Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjushka
    05. Veljača 2025. 09:25

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    VELJAČA 2025.
    5.2. sri
    MOLLY8 - ultrazvuk ivf
    SIRENAA - ultrazvuk fet
    10.2. pon
    IVKA33 - ultrazvuk 
    IVONASI2509 - f.transfer 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Molly i Sirena sretno danas! 🤞🏻❤️
    I sretno svim curama koje su startale! 🤞🏻❤️

Što se mjehura tiče.. Meni je na jednom transferu u Ri bio malo prazniji i doktorica je toliko izmučila i mene i sebe dok je uspjela obavit transfer da je to strašno (ona mi je rekla da bi bilo lakše da je mjehur puniji). Ja od onda imam traume i uvijek imam ful pun mjehur. Tako sam došla i na zadnji transfer u Repromedu i kad je sestra vidjela da cupkam i jedva hodam je rekla da ne tako, neka se idem popiškit skroz i samo nek popijem čašu - dvije vode nakon toga. Tako je i bilo, doktor obavio transfer bez ikakvog problema. Pa sam shvatila da je ono bilo do doktora, a ne do polupraznog mjehura (što mi je sestra na kraju i potvrdila)..

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

💜Medenko
    05. Veljača 2025. 09:45

Molly i Sirena🍀🤗🥳🤩🤞🏽💜

🙋🏽‍♀️-42g. 🙋‍♂️-44g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
    9mj.🙏🏽🥳💜..prvi uzv💖🤞🏽🌟..sve u redu..❤️..cekamo prenatal💓🤰🏽

Sirenaa
    05. Veljača 2025. 10:06

Evo mene s pregleda, 18 dc, endo 8,7 mm u ponedjeljak fet, danas cyclogest u 18 h.
    Izvadili su mi progesteron danas i to su napravili prvi put do sad prije feta 🤷‍♀️
    Pitala sam dali ce mi javit nalaz kazu ako je sve ok da ne zovu.
    Ja sam mislila izvadit progesteron u ponedjeljak prije feta pa da vidim dali da uvedem prolutex jer su mi u Beta + rekli da to nije lose napravit.
    Jel znat koliki bi progesteron trebao bit tad posto cu koristit cyclogest od danas?

👩🏻 91g AMH 9,3 pmol/L, 4G/4G Homozigot, imunološki ✔️ kariogram ✔️Nk stanice✔️biopsija✔️
    🧑🏻 88 g ✔️pokusavamo od 12/20
    5/2021 missed 7tt, 8/21 i 4/22 biokemijske
    2/23 i 3/23 AIH ❌
    IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧
    8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
    FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
    2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
    IVF-ICSI 10/25 Ovaleap 225, Ganirelix, Ovitrelle-10 🥚 7🐧, 2 po 🐧🐧 i 🐧
    10/25 ET 🐧🐧 11 dpt beta 1064 IU/L, 13 dpt 2422 IU/L

Joka95
    05. Veljača 2025. 10:15

Xoxo23

Jokamene ona vodi,ali nije full time u bolnici

Vodila me prvi postupak i s njom mi je uslilo,doduše biokemijska al evo..
    čekam nalaz bete današnje službeni.. al mislim da cu ici dalje za Zg ipak 

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

Marisha
    05. Veljača 2025. 10:45

Sretno curke koje startate i svima koji nešto obavljaju ovaj tjedan

Moj je postupak odgođen, doktorica ni sama nije sigurna da li mi je miom prokrvljen ili ću procuriti svaki tren. Pa me došla gledati neka doktorica sa Rebra, pa su mi čak i radili betu iako nemam jajovode Uglavnom to do sada nije vidjela, moram doći na kontrolu iza menstruacije da se vidi jasnija slika. Ne znam jesam li preplašena ili nisam, strah me da nije nešto sa tim miomom i da me čeka nova operacija
    Što se tiče piškenja prije transfera, ja mogu piškit stalno i dođem punog mjehura pa mi kažu zašto ste piškili maloprije a ja bih se najrađe raspukla od muke Ali uvijek je transfer prošao bez problema.

jane23
    05. Veljača 2025. 12:41

Bok cure. 24.1. bila sam na inseminaciji. 9 dana nakon radila sam clearblue rani test i vidjela se crtica (blijeda, ali postojala je). Danas ujutro, 12 daja nakon inseminacije, opet sam radila test i crtica je jedva primjetna, svjetlija nego je bila prije 3 dana. 
    Prije 3 mj bila sam prvi put na inseminaciji, beta mi je porasla do 40 i onda pocela padati. Bojim se da se opet desava isto. 
    U petak cu ici vaditi krv pa cu vidjeti detaljnije. 
    Ima li neka od vas iskustva s ovime? Ocito do oplodnje dode, ali ne odrzi se. Sto bi mi savjetovale? Ima li neka pretraga koju bi trebala napraviti?

👱‍♀️35 god, AMH 24.1 pmol/L, hashimoto, trombofilija i karogram ✅
    🧔‍♂️ 36 god, spermiogram ✅, kariogram ✅
    11.2024.&01.2025. 2 inseminacije - 2 biokem.trudnoce
    04.2025. 1. IVF blaga stimulacija (Clomid + Orgalutran) - ET 2 js ➖
    06.2025. 2. IVF puna stimulacija (Rekovelle + Ganirelix) - 9 oplođeno, 2 🐧🐧
    9.mj. FET 1 🐧➖ 10.mj. FET 2🐧➖

Verbena
    05. Veljača 2025. 13:10

Pozdrav cure J
    Evo i mene nakon kraće pauze.. Dočekalo me poprilično stranica zaostatka, a i ova neka nova, čudna verzija foruma koja mi se uopće ne sviđa...
    .
    Čini mi se da vidim dosta novih imena pa svima želim dobrodošlicu i puno sreće u postupcima!
    .
    olaf95 – dobrodošla i sretno! Ima nas ovdje još sa niskim AMH i ima svakakvih priča – moju možeš vidjeti u mojem potpisu. Niski AMH sam po sebi ne znači da nije moguće ostvariti trudnoću. Kao i Sanii, više bi me brinula jako mala stopa oplodnje jajnih stanica, posebno ako je spermiogram uredan.. Ako su ti rekli da su ostale stanice bile nezrele, mislim da to može značiti krivi tajming štoperice.
    .
    Zara92, Barrbi, doram, dreamer, Medenko, sretno u postupcima! Navijam za sve vas!! J

Mašo13, brzi oporavak želim. Nadam se da je stanje već bolje! J
    .
    Rolice, baš mi je žao... Čitam u potpisu i ne vjerujem – 3x zaredom ista stvar!!! Kako si? Jesi razmišljala o promjeni klinike? Znam da je nezgodno i da zapravo nigdje nema garancije za uspjeh, ali ovo je sad već malo neozbiljno s njihove strane..
    P.S.: Vidim da smo vršnjakinje :D
    .
    Saniii, sretno u novom postupku!!! Držim fige na najjače da bude dobitni i zadnji potreban!!
    Jabukice, uživaj sa svojim šećerkom J
    .
    Marisha, držim fige na najjače da bude uspješan postupak!!
    .
    Sanjushka, baš mi je drago pročitati da je THS u padu! Nadam se da si i ti bolje nakon viroze i svega..
    .
    Sunce12, baš mi je drago vidjeti da si se javila.. Nadam se da se polako oporavljaš, i fizički i psihički, šaljem ti zagrljaj
    .
    DeeDee, jako mi je žao... nadam se da si dobro i šaljem zagrljaj
    .
    Mare0212, nadam se da si razriješila o čemu se radilo i da si bolje. Bilo kakva „krvaruckanja“ i bolovi, posebno ako duže traju, svakako su razlog za javiti se ginekologu na pregled.
    .
    Ana_, XoXo23, djetelina13 - PUPO-ice drage, želim vam svu sreću s betama!! Zaista se nadam da vam neće trebati daljnji postupci...

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Verbena
    05. Veljača 2025. 13:11

Djetelina, što se tiče kvalitete, osim zdravije, kvalitetne prehrane, ono što mi se čini da ima smisla uzimati je: koenzim Q10 400-600 mg dnevno (200 mg po dozi), vitamin D3 (da mu vrijednost u krvi bude barem 100 nmol/L), DHEA u slučaju niskog AMH (ako su DHEAS i ukupni testosteron niski), Omega-3. Mislim da sve ostalo možeš i ne moraš (vitamin E 200 IU dnevno, vitamin C 500-1000 mg dnevno, melatonin 1-3 mg dnevno).
    .
    Ivana2010,
    .
    Nato91, nažalost sve mi je poznato.. MPO je pravi rollercoaster emocija i može stvarno psihički iscrpiti. Kako si? Nemam iskustva s dugim protokolom, ali se nadam da će tebi donijeti sreću, držim fige!! J
    .
    Dodo87, gdje si u postupku? Držim fige i neka sedmica bude vaš sretan broj!!
    .
    Justme88, mislim da nitko ne može dati pravi odgovor na tvoje pitanje jer je sve individualno – nekome će negdje biti super, nekom drugom neće. Ako si suzila izbor na VV i Škvorc, najbolje ti je otići na konzultacije na oba mjesta i vidjeti tko ti je bolje „sjeo“. Bitno je da ti uljevaju povjerenje i da se osjećaš sigurno prepustiti im se.
    .
    IvonaSi, sretnooo!!
    .
    Marisha draga, sretno! Držim fige na najjače da ovo s miomom sve bude dobro i da se čim prije riješi!
    .
    Teich, kako si? Vidim da stiže curica pa čestitam!! J J

Riamaro, baš mi je drago da si se javila! Nadam se da si dobro i da će vam klomid donijeti sreću!
    P.S.: jesu vam što rekli, koji bi bio uzrok takvog hormonskog statusa kod supruga?
    .
    Inače, što se tiče uzimanja Cyclogesta pred ET/FET – ako se vrijeme uzimanja podudara s transferom, uvijek ga možete primijeniti rektalno, apsorpcija je također jako dobra, a nemate „nereda“ na gaćicama :D. Tako sam ja učinila sad u zadnjem FET-u.

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 2.2 pmol/L, mb.Hashimoto, PAI-1 4G/4G
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔶1. IVF, 10/24 => 5 j.s. -> 3 🐣=> 2 bc ❄️
    🔸10/24 ET 1 3dn ❌
    🔸11/24 FET 1 bc => missed ab. 9 +4 tt 💔
    🔸5/25 FET 1 bc => missed ab. 9+5 tt (citogenetika ploda - sy Down) 💔
    🔶 2. IVF, 10/25 => 3 j.s. => 1 🐣

Barrrbi
    05. Veljača 2025. 13:30

Cure iz Vinogradske ima li koja e-mail humane reprodukcije jer im trebam poslati nalaz.
    Telefonski rekla poslati na mail humana reprodukcija a ne nalazim ga 😑

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀 01/2026⏳🙏

Molly8
    05. Veljača 2025. 13:37

💜Medenko

Krenula sa Bemfolom 225💉..wish me luck🍀🫶🏽

Sretnoooo ❤️

🙋🏻‍♀️33-AMH 9.5
    .
    🙋🏼34- Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    Kariogram 👫✅
    9/2024 - ICSI - cito (gonal, orgalutran)- 4 js - 0 oplodenih
    2/2025 -ICSI - cito (gonal,orgalutran)- 2js -0 oplodenih
    5/2025 KBC St - ICSI (pergoveris, cetrotide) 2js - 1 oplodena - ✖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani