Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Batica
    13. Travanj 2025. 21:49

riamaro

Izgleda da smo stvarno sve u istom problemu 😅🫶
    Malo ste me ohrabrile, i mislim da ću rezervirati nešto, ali jeftinije i bliže. Hvala ❤️
    Baticabudi nježna prema sebi i sve ćeš izdržati za smotuljak sreće koji te čeka 🫂
    Janeje, normalno je. Nažalost, ni mene nitko nije upozorio na to, i bit ćeš balon dok si na progesteronu i ostati balon kad trbuh krene opasno rasti :)

Naravno, sastavila sam se i idemo dalje, sve za klupko sreće! 💕
    Jane, ja sam očito bila u hiperu jer mi je na ET-u doktorica rekla da su mi veliki jajnici, imala sam bolove, pila Isosport jer sam to ovdje pročitala, imala mučnine i povracala...pretpostavljam da je zbog toga i menstruacija užasno bolna (inače nisu jako bolne)...i dobila sigurno 5kg, trbuh tek sad malo manji...

🙍‍♀️89' odstranjena štitnjača, Hashimoto, Euthyrox 175 mg
    🙍‍♂️87' oligizoospermia, visok prolaktin
    Pokušavamo 5 godina...
    🟡 1/2025. - PRIRODNI POSTUPAK (ICSI)
    3 folikula, 2 js, 1 oplođena - (Clomifene) - 28.01.2025. ET 3 dan, 6st BETA ❌️
    🟡 3/2025 Bemfola 225
    24.03.2025. ICSI - 8js, 1 oplodena
    27.03.2025. ET 3 dan, 8st BETA ❌️
    🟡 ⏳️ konzultacije

Razumna
    13. Travanj 2025. 22:12

Marita_07

Da, morat ću svakako. Mislim da ću Repromed (barem da probam nešto drugo). Isplakala sam dušu danas😭

Ne želim ti nametati svoje mišljenje ali sa obzirom da sam 5g u ovom i citam sve sto zene pisu ovdje rekla bi da beta+ ima najbolje rezultate sa ženama koje imaju isti problem kao ti, imaju najbolju lab i dr Domitrivic iako je ne takticna i koma osoba ima dobre rezultate. A ti vidi. Nije ni repromed los, ali po ovom ovdje sto citam on je vise za muski faktor. Def ne idi kod dr L i dr u Samoboru.
    I isplati se, po meni je dobro izbaciti sve iz sebe a onda budi njezna prema sebi, ugodi si u svakom pogledu, razmazi se, zaslužila si, ovo su teske borbe 🤍
    Ivis nije da imam izbora. Tj imam izbor ne ici na ivf i pitati se sto bi bilo kad bi bilo. Mene tjesi da ima medicina koja nam koliko toliko moze pomoci, od moje mame tetka i tetak prije 60-70g nisu mogli imati djecu i osim daruvarskih toplica nije bilo druge pomoci.
    Meni je dr rekla da jedna zena sa 16transfera kod nje drzi rekord. Nadam se da necu biti puno gora od nje 😒 .
    Podsvjesno kao da sam znala da ce moja borba ovoliko trajati a mozda su mi i negativne misli natovarile ove probleme.
    Milepe mila samo ti radi i izadi iz kuce. Fizicka aktivnost je odlična za ivf, bolja cirkulacija... A i u kuci ces poludjeti sa svojim mislima. Idi na tečaj jezika da upoznaš nove ljude. I ne brini se zbog posla, to je sad samo odskocna daska za nesto puno bolje. Za 6mj- godinu dana imat ces super posao i bebu u tibici 💖

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

lea25
    13. Travanj 2025. 23:06

Jane normalno ti je par kg vise od tog svega… ja sam imala stimulaciju pa mj dana pauze i onda cyclogest 2x dnevno, izgledam već kao da sam trudna godinu dana, ali na pogled se vidi da sam napuhana, da nisu klasične kg. 

👱🏻‍♀️26, sve ok, AMH 19,8
    👱🏻‍♂️35, oligoasthenotratozoospermia
    Pokušavamo od 2020., Vinogradska
    Trenutno: IVF/ICSI
    !Prvi put Beta iznad 0,1!
    11dnt: Beta 145
    14dnt: Beta 690

FET 03.03.
    UZV 24.3.2025. “6+0” bez ❤️, EO 1mm
    -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
    ⏳UZV ~ 22.4. ~ 🍀

• Nina000
    14. Travanj 2025. 07:36

Dobro jutro svim kraljicama. Sretno svima ovaj tjedan. 😘
    Kod mene je smeđarenje prisutno od jučer, na toalet papiru ali opet dovoljno da sam potonula. Jučer je bilo polagano, danas je prisutno u malo jače.  S obzirom da nisam imala štopericu nego je ovulacija bila prirodna i po datumu bih taman trebala dobit vješticu baš sam nikakva. Mislim imam nekakve grčeve, nisu kao menstrualni ali su prisutni. Test ne bih pravila već čekam zakazanu betu a do nje imam još dva dana. 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️

Ana_ZK_101
    14. Travanj 2025. 08:39

Nina000

Dobro jutro svim kraljicama. Sretno svima ovaj tjedan. 😘
    Kod mene je smeđarenje prisutno od jučer, na toalet papiru ali opet dovoljno da sam potonula. Jučer je bilo polagano, danas je prisutno u malo jače. S obzirom da nisam imala štopericu nego je ovulacija bila prirodna i po datumu bih taman trebala dobit vješticu baš sam nikakva. Mislim imam nekakve grčeve, nisu kao menstrualni ali su prisutni. Test ne bih pravila već čekam zakazanu betu a do nje imam još dva dana.

Ja sam smeđarila od 10dnt jedno dva i pol tjedna i onda je bilo svježije krvi (hematom ustanovljen), pa je 10tak dana bilo sve ok. Pa svježija krv 2 dana (hitni pregled sve ok) i sada čekam konkretan pregled 16.4. (9+4 trenutno).
    Smeđarenje i krvarenja (i grčevi) su nažalost normalna pojava i nemora ništa loše značiti. 
    Znam da je teško smiriti se, prošla sve već u jednoj T, ali sada svaki puta strah na n-tu.
    Polako i dan po dan. Vjera, meditacija i laganini.

🧚 35 - endometrioza, AMH 4
    🦸41 - Astenozoospermija
    Petrova
    2/2019 - IVF - 6 oocita - ET 2 blasticiste 🩵
    Beta+
    4/2024 - IVF - 3 oocite - ET 3 dan 1 osmostanični ❌
    9/2024 IVF - 4 oocite- ET 3 dan - osmostanični + šeststanični - biokemijska + 1❄️
    Poremetili se ciklusi
    2/2025 - FET - stimulirani - 1 hatching blastica 9dt - beta 288
    13dt - beta 2743
    243.3. UZV - 6+4tt imamo ❤️
    🌟✨💫

Slee
    14. Travanj 2025. 08:59

Ninaa ja bih ti ipak preporucila napraviti test ili betu, nije ti rano, jer ako je pozitivna, mozda bi trebala uvesti jos progesterona za podrsku, a ako je negativna da mozes prestat s terapijom da se tijelo ne muci i ne bori. Drzim fige da je pozitivno! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Slee
    14. Travanj 2025. 09:00

Cure, kad se kaze da se s maticnom treba prestati mjesec dana prije postupka, misli li se to na mjesec dana prije pocetka pikanja ili mjesec dana prije transfera? Vise se ne sjecam kad sam prestala prosli put

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Nina000
    14. Travanj 2025. 10:00

Slee

Ninaa ja bih ti ipak preporucila napraviti test ili betu, nije ti rano, jer ako je pozitivna, mozda bi trebala uvesti jos progesterona za podrsku, a ako je negativna da mozes prestat s terapijom da se tijelo ne muci i ne bori. Drzim fige da je pozitivno!

Sutra ću napraviti betu. Imam neki jeftinit test doma pa ću pokušati kad se vratim doma. Hvala na savjetima! 😘

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️

Barrrbi
    14. Travanj 2025. 11:30

Ninaooo držimo 🤞🏼 za pozitivan test i betu.🍀
    Slee ja sam prekinula piti 3 tj prije postupka.
    Marita  Žao mi je. 💔
    Razumna mislim na tebe i čekamo s tobom pozitivan test!  🤞🏼🍀🍀🍀🍀
    Muki odličan rezultat. I sretno na ET

Ako sam nekoga zaboravila sretno svima u svim fazama postupaka i čekanja. 

Ja sam se jučer piknula s prvim Gonalom, preznojavala se ostatak večeri Prva folikulometrija u petak.

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

Marita_07
    14. Travanj 2025. 11:32

Razumna

Marita_07

Da, morat ću svakako. Mislim da ću Repromed (barem da probam nešto drugo). Isplakala sam dušu danas😭

Ne želim ti nametati svoje mišljenje ali sa obzirom da sam 5g u ovom i citam sve sto zene pisu ovdje rekla bi da beta+ ima najbolje rezultate sa ženama koje imaju isti problem kao ti, imaju najbolju lab i dr Domitrivic iako je ne takticna i koma osoba ima dobre rezultate. A ti vidi. Nije ni repromed los, ali po ovom ovdje sto citam on je vise za muski faktor. Def ne idi kod dr L i dr u Samoboru.
    I isplati se, po meni je dobro izbaciti sve iz sebe a onda budi njezna prema sebi, ugodi si u svakom pogledu, razmazi se, zaslužila si, ovo su teske borbe 🤍
    Ivis nije da imam izbora. Tj imam izbor ne ici na ivf i pitati se sto bi bilo kad bi bilo. Mene tjesi da ima medicina koja nam koliko toliko moze pomoci, od moje mame tetka i tetak prije 60-70g nisu mogli imati djecu i osim daruvarskih toplica nije bilo druge pomoci.
    Meni je dr rekla da jedna zena sa 16transfera kod nje drzi rekord. Nadam se da necu biti puno gora od nje 😒 .
    Podsvjesno kao da sam znala da ce moja borba ovoliko trajati a mozda su mi i negativne misli natovarile ove probleme.
    Milepe mila samo ti radi i izadi iz kuce. Fizicka aktivnost je odlična za ivf, bolja cirkulacija… A i u kuci ces poludjeti sa svojim mislima. Idi na tečaj jezika da upoznaš nove ljude. I ne brini se zbog posla, to je sad samo odskocna daska za nesto puno bolje. Za 6mj- godinu dana imat ces super posao i bebu u tibici 💖

Hvala ti puno na savjetima❤️, moram si dati vremena ovo sve procesiurirati ali opet ne predugo. Budući da je bila blaga simulacija, misliš da bi mogla opet kroz dva ciklusa krenuti? 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.