Sage evo taman san gledala po maili, 14 ti dan mi je stigla od zadnje tablete..
Ivona sretno 🫶🏻❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Jane sretno da se mrvica čvrsto primi 🫶🏻
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
Jane sretno danas 🍀
Ivona sretno u Pragu 🤞🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
🟡Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️
Hvala vam cure. Puno mi znaci
Oplodile su se 2 oocite. Vratili smo 2 zametka. Jedan je “losiji” jer ima samo 2 stanice, a drugi ima 6 stanica, ali se vidi umjerena fragmentacija. Isto nije idealno. Ima li koja od vas slicna iskustva?
👩🏻 🧔🏻♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️
Drage žene, molila bih ako neka ima iskustvo s cistama od Femare da se javi. Jučer sam bila na 1. folikulometriji, 8.dc, pila sam Femaru 2-6 dc. Na jednom jajniku cista 20mm, na drugom 30mm i par folikula od 10mm. Poprilično me boli i ne znam što dalje očekivati, otkazivanje postupka? U ponedjeljak mi je opet pregled, a do tada imam milijun scenarija u glavi.
Koliko dugo treba da se ciste povuku? Daje li se neka terapija ili se samo prati?
🫅40, AMH 7.82
🧔47normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/2025 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH
AnchyZd moja kolegica je imala slican problem. Kad su joj se pojavile ciste, Dr je odlucio da ih prati, no posto su rasle odustali su od postupka taj ciklus. Stavio ju je mjesec dana na kontracepciju i ciste su se povukle. Nakon toga je odmah krenula u novi postupak bez dugog cekanja.
11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️
Ali svakako ne mora znaciti da ce kod tebe rasti. Mozda dr odluci da prati pa ce se lagano sve stabilizirati! Htjela sam te samo utjesiti da se i u najgorem slucaju najcesce ne pauzira mjesecima da se stvari normaliziraju!
Drzim ti fige 🍀 da brzo prode i da iskoristis i ovaj ciklus u najboljem mogucem smislu!
Ali svakako ne mora znaciti da ce kod tebe rasti. Mozda dr odluci da prati pa ce se lagano sve stabilizirati! Htjela sam te samo utjesiti da se i u najgorem slucaju najcesce ne pauzira mjesecima da se stvari normaliziraju!
Drzim ti fige 🍀 da brzo prode i da iskoristis i ovaj ciklus u najboljem mogucem smislu!
Hvala puno ❤️
🫅40, AMH 7.82
🧔47normozoospermija
2018. Spontana trudnoća👶
Kbc Split
4/2025 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH
Drage žene, molila bih ako neka ima iskustvo s cistama od Femare da se javi. Jučer sam bila na 1. folikulometriji, 8.dc, pila sam Femaru 2-6 dc. Na jednom jajniku cista 20mm, na drugom 30mm i par folikula od 10mm. Poprilično me boli i ne znam što dalje očekivati, otkazivanje postupka? U ponedjeljak mi je opet pregled, a do tada imam milijun scenarija u glavi.
Koliko dugo treba da se ciste povuku? Daje li se neka terapija ili se samo prati?
Pozdrav,kod mene je bila slična situacija, razvijala su se 2 folikula, ali je jedan prsnuo prije aspiracije pa smo prekinuli postupak. Imala sam bolove i pritisak u trbuhu cijelo vrijeme, spomenula doktorici,ali je samo prokomentirala da nije ništa zabrinjavajuće.
Idući ciklus smo odmah htjeli u novi postupak,ali je sad isto cista na jajniku (22 mm) i morali smo odgoditi. Doktor nije bio previše zabrinut, dao mi je duphaston od 15-24 dana ciklusa i moram se javiti na kontrolu kad stigne menstruacija.
Koliko sam čitala ciste mogu otići već s idućom menstruacijom,sve ovisi kakve su.
💃 35, PCOS
🕺35, normo
2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
Riamaro, Anda, Sanii ❤️♥️🧡
Divna, odlične su bete! Čestitam i sretno na prvom UZV!! 🤞🍀
Jane i Lori sretno pupice! Jane, držim fige da se barem jedna mrvica izbori!! ❤️😘
Molly, skroz razumijem kako se osjećaš.. Ali ne daj da te dosadašnji neuspjesi pokolebaju. Znam da je teško jer svaki taj neuspjeh ostavlja ožiljke koje još duuugo osjećaš, a nažalost što ih je više, strah je veći.. No ti si jača od svega toga i imaš cilj za koji je vrijedno podnijeti udaraca koliko god treba da dođeš do njega ❤️ Čuvaj se, drži se i samo hrabro u nove pobjede!! Držim ti fige 🤞🤞🙏
Marija, nekad je dobro uzeti pauzu i iskoristiti to za rad na sebi. Sretno, a ako u bilo kojem trenu osjetiš da si spremna i prije termina koji ste dogovorili, go for it! 🤗
Nato, navijam za tebe!! Sretno ❤️🤞💪💪☺️
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
verbena.forum@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji