Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    12. Travanj 2025. 13:38

Ali svakako ne mora znaciti da ce kod tebe rasti. Mozda dr odluci da prati pa ce se lagano sve stabilizirati! Htjela sam te samo utjesiti da se i u najgorem slucaju najcesce ne pauzira mjesecima da se stvari normaliziraju! 
    Drzim ti fige 🍀 da brzo prode i da iskoristis i ovaj ciklus u najboljem mogucem smislu!

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// 06.2025. 💉 Rekovelle + Ganirelix - 9 oplođeno, 2 🐧🐧 /// transfer: rujan 🙏

AnchyZd
    12. Travanj 2025. 13:48

jane23

Ali svakako ne mora znaciti da ce kod tebe rasti. Mozda dr odluci da prati pa ce se lagano sve stabilizirati! Htjela sam te samo utjesiti da se i u najgorem slucaju najcesce ne pauzira mjesecima da se stvari normaliziraju!
    Drzim ti fige 🍀 da brzo prode i da iskoristis i ovaj ciklus u najboljem mogucem smislu!

Hvala puno ❤️

🫅40, AMH 5.34 pmol/L
    🧔47normozoospermija
    2018. Spontana trudnoća👶

Kbc Split
    4/25 IVF u prirodnom ciklusu, femara, ovitrelle, prsnuće folikula, napravljen AIH, beta❌
    5/25 IVF blagi protokol, gonal, cetrotide, ovitrelle, 1js nezrela❌
    7/25 potvrđena prirodna trudnoća, 5tt.💔
    8/25 čekamo IVF

Markolina
    12. Travanj 2025. 14:02

AnchyZd

Drage žene, molila bih ako neka ima iskustvo s cistama od Femare da se javi. Jučer sam bila na 1. folikulometriji, 8.dc, pila sam Femaru 2-6 dc. Na jednom jajniku cista 20mm, na drugom 30mm i par folikula od 10mm. Poprilično me boli i ne znam što dalje očekivati, otkazivanje postupka? U ponedjeljak mi je opet pregled, a do tada imam milijun scenarija u glavi.
    Koliko dugo treba da se ciste povuku? Daje li se neka terapija ili se samo prati?

Pozdrav,kod mene je bila slična situacija, razvijala su se 2 folikula, ali je jedan prsnuo prije aspiracije pa smo prekinuli postupak. Imala sam bolove i pritisak u trbuhu cijelo vrijeme, spomenula doktorici,ali je samo prokomentirala da nije ništa zabrinjavajuće.
    Idući ciklus smo odmah htjeli u novi postupak,ali je sad isto cista na jajniku (22 mm) i morali smo odgoditi. Doktor nije bio previše zabrinut, dao mi je duphaston od 15-24 dana ciklusa i moram se javiti na kontrolu kad stigne menstruacija.
    Koliko sam čitala ciste mogu otići već s idućom menstruacijom,sve ovisi kakve su.

💃 35, PCOS
    🕺35, normo
    2/25 prirodni, prsnuće folikula ❌
    4/25 Femara, Bemfola, Orgalutran, Ovitrelle➡️ 8 j.s.➡️5 pravilno oplođenih➡️5 blastica➡️freeze all
    6/25 FET ❌

Verbena
    12. Travanj 2025. 14:12

Riamaro, Anda, Sanii ❤️♥️🧡
    Divna, odlične su bete! Čestitam i sretno na prvom UZV!! 🤞🍀
    Jane i Lori sretno pupice! Jane, držim fige da se barem jedna mrvica izbori!! ❤️😘
    Molly, skroz razumijem kako se osjećaš.. Ali ne daj da te dosadašnji neuspjesi pokolebaju. Znam da je teško jer svaki taj neuspjeh ostavlja ožiljke koje još duuugo osjećaš, a nažalost što ih je više, strah je veći.. No ti si jača od svega toga i imaš cilj za koji je vrijedno podnijeti udaraca koliko god treba da dođeš do njega ❤️ Čuvaj se, drži se i samo hrabro u nove pobjede!! Držim ti fige 🤞🤞🙏
    Marija, nekad je dobro uzeti pauzu i iskoristiti to za rad na sebi. Sretno, a ako u bilo kojem trenu osjetiš da si spremna i prije termina koji ste dogovorili, go for it! 🤗
    Nato, navijam za tebe!! Sretno ❤️🤞💪💪☺️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 i 4/25 - prirodni FET odgođen - loši ciklusi
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Lori🍀
    12. Travanj 2025. 14:24

Jane pupo sretno! Nemam iskustva. iza meni je samo 1 transfer, ne sjećam se da je itko spominjao fragmentaciju. 
    Sretno Ivona i Muki i sve ostale kojima se bliži transfer ili beta!
    Gdje nam je Razumna? Nadam se da si dobro, koliko je prošlo od transfera?

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    FET 9./10.mj ⏳️

IvonaSi2509
    12. Travanj 2025. 15:15

AnchyZd

Drage žene, molila bih ako neka ima iskustvo s cistama od Femare da se javi. Jučer sam bila na 1. folikulometriji, 8.dc, pila sam Femaru 2-6 dc. Na jednom jajniku cista 20mm, na drugom 30mm i par folikula od 10mm. Poprilično me boli i ne znam što dalje očekivati, otkazivanje postupka? U ponedjeljak mi je opet pregled, a do tada imam milijun scenarija u glavi.
    Koliko dugo treba da se ciste povuku? Daje li se neka terapija ili se samo prati?

Draga ja sam Femaru i Klomen dobila za cistu od možda 10mm možda i više,nestala je u roku od tjedan dana,a postupak normalno išao,ako sam dobro skužila cista se može pod punkcijom maknut ali ne znam do koje dužine i to.

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

IvonaSi2509
    12. Travanj 2025. 15:17

Lori🍀

Jane pupo sretno! Nemam iskustva. iza meni je samo 1 transfer, ne sjećam se da je itko spominjao fragmentaciju.
    Sretno Ivona i Muki i sve ostalekojima se bliži transfer ili beta!
    Gdje nam je Razumna? Nadam se da si dobro, koliko je prošlo od transfera?

Razumna nam uživa pomalo kući😁 Aman se čula s njom jučer,ona mi je kao zvijezda vodilja u IVFu 🤍

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Ivis
    12. Travanj 2025. 16:21

Bok cure, čitam vas redovito ali nekako ne stignem tipkati. 
    Ja čekam UZV u ponedjeljak pa ću znati valjda točno datum svog transfera. Moram reći da sam baš uzbuđena i nadam se da će mi taj Prag donijeti malu pisanicu 🙏🐣

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Razumna
    12. Travanj 2025. 18:03

Hej moje drage zene, hvala sto pitate za mene 💖
    Danas mi je koma dan. Ne osjećam nista da se dogadja u maternici. Sa obzirom da sam imala 4 trudnoce znam kako to treba izgledati, ok znam da je svaka trudnica za sebe i različita ali imam osjećaj da opet nista 😭 danas mi je 4dnt blastice.
    Jedino sto mi drzi "glavu iznad vode " da skroz ne potonem je to sto imam fin mogućnosti da odem negdje privatno na histeriskopiju. To je jedina pretraga koju nisam obavila. A danas mi je na ig iskočio video od poliklinike ivf u kojem dr B objašnjava sto je Ashermanov sindrom. To su priraslice koje nastaju nakon kiretaze i smetaju implataciju. E sad, ne zelim sama sebe ljeciti i pametovati jer stvarno nisam doktor ali ako se necu za sebe boriti, tko ce? 
    Tako da u mojoj glavi rolerkoster emocija sto je i normalno za količinu hormona koje uzimam a i sa obzirmo na sve sto prolazim.
    Znam da je jos rano za otpisati sve ali mi pomaže imati rezervni plan.

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Nina000
    12. Travanj 2025. 18:21

Razumna

Hej moje drage zene, hvala sto pitate za mene 💖
    Danas mi je koma dan. Ne osjećam nista da se dogadja u maternici. Sa obzirom da sam imala 4 trudnoce znam kako to treba izgledati, ok znam da je svaka trudnica za sebe i različita ali imam osjećaj da opet nista 😭 danas mi je 4dnt blastice.
    Jedino sto mi drzi "glavu iznad vode " da skroz ne potonem je to sto imam fin mogućnosti da odem negdje privatno na histeriskopiju. To je jedina pretraga koju nisam obavila. A danas mi je na ig iskočio video od poliklinike ivf u kojem dr B objašnjava sto je Ashermanov sindrom. To su priraslice koje nastaju nakon kiretaze i smetaju implataciju. E sad, ne zelim sama sebe ljeciti i pametovati jer stvarno nisam doktor ali ako se necu za sebe boriti, tko ce?
    Tako da u mojoj glavi rolerkoster emocija sto je i normalno za količinu hormona koje uzimam a i sa obzirmo na sve sto prolazim.
    Znam da je jos rano za otpisati sve ali mi pomaže imati rezervni plan.

Razumna sorry što upadam ovako ali iskreno nakon svježeg ET i 2 FET-a uvijek sam dolje imala nekakvo događanje pa nije bilo ništa. Bolovi u maternici, grčevi jao pred mengu, bolne grudi sve bilo puno simptoma a beta uvijek malo iznad 0. 😂Simptomi su kod svakog drugačiji. Nemoj past u negativu. Kod mene je danas 6 dnt. Simptomi nikakvi. Jednostavno ne očekujem wow a ne očekujem ni flop. Neutralna totalno. Što bude bit će a uvijek bude najbolje za sve koji se bore. ❤️

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.