Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FridaFredova
    24. Travanj 2025. 18:53

Evo da i ovde javim, Frida je danas bila na prvom ultrazvuku, sve je u najboljem redu za ove tjedne, 6+4 cula je otkucaje srca, svi smo preplavljeni srecom i sa pozitivnim mislima, nadamo se da ce.i dalje ic skolski. 
    Svima vama ovde od srca zelim da dozivite isto. Budite hrabre i jake Frida vam salje puno trudnicke prasine ❤️
    Sretno 🙋‍♀️

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Xoxo23
    24. Travanj 2025. 18:54

Sage bas lipa brojka 😍😍 ja sam isto imala samo omaljivace, i nakon šta je sve bilo gotovo probija me znoj i bas mi je loše došlo od te boli 🤣🤣 javljaj kako napreduju. 🙏🏻❤️❤️ 

Ivis pupice sretno ! ❤️ tu smo blizu jedna druge, meni je 5.5 og 😘 

Muki odlična beta za taj dpt 😍 čestitam još jednom 🫶🏻 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    KBC ST IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️1. FET 01/25 5+1💔2.FET 04/25 - 5+6 💔3.FET 07/25 - 6+3 imamo ❤️❤️🙏🏻 8 tj missed ab 💔💔

riamaro
    24. Travanj 2025. 19:12

Barrrbi

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje.

Zasto mislis da bi mogla ovulirat? Ja sam mislila da nam daju cetrotide bas zato da se to ne dogodi 🙈

Frida ovo su bas lijepe vijesti, sretno dalje 🍀

👩🏽 29 🧔🏽‍♂️ 31
    - čekamo dječaka 👦🏽 🩵

riamarro@hotmail.com

MimaR
    24. Travanj 2025. 19:59

Cure danas sam tužna jer sam upravo naljepila jedan ❌ u svoj potpis.
    Očito negdje postoji neki problem s implatacijom kad je zametak bio odličan.

Voljela bih napraviti histeroskopiju s nk stanicama? Ima li netko preporuku za privatnu kliniku koja bi mi odmah uzela i biopsiju endometrija na Nk celije?

👱36god. 🧔41god.
    👱 Hashimoto-Euthyrox 50mcg, laparoskopija mioma
    PAI homozigot 4g/4g, MTHFR hetero, Amh 21 pmol/l
    🧔oligozoospermia
    Pokušavamo od 2022

1. poliklinika IVF. 01/2025 Gonal + Orgalutran. 5oocita, 3 oplođene, samo jedna opstala ---ET blaste : 10.02.25 Beta ❌
    2. Vinogradska- 04/2025- Prirodni ciklus- transfer 11.04.2025, čekanje bete 23.04. ❌
    3. Poliklinika Repromed (dugi protokol s Ovaleapom) 8 js, 4 blastociste❄️❄️❄️
    transfer 10/25 ❌
    FET 12/25 ⏳

• MiliPe
    24. Travanj 2025. 20:52

Sani Hvala ti, kako si lijepo to rekla jako si me ohrabrila 🥰😊
    Muki Cestitam, neka se lijepo podupla 🤞🍀
    MimaR Zao mi je 😞 
    Ivis Pupice sretno, nek se mrvica cvrsto primi 🍀🤞 Hvala ti na recenziji za kliniku, kao sto je sani rekla idem sama a vracamo se dvoje 🤭
    Frida Prelijepe vjesti 🥰🍀

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• Mukii
    24. Travanj 2025. 21:21

Hvala vam cure! Vama svakodnevna podrska puno znaci❤️

Jane i trebas biti pozitivna! Ja uopce ne sumnjam da cemo se uskoro tebi veseliti, bas puno mislim na tebe! 😘 🥰Mislim da si u dobrim rukama i svakako pitaj za punu stimulaciju, jesi li saznala kad mozes u postupak? 

Mima zao mi je😔 

👱‍♀️31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙

Barrrbi
    24. Travanj 2025. 21:35

riamaro

Barrrbi

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje.

Zasto mislis da bi mogla ovulirat? Ja sam mislila da nam daju cetrotide bas zato da se to ne dogodi 🙈

Fridaovo su bas lijepe vijesti, sretno dalje 🍀

I ja sam mislila i onda doktor kaže da ću možda ovulirati a doktorica kaže a ne bi trebala prema rastu folikula. Nisam toliko upućena u djelovanja lijekova ali i ja sam shvatila da Cetrotide spriječava.
    Čak sam jučer i danas napravila Lh trakice da vidim jesam ili nisam i trakica je potamnila u odnosu na jučer ali nisam ovulirala.
    Ja si imam u glavi sutra štoperica, ned aspiracija i transfer meni za rođendan😂 Samo pozitiva 🫣🤞

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

Lori🍀
    24. Travanj 2025. 22:48

Sani ne znam jesi li medicinske struke ali tvoje znanje o mpo-u je wow! Vjerujem da će ti se uskoro zvijezde konačno poklopiti i da ćeš ovdje dolaziti jedino tu i tamo dati pokoji savjet 🤞🏻😊
    Barbi sreeetno! Certrotide bi trebaju spriječiti ovulaciju, bit će sve ok!
    Mima žao mi je 💔
    Frida predivno neka i dalje sve bude školski😊❤️

37 god.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt➕️; 1. uzv ❤️; NIPT low risk🩷

Slee
    25. Travanj 2025. 07:47

Frida vestitam Fridi, neka do kraja sve bude uredno, zasluzila je ❤️

Nije se dugo javila Nikitta, ili sam ja propustila?

Mene strah da cu ja svoj postupak morati odgoditi. Vec dva mjeseca lijecim zub i evo ovaj tjedan mi se opet upalio. Trebala bih dobiti menstruaciju sada nekad pa 21. dan krenuti s dugim protokolom, al ako ne uspijem srediti zub, ne znam isplati li mi se ici. Bas sam tuzna i nervozna jer sam, naravno, sve poslozila u glavi da je to sada. S onim iducim ciklusom koji je krajem 6. mjeseca necu moci ici jer bih saznala rezultate tek krajem 7., a u 8. me ceka maturalno putovanje i mislim da ne bi bilo ok da javim u skoli zadnji cas da ipak necu moc na put ako bude uspjesno. Trenutno sam na Klavocinu, ne znam niti koliko bi to utjecalo na stanice, koliko sam upucena i ne bi nesto znacajno, ali evo ne znam, bas sam luda

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Verbena
    25. Travanj 2025. 07:50

Dobro jutro cure i sretno svima koje danas nešto imaju! 
    Evo samo da javim da sam bila na pregledu, i dalje ništa, što je očekivano obzirom na niski LH po trakicama. Ponovno kontrola u ponedjeljak, ali vkerojatno od ovog prirodnog ciklusa ništa i čekamo sljedeći za estrofem.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI