Mukii držim 🤞 za pozitivan test
Jane23, Razumna, Koka žao mi je cure 💔
Marisha drago mi je da si dobro. Odmori za vrijeme pauze❤️
Sage odlična reakcija na stimulaciju. Bude dobra berba🧺
Xoxo PUPO🍟🍀
Sretno na transferu 🤞🍀
Nata91 držimo🤞da je jedna dovoljna i dobitna 🍀🍀🍀🍀
Ja sam obavila drugi uzv i u petak imam ponovno uzv+vađenje krvi i vjerojatno navečer štoperica. 🤞
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Razumna, žao mi je baš.. 😔 Čudi me da nakon svih ovih transfera nitko nije smatrao da treba napraviti histero tako da, bravo za plan k držim fige da sve dobro prođe!
Želim vam lijep odmor da napunite baterije i odmaknete se malo od svega 🤗
Nato, žao mi je... zaista sam se nadala da će biti više folikula.. Koji protokol si dobivala?
Marisha, drago mi je da je konačno sve dobro ❤️
Koka, žao mi je i zbog bete i zbog smrzlića... Znam da je teško, ali jedini način za ostati koliko toliko normalan, barem meni, je ne isključiti se iz života - i dalje pokušati raditi stvari koje te inače vesele i ne zanemariti partnerski odnos i ostale socijalne kontakte.. Dan po dan.
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Xoxo, pupo sretno! ☺️
Dodo, sretno u subotu na transferu! ☺️
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Mukii držim 🤞 za pozitivan test
Jane23, Razumna, Koka žao mi je cure 💔
Marisha drago mi je da si dobro. Odmori za vrijeme pauze❤️
Sage odlična reakcija na stimulaciju. Bude dobra berba🧺
Xoxo PUPO🍟🍀
Sretno na transferu 🤞🍀
Nata91 držimo🤞da je jedna dovoljna i dobitna 🍀🍀🍀🍀
Ja sam obavila drugi uzv i u petak imam ponovno uzv+vađenje krvi i vjerojatno navečer štoperica. 🤞
Dodo sretno na transferu 🍀
Zaboravila ime napisati 🫣😂
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Razumna, Jane i Koka bas mi je zao 💔
Razumna uzivaj u Španjolskoj, ja vec neko vrijeme pokusavam natjerati moje da odemo jer kad sam bila prvi put sam se zaljubila. Osobito u hranu 😁
Marisha drago mi je da je sve sad ok. Uzivajte u ljetu i brzo ce deveti mjesec.
Xoxo ti si pupooo 🎊 nek se mrva cvrsto primi
Dodo sretno u subotu!
Koka mentalno ovaj proces mislim da ce ostavit tragove na svima nama. Lako se izgubit u svemu tome i pustiti da zivot stoji dok se sve to dogada. Nije lako gledat ljude oko sebe koji bez po muke ostanu trudni i onda ti jos krenu davat dobronamjerne savjete. Ja kad treba isplacem se, dopustim si tugu i ljutnju i sve sto dode s tim. Pomaze mi pricati o tome s nekim izjadati se ili samo prelaziti planove za dalje. Takoder kako je Titi napisala veseli me planiranje putovanja, izleta ili aktivnosti pa makar propali bar se veselimo i zivimo izmedu svega.
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.
Barrrbi hvala ti ❤️
Verbena Ovaleap 300, Menopur 75, pa povećan na 150 i Cetrotide...
Koka kad sam ja upućena na humanu reprodukciju mislila sam da se uvijek problemi mogu riješiti lijekovima. Do tad se uvijek baziralo samo na visoki TSH, on se spustio, ali do trudnoće nije dolazilo. Na pravom pregledu na humanoj mi je doktorica rekla da se njoj broj folikula ne čini baš bajan, da je to nešto malo, s obzirom na godine treba ih biti više... Pitala me jesam kad vadila Amh, naravno nisam. I tad mi je bilo u glavi ako je Amh nizak, dobijem tablete koje će povećati broj folikula... E onda sam došla kući i išla guglati što je to uopće, pa sam skužila da ako je to nisko pomoći nema. I tako ja izvadim krv i čekam nalaze. Znači kad su došli muž je doletio u sobu koliko sam ja počela plakati, jer Amh 1,08 pmol govori da mogu samo sanjati o velikom broju jajnih stanica. Jedno 3 sata sam plakala sigurno. I odem na kontrolu gdje mi doktorica govori sve što sam ja pročitala, da je to dosta loše, da ne može povezati s mojim godinama, ali da se ne predajem jer su se događale i prirodne trudnoće. Ali to ništa nije dolazilo do moje glave. I evo me sad u trećem postupku plus jedna inseminacija i bez obzira na velike doze terapije, uvijek imam jedan folikul, jedino je sreća što je uvijek bila jajna stanica. Kud će me dalje ovaj put odvesti ne znam, da bude dana kad sam jako ljuta, razočarana, tužna to svakako bude. Ali opet se nekako saberem i shvatim da ako budem očajavala uništit ću i ovo je mi je preostalo. Muž je u tome svemu velika podrška i pozitiva i ne da mi potonuti, pa kad vidim tu njegovu snagu nekako i ja budem jača. Ne moram ni pričati o mislima kako sam ja kriva što nemamo dijete, da ga možda zbog mene nikad nećemo ni imati, čak sam mu taj dan kad su došli nalazi rekla da ako želi da ćemo se rastati, jer nije fer da ne može biti tata zbog mene. Sad si dopustim jednom u deset dana da se slomim, isplačem i onda guram dalje s nadom da će nekad biti ta jedna dobra jajna stanica koja će nam donijeti sreću od svega veću.
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Cure, hvala vam od srca na podršci, da ne nabrajam pojedinačno.
Evo me grcam u suzama, došla s posla doma u svoja 4 zida i slomilo me. Voljela bi vas sve upoznati i popiti kavu s vama, podruziti se s vama, pojadati se…
Nadam se da ćemo sve jednog dana ostvariti trudnoću ❤️
👩🏻🦰 33, AMH 5,7
1.IVF - 4/2025, Beta ✖️
2.IVF- 6/2025 ⏳
Koka isplači se, moraš i to nekad... Ali onda se saberi, udahni, popravi krunu i u borbu za svog bebija ❤️ a kad god ti je teško tu smo, šaljem ti zagrljaj 🫂
Ja (33 god.): Amh 1,08 pmol, hipotireoza, Hashimoto
Muž (39 god.): sve u redu
1️⃣ 11./'25.: KBCSM - Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
2️⃣ 02./'25.: KBCSM - dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
3️⃣ 03./'25.: KBCSM - prirodni IVF, 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
4️⃣ 04./'25.: KBCSM - Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, inseminacija ❌
5️⃣ 05./'25.: KBCSM - Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
Nato, ma čitam malo da bi za low respondere možda bio dobar kratki (flare) protokol sa GnRH agonistom. Najčešće se od GhRH agonista koristi leuprolid (Lupron) u niskoj dozi od 2. dana ciklusa (tzv microdose Lupron flare), a uz to se daje najčešće 450 jedinica FSH (npr Ovaleap) ili hMG. Ako se ide sa čistim FSH protokolom, onda se može dati i niska doza hCG kad vodeći folikul dosegne 14 mm za dodatno poticanje LH za bolje sazrijevanje folikula.. Vjerujem da bi Sanii znala puno više o tome..
Evo šaljem jedan link pa možda da vidiš sa dr ima li smisla nešto od toga sljedeći put ako će trebati...
A držim fige da ne treba i da se ovaj folikul izbori 🤞🤞
https://www.advancedfertility.com/blog/ovarian-stimulation-for-ivf-in-low-responders
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
2 ❄️
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Jane žao mi je
Titi, Nata, Barbi i sve ostale cure sretno. Bit će puno plusića iduća 2 tjedna
Koka žao mi je Nažalost svi tvoji osjećaji su legitimni i trebaš si dozvoliti da ponekad jednostavno budeš tužna zbog svoje situacije. Ova zajednica zaista pomaže da vidiš da nisi jedina plus neke lijepe priče će te dići i vratit će ti se ponovno nada. Držim fige da idući postupak bude uspješan
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji