Drage cure,
Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔
Bas mi je žao, odmori se daj si vremena procesuirati i hrabro dalje ❤️
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Marija zelim ti puno snage i brz oporavak od ovog stresnog postupka..
Nije mi jasno, ako postoji sumnja na genske i kromosomske abnormalnosti, zasto nema smisla za dodatne pretrage?! Slazem se s Andom za jos jedno misljenje.
Luna i Jane pupice, cestitam 🤞🏽 neka se mrvice cvrsto prime!
Luna, imas stvarno lijepi broj smrzlića 😍
Molly razumijem da te strah i ne mogu niti zamisliti kako ti je. Imam osjecaj da sad mora krenuti na bolje, nakon svega 🙏🏼
Mukii vau, predobar broj i kod tebe 😍
IvonaSi sretno i neka ovaj veliki tjedan donese cudo 🤞🏽
Ivis bas sam mislila na tebe.. cekamo datum 💪🏼
Razumna još je rano, mrvica je tu. Kad se odlucis testirati, vjerujem da ces nam se javiti s pozitivnim testom 🤞🏽
Kyra dobrodosla i sto prije otisla 😃 mozes pokusat s ovulacijskim trakicama ispratit situaciju?
Marita drži se, jako mi je žao 🥺🥺
Sad jedno pitanje koje me muci vezano za cijeli ovaj IVF zivot. Rado bih rezervirala neko putovanje mužu i sebi, avionom, ali već dvije godine nisam jer me strah, ako se dogodi trudnoća, da ću baciti 500-600 € u vjetar, a svi znamo koliko nam novac treba. Znam da se u nekim dijelovima trudnoće i smije letjeti, ali isto tako sam svjedna da je hrpa ivf trudnoća rizična, a i psiha mi ne bi dala riskirati.
Kako vi, cure, planirate takve stvari? Dosadilo mi je stajati u mjestu cijelo vrijeme. Trenutno gledam 11. mjesec radi povoljnijih karata i onda mi prođe kroz glavu da postoji mogućnost da ću tad (daj Bože) biti u trećem tromjesečju i da me neće pustiti u avion 😅
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia | mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 3 zrele - 1 ❄️ - hiper
- 11/2024 FET🐧 -30.11. 11dpt beta 9.90; biokemijska 😔
- 12/2024 planiran prirodni postupak, ovulirala - odrađen AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 stimulirani postupak ⏳
riamarro@hotmail.com
Marijazelim ti puno snage i brz oporavak od ovog stresnog postupka..
Nije mi jasno, ako postoji sumnja na genske i kromosomske abnormalnosti, zasto nema smisla za dodatne pretrage?! Slazem se sAndomza jos jedno misljenje.
LunaiJanepupice, cestitam 🤞🏽 neka se mrvice cvrsto prime!
Luna, imas stvarno lijepi broj smrzlića 😍
Mollyrazumijem da te strah i ne mogu niti zamisliti kako ti je. Imam osjecaj da sad mora krenuti na bolje, nakon svega 🙏🏼
Mukiivau, predobar broj i kod tebe 😍
IvonaSisretno i neka ovaj veliki tjedan donese cudo 🤞🏽
Ivisbas sam mislila na tebe.. cekamo datum 💪🏼
Razumnajoš je rano, mrvica je tu. Kad se odlucis testirati, vjerujem da ces nam se javiti s pozitivnim testom 🤞🏽
Kyradobrodosla i sto prije otisla 😃 mozes pokusat s ovulacijskim trakicama ispratit situaciju?
Maritadrži se, jako mi je žao 🥺🥺
Sad jedno pitanje koje me muci vezano za cijeli ovaj IVF zivot. Rado bih rezervirala neko putovanje mužu i sebi, avionom, ali već dvije godine nisam jer me strah, ako se dogodi trudnoća, da ću baciti 500-600 € u vjetar, a svi znamo koliko nam novac treba. Znam da se u nekim dijelovima trudnoće i smije letjeti, ali isto tako sam svjedna da je hrpa ivf trudnoća rizična, a i psiha mi ne bi dala riskirati.
Kako vi, cure, planirate takve stvari? Dosadilo mi je stajati u mjestu cijelo vrijeme. Trenutno gledam 11. mjesec radi povoljnijih karata i onda mi prođe kroz glavu da postoji mogućnost da ću tad (daj Bože) biti u trećem tromjesečju i da me neće pustiti u avion 😅
Onda sacekaj jos mjesec dana, do tad ces znati da li vas putuje troje, proguglati koje aviokompanije dozvoljavaju do koje sedmice trudnocu i kupiti putovanje. 🥰🤞🏼
Razumna,
Onda imas tu prednost strpljenja i nedostatka uzbudjenosti i iskoristi je. Sacekaj dan za betu i obraduj se. 🥰🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Riamaro ja te razumijem, od kada pokusavamo dobiti dijete uopce ne planiram putovanja, nekako mi uopce nije do toga, isto imam strah sto ako zatrudnim. Opet s druge strane mislim da je to pogresan mindset jer nazalost ovaj proces traje zaista dugo vecini nas i mislim da je za psihicko zdravlje dosta bitno nastaviti zivjeti i raditi stvari koje te vesele. 😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️)
Joj cure evo sad mi prošli kroz glavu dok sam na toaletu. Imam nekakvo smeđarenje, danas bi bio 7dnt. Ali sutra bih trebala dobit po vremenu ovulacije. 🤦🏽♀️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️
Betu vadim tek u srijedu. 🤦🏽♀️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Fulala sam dan, FET je bio u subotu. Ako je to nulti dan, onda sam 8dnt.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Joj cure evo sad mi prošli kroz glavu dok sam na toaletu. Imam nekakvo smeđarenje, danas bi bio 7dnt. Ali sutra bih trebala dobit po vremenu ovulacije. 🤦🏽♀️
Meni je to prosli put bio jedini ociti simptom trudnoce. Sretno! 🤞🏼🍀
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com
Drage cure,
Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔
Bas mi je zao 😭
Jesi li ti stalno u poliklinici ivf?
Kod kojeg dr?
Da, stalno sam tamo. Kod dr. Maričića.
Hvala vam cure na svakoj riječi utjehe. Nada mi je uvijek bila kako smo uvijek došlo do oplodnje a sada niti to više. 😭
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
Sad jedno pitanje koje me muci vezano za cijeli ovaj IVF zivot. Rado bih rezervirala neko putovanje mužu i sebi, avionom, ali već dvije godine nisam jer me strah, ako se dogodi trudnoća, da ću baciti 500-600 € u vjetar, a svi znamo koliko nam novac treba. Znam da se u nekim dijelovima trudnoće i smije letjeti, ali isto tako sam svjedna da je hrpa ivf trudnoća rizična, a i psiha mi ne bi dala
Hvala ti ❤️
Mene ti je ovo s putovanjima isto mucilo. Cijeli zivot stedim da bi putovala i uvijek sam imala neki put u planu ali otkad smo s ovim krenuli sve je stalo jer nikad ne znas na cemu si. S obzirom na cijene i godisnje nije bas da mozemo planirati putovanje za sljedeći tjedan, za vecinu putovanja sam karte kupila minimum par mjeseci unaprijed. Nedavno sam pricala o tome s psihologicom, da imam osjecaj da mi je ovaj ivf put oduzeo dio mene fizicki, mentalno ali i stvari koje su mi bitne (kao putovanja), znam da ce biti vrijedno na kraju i dat cu sve da uspijemo ali bi voljela biti ja na kraju svega toga. I ona kaze pa sto ne bookirate, ja kazem i da pazim da se neke stvari mogu besplatno otkazat vecina karata ne moze i ne zelim bacit novce u vjetar. Ona mi je rekla na to da puno stari ne mozemo kontrolirat, put ti moze propast iz tisucu razloga (slomijes nogu, razbolis se, nesto se obiteljski dogodi...) pa od svega ovo je i dobar razlog da ti put propadne jer si dobila ono sta si najvise zeljela. Da ne mogu na put zato sto sam trudna ne bi bila tuzna sto mi je propa 😅
I bas prije dva tjedna smo bookirali put u rumunjsku pa sta bilo 😅
🙋🏻♀️33-AMH 9.5
.
🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
Kariogram 👫✅
9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih
Sortiraj odgovore
Najstariji