Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marija1990
    11. Travanj 2025. 10:58

Lunaa93 super brojkica! Sretno na transferu i što veći broj smrzlića. Brzo si PUPO! 🍀
    riamaro, Nata91, Marita_07 držim fige da su ovi ciklusi vaši - dobitni! 
    Hope82 u pravu si, nismo nakraju ništa od dokumentacije danas dobili...
    Markolina, Hope82 nemam iskustva s cistama... Mogu zamisliti kako vam je... Nadam se da će se počistiti što prije, i da ste brzo spremne za daljnju borbu. Za sve ovo treba puno snage i strpljenja. Markolina dobro si napisala, nekad nije sve kako i kada mi želimo, ali ne smijemo odustat. Mislim da sve mi ovdje imamo to nešto u sebi što nas gura dalje. 💪
    Diivnaa__ super beta! Vjerujem da si mirnija sada. I ja mislim da je bolje da je što veća. Postoji šansa i da su blizanci. 
    jane23 držim fige da budu dobitne. 🤞
    Anda sve razumiješ... Ne znam što bi rekla. Možda sam i ja imala prevelika očekivanja od njih u startu. Ne mogu reći ništa loše o njima, osim što nekad zamjeram taj manjak informacija...

Mi smo danas bili na konzultacijama nakon propalog postupka. Doktor nije imao ništa konkretno za reći... Spomenuo je da je vjerojatno problem kvalitete jajnih stanica (kromosomske i genske). Rekao da u ovom trenu nema smisla radit neka dodatna testiranja, pričekat ćemo rezultat idućeg postupka. Kaže da ćemo se ipak malo duže družiti, kako sam i ja od početka govorila jer sam imala osjećaj da nešto nije uredu usprkos urednim nalazima, nego što je on to mislio.
    Generalni savjet je što kvalitetniji život, prehrana, navike i sve što ide uz to.
    Zbog privatnih razloga, moje potrebe da se psihički dobijem i želji da probam poboljšat kvalitetu jajnih stanica, napravit ćemo pauzu pola godine. Dogovorili smo novi postupak za 11/2025. Doktor je rekao da bi on da već s rujnom krenemo u nove bitke...

Svim lavicama ovdje želim puno snage i strpljenja te da što prije dođu do svog klupka sreće. 🍀 ❤️

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

Marija1990
    11. Travanj 2025. 10:59

*isprike na ovom smajliću na početku posta, ne znam odakle se to stvorilo, a ne mogu editirat post... 

👩🏻 1990. Euthyrox 75 za uredan TSH, ostalo uredu
    👨 1995. sve uredu
    - pokušavamo od 2022. prirodno
    Poliklinika IVF
    - 01/2025 stimulirani AIH (Femara, Menopur, Ovitrelle) - beta ❌
    - 02/2025 AIH u prirodnom ciklusu (Femara, Ovitrelle) - beta ❌
    - 03/2025 stimulirani IVF (Menopur, Cetrotide, Ovitrelle, Decapeptyl), aspirirano 7 oocita, 1 oplođena 💕 - prestala se razvijat 💔, ET ❌

• Lunaa93
    11. Travanj 2025. 11:10

Marija, 
    Hvala puno. Cekam na transfer, ono sto trenutno znam jeste da imamo 6 ranih blastocista. Sutra cemo znati tacan broj koliko ce ih zamrznuti i koje su ocjene. Jucerasnje ocjene sam pregledala vecinom A i B ocjene, vise A. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
    ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
    lunalunci1214@gmail.com

• Ssanjas
    11. Travanj 2025. 11:30

Lunaa ma nisam nikuda stavljala testice,suuper su potamnili i u pon mi je beta 🙈🥰 
    Sretnooo i tebi 🥰

sanjass322@gmail.com

• Lunaa93
    11. Travanj 2025. 12:42

Ssanjas

Lunaa ma nisam nikuda stavljala testice,suuper su potamnili i u pon mi je beta 🙈🥰
    Sretnooo 

Zelim da beta rasturi. 🤞🏼🍀
    Odlucili smo prenijeti jedan embrij, jer ima tecnosti oko jajnika. Prenesena je rana blastocista. 

👩🏻31👦🏻45
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    👦🏻 asthenoteratozoospermia
    👩🏻👦🏻- kariotip ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
    TSH 3.95 ➡️ 1.55
    FET- 12.02. 2 ❄️❄️ Beta ❌
    FET 26.08. 1❄️ Blighted ovum
    ICSI - Ferticare Prag Punkcija 33 🪺- 16🥚 14 🐣
    ET 11.04. 1morula- rana blastocista, 6 blastocista ❄️
    lunalunci1214@gmail.com

jane23
    11. Travanj 2025. 13:23

Hvala cure na lijepim zeljama! Javili su mi da su se oplodile 2 od 3 stanice. 🥰
    Sutra cekam transfer i vise info. 
    Mukii kako ti je prosla aspiracija danas?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. ivf Beta+⏰ blaga stimulacija (clomid+Bemfola) - aspirirane 3 jajne stanice - 2 oplođene i 2 vraćene ❤️

Barrrbi
    11. Travanj 2025. 13:41

Marija1990 Odmori se i napuni baterije do 11 mj  ❤️
    Lunaa93 PUPO i da se mrvica čvrsto primi🍀
    Sanjas Čekamo betu s tobom 🤞🏼
    Jane23 Sretno sutra 🤞🏼🍀

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide💉➡️

• Diivnaa__
    11. Travanj 2025. 13:44

Hvala puno svima na dobrim željama 🥰

Luna i jane sretno i da je plusic uskoro tu 🙏🙏🙏
    Marija mislim da ste dobro odlučili, to je ipak vaša odluka, ako se ne varam cca 3 mjeseca je potrebno da se digne kvaliteta js i spermija, a 6 mjeseci je sasvim dovoljno za to. Nadam se da ce idući biti dobitan, kažu da je ivf igra brojeva i jednostavno treba potrefiti pravu js, spermij, endo i ciklus općenito. Drzite se 🫂

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

Lori🍀
    11. Travanj 2025. 14:00

Luna i Sanja sretno
    Jane sretno sutra na transferu
    Marija nisam baš sigurna da se na temelju 1 postupka može zaključiti da imaš lošu kvalitetu js. Možda loš ciklus, krivo vrijeme aspiracije, ima tu puno mogućih faktora. Svakako imaš sad vremena do 11.mj i nije loše pozabaviti se suplementima i prehranom, odmoći neće. Ali nemoj očajavati i nemoj si govoriti da ćeš još dugo biti u ivf-u zbog jednog neslavnog postupka. Možda se baš već idući put sve savršeno poklopi. Držim fige.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.2
    Muž normosp.
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Molly8
    11. Travanj 2025. 14:19

Nisam sve pohavatala udem skicnit sta se dogada, ali nisam bas aktivna. Pa ako sam koga preskocila sorry 

Divna super beta!
    Jane drago mi je da je dobro prosla aspiracija i držim fige da se mrva sutra primi 🤞🏻
    Luna odlična brojka! Sretno i neka je ovaj dobitni ❤️
    Marija odmori opusti se i daj si vremena. Netko je već napisao i slazem se mozda je samo bio los ciklus i idući ce biti super.

Cure koje ubrzo idete u postupak sretno i navijam za vas mozda se budemo tko je u peti pratile. Ja u utorak idem u svoje gin da mi, sad kad su dosli svi nalazi, da uputnicu za bolnicu.

Ja sam imala u glavi cijeli plan, zeljela sam otici u bolnicu i pokusati, dok cekam stimulirani tri ciklusa, prirodne. Ali kako se naravno sve to razvuklo iduci ciklus je zadnji prije nego sta mogu pokusati i sad ni ne znam hocu li doci na red u bolnici a doci ce vrijeme za novi stimulirani ciklus. Takoder sam se mislila zapisati u Sparca da vidim kako je tamo jer ne zelim nazad u cita nakon svega bas mi stvara stres. 
    Ali kako se blizi vrijeme da idem sve vise izbjegavam, cak i forum. Ne znam kako bi podnjela jos jednu stimulaciju a da nista ne bude, da stane opet na istom. Bas me hvata strah. Za prijašnje cikluse nisam mogla docekat da prode vrijeme, a sad panika i izbjegavanje. Cak sam mislila uzet pauzu do kraja ljeta ali nalazi su nam super njemu su bolji nego ikad i osjecam se tjelesno ok. 
    Sorry na negativi i dugom postu al lakse je kad se izjadam vama koje razumite.

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.