Hvala ti. Poslali su mi mail sa isprikom da se ta recenica slucajno nasla u kontekstu koji nije za nas i s obzirom na godine i nalaze svakako preporucuju sa vlastitim stanicama. Bas su mi sad ulili povjerenje🙄
Uh, ovo izgleda kao da šalju generičke mejlove...
Najbolje sačekati konzultacije s dr pa ćete vidjeti nakon toga ima li smisla nastaviti s njima.. Sretno 💓
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
Ikar 🥰🥰 sretno dalje!!
Blondie, sretno danas!! 🤗💗
🤷🏼♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
🧔 1986., sve ok
🏥 SV. DUH
🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
2 ❄️
🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔
Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti?
Toplo preporučam histeroskopiju. Ukoliko već nisi obavila. Puno žena je baš nakon obavljene histeroskopije ostalo trudno. Osim što uzimaju uzorke endometrija na analizu napravi se i endo scratching..zagrebe se maternica i takav endometrij je prilikom zacijeljivanja puno više receptivniji na povrat/prihvat ploda u maternicu nego inače. I puno veće su šanse tada da se "ulovi". Ujedno ispitaš i endometrij i super. 😊
Eto sretno🙋♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti?Toplo preporučam histeroskopiju. Ukoliko već nisi obavila. Puno žena je baš nakon obavljene histeroskopije ostalo trudno. Osim što uzimaju uzorke endometrija na analizu napravi se i endo scratching..zagrebe se maternica i takav endometrij je prilikom zacijeljivanja puno više receptivniji na povrat/prihvat ploda u maternicu nego inače. I puno veće su šanse tada da se "ulovi". Ujedno ispitaš i endometrij i super. 😊
Eto sretno🙋♀️
Hvala puno na odgovoru Emma! Znaš li možda koliko dugo traje oporavak, tj. kad bi se smjelo ići na FET iza toga?
👨Sve uredno, 36 god.
👩🦰PCO, endometrioza, 31 god - nedostatak vitamina D
Pokušavamo 3 godine
HSG 2mj 2024 - jajovodi prohodni
2xAIH 2024 god. Vinogradska 👎
1. IVF 8mj Beta Plus: Klomifen, Menopur - blaga stimulacija 👎
Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti?Toplo preporučam histeroskopiju. Ukoliko već nisi obavila. Puno žena je baš nakon obavljene histeroskopije ostalo trudno. Osim što uzimaju uzorke endometrija na analizu napravi se i endo scratching..zagrebe se maternica i takav endometrij je prilikom zacijeljivanja puno više receptivniji na povrat/prihvat ploda u maternicu nego inače. I puno veće su šanse tada da se "ulovi". Ujedno ispitaš i endometrij i super. 😊
Eto sretno🙋♀️Hvala puno na odgovoru Emma! Znaš li možda koliko dugo traje oporavak, tj. kad bi se smjelo ići na FET iza toga?
Oporavak je brz. Ja sam 2x napravila histero. Jednom u državnoj bolnici gdje je priprema puno duža i veća (kao za pravu operaciju) došla sam dan prije zahvata, a ide se kući dan nakon zahvata. Radi se u anesteziji. Krvarila sam do mjesecnice skoro. Ali malo. I malo je bolnije jer imaju veće instrumente. Ali ne boli ništa više od malo jače menge. Izdržljivo. Drugi put sam radila u privatnoj poliklinici. Došla pješke to jutro kao na pregled. Obavila histero koja u pravilu ne traje više od 15 min ako je sve u redu i ne moraju skidati priraslice i sl. Dovoljno da se uzmu uzorci, sve lijepo pregleda i napravi endo scratching. I ti njihovi instrumenti su malo finiji zato je manje i bolno. Nema anestezije samo lokalni analgetik uzmeš u dogovoru s njima. Odležiš kojih sat, dva i nakon toga ustaneš i odlaziš doma. Malo krvaruckaš koji dan ali ništa strašno. Mora se to što su radili i očistiti. Staviš uložak. FET se može raditi odmah ciklus iza. Tada je navodno efekt najbolji. Ja sam tako sad napravila i ostvarila sam trudnoću. 😊
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Hej cure kako stePratim iz prikrajka, ali sam malo odmarala od pisanja. Čestitke svima na lijepim vijestima, a Hypnotic tebi posebno na dolasku princezeJavi nam se s novostima
.
Zna li netko možda kakvo je stanje u Beta+ kolike su hzzo liste… jesu li se popravili ili dodatno pokvarili… pitam i za sebe i za frendicu koja nije na forumu. Pusa svima!
Ja sam bila pršli tj na kontultacijala da vidim sto dalje ako ovaj zadnji Fet ne uspije, pitala sam sestre koliko bi se cakalo da idemo preko Hzzo u stimulaciju rekle su oko 3 mj i manje.
Sanjushka ako mozes mene na listu, imam prvi uzv za fet 28.1.
Ikar čestitam i neka bude sve školski 😍💫♥️
Sirena hvala ti, jesi se ti upisala na listu?
Sanjushka kako si ti, sto dalje planiras? 😘
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Drage moje djevojke kako sam vec rekla nisam redovna na forumu, ali mislim da me vecina vas nije zaboravila..juce sam imala drugi UZ i sve je uredu.. sada je vrijeme za prenatalni test i treba mi vasa pomoc.. koje testove ste vi radile? Moja dr mi je preporucila Nativa test ali me interesuje da li je i vama poznat i koji paket je najbolji? Ja citam pakete i opcije ali iskreno ne znam sta citam 🤭
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Cure koje znaju racunati🤦🏽♀️..trebam uzeti stari godisnji pa sam htjela da mi zahvati aspiraciju..s obzirom da trebam dobiti oko 5.2. I idem 2,3dan ciklusa vaditi hormone na VV kad bi bila aspiracija oko prilike??zadnji fet me zbunio a iz 2022 se slabo već sjecam🤫
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Medenko meni je bila 16 dc, ali u čekaonici su bile cure koje su imale već 13/14 dc 🤷🏻♀️Ivona mislim da ima estrofem u tome prste, ja nisam pila ništa prije njega
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji