Jane pupo sretno! Nemam iskustva. iza meni je samo 1 transfer, ne sjećam se da je itko spominjao fragmentaciju.
Sretno Ivona i Muki i sve ostale kojima se bliži transfer ili beta!
Gdje nam je Razumna? Nadam se da si dobro, koliko je prošlo od transfera?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
Muž normosp.
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Drage žene, molila bih ako neka ima iskustvo s cistama od Femare da se javi. Jučer sam bila na 1. folikulometriji, 8.dc, pila sam Femaru 2-6 dc. Na jednom jajniku cista 20mm, na drugom 30mm i par folikula od 10mm. Poprilično me boli i ne znam što dalje očekivati, otkazivanje postupka? U ponedjeljak mi je opet pregled, a do tada imam milijun scenarija u glavi.
Koliko dugo treba da se ciste povuku? Daje li se neka terapija ili se samo prati?
Draga ja sam Femaru i Klomen dobila za cistu od možda 10mm možda i više,nestala je u roku od tjedan dana,a postupak normalno išao,ako sam dobro skužila cista se može pod punkcijom maknut ali ne znam do koje dužine i to.
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Jane pupo sretno! Nemam iskustva. iza meni je samo 1 transfer, ne sjećam se da je itko spominjao fragmentaciju.
Sretno Ivona i Muki i sve ostalekojima se bliži transfer ili beta!
Gdje nam je Razumna? Nadam se da si dobro, koliko je prošlo od transfera?
Razumna nam uživa pomalo kući😁 Aman se čula s njom jučer,ona mi je kao zvijezda vodilja u IVFu 🤍
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
17.04.25| FET | ❄️❄️ ⏳
Bok cure, čitam vas redovito ali nekako ne stignem tipkati.
Ja čekam UZV u ponedjeljak pa ću znati valjda točno datum svog transfera. Moram reći da sam baš uzbuđena i nadam se da će mi taj Prag donijeti malu pisanicu 🙏🐣
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
24.04. FET
ivis11062@gmail.com
Hej moje drage zene, hvala sto pitate za mene 💖
Danas mi je koma dan. Ne osjećam nista da se dogadja u maternici. Sa obzirom da sam imala 4 trudnoce znam kako to treba izgledati, ok znam da je svaka trudnica za sebe i različita ali imam osjećaj da opet nista 😭 danas mi je 4dnt blastice.
Jedino sto mi drzi "glavu iznad vode " da skroz ne potonem je to sto imam fin mogućnosti da odem negdje privatno na histeriskopiju. To je jedina pretraga koju nisam obavila. A danas mi je na ig iskočio video od poliklinike ivf u kojem dr B objašnjava sto je Ashermanov sindrom. To su priraslice koje nastaju nakon kiretaze i smetaju implataciju. E sad, ne zelim sama sebe ljeciti i pametovati jer stvarno nisam doktor ali ako se necu za sebe boriti, tko ce?
Tako da u mojoj glavi rolerkoster emocija sto je i normalno za količinu hormona koje uzimam a i sa obzirmo na sve sto prolazim.
Znam da je jos rano za otpisati sve ali mi pomaže imati rezervni plan.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Danas mi je koma dan. Ne osjećam nista da se dogadja u maternici. Sa obzirom da sam imala 4 trudnoce znam kako to treba izgledati, ok znam da je svaka trudnica za sebe i različita ali imam osjećaj da opet nista 😭 danas mi je 4dnt blastice.
Jedino sto mi drzi "glavu iznad vode " da skroz ne potonem je to sto imam fin mogućnosti da odem negdje privatno na histeriskopiju. To je jedina pretraga koju nisam obavila. A danas mi je na ig iskočio video od poliklinike ivf u kojem dr B objašnjava sto je Ashermanov sindrom. To su priraslice koje nastaju nakon kiretaze i smetaju implataciju. E sad, ne zelim sama sebe ljeciti i pametovati jer stvarno nisam doktor ali ako se necu za sebe boriti, tko ce?
Tako da u mojoj glavi rolerkoster emocija sto je i normalno za količinu hormona koje uzimam a i sa obzirmo na sve sto prolazim.
Razumna sorry što upadam ovako ali iskreno nakon svježeg ET i 2 FET-a uvijek sam dolje imala nekakvo događanje pa nije bilo ništa. Bolovi u maternici, grčevi jao pred mengu, bolne grudi sve bilo puno simptoma a beta uvijek malo iznad 0. 😂Simptomi su kod svakog drugačiji. Nemoj past u negativu. Kod mene je danas 6 dnt. Simptomi nikakvi. Jednostavno ne očekujem wow a ne očekujem ni flop. Neutralna totalno. Što bude bit će a uvijek bude najbolje za sve koji se bore. ❤️
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
04/24 aspiracija 12 zrelih folikula, 9 oplođenih, 4 blastice
04/24 ET jedne blastociste, beta 0,16 ☹️
10/24 FET jedne blastociste, beta 0,76 😫
12/24 FET jedne blastociste beta 0,4😢
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Aktivni folat, Aspirin, Decortin, Cyclogest, Prolutex i Clexane 0,4
FET (04/25) 11dnt beta 177,00 ❤️ 13dnt beta 414 ❤️
I daa vezano za histeroskopiju, kad sam pitala doktora jel mogu to obaviti rekao je obavili ste sono-hsg pa nema potrebe. Ukoliko ovaj postupak bude negativan isto ću potražiti taj zahvat. Baš sam neki dan naletjela na neki influenserski video, ugl. nakon niza neuspjeha otišli na histeroskopiju i odmah prvi postupak dobitan.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Razumna sorry što upadam ovako ali iskreno nakon svježeg ET i 2 FET-a uvijek sam dolje imala nekakvo događanje pa nije bilo ništa. Bolovi u maternici, grčevi jao pred mengu, bolne grudi sve bilo puno simptoma a beta uvijek malo iznad 0. 😂Simptomi su kod svakog drugačiji. Nemoj past u negativu. Kod mene je danas 6 dnt. Simptomi nikakvi. Jednostavno ne očekujem wow a ne očekujem ni flop. Neutralna totalno. Što bude bit će a uvijek bude najbolje za sve koji se bore. ❤️
Nista ti ne upadas 🥰
Prerano je da budemo negativne. Dobro kazes da se moramo boriti, oni koji se ne bore su vec izgubili, mi koji pokušavamo barem neku sansu imamo.
Ja sam inače velika zaljubljenica radenja testova za trudnocu i inače ih radim od 4dnt. Ali zadnji put sam imala pozitivan test a negativnu betu pa sam ovaj put odlučila malo stopirati. Iako sam danas kupila test smatram da je prerano i samo bi si pokvarila Cvjetnicu pa sam odlučila u pon se testirati.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Nista ti ne upadas 🥰
Prerano je da budemo negativne. Dobro kazes da se moramo boriti, oni koji se ne bore su vec izgubili, mi koji pokušavamo barem neku sansu imamo.
Ja sam inače velika zaljubljenica radenja testova za trudnocu i inače ih radim od 4dnt. Ali zadnji put sam imala pozitivan test a negativnu betu pa sam ovaj put odlučila malo stopirati. Iako sam danas kupila test smatram da je prerano i samo bi si pokvarila Cvjetnicu pa sam odlučila u pon se testirati.
Evo mene moj neki jeftini čeka jos od zadnjeg postupka u ladici. Baš mi je drago da ga nisam iskoristila a mislim da ću dati sve od sebe da ga ne iskoristim ni ovaj postupak. Ja vadim betu u srijedu, 16.
👰🏽♀️30 god. Dg. Asthma
🤵🏽35 god sve u redu
Ja - AMH 17?
03/24 IUI beta 0,73
PAI heterozigot
MTHFR homozigot NMH
Javili su da imamo 6 zamrznutih blastocista.
3 su vrlo dobrog kvaliteta, 3 srednjeg. Prema misljenju embriologa sve su bile morfoloski dobre za zamrzavanje.
Ocjene su sledece: 4AA, 4AB, 4BB, 4BB+ fr, 3BB, 3BB+ fr.
Sad me interesuje ako neka od vas ima iskustva sa blastocistama +fr.
👩🏻31👦🏻45
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
👦🏻 asthenoteratozoospermia
👩🏻👦🏻- kariotip ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
TSH 3.95 ➡️ 1.55
FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
lunalunci1214@gmail.com