Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    13. Travanj 2025. 12:23

Lunaa93

Razumna

Ninaooo ja sam samo kad sam prvi put bila trudna izdržala da ne radim test i onda kad je dosla beta 🥹 velika sreća. Pa se jos i jako poduplala…
    Ali od tad sam u ovih 11 transfera napravila barem 70 testova a betu sam vadila barem 30 puta… Dobro da sam jos koliko toliko normalna

Kad trebas raditi betu?
    Ja je ovaj put ne namjeravam raditi prije 25.04., kako mi je receno.
    Ali da izdrzim do tad a da ne uradim bar test je nemoguce. 😅
    Ali necu zuriti, bar tako danas mislim. Sutra radis test? Drzim fige i vjerujem da ces nas obradovati. 🤞🏼🍀

Betu trebam vaditi 22.4.
    Mislila sam sutra pisnuti test, ali se predomisljam jer ako bude negativan onda cu bas potonuti a ovako znam i zaboraviti na fet. Tj ne molim 0-24 na ovo sto mi se događa.
    Jednostavno kad ides negdje 13 put nestane uzbudenje, recimo kad negdje otputujes prvi put bude ti bas špica. Ona ti bude uzbudljivo mozda jos koji put dok ponavljas to iskustvo... Ali kad negdje ides 13 puta, nekako se ohladis. Nema vise elementa uzbudenja. A mozda je to bas ono sto meni treba. Treba mi da mi se normalizira trudnoca jer do sad me je bilo dosta strah trudnoce, sto zbog mojih losih iskustava a sta zbog toga sto to ne mogu kontrolirati... Jednostavno ide kako ide, ne mozes nista značajno promijeniti bez obzira sto radis 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Razumna
    13. Travanj 2025. 12:26

Marita_07

Drage cure,

Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔

Bas mi je zao 😭
    Jesi li ti stalno u poliklinici ivf?
    Kod kojeg dr?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

jane23
    13. Travanj 2025. 12:38

Marit_07 baš mi je žao! Ali vjerujem da svakako nećeš odustati i da te to neće obeshrabriti da pokušaš ponovno pa da se desi tvoje čudo  Iako doktori tvrde da malo toga može poboljšati kvalitetu jajnih stanica, ja nekako ne vjerujem :) Vjerujem da se dosta toga može s prehranom i suplementima. Ako ništa više, psihički ti možda pomogne da znaš da si dala sve od sebe i da si sa svime pokušala. Ja sam prije i tijekom stimulacije koristila folnu, L-arginin, magnezij, q10, vitamin D, omega 3, vitamin, sok od cikle i ananas tu i tamo.

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto (Euthyrox 50 ug), trombofilija i karogram ✅ 🧔‍♂️ 35 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test /// ⏳ 06.2025. drugi pokušaj s malo jačom stimulacijom

Molly8
    13. Travanj 2025. 12:39

Verbena hvala ti ❤️ bas nitko ne razumije kao ova zajednica. Danas sam vec bolje iako sam dosta emotivna pa placem na sve 😅

Jane pupo! Neka se mrvice čvrsto prime 🤞🏻

Razumna mislim na tebe i drzim fige da je ovaj dobitni ❤️ 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

Molly8
    13. Travanj 2025. 12:42

Marita_07

Drage cure,

Aspirirano je 4 oocite(što je najbolje do sada) ali nažalost se ni jedna nije oplodila. Embriolog je rekao da je takav bio ciklus nažalost. Ne mogu vam ni reći koju tugu osjećam i nemoć. Ne znam više što dalje.. 💔

Bas mi je žao, odmori se daj si vremena procesuirati i hrabro dalje ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - beta 18.6.

riamaro
    13. Travanj 2025. 12:52

Marija zelim ti puno snage i brz oporavak od ovog stresnog postupka..
    Nije mi jasno, ako postoji sumnja na genske i kromosomske abnormalnosti, zasto nema smisla za dodatne pretrage?! Slazem se s Andom za jos jedno misljenje. 
    Luna i Jane pupice, cestitam 🤞🏽 neka se mrvice cvrsto prime! 
    Luna, imas stvarno lijepi broj smrzlića 😍
    Molly razumijem da te strah i ne mogu niti zamisliti kako ti je. Imam osjecaj da sad mora krenuti na bolje, nakon svega 🙏🏼
    Mukii vau, predobar broj i kod tebe 😍
    IvonaSi sretno i neka ovaj veliki tjedan donese cudo 🤞🏽
    Ivis bas sam mislila na tebe.. cekamo datum 💪🏼
    Razumna još je rano, mrvica je tu. Kad se odlucis testirati, vjerujem da ces nam se javiti s pozitivnim testom 🤞🏽
    Kyra dobrodosla i sto prije otisla 😃 mozes pokusat s ovulacijskim trakicama ispratit situaciju? 
    Marita drži se, jako mi je žao 🥺🥺

Sad jedno pitanje koje me muci vezano za cijeli ovaj IVF zivot. Rado bih rezervirala neko putovanje mužu i sebi, avionom, ali već dvije godine nisam jer me strah, ako se dogodi trudnoća, da ću baciti 500-600 € u vjetar, a svi znamo koliko nam novac treba. Znam da se u nekim dijelovima trudnoće i smije letjeti, ali isto tako sam svjedna da je hrpa ivf trudnoća rizična, a i psiha mi ne bi dala riskirati. 
    Kako vi, cure, planirate takve stvari? Dosadilo mi je stajati u mjestu cijelo vrijeme. Trenutno gledam 11. mjesec radi povoljnijih karata i onda mi prođe kroz glavu da postoji mogućnost da ću tad (daj Bože) biti u trećem tromjesečju i da me neće pustiti u avion 😅 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️

riamarro@hotmail.com

• Lunaa93
    13. Travanj 2025. 13:02

riamaro

Marijazelim ti puno snage i brz oporavak od ovog stresnog postupka..
    Nije mi jasno, ako postoji sumnja na genske i kromosomske abnormalnosti, zasto nema smisla za dodatne pretrage?! Slazem se sAndomza jos jedno misljenje.
    LunaiJanepupice, cestitam 🤞🏽 neka se mrvice cvrsto prime!
    Luna, imas stvarno lijepi broj smrzlića 😍
    Mollyrazumijem da te strah i ne mogu niti zamisliti kako ti je. Imam osjecaj da sad mora krenuti na bolje, nakon svega 🙏🏼
    Mukiivau, predobar broj i kod tebe 😍
    IvonaSisretno i neka ovaj veliki tjedan donese cudo 🤞🏽
    Ivisbas sam mislila na tebe.. cekamo datum 💪🏼
    Razumnajoš je rano, mrvica je tu. Kad se odlucis testirati, vjerujem da ces nam se javiti s pozitivnim testom 🤞🏽
    Kyradobrodosla i sto prije otisla 😃 mozes pokusat s ovulacijskim trakicama ispratit situaciju?
    Maritadrži se, jako mi je žao 🥺🥺

Sad jedno pitanje koje me muci vezano za cijeli ovaj IVF zivot. Rado bih rezervirala neko putovanje mužu i sebi, avionom, ali već dvije godine nisam jer me strah, ako se dogodi trudnoća, da ću baciti 500-600 € u vjetar, a svi znamo koliko nam novac treba. Znam da se u nekim dijelovima trudnoće i smije letjeti, ali isto tako sam svjedna da je hrpa ivf trudnoća rizična, a i psiha mi ne bi dala riskirati.
    Kako vi, cure, planirate takve stvari? Dosadilo mi je stajati u mjestu cijelo vrijeme. Trenutno gledam 11. mjesec radi povoljnijih karata i onda mi prođe kroz glavu da postoji mogućnost da ću tad (daj Bože) biti u trećem tromjesečju i da me neće pustiti u avion 😅

Onda sacekaj jos mjesec dana, do tad ces znati da li vas putuje troje, proguglati koje aviokompanije dozvoljavaju do koje sedmice trudnocu i kupiti putovanje. 🥰🤞🏼
    Razumna,
    Onda imas tu prednost strpljenja i nedostatka uzbudjenosti i iskoristi je. Sacekaj dan za betu i obraduj se. 🥰🍀

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI 04.25.- Ferticare Prag
    Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣 6 blastocista ❄️
    ET 1morula- rana blastocista ❌
    lunalunci1214@gmail.com

• Mukii
    13. Travanj 2025. 13:03

Riamaro ja te razumijem, od kada pokusavamo dobiti dijete uopce ne planiram putovanja, nekako mi uopce nije do toga, isto imam strah sto ako zatrudnim. Opet s druge strane mislim da je to pogresan mindset jer nazalost ovaj proces traje zaista dugo vecini nas i mislim da je za psihicko zdravlje dosta bitno nastaviti zivjeti i raditi stvari koje te vesele. 😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• Nina000
    13. Travanj 2025. 14:05

Joj cure evo sad mi prošli kroz glavu dok sam na toaletu. Imam nekakvo smeđarenje, danas bi bio 7dnt. Ali sutra bih trebala dobit po vremenu ovulacije. 🤦🏽‍♀️ 

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

• Nina000
    13. Travanj 2025. 14:06

Betu vadim tek u srijedu. 🤦🏽‍♀️

👰🏽‍♀️30 god. Dg. Asthma
    🤵🏽35 god sve u redu

Ja - AMH 17?
    03/24 IUI beta 0,73
    04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
    04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
    10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
    12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
    PAI heterozigot
    MTHFR homozigot NMH
    Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
    FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.