Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti?Toplo preporučam histeroskopiju. Ukoliko već nisi obavila. Puno žena je baš nakon obavljene histeroskopije ostalo trudno. Osim što uzimaju uzorke endometrija na analizu napravi se i endo scratching..zagrebe se maternica i takav endometrij je prilikom zacijeljivanja puno više receptivniji na povrat/prihvat ploda u maternicu nego inače. I puno veće su šanse tada da se "ulovi". Ujedno ispitaš i endometrij i super. 😊
Eto sretno🙋♀️Hvala puno na odgovoru Emma! Znaš li možda koliko dugo traje oporavak, tj. kad bi se smjelo ići na FET iza toga?Oporavak je brz. Ja sam 2x napravila histero. Jednom u državnoj bolnici gdje je priprema puno duža i veća (kao za pravu operaciju) došla sam dan prije zahvata, a ide se kući dan nakon zahvata. Radi se u anesteziji. Krvarila sam do mjesecnice skoro. Ali malo. I malo je bolnije jer imaju veće instrumente. Ali ne boli ništa više od malo jače menge. Izdržljivo. Drugi put sam radila u privatnoj poliklinici. Došla pješke to jutro kao na pregled. Obavila histero koja u pravilu ne traje više od 15 min ako je sve u redu i ne moraju skidati priraslice i sl. Dovoljno da se uzmu uzorci, sve lijepo pregleda i napravi endo scratching. I ti njihovi instrumenti su malo finiji zato je manje i bolno. Nema anestezije samo lokalni analgetik uzmeš u dogovoru s njima. Odležiš kojih sat, dva i nakon toga ustaneš i odlaziš doma. Malo krvaruckaš koji dan ali ništa strašno. Mora se to što su radili i očistiti. Staviš uložak. FET se može raditi odmah ciklus iza. Tada je navodno efekt najbolji. Ja sam tako sad napravila i ostvarila sam trudnoću. 😊
Ajme super! Baš ću popričati s dr. o tome na sljedećem pregledu. Hvala na svim informacijama! 😊
👨Sve uredno, 36 god.
👩🦰PCO, endometrioza, 31 god - nedostatak vitamina D
Pokušavamo 3 godine
HSG 2mj 2024 - jajovodi prohodni
2xAIH 2024 god. Vinogradska 👎
1. IVF 8mj Beta Plus: Klomifen, Menopur - blaga stimulacija 👎
Medenko meni je bila 16 dc, ali u čekaonici su bile cure koje su imale već 13/14 dc 🤷🏻♀️Ivonamislim da ima estrofem u tome prste, ja nisam pila ništa prije njega
Super Thanks…jedva čekam 🫣❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
https://ibb.co/0qG66xgSunce, wtf!??!!?? 😳😳
Pa vi niste ni blizu godinama u kojima pokušavanje s vlastitim stanicama nema smisla…
No, onak ja sam ostala blago reci sokirana. Sad su mi poslali jos dva maila isprike al znate kak to ide, prvi dojam je prvi dojam. Mislim da budem pocela travu pusit da me malo oslobodi stresa😂
Jana1993 ja ti isto toplo preporucam scratching. Znaci nama je i prvi put i sad drugi put on bio kljucan za dobru implantaciju, samo je ocito zametak los. Nije nist strasno, ja sam poslije toga isla cak i u shopping. Mi smo ovaj put to radili 7.dan ciklusa, a FET je bio tjedan dana poslije. 😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔
Medenko meni je bila 16 dc, ali u čekaonici su bile cure koje su imale već 13/14 dc 🤷🏻♀️Ivonamislim da ima estrofem u tome prste, ja nisam pila ništa prije njega
Ja sam 14/15dc imala punkciju,a 20/21dc vec menga dosla,isto racunam kad bi mogao FET 🙈
Sve se bas poremetilo. Sad pijem 2x1,a od utorka 3x1,sto ce tek onda bit 🤣
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Pa vi niste ni blizu godinama u kojima pokušavanje s vlastitim stanicama nema smisla…No, onak ja sam ostala blago reci sokirana. Sad su mi poslali jos dva maila isprike al znate kak to ide, prvi dojam je prvi dojam. Mislim da budem pocela travu pusit da me malo oslobodi stresa😂
Jana1993ja ti isto toplo preporucam scratching. Znaci nama je i prvi put i sad drugi put on bio kljucan za dobru implantaciju, samo je ocito zametak los. Nije nist strasno, ja sam poslije toga isla cak i u shopping. Mi smo ovaj put to radili 7.dan ciklusa, a FET je bio tjedan dana poslije. 😇
U potpunosti razumijem,ali valjda doktor/ica malo to rasvijetli ☺️
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Hvala ti draga Marisha🥰💓
Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?Osim što me gripa sažvakala dobro samJesss, krećemo uskoro.Marisha opet se pratimo..i ja bi trebala početkom 2 krenuti🙏🏽
sretno nam Medenko Moram priznati da su mi osjećaji jako podvojeni. To nam je zadnji pokušaj preko HZZO-a, mužu i meni kako radimo skupa smanjili plaću tako da ne znam kako bi skupili za privatno. U ovih par mjeseci napokon malo prodisala, vratila se vježbanju, nisam razmišljala o ničemu a sada me polako steže što ako ne uspije. Valjda je takav, dan, bude prošlo...
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.https://ibb.co/rk6ZhXs
IKAR draga, što je ovo. Smrznula sam se na sliku i rasplakala. Neka te sreća prati do poroda, a i kasnije. Od srca ti želim sve najbolje ❤️
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Pa vi niste ni blizu godinama u kojima pokušavanje s vlastitim stanicama nema smisla…No, onak ja sam ostala blago reci sokirana. Sad su mi poslali jos dva maila isprike al znate kak to ide, prvi dojam je prvi dojam. Mislim da budem pocela travu pusit da me malo oslobodi stresa😂
Jana1993ja ti isto toplo preporucam scratching. Znaci nama je i prvi put i sad drugi put on bio kljucan za dobru implantaciju, samo je ocito zametak los. Nije nist strasno, ja sam poslije toga isla cak i u shopping. Mi smo ovaj put to radili 7.dan ciklusa, a FET je bio tjedan dana poslije. 😇
Ma mislim i ja da bi bilo dobro to napraviti. NK ćelije, kariogram i te druge pretrage isto nisam nikad radila. Nadam se stvarno da će me sad poslati dalje. Ne znam koliko mi ima smisla ići u FET opet, dok to ne obavim. Baš sam se nadala pozitivnom ishodu ovaj put. Imala mučnine, blastica super, endometrij isto, bila u stimuliranom ciklusu estrofem + utrogestan, i ništa.
👨Sve uredno, 36 god.
👩🦰PCO, endometrioza, 31 god - nedostatak vitamina D
Pokušavamo 3 godine
HSG 2mj 2024 - jajovodi prohodni
2xAIH 2024 god. Vinogradska 👎
1. IVF 8mj Beta Plus: Klomifen, Menopur - blaga stimulacija 👎
Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.https://ibb.co/rk6ZhXs
🥹❤️❤️❤️ predivno. Drzim fige da dalje bude sve ko i do sad!
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
Medenko, ako ti kaj znaci meni je aspiracija u stimuliranom bila 14.dc (frendici jednom 11., drugi put 12.dc). Ispalo je da nam se objema potrefilo cca 1-2 dana ranije nego ovulacija u redovnom ciklusu.
.
Sorkac, nisam se ovdje javila nakon pregleda 🙈 i dalje je sve super, rastemo, srce junacki kuca (pokazuje ona meni na ekranu kako titra, ja njoj da sam corava i jedva vidim, ona pusti zvuk, ja njoj “to te ja pitam” 😂). Danas smo po ZM ravno 8tt, razrijesili me na Humanoj i idem svojem ginekologu. Skinula mi je Estrofem, zbog cega sam jako sretna, Cyclogest do 14tt. Od iduceg tjedna pocinjem polako i lagano vjezbati, svojim treninzima cu se vratiti, ako sve bude uredno, oko 13tt. A sad drzimo fige za dalje. Tu sam i dalje i pratim vas iz prikrajka i navijam za svaku ❤️
.
Tanjanja, mi smo isto u proucavanju prenatalnih i najvise preporuka imamo za Panoramu tako da cemo najvj nju tamo negdje 10-11tt (i to srednji paket da ukljucimo i diGorgiev sindrom). Ona moze od 9tt no dr. L mi je rekla da se kod IVF trudnoca preporuca od par dana nakon, blize 10tt
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji