Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jane23
    05. Veljača 2025. 12:41

Bok cure. 24.1. bila sam na inseminaciji. 9 dana nakon radila sam clearblue rani test i vidjela se crtica (blijeda, ali postojala je). Danas ujutro, 12 daja nakon inseminacije, opet sam radila test i crtica je jedva primjetna, svjetlija nego je bila prije 3 dana. 
    Prije 3 mj bila sam prvi put na inseminaciji, beta mi je porasla do 40 i onda pocela padati. Bojim se da se opet desava isto. 
    U petak cu ici vaditi krv pa cu vidjeti detaljnije. 
    Ima li neka od vas iskustva s ovime? Ocito do oplodnje dode, ali ne odrzi se. Sto bi mi savjetovale? Ima li neka pretraga koju bi trebala napraviti?

👩🏻 🧔🏻‍♂️ 35 god. // AMH 34 pmol/L // hashimoto //
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem. trudnoće /// 04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (clomid+Bemfola+Orgalutran) - ET 2 js, nema ❄️, negativan test

Verbena
    05. Veljača 2025. 13:10

Pozdrav cure J
    Evo i mene nakon kraće pauze.. Dočekalo me poprilično stranica zaostatka, a i ova neka nova, čudna verzija foruma koja mi se uopće ne sviđa...
    .
    Čini mi se da vidim dosta novih imena pa svima želim dobrodošlicu i puno sreće u postupcima!
    .
    olaf95 – dobrodošla i sretno! Ima nas ovdje još sa niskim AMH i ima svakakvih priča – moju možeš vidjeti u mojem potpisu. Niski AMH sam po sebi ne znači da nije moguće ostvariti trudnoću. Kao i Sanii, više bi me brinula jako mala stopa oplodnje jajnih stanica, posebno ako je spermiogram uredan.. Ako su ti rekli da su ostale stanice bile nezrele, mislim da to može značiti krivi tajming štoperice.
    .
    Zara92, Barrbi, doram, dreamer, Medenko, sretno u postupcima! Navijam za sve vas!! J

Mašo13, brzi oporavak želim. Nadam se da je stanje već bolje! J
    .
    Rolice, baš mi je žao... Čitam u potpisu i ne vjerujem – 3x zaredom ista stvar!!! Kako si? Jesi razmišljala o promjeni klinike? Znam da je nezgodno i da zapravo nigdje nema garancije za uspjeh, ali ovo je sad već malo neozbiljno s njihove strane..
    P.S.: Vidim da smo vršnjakinje :D
    .
    Saniii, sretno u novom postupku!!! Držim fige na najjače da bude dobitni i zadnji potreban!!
    Jabukice, uživaj sa svojim šećerkom J
    .
    Marisha, držim fige na najjače da bude uspješan postupak!!
    .
    Sanjushka, baš mi je drago pročitati da je THS u padu! Nadam se da si i ti bolje nakon viroze i svega..
    .
    Sunce12, baš mi je drago vidjeti da si se javila.. Nadam se da se polako oporavljaš, i fizički i psihički, šaljem ti zagrljaj
    .
    DeeDee, jako mi je žao... nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj
    .
    Mare0212, nadam se da si razriješila o čemu se radilo i da si bolje. Bilo kakva „krvaruckanja“ i bolovi, posebno ako duže traju, svakako su razlog za javiti se ginekologu na pregled.
    .
    Ana_, XoXo23, djetelina13 - PUPO-ice drage, želim vam svu sreću s betama!! Zaista se nadam da vam neće trebati daljnji postupci...

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Verbena
    05. Veljača 2025. 13:11

Djetelina, što se tiče kvalitete, osim zdravije, kvalitetne prehrane, ono što mi se čini da ima smisla uzimati je: koenzim Q10 400-600 mg dnevno (200 mg po dozi), vitamin D3 (da mu vrijednost u krvi bude barem 100 nmol/L), DHEA u slučaju niskog AMH (ako su DHEAS i ukupni testosteron niski), Omega-3. Mislim da sve ostalo možeš i ne moraš (vitamin E 200 IU dnevno, vitamin C 500-1000 mg dnevno, melatonin 1-3 mg dnevno).
    .
    Ivana2010,
    .
    Nato91, nažalost sve mi je poznato.. MPO je pravi rollercoaster emocija i može stvarno psihički iscrpiti. Kako si? Nemam iskustva s dugim protokolom, ali se nadam da će tebi donijeti sreću, držim fige!! J
    .
    Dodo87, gdje si u postupku? Držim fige i neka sedmica bude vaš sretan broj!!
    .
    Justme88, mislim da nitko ne može dati pravi odgovor na tvoje pitanje jer je sve individualno – nekome će negdje biti super, nekom drugom neće. Ako si suzila izbor na VV i Škvorc, najbolje ti je otići na konzultacije na oba mjesta i vidjeti tko ti je bolje „sjeo“. Bitno je da ti uljevaju povjerenje i da se osjećaš sigurno prepustiti im se.
    .
    IvonaSi, sretnooo!!
    .
    Marisha draga, sretno! Držim fige na najjače da ovo s miomom sve bude dobro i da se čim prije riješi!
    .
    Teich, kako si? Vidim da stiže curica pa čestitam!! J J

Riamaro, baš mi je drago da si se javila! Nadam se da si dobro i da će vam klomid donijeti sreću!
    P.S.: jesu vam što rekli, koji bi bio uzrok takvog hormonskog statusa kod supruga?
    .
    Inače, što se tiče uzimanja Cyclogesta pred ET/FET – ako se vrijeme uzimanja podudara s transferom, uvijek ga možete primijeniti rektalno, apsorpcija je također jako dobra, a nemate „nereda“ na gaćicama :D. Tako sam ja učinila sad u zadnjem FET-u.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸3/25 - FET odgođen, loš ciklus
    🔸5/25 - 2. FET ⏳🙏🤞🍀
    verbena.forum@gmail.com

Barrrbi
    05. Veljača 2025. 13:30

Cure iz Vinogradske ima li koja e-mail humane reprodukcije jer im trebam poslati nalaz.
    Telefonski rekla poslati na mail humana reprodukcija a ne nalazim ga 😑

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox (04/25)
    🧔37g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    🟡Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025-Gonal+Cetrotide+Ovitrelle💉➡️13🥚🤞

Molly8
    05. Veljača 2025. 13:37

💜Medenko

Krenula sa Bemfolom 225💉..wish me luck🍀🫶🏽

Sretnoooo ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

• Ana_
    05. Veljača 2025. 14:13

Opet ja objavim nešto pa nestanem na nekoliko dana 🤣
    Cure, hvala na potpori, ne mogu dočekati nedjelju da pišnem test i da vidim gdje smo i što smo 😅

Medenko jako slične priče imamo, nadam se da će naše priče imati sretne završetke 🤞🏻
    Sretno u (n)ovom postupku!!! 

Sretno danas tko što ima, i sretno inače svima 😊😉

• Diivnaa__
    05. Veljača 2025. 14:20

Jane zao mi je, znam kakav je osjećaj očajno gledati u te crtice i uspoređivati ih  nemam iskustva s inseminacijama (nisam ih htjela raditi radi manjeg postotka uspješnosti i jer nismo imali jasnu dg) ali nakon 2 FETa koji su rezultirali oba puta biokemijskom s betom 30, preporučena mi je histeroskopija s phd analizom, testiranje na nk stanice i plazma stanice radi mogućeg endometritisa...a riješenje je antibiotik/kortići ovisno ak što nadu... čitala sam da se često provuku polipi i septum ispod radara ultrazvuka.

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

ivanova_mama
    05. Veljača 2025. 14:30

sanjushka

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
    VELJAČA 2025.5.2. sri
    MOLLY8 - ultrazvuk ivf
    SIRENAA - ultrazvuk fet
    10.2. pon
    IVKA33 - ultrazvuk
    IVONASI2509 - f.transfer

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…

Molly i Sirena sretno danas! 🤞🏻❤️
    I sretno svim curama koje su startale! 🤞🏻❤️

Što se mjehura tiče.. Meni je na jednom transferu u Ri bio malo prazniji i doktorica je toliko izmučila i mene i sebe dok je uspjela obavit transfer da je to strašno (ona mi je rekla da bi bilo lakše da je mjehur puniji). Ja od onda imam traume i uvijek imam ful pun mjehur. Tako sam došla i na zadnji transfer u Repromedu i kad je sestra vidjela da cupkam i jedva hodam je rekla da ne tako, neka se idem popiškit skroz i samo nek popijem čašu - dvije vode nakon toga. Tako je i bilo, doktor obavio transfer bez ikakvog problema. Pa sam shvatila da je ono bilo do doktora, a ne do polupraznog mjehura (što mi je sestra na kraju i potvrdila)..

Ja sam sutra na uzv, vjerovatno za vikend ide punkcija. Vidit ćemo sutra 

1. Jedan spontani u 8om tj
    2. MTHFR heterozigot
    3.PAI 1 heterozigot
    4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
    5. 2022 - operacija mioma
    6. od 2022 bezuspješno
    7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
    8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
    9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
    10. Krećem sa Pergoveris 200
    11. Muž - sve super

Molly8
    05. Veljača 2025. 14:33

Evo mene s pregleda... 4 folikula su tu od 12 i 13.
    Antralnih je bilo 12 i sad me to toliko rastuzilo da vam ne mogu opisat... Prosli put od 9 2 su bile i nisu se oplodile i sad se bojim da se s 4 ne moram ni nadat... 

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - 2js -0 oplodenih

djetelina13
    05. Veljača 2025. 14:33

Verbena puno ti hvala. Ako ovaj puta ne uspije, opskrbit ću se svim ovim, jedino ja imam visok testosteron i AMH pa možda ovaj DHEA ne bi trebala uzimati. A ovo ostalo ću nabaviti 🙂 jedino sam uvijek uzimala CoQ10 od 100 mg pa me bilo strah uzimati 6 kapsula a preporuka je jedna dnevno. Znači da nađemo neki od 200 mg i pijem 2 ili 3 na dan pa makar piše da se pije jedna kapsula dnevno? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.