Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blondie_145

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

IKAR, slika je istovremeno divna i zastrasujuca. Cestitam ti i svu srecu do kraja ❤️ dodji nam na Jesenske trudnice, Amy i ja smo tamo 🤭

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

sanjushka

Broj poruka: 1173

Prijavi adminu

Korni 🥰❤️ pusa već velikoj curi L 😘🩷 Rolica ma čekam da mi se štitnjača stabilizira pa da možemo napokon na konzultacije za dalje. S obzirom da sam sad tjedan dana bila bolesna ne znam kada će to biti.. Strah me uopće ići vaditi nalaze..
    Kakav je tvoj plan? Blondie čestitam 🥰❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

Verbena

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

Blondie divno, drago mi je baš!! 🥰💓 Želim svu sreću dalje 🌸🌸🍀
    Tanjanja ja sam na Sv Duhu dobila preporuku za Panoramu, oko 10. tjedna trudnoće se radi.
    Medenko, ako sam dobro shvatila, u ovom ciklusu bi vadila hormone? Obzirom da se nalazi čekaju par dana, pretpostavljam da bi onda stimulacija/aspiracija išla sa sljedećim ciklusom? 
    Sunce razumijem apsolutno, i za travu 😂😂

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔

Nata91

Broj poruka: 65

Prijavi adminu

IKAR stvarno je slika puna emocija... Tuge, straha, neizvjesnosti, a istovremeno ljubavi, nade, želje... Prošla sam tek jedan postupak, ali sam si isto kupila kutijicu i u nju spremam boce koje sam koristila. Upravo za ovakvu sliku, ako mi se to ikad ostvari i da me jedan dan podsjeti koliko mogu biti jaka. 
    Želim ti od srca mirnu i dosadnu trudnoću ❤️
    Ostalim borilicama i trudnicama veliki zagrljaj ❤️

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

💜Medenko

Broj poruka: 525

Prijavi adminu

Baš me hoće u zadnje vrijeme...javim šefici da me zapiše od 17.2.za godišnji,računajući po zadnjoj menstruaciji...dođem doma i krene mi pritisak i smeđarenje...očito se nešto poremetilo...spontani je bio 8.12. prva menstruacija iza toga 6.1.i sad sam računala dobit ću oko 4.2. da krenem s postupkom a dobijem sad...ne razumijem ... to mi se čini puno prerano..ima tko iskustva nakon spontanog?valjda neću sad izgubiti do idućeg ciklusa opet vrijeme

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• amyst

Broj poruka: 12

Prijavi adminu

Pozdrav suborci kako se računaju ivf postupci preko hzzo ako se stimulacija prekine radi ciste i ne rasta folikula znan da se od aspiracije računa ali ako ne dođe do aspiracije me zanima zaboravila pitat svog doktora
    unaprijed hvala i svima želim sreću šta prije 🥰🥰🥰😍

🐩35 g ahm 0.5
    🐺42g normo
    1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija
    2.Prirodni Ivf Femara rast jednog folikula negativna aspiracija

💜Medenko

Broj poruka: 525

Prijavi adminu

ikar rasplakala si me...čista emocija...ne kažu uzalud ono što se dugo čeka bude najljepše...uživaj u ostvarenim snovima

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

Rolica

Broj poruka: 748

Prijavi adminu

Sanjushka oporavi se sad brzo pa u nove pobjede 😊🥰 Nemam pojma sto cu dalje, bas se osjecam kao da sam zapela u beskonacnoj petlji ove price 🥲 
    Marisha saljem ti 🥰🥰, samo hrabro i pozitivno 🤗♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Teich56

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Blondie čestitke 🌺🥰 i ja sam radila Panoramu jer sam također cula najviše pozitivnih komentara.
    Amyst mislim da se ne broji pod postupak ako ne dođe do aspiracije, ali neka ti to još curke ovdje potvrde.

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

• blondie_145

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

sanjushka

Korni 🥰❤️ pusa već velikoj curi L 😘🩷Rolica ma čekam da mi se štitnjača stabilizira pa da možemo napokon na konzultacije za dalje. S obzirom da sam sad tjedan dana bila bolesna ne znam kada će to biti.. Strah me uopće ići vaditi nalaze..
    Kakav je tvoj plan?Blondie čestitam 🥰❤️

Sanjushka, iz iskustva borbe sa hipotireozom od cca 2008. mogu samo reci da nista nema smisla 💀 kad sam se osjecala kao najvece govno, umorna, pod stresom…TSH mi je znao biti savrseno skolski i obrnuto. Ovo ljeto mi je nakon puno godina oko 1,8-2,6 odjednom skocio na 5,2 (bez ikakvog razloga, nisam bila pod stresom, nismo jos krenuli u IVF)…digli su mi ful terapiju (s 88mcg na 112mcg) da ga sruse za IVF i sad se drzi (danas je bio “najvisi” od tada - 2,0). Moj endokrinolog na VV inace preferira par “boljih” labosa u zgb (jedan od njih je Vinogradska) i kaze da je bitno da uvijek radim u istom labosu nalaze jer inace nalaz moze lazno varirati (npr. u srijedu sam vadila krv u lokalnom labosu u domu zdravlja i tamo je TSH bio 2,6…danas na Vinogradskoj, gdje uvijek vadim, TSH je bio 2,0 i taj uzimam kao referentan). E da, i bitno je da TSH uvijek vadis na isti nacin - ili uvijek prije Euthyroxa ili uvijek nakon. Nadam se da sam malo pomogla, a ne te jos dodatno zbunila 🙈

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.