli vaditi 08.05. S obzirom koliko sam čekala pgt, ovo mi se čini za čas 🙈
MiliPe bas mi je žao da ćeš biti sama. Stresno je to i još si sama u inozemstvu. Ali biti će sve to dobro, sestre su jako drage, meni je bilo baš ugodno. Držim fige i pratimo se🤞🤞🤞🤞
Riamaro bude to sve dobro 🤗
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET
ivis11062@gmail.com
Saniii, hvala puno na detaljnom pojašnjenju. Još uvijek lovim to sve pa ne znam čega sve u HR nema u odnosu na inozemstvo..
Nato, ne znam što bih rekla.. malo mi je čudno da ovaj folikul samo stoji već neko vrijeme na tih 15 mm.. Možda im je plan vidjeti da li će do ponedjeljka narasti ovaj drugi od 10 mm? Sretno!! 🤞🤞🤞☺️
Riamaro, baš mi je drago da sve ide dobro - navijam za bezbolnu asporaciju bez OHSS i da se sve ostvari baš onako kako želiš 😘❤️
Ja sam na pregledu sutra pa ćemo vidjeti 🤷🏼♀️ za sada mi se čini da nekako sve ide sporo - danas je 14. dc, a LH je po trakicama još uvijek nizak pa će ili opet biti kasna ovulacija ili ništa i od ovog ciklusa.
Mukii, čestitam na plusiću, trebala bi to biti lijepa beta! 🍀☺️
Sage, odlična brojka!! Sad nek se sve lijepo oplode i razviju u blastice 🤞🤞☺️ brzi oporavak želim!
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Dobro došle nove curke! Nisam stigla sve ispratiti zbog planiranja ovog putovanja u Prag, ali saljem vam svima hug 🤗🤗
evo javljam se konačno s transfera. Nekako sam si baš cool i opuštena i čekam svoje krumpiriće u apartmanu. Prvu betu su mi rekli vaditi 08.05. S obzirom koliko sam čekala pgt, ovo mi se čini za čas 🙈
MiliPe bas mi je žao da ćeš biti sama. Stresno je to i još si sama u inozemstvu. Ali biti će sve to dobro, sestre su jako drage, meni je bilo baš ugodno.Držim fige i pratimo se🤞🤞🤞🤞
Riamaro bude to sve dobro 🤗
Pratila sam kad ćeš se javit... Držim fige do bete🤞🏼🙏
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
Kariogram ➡️ PGT 🧬
UZ Brussel⌛
1712itm@gmail.com
Pozdrav svima 👩🏻
Nova sam tu, malo mi treba da pohvatam sve, jedva sam napisala potpis 🫠
Zanima me ima li tko u MPO postupcima tko je tu zbog raka testisa, odnosno da je to uzrok neplodnosti/povod za MPO?
Hvala 🙂Karamela Mm i ja smo u postupku iz sličnog razloga, nije bio rak testisa već NH limfom. Također imamo kriopohranjene uzorke u KBCSM. Međutim njemu je dijagnosticirana astenozoospermija prije zamrzavanja, ali nije bilo prilike za boostanje radi tadašnjeg zdravstvenog stanja tako da imamo to što imamo. Koliko ste vi uspjeli zamrznuti, ako smijem pitati?
Razumijem! Mozda se onda sretnemo tamo, i mi smo u Vinogradskoj. Iimamo 5 pohranjenih uzoraka od kojih su potrosena 2 do sada, oba s nalazom azoospermija.
👩🏻’93. AMH 6.50 pmol/l
🧑🏻🦱’91. karcinom testisa (2x, obostrana orhidektomija) TESE 2020 ➡️ pohranjeni uzorci preneseni u Vinogradsku za postupke:
💊 Bemfola, Cetroride, Ovitrelle
6/2024 ICSI/TESE - 3JS ➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta ⛔️
1/2025 ICSI/TESE - 2JS➡️ 1 embrij ➡️ ET ➡️ beta neg ⛔️
6/2025 ICSI/TESE ⌛️
Pozdrav cure, evo da se i ja javim napokon, obavljen je FET blastice ali cini mi se nista od toga, jutros 7dnt sam napravila dva testa, negativno, ni sjena sjene 😞 planiramo odmah u stimulirani postupak ovaj ciklus, jer mi hormoni i godine bas ne idu u prilog 😏 nakon transfera sam 2 dana imala blago grcenje i to je bilo to, kasnije nikakvih simptoma, sluzbeno bi menstruaciju trebala dobiti u nedjelju 😞
🙎🏼♀️ 1987 🙍🏻♂️1987
Hipo/hashi, smanjen amh (0,87), terapija: eutyhrox 75/100, decortin 5mg, andol 100
Asthenozoospermia
2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
10/21 it’s a girl 💖
3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
2 blastice ❄️
4/24 FET ➕
5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀
FET blastice 04/25
Saniii, hvala puno na detaljnom pojašnjenju. Još uvijek lovim to sve pa ne znam čega sve u HR nema u odnosu na inozemstvo..
Nato, ne znam što bih rekla.. malo mi je čudno da ovaj folikul samo stoji već neko vrijeme na tih 15 mm.. Možda im je plan vidjeti da li će do ponedjeljka narasti ovaj drugi od 10 mm? Sretno!! 🤞🤞🤞☺️
Riamaro, baš mi je drago da sve ide dobro - navijam za bezbolnu asporaciju bez OHSS i da se sve ostvari baš onako kako želiš 😘❤️
Ja sam na pregledu sutra pa ćemo vidjeti 🤷🏼♀️ za sada mi se čini da nekako sve ide sporo - danas je 14. dc, a LH je po trakicama još uvijek nizak pa će ili opet biti kasna ovulacija ili ništa i od ovog ciklusa.
Mukii, čestitam na plusiću, trebala bi to biti lijepa beta! 🍀☺️
Sage, odlična brojka!! Sad nek se sve lijepo oplode i razviju u blastice 🤞🤞☺️ brzi oporavak želim!
Da, dat će šansu još tom što se pojavio s desne strane... Samo što mi se to sve čini kasno... Ali ako ništa drugo netko će moći pisati doktorat na temu mene i mog IVF putovanja 😂😂😂
Hvala ti ❤️
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji