Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mukii
    24. Travanj 2025. 15:55

Riamaro mislim na tebe i zelim ti svu srecu! 🍀
    Ivis brzo ce 8.5, samo pozitivno! 😊

Ja sam otisla izvaditi betu, nisam mogla izdrzati do sutra, beta je 75, sada cekam subotu i novo vadjenje😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)

• Markolina
    24. Travanj 2025. 16:13

Tinčice užasno mi je žao i šaljem zagrljaje ❤️
    Čestitke svim curama s plusićima, a svima koji ulaze u postupke sretno!

Evo i mene nakon nekog vremena, jučer sam počela s Femarom 5 dana pa bi nakon toga trebala nastaviti s Menopurom (ako sve bude po planu).
    Ima li koja od vas iskustva s takvim protokolom?

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌

riamaro
    24. Travanj 2025. 16:45

Vstos sretno sutra 🤞🏽
    Barbi u kojoj si fazi? 
    Sirena cuvamo fige za rujan 🤞🏽
    Sage Opa, bas lijepi broj! Neka bude dobar party u labosu 🍀
    Ivis pupo, drzimo fige da se mrvica cvrsto primi i ne pusta 🫶
    Verbena nadam se da je kasnija ovulacija! Javljaj nam novosti :) 
    Kloksi ne znam je li rano mozda 7dpt? 
    Mukii neka se pravilno podupla ♥️

Svim borilicama želim sreću! 

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
    - 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
    - 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4/2025 stimulirani postupak ⏳

riamarro@hotmail.com

Saniii
    24. Travanj 2025. 17:24

Sirena nek bude sve ok na iducoj kontroli, sad pa sad će proletjeti vrijeme do postupka 🤗
    Marisha propustila sam komentirati, drago mi je da je kod tebe situacija napokon cista, sad uzivaj dok čekaš  🤗
    Nata taj od 15 može bit i cista na kraju, a ovaj od 10 u ovoj fazi ciklusa možda krene rast a možda i ne, predugo će te ostavit bez pregleda a pod full terapijom si ,jer ako ovaj mali ne krene rast uzalud uzimas lijekove tako dugo. I ako krene rast neće bit prekrasno aspiracija jer se ona radi kad folikuli dirigiraju ali može bit kasno za svježi transfer jer se fula implantacijski prozor, u takvim slučajevima je pametnije ic na freez all pa FET.
    Luz uff grozno, nadam se da će se ovaj put izbjeći ohss. Da ,hcg je najveći okidač za hiper, kod nekih cura je i trudnoca okidac upravo zbog hcg-a, možda da vidiš sa dr da ti ovaj put da 2 Decapeptyla u zamjenu za hcg stopericu obzirom na prijasnje iskustvo, jer on ne sadrži hcg. Sretno 🤞
    Sage koka nek ih se što više oplodi 🙏🤗i hrabra si što si uopće išla bez opće na taj broj 🤪
    Ivis pupice sretno🤞
     Kloksi žao mi je 😔
    Mukii nek se dupla 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Barrrbi
    24. Travanj 2025. 17:32

Riamaro sutra imam zadnju folikulometriju i nadam se da neću ovulirati. Nisu bili sigurni ali tek sutra dobivam štopericu i ned planirana aspiracija. Imam 3 vodeća folikula i 7 manjih. Vidjet ću sutra kakvo je stanje. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Nata91
    24. Travanj 2025. 17:40

Saniii

Sirena nek bude sve ok na iducoj kontroli, sad pa sad će proletjeti vrijeme do postupka 🤗
    Marisha propustila sam komentirati, drago mi je da je kod tebe situacija napokon cista, sad uzivaj dok čekaš 🤗
    Nata taj od 15 može bit i cista na kraju, a ovaj od 10 u ovoj fazi ciklusa možda krene rast a možda i ne, predugo će te ostavit bez pregleda a pod full terapijom si ,jer ako ovaj mali ne krene rast uzalud uzimas lijekove tako dugo. I ako krene rast neće bit prekrasno aspiracija jer se ona radi kad folikuli dirigiraju ali može bit kasno za svježi transfer jer se fula implantacijski prozor, u takvim slučajevima je pametnije ic na freez all pa FET.
    Luzuff grozno, nadam se da će se ovaj put izbjeći ohss. Da ,hcg je najveći okidač za hiper, kod nekih cura je i trudnoca okidac upravo zbog hcg-a, možda da vidiš sa dr da ti ovaj put da 2 Decapeptyla u zamjenu za hcg stopericu obzirom na prijasnje iskustvo, jer on ne sadrži hcg. Sretno 🤞
    Sage koka nek ih se što više oplodi 🙏🤗i hrabra si što si uopće išla bez opće na taj broj 🤪
    Ivis pupice sretno🤞
    Kloksižao mi je 😔
    Mukii nek se dupla 🤞

Moguće je lako da je to cista, a i ovo s desne strane tko zna šta je. Estradiol je u porastu, ali opet tko zna šta će ispasti od toga svega. Nema mi druge nego čekati ponedjeljak. 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Drugi postupak - veljača 2025.: Vinogradska bolnica, dugi protokol - Decapeptyl od 20. d.c., Menopur 300 od 2. d.c. = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    Treći postupak - ožujak 2025.: Vinogradska, prirodni postupak, jedan folikul koji je pukao na dan aspiracije, napravljena inseminacija = negativna beta ❌

• Lunaa93
    24. Travanj 2025. 17:57

Mukii,
    Cestitam i zelim da se beta pravilno podupla. 🍀🤞🏼
    Ivis,
    Sretno pupo. 🍀🤞🏼
    Sanii,
    Jeste bio, to mi je rekla nakon trasfera. Bilo je vode oko jajnika, ali ne i u abdomenu. 
    Jedan jajnik je bio 5.8 mm. 
    Taj je bio uvecaniji. 
    Hvala ti puno na objasnjenju. 
    Ne znam da li je ohss imao uticaj na neuspjeh?

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Lunaa93
    24. Travanj 2025. 18:01

Sage

riamaro hvala sto mislis na mene, nadam se da ce stimulacija biti super, bez hipera i da ce te tvoj trodnevni cekati bas kako si zamislila🥰
    Mukii test izgleda odlično, čestitam🤞
    Sirena drago mi je da si se javila, nadam se da će se sve smiriti i da ćeš napuniti baterije tijekom ljeta pa u nove pobjede❤️

Ja sam došla doma, aspirirano je 15 jajnih stanica i sada čekamo sutra poziv embriologa da vidimo kakvo je stanje. Moram priznati da me ova aspiracija s koktelom lijekova puno više bolila, nego "obična" lokalna anestezija, ali da se izdržati sve za krajnji cilj😊

Odlicna brojka, drzim fige za dobar party. 🤞🏼🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

jane23
    24. Travanj 2025. 18:06

Mukii toooo!! 🥰 bravo! Bas si mi vratila optimizam! Jako mi je drago. Javi betu!! Sigurna sam da je visoka!

Barbi dogovorili smo se da cemo sutra ici u Synlab napraviti kariogram. Sve je to preskupo, al nazalost od ginica ne mogu traziti skoro nista jer mi je zadnji put rekao da mi nece dat uputnicu za kariogram jer je to glupost. 

Sani hvala ti na pojasnjenju. Stvarno sam odlucila poduzeti sve na sto mogu utjecati da iduci ivf bude super 🙏

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF Beta+ blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene (2dpo) - negativan test

Barrrbi
    24. Travanj 2025. 18:22

Ivis PUPO🍀
    Mukki Neka se pravilno dupla 🍀
    Jane23 Meni je dr s humane propisao, čekali 6 mj i obavili oboje pretrage na Rebru. S time da dr na Rebru imala pristup da nije potreban kariogram ali kada sam rekla za nećaka s Down koji je liječen na Rebru i našla ga u sustavu odobrila je pretrage. Neke stvari najbolje sam platiti ako smo u mogućnosti da ubrzamo stvari. 
    Kloksi žao mi je 😔

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.