Ninaooo ja sam samo kad sam prvi put bila trudna izdržala da ne radim test i onda kad je dosla beta 🥹 velika sreća. Pa se jos i jako poduplala...
Ali od tad sam u ovih 11 transfera napravila barem 70 testova a betu sam vadila barem 30 puta... Dobro da sam jos koliko toliko normalna
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna nadam se da te osjećaj vara🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Sretno s testom u pon i s betom
Nina sretno!🍀
Luna super, nek se primi odmah u ovom transferu!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Drage žene,
Čitam vas već neko vrijeme i razmišljam da se pridružim. Kao prvo, svakoj od vas želim sreću da vam se ostvari zdrava trudnoća 🤞 još nisam popamtila svaku od vas, ali budem s vremenom.
Naša priča kreće prošle godine kad nakon god. dane pokušaja, odlazimo privatno po savjet. Prvotno, spermiogram sve ok, moji vit.D i folna kritično stogo sam to morala boostat, da ne duljim. Nakon poboljšanja nalaza, i 3mj. pokušaja, krećemo s temp.odnosima u 4 ciklusa (stimulacija 2 mj Letrozole pa 2 mj. Klomifen), međutim ništa od tog, svaki put na folikulometriji dobar odgovor jajnika (barem 2 folikula, zadovoljavajuće veličine). U 2.mj krećemo u bolnicu preko hzzo. HSG uredan, al M se pogoršao spermio. Idemo u AIH, sa stimulacijom (letrozole), imam na drugoj folikulometriji 3 folikula. Štoperica je sutra, u pon postupak. Međutim, mene jučer i danas užasno probadaju jajnici.
Ako je neka od vas imala slična iskustva, molila bi da me utješi da nismo zakasnili sa štopericom tek sutra.
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 25.4 ⏳️
Hej moje drage zene, hvala sto pitate za mene 💖
Danas mi je koma dan. Ne osjećam nista da se dogadja u maternici. Sa obzirom da sam imala 4 trudnoce znam kako to treba izgledati, ok znam da je svaka trudnica za sebe i različita ali imam osjećaj da opet nista 😭 danas mi je 4dnt blastice.
Jedino sto mi drzi "glavu iznad vode " da skroz ne potonem je to sto imam fin mogućnosti da odem negdje privatno na histeriskopiju. To je jedina pretraga koju nisam obavila. A danas mi je na ig iskočio video od poliklinike ivf u kojem dr B objašnjava sto je Ashermanov sindrom. To su priraslice koje nastaju nakon kiretaze i smetaju implataciju. E sad, ne zelim sama sebe ljeciti i pametovati jer stvarno nisam doktor ali ako se necu za sebe boriti, tko ce?
Tako da u mojoj glavi rolerkoster emocija sto je i normalno za količinu hormona koje uzimam a i sa obzirmo na sve sto prolazim.
Znam da je jos rano za otpisati sve ali mi pomaže imati rezervni plan.
Razumna sorry što upadam ovako ali iskreno nakon svježeg ET i 2 FET-a uvijek sam dolje imala nekakvo događanje pa nije bilo ništa. Bolovi u maternici, grčevi jao pred mengu, bolne grudi sve bilo puno simptoma a beta uvijek malo iznad 0. 😂Simptomi su kod svakog drugačiji. Nemoj past u negativu. Kod mene je danas 6 dnt. Simptomi nikakvi. Jednostavno ne očekujem wow a ne očekujem ni flop. Neutralna totalno. Što bude bit će a uvijek bude najbolje za sve koji se bore. ❤️
Nista ti ne upadas 🥰
Prerano je da budemo negativne. Dobro kazes da se moramo boriti, oni koji se ne bore su vec izgubili, mi koji pokušavamo barem neku sansu imamo.
Ja sam inače velika zaljubljenica radenja testova za trudnocu i inače ih radim od 4dnt. Ali zadnji put sam imala pozitivan test a negativnu betu pa sam ovaj put odlučila malo stopirati. Iako sam danas kupila test smatram da je prerano i samo bi si pokvarila Cvjetnicu pa sam odlučila u pon se testirati.
Malo da te utjesim. Moj prvi pokusaj nakon transfera nisam imala ni jedan jedini simptom,rodilo se moje prvo cudo. Drugi transfer svi moguci simptomi rodilo se moje drugo cudo. Jedna osoba jedno tijelo na sve razlicito reagirala. Za test je rano,samo ces se nepotrebno rastuzit. Meni je 11dnt pokazao jedva vidljivu crticu i sve je uredu Bogu hvala. Uzivaj i mazi bebicu.
👱♀️1986 pco
👱♂️1975 sve ok
2013 pco Syndrom
2014 op propuhivanje jajnika
2015 1mj pokusaj icsc,nije uraden
2015 odmor
2016 1 ivf puna stimulacija 21 js,oplodeno 7 i dosle do stanja blastice.
7 blastocise ❄️
Jaki hiper tjedan dana bolnice
2 mjeseca pauze
2016 4mj pokusaj vracena jedna balstocista,moje prvo💙
2020 3mj drugi kryo transfera u samom ludilu korone. Rodilo se moje drugo 💙
2025 3mj 3 kryo
Drage žene,
Čitam vas već neko vrijeme i razmišljam da se pridružim. Kao prvo, svakoj od vas želim sreću da vam se ostvari zdrava trudnoća 🤞 još nisam popamtila svaku od vas, ali budem s vremenom.
Naša priča kreće prošle godine kad nakon god. dane pokušaja, odlazimo privatno po savjet. Prvotno, spermiogram sve ok, moji vit.D i folna kritično stogo sam to morala boostat, da ne duljim. Nakon poboljšanja nalaza, i 3mj. pokušaja, krećemo s temp.odnosima u 4 ciklusa (stimulacija 2 mj Letrozole pa 2 mj. Klomifen), međutim ništa od tog, svaki put na folikulometriji dobar odgovor jajnika (barem 2 folikula, zadovoljavajuće veličine). U 2.mj krećemo u bolnicu preko hzzo. HSG uredan, al M se pogoršao spermio. Idemo u AIH, sa stimulacijom (letrozole), imam na drugoj folikulometriji 3 folikula. Štoperica je sutra, u pon postupak. Međutim, mene jučer i danas užasno probadaju jajnici.
Ako je neka od vas imala slična iskustva, molila bi da me utješi da nismo zakasnili sa štopericom tek sutra.
Kyra08 nisam koristila Letrozol pa ne znam koje su nuspojave, moguće da su bolovi u jajnicima. A što se tiče zakašnjenja štoperice evo ovaj postupak, išli smo na FET meni se to dogodilo. Ovulacija bila na stolu kod doktora 🤦🏽♀️. Doktorica na zadnjoj folikulometriji izmjerila folikul 11,9mm i kao u prosjeku 1mm dnevno za tjedan dana se vidimo i kao tad će biti štoperica. Dan pred planiranu folikulometriju za štopericu ja sam osjetila bolove u jajnicima, i pomislila Bože nije vald ovulacija, ali ono vjerujem doktorima (kod mene nije bilo nikakvih lijekova osim suplemenata, folne, vitamina d i omega 3 masne kiseline), poslije štoperice planirana klasika što je u potpisu. Uglavnom ovulacija je bila, štoperice nema, manje trovanja za mene.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️
Razumna i moj jedini uspjeh je bio prvi put bez ikakvih simptoma, povratila prvi put u 8tt, ovih dana počele bolne grudi. Polako, nije gotovo 🩵
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI
!Prvi put Beta iznad 0,1!
11dnt: Beta 145
14dnt: Beta 690
FET 03.03.
UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
-28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀
Razumna, Jane, Luna
Sretno u ovom periodu cekanja i nadam se da ce se sve vase mrvice cvrsto primiti❤️
Ivona sretno u cetvrtak! 🤞
Kyra znam da te strah i grozno je ovo sto se dogodilo Nini, ali nekako se nadam da je to samo iznimka, a ne i pravilo. Vjerujem da su to zaista rijetke situacije i nadam se da ce sve biti u redu❤️
Nama su jer javili da se od 12 stanica koje su bile dobre kvalitete na njih 10 vide znakovi oplodnje. U srijedu imamo embriotransfer
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Razumna, Jane, Luna
Sretno u ovom periodu cekanja i nadam se da ce se sve vase mrvice cvrsto primiti❤️
Ivonasretno u cetvrtak! 🤞
Kyra znam da te strah i grozno je ovo sto se dogodilo Nini, ali nekako se nadam da je to samo iznimka, a ne i pravilo. Vjerujem da su to zaista rijetke situacije i nadam se da ce sve biti u redu❤️
Nama su jer javili da se od 12 stanica koje su bile dobre kvalitete na njih 10 vide znakovi oplodnje. U srijedu imamo embriotransfer
Drzim fige da ET bude uspjesan i da bude smrzlica za bracu i seku. 🥰🍀🤞🏼
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Ninaooo ja sam samo kad sam prvi put bila trudna izdržala da ne radim test i onda kad je dosla beta 🥹 velika sreća. Pa se jos i jako poduplala…
Ali od tad sam u ovih 11 transfera napravila barem 70 testova a betu sam vadila barem 30 puta… Dobro da sam jos koliko toliko normalna
Kad trebas raditi betu?
Ja je ovaj put ne namjeravam raditi prije 25.04., kako mi je receno.
Ali da izdrzim do tad a da ne uradim bar test je nemoguce. 😅
Ali necu zuriti, bar tako danas mislim. Sutra radis test? Drzim fige i vjerujem da ces nas obradovati. 🤞🏼🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Hvala Nina000 i Mukii, na odgovorima. To nam je prvi AIH, ne očekujem previše, ali san željela čuti iskustva drugih. Ja ću se danas piknut pa sutra kako bude. Jer meni je tek sutra uzv prije postupka.
Iako danas me ništa ne boli. Tako da je vjerovatno doktorica loše procijenila i ovulacija je već prošla.
Mukii, držim fige za ET.
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 25.4 ⏳️
Sortiraj odgovore
Najstariji