Razumna, Jane, Luna
Sretno u ovom periodu cekanja i nadam se da ce se sve vase mrvice cvrsto primiti❤️
Ivona sretno u cetvrtak! 🤞
Kyra znam da te strah i grozno je ovo sto se dogodilo Nini, ali nekako se nadam da je to samo iznimka, a ne i pravilo. Vjerujem da su to zaista rijetke situacije i nadam se da ce sve biti u redu❤️
Nama su jer javili da se od 12 stanica koje su bile dobre kvalitete na njih 10 vide znakovi oplodnje. U srijedu imamo embriotransfer
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Razumna, Jane, Luna
Sretno u ovom periodu cekanja i nadam se da ce se sve vase mrvice cvrsto primiti❤️
Ivonasretno u cetvrtak! 🤞
Kyra znam da te strah i grozno je ovo sto se dogodilo Nini, ali nekako se nadam da je to samo iznimka, a ne i pravilo. Vjerujem da su to zaista rijetke situacije i nadam se da ce sve biti u redu❤️
Nama su jer javili da se od 12 stanica koje su bile dobre kvalitete na njih 10 vide znakovi oplodnje. U srijedu imamo embriotransfer
Drzim fige da ET bude uspjesan i da bude smrzlica za bracu i seku. 🥰🍀🤞🏼
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI 04.25.- Ferticare Prag
Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
ET 1morula- rana blastocista ❌
lunalunci1214@gmail.com
Ninaooo ja sam samo kad sam prvi put bila trudna izdržala da ne radim test i onda kad je dosla beta 🥹 velika sreća. Pa se jos i jako poduplala…
Ali od tad sam u ovih 11 transfera napravila barem 70 testova a betu sam vadila barem 30 puta… Dobro da sam jos koliko toliko normalna
Kad trebas raditi betu?
Ja je ovaj put ne namjeravam raditi prije 25.04., kako mi je receno.
Ali da izdrzim do tad a da ne uradim bar test je nemoguce. 😅
Ali necu zuriti, bar tako danas mislim. Sutra radis test? Drzim fige i vjerujem da ces nas obradovati. 🤞🏼🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Hvala Nina000 i Mukii, na odgovorima. To nam je prvi AIH, ne očekujem previše, ali san željela čuti iskustva drugih. Ja ću se danas piknut pa sutra kako bude. Jer meni je tek sutra uzv prije postupka.
Iako danas me ništa ne boli. Tako da je vjerovatno doktorica loše procijenila i ovulacija je već prošla.
Mukii, držim fige za ET.
💃🏼 30 g.: AMH 26.1 pmol/L, hsg ok,
🕺🏻 37 g. : normozoo
9.-12/2024- temp.odnosi (2xLetrozole, 2xKlomifen)
04/2025: AIH (blag.stim- Letrozole)- beta 0.8
Drage cure,
Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Drage cure,
Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔
Bas mi je zao. Ne znam li uzimas neke preparate za kvalitet jajnih celija. Vjerujem da ces u narednom postupku ostvariti trudnocu. Daj sebi vremena i odmori tijelo i psihu. Drzim ti fige da se sto prije oporavis i krenes dalje. 🥰
👩🏻31👦🏻45
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
lunalunci1214@gmail.com
Lunaa93 hvala ti ❤️ ti si nam javila lijepe vijesti, cekamo 25.4🤞☺️
Marita jako mi je zao! Ne znam sto bih ti rekla, ne mogu ni zamisliti kako se osjecas..slazem se s Lunom da odmoris tijelo, sigurno se radi o losem ciklusu jer iz potpisa vidim da si vec imala uspjesnu oplodnju. Odmori i ne odustaj, pripremi se za novu borbu❤️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Drage cure,
Bas mi je zao. Ne znam li uzimas neke preparate za kvalitet jajnih celija. Vjerujem da ces u narednom postupku ostvariti trudnocu. Daj sebi vremena i odmori tijelo i psihu. Drzim ti fige da se sto prije oporavis i krenes dalje. 🥰
Koristim samo prenatalnu i folnu, kaže embriolog da se js ne mogu ničime poboljšati takve su kakve su s obzirom i na godine. Nekako mi se čini da sam sve bliža donaciji a tu opciju nismo još razmotrili. Hvala ti puno 😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
verbena, lori, muki hvala
muki to je odličan broj!!
👱♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom
verbena, lori, muki hvalamuki to je odličan broj!!
❤️
Sto su ti rekli, kada vadis betu? 😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Sortiraj odgovore
Najstariji