Cure, kad se kaze da se s maticnom treba prestati mjesec dana prije postupka, misli li se to na mjesec dana prije pocetka pikanja ili mjesec dana prije transfera? Vise se ne sjecam kad sam prestala prosli put
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ninaa ja bih ti ipak preporucila napraviti test ili betu, nije ti rano, jer ako je pozitivna, mozda bi trebala uvesti jos progesterona za podrsku, a ako je negativna da mozes prestat s terapijom da se tijelo ne muci i ne bori. Drzim fige da je pozitivno!
Sutra ću napraviti betu. Imam neki jeftinit test doma pa ću pokušati kad se vratim doma. Hvala na savjetima! 😘
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414
Ninaooo držimo 🤞🏼 za pozitivan test i betu.🍀
Slee ja sam prekinula piti 3 tj prije postupka.
Marita Žao mi je. 💔
Razumna mislim na tebe i čekamo s tobom pozitivan test! 🤞🏼🍀🍀🍀🍀
Muki odličan rezultat. I sretno na ET
Ako sam nekoga zaboravila sretno svima u svim fazama postupaka i čekanja.
Ja sam se jučer piknula s prvim Gonalom, preznojavala se ostatak večeri Prva folikulometrija u petak.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Da, morat ću svakako. Mislim da ću Repromed (barem da probam nešto drugo). Isplakala sam dušu danas😭
Ne želim ti nametati svoje mišljenje ali sa obzirom da sam 5g u ovom i citam sve sto zene pisu ovdje rekla bi da beta+ ima najbolje rezultate sa ženama koje imaju isti problem kao ti, imaju najbolju lab i dr Domitrivic iako je ne takticna i koma osoba ima dobre rezultate. A ti vidi. Nije ni repromed los, ali po ovom ovdje sto citam on je vise za muski faktor. Def ne idi kod dr L i dr u Samoboru.
I isplati se, po meni je dobro izbaciti sve iz sebe a onda budi njezna prema sebi, ugodi si u svakom pogledu, razmazi se, zaslužila si, ovo su teske borbe 🤍
Ivis nije da imam izbora. Tj imam izbor ne ici na ivf i pitati se sto bi bilo kad bi bilo. Mene tjesi da ima medicina koja nam koliko toliko moze pomoci, od moje mame tetka i tetak prije 60-70g nisu mogli imati djecu i osim daruvarskih toplica nije bilo druge pomoci.
Meni je dr rekla da jedna zena sa 16transfera kod nje drzi rekord. Nadam se da necu biti puno gora od nje 😒 .
Podsvjesno kao da sam znala da ce moja borba ovoliko trajati a mozda su mi i negativne misli natovarile ove probleme.
Milepe mila samo ti radi i izadi iz kuce. Fizicka aktivnost je odlična za ivf, bolja cirkulacija… A i u kuci ces poludjeti sa svojim mislima. Idi na tečaj jezika da upoznaš nove ljude. I ne brini se zbog posla, to je sad samo odskocna daska za nesto puno bolje. Za 6mj- godinu dana imat ces super posao i bebu u tibici 💖
Hvala ti puno na savjetima❤️, moram si dati vremena ovo sve procesiurirati ali opet ne predugo. Budući da je bila blaga simulacija, misliš da bi mogla opet kroz dva ciklusa krenuti?
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Da, morat ću svakako. Mislim da ću Repromed (barem da probam nešto drugo). Isplakala sam dušu danas😭
Ne želim ti nametati svoje mišljenje ali sa obzirom da sam 5g u ovom i citam sve sto zene pisu ovdje rekla bi da beta+ ima najbolje rezultate sa ženama koje imaju isti problem kao ti, imaju najbolju lab i dr Domitrivic iako je ne takticna i koma osoba ima dobre rezultate. A ti vidi. Nije ni repromed los, ali po ovom ovdje sto citam on je vise za muski faktor. Def ne idi kod dr L i dr u Samoboru.
I isplati se, po meni je dobro izbaciti sve iz sebe a onda budi njezna prema sebi, ugodi si u svakom pogledu, razmazi se, zaslužila si, ovo su teske borbe 🤍
Ivis nije da imam izbora. Tj imam izbor ne ici na ivf i pitati se sto bi bilo kad bi bilo. Mene tjesi da ima medicina koja nam koliko toliko moze pomoci, od moje mame tetka i tetak prije 60-70g nisu mogli imati djecu i osim daruvarskih toplica nije bilo druge pomoci.
Meni je dr rekla da jedna zena sa 16transfera kod nje drzi rekord. Nadam se da necu biti puno gora od nje 😒 .
Podsvjesno kao da sam znala da ce moja borba ovoliko trajati a mozda su mi i negativne misli natovarile ove probleme.
Milepe mila samo ti radi i izadi iz kuce. Fizicka aktivnost je odlična za ivf, bolja cirkulacija… A i u kuci ces poludjeti sa svojim mislima. Idi na tečaj jezika da upoznaš nove ljude. I ne brini se zbog posla, to je sad samo odskocna daska za nesto puno bolje. Za 6mj- godinu dana imat ces super posao i bebu u tibici 💖
Hvala ti puno na savjetima❤️, moram si dati vremena ovo sve procesiurirati ali opet ne predugo. Budući da je bila blaga simulacija, misliš da bi mogla opet kroz dva ciklusa krenuti?
Ja sam imala blagu stimulaciju 2/25 i evo sada opet u postupku. Znači 2 ciklus.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6.⏳
Hej cure
nadam se da vam je bio lijep vikend.
Razumna i Nina čekamo vaše testove ❤️
Barrbi neka ti ovaj postupak donese sreću ❤️
Marita jako mi je žao💔
Batice drago mi je da si bolje!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Barbi nek bude dobra berba uskoro 🤞
Marita zao mi je, isplaci se ako trebaš i odtuguj, ali onda dalje u borbu, nema predaje i doći će rezultat 🙏
Nina i ja bi ti preporučila testic, nadam se i tebi i Razumnoj plusic i da se pratimo sve 🙏🙏
Batice moja, hvala što misliš na mene, i ja te se često sjetim i vjerujem da je teško razmišljati o novom postupku, samo budi hrabra, doći će i prije nego si mislis 🙏.
Ja sam dobro, čini mi se da nakon sto stavim cyclogest ima malo smeckastog uz klasicni bjelkasti iscjedak i nadam se da je to samo malo iritacije, povremeno osjetim grčeve ali nema svježe krvi pa se nadam da je sve ok. Napravila sam jutros testic nakon par dana netestiranja i izgleda mi dobro, ali ću otići izvaditi i treću betu za svaki slučaj danas popodne ili sutra ujutro, a uzv idući petak
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Barbi nek bude dobra berba uskoro 🤞
Marita zao mi je, isplaci se ako trebaš i odtuguj, ali onda dalje u borbu, nema predaje i doći će rezultat🙏
Nina i ja bi ti preporučila testic, nadam se i tebi i Razumnoj plusic i da se pratimo sve 🙏🙏
Batice moja, hvala što misliš na mene, i ja te se često sjetim i vjerujem da je teško razmišljati o novom postupku, samo budi hrabra, doći će i prije nego si mislis 🙏.
Ja sam dobro, čini mi se da nakon sto stavim cyclogest ima malo smeckastog uz klasicni bjelkasti iscjedak i nadam se da je to samo malo iritacije, povremeno osjetim grčeve ali nema svježe krvi pa se nadam da je sve ok. Napravila sam jutros testic nakon par dana netestiranja i izgleda mi dobro, ali ću otići izvaditi i treću betu za svaki slučaj danas popodne ili sutra ujutro, a uzv idući petak
Draga, beta ti je super. Zasto se mucis? Sve je ok i kako treba biti. Opusti se 💚
Hvala svima na lijepim željama, pozitivnim riječima 🤍🩵
Ja prvi put u 13 transfera nemam volju se testirati.
Sve sam prosla. I pozitivan test 4dnt. Pravilno tamnjenje trakica. Pravilne bete... I nista nije dovelo do bebe.
Sad sam u fazonu, probudite me za 34 tjedana. Uopće me ne zanima test. Muz mi stalno salje poruke:jesi li radila test?
A ja onako:ne....
Svaki ishod testa će me nazivcirati. Ako bude negativan- velika tuga, sto dalje?...
Ako bude pozitivan-kratkotrajna sreća pa sto pitanja i tjeskoba: pa sta opet ako beta ne bude poz. Pa sta ako ne bude dovoljno velika? Pa ako i bude sve ok hoce li se i plod razviti... Neda mi se vec sad početi sikirati... Sta bude bit će. Blaženo ne znanje
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Marita baš mi je žao, ali drži se i samo pozitivno.
Nina ja bitna tvom mjestu napravila test, pa bar znaš na čemu si, a nadam se da ćeš skakati od sreće i da je sve to samo dobar znak da se bebica ugnijezdila.
Razumna nadam se da će ovaj put biti dobitno, jer nakon tolike muke zaslužila si da napokon uspije. Mislim da smo sve zaslužile..
Ja u četvrtak imam ultrazvuk, mjerenje endometrija i vodećeg folikula, nadam se da će sve biti dobro i da ću i ja uskoro biti pupo 😊
MM azoo, samnom sve uredu osim neredovitih ciklusa
1.IVF 2020 - 7 predivnih blastica
ET- 2 blastice, beta 0
FET 2021, 2 blastice - beta 80, biokemijska
FET 2021, 1 blastica - beta se nije pravilno duplala- missed abb
FET 04/25, 2 blastice- krećemo 4 mj u prirodnom ciklusu ❤️
Pozdrav svima, samo da se javim 🤗 tu i tamo škicnem, sretno svima u kojoj god fazi bile 🍀
Titi, ja mislim da se mi pratimo, idem u fet u prirodnom ciklusu, mene čeka uzv u srijedu, tad mi pada 8dc. U kojoj si ti klinici?
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
dodo87.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore