Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana2010

Broj poruka: 15

Prijavi adminu

Pozdrav ženice. Kod mene je punkcija bila 18.1 9js, od toga 6 oplođenog, na dan transfera 23.1 vraćene 2 blastoce, jedna odlična, druga vrlo dobra po riječima embriologa, ostale 2 su ostavili do idućeg dana, ali nisu uspjela.
    Ovo mi je 7 transfer i sad je rađena icsi metoda, suprug je 2x davao uzorak spermija jer je apstinencija bila 7 dana, a to je puno, pa su tražili da ponovi i korišten je Embryoglue. Nadam se da je ovaj put uspješan, jer ću više izluditi.
    Ima li netko iskustva s icsi metodom naspram ivf i s Embryoglue jer u ovom postupku sve je drugačije, pa eto to mi malo daje nadu da će nešto biti bolje.

None

💜Medenko

Broj poruka: 526

Prijavi adminu

Ivana2010

Pozdrav ženice. Kod mene je punkcija bila 18.1 9js, od toga 6 oplođenog, na dan transfera 23.1 vraćene 2 blastoce, jedna odlična, druga vrlo dobra po riječima embriologa, ostale 2 su ostavili do idućeg dana, ali nisu uspjela.
    Ovo mi je 7 transfer i sad je rađena icsi metoda, suprug je 2x davao uzorak spermija jer je apstinencija bila 7 dana, a to je puno, pa su tražili da ponovi i korišten je Embryoglue. Nadam se da je ovaj put uspješan, jer ću više izluditi.
    Ima li netko iskustva s icsi metodom naspram ivf i s Embryoglue jer u ovom postupku sve je drugačije, pa eto to mi malo daje nadu da će nešto biti bolje.

Sretno draga...naravno da vrijeme radi svoje i svi mi nikako dočekati ono što želimo...nemam iskustva s icsi metodom ali moja frendica je koristila embryoglue u dobitnom postupku pa ti želim isto

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Teich56

Broj poruka: 410

Prijavi adminu

Ivana2010

Sretno! Držim fige da se primi🤗 planiraš raditi testic?

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Kloksi1987

Broj poruka: 26

Prijavi adminu

Antonija2510

leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra…)
    Ali ako ima netko tko je sada trenutno u Rijeci molim Vas da mi objasnite kakva je sada situacija

Pozdrav, evo ja sam u Rijeci, kod nas je islo dosta brzo, bez nekog pretjeranog cekanja, sad cekamo za FET jer imamo jednog smrzlica, nama se toliko ne zuri ali istina je da od 4/24 nikako da pokrenu laboratorij, kazu da jos cekaju tu famoznu inspekciju, kad ce to biti nitko nez 😕. Za folikulometrije smo u pravilu cekali nekih cca 30 min, sve ovisi, svatko je isao kod svog doktora dok je u 2021 bilo kod koga stignes… Ja sam kod prof. Smiljan, ok je, meni odgovara jer odmah kaze kako stvari stoje i stvarno se veseli kad postupak uspije, cak je dosla do mene gore na odjel kad sam imala spontani. Eto, to je moje iskustvo sa njima, a citala sam svasta 😏  

🙎🏼‍♀️ 1987 🙍🏻‍♂️1987
    Hipo/hashi, smanjen amh (0,87)
    Asthenozoospermia
    2/21 prirodni IVF, ET trodnevnog ➕
    10/21 it’s a girl 💖
    3/24 stimulirani IVF, 4 stanice, sve 4 oplodene, ET trodnevnog -➖
    2 blastice ❄️
    4/24 FET ➕
    5/24 missed ab. 💔-11 tjedana 😢
    Čekamo KBC RI za FET ❤️🤞🏻🍀

• Ivana2010

Prijavi adminu

Teich56

Ivana2010

Neću raditi test, budem se strpila do bete 4.1 🙂‍↕️

None

Antonija2510

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

sanjushka i leona81 hvala Vam puno na pomoći. Javila sam se u Pulu i uopće mi nisu spomenuli da rade samo inseminacije 🤷‍♀️ nego da se naručim na konzultacije nakon androloga. Ne želim uopće ići tamo ako ne rade IVF. Molim Vas prijedlog gdje da se javim u Zagreb da rade preko HZZO-a, i koliko se čeka od prilike? 😊

🙋‍♀️ 34 god. Sve ok
    🙋‍♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia

Barrrbi

Broj poruka: 16

Prijavi adminu

Ivana2010

Nama prvi uspješni postupak bio baš ICSI metoda, a s Embryoglue nemam iskustva. Samo pozitivno do prve bete. Nadamo se da je dobitan 🍀🍀🍀🍀

👩34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6(11/24), TSH-6,20-Euthyrox (01/25)
    🧔‍♂️36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦-iz IVF/ICSI (2023)
    Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 za bebu br.2🙏
    Bemfola+...

leona81

Broj poruka: 77

Prijavi adminu

Antonija2510

sanjushka i leona81 hvala Vam puno na pomoći. Javila sam se u Pulu i uopće mi nisu spomenuli da rade samo inseminacije 🤷‍♀️ nego da se naručim na konzultacije nakon androloga. Ne želim uopće ići tamo ako ne rade IVF. Molim Vas prijedlog gdje da se javim u Zagreb da rade preko HZZO-a, i koliko se čeka od prilike? 😊

Nadam se da grijesim sto se tice Pule ali mislim da OB jos ni nema uvjete za ivf vec samo inseminacije. Znat ces vise nakon konzultacija pretpostavljam kod dr. Markanovic koja ce te uputiti u IVF Zg. Placaju se samo prve konzultacije a sve dalje ide na uputnicu. Sto se tice cekanja ce ti vise reci dr cure koje su nedavno bile, ja sam cca cekala 4 mj. od konzultacija do postupka. Sretno ❤️

43🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

Antonija2510

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

leona81

Antonija2510

Nadam se da grijesim sto se tice Pule ali mislim da OB jos ni nema uvjete za ivf vec samo inseminacije. Znat ces vise nakon konzultacija pretpostavljam kod dr. Markanovic koja ce te uputiti u IVF Zg. Placaju se samo prve konzultacije a sve dalje ide na uputnicu. Sto se tice cekanja ce ti vise reci dr cure koje su nedavno bile, ja sam cca cekala 4 mj. od konzultacija do postupka. Sretno ❤️

Hvala Vam na odgovoru. I sama sam razmišljala o IVF poliklinici i o dr. Gubavcu jer sam se sa njime prije susrela zbog drugih problema.
     Ja bi onda trebala kod njih na konzultacije
      pa kad imam sve nalaze opet na dogovor, kad se kreće u postupak doći po lijekove, nakon toga folukulometrije, možda ako se dogovorimo da ih obavim negdje u Istri, punkcija i transfer kod njih? 

🙋‍♀️ 34 god. Sve ok
    🙋‍♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia

• Ivana2010

Prijavi adminu

Ivana2010

Teich56

Ivana2010

Neću raditi test, budem se strpila do bete 4.1 🙂‍↕️

4.2 sam mislila 😂

None

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.