Hvala žene,ja ću na wc pred odlazak u kliniku pa onda lagano po vodi,hvala Bogu pa se smije jesti i piti prije 😉
👩🏼💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳
Wow svašta se događalo ovdje za vikend!
Doraja imam pai 4g/5g i isto su mi rekli da nije potrebna nikakva terapija kad sam bila trudna 2021. Bila sam kod hematologa plus 2 privatna ginekologa. Jedna gin mi je rekla da mogu uzimati aspirin protect od početka trudnoća ali me je druga oprala da odmah moram prestati i da se uzima samo u 2. tromjesečju pa sam onda prestala i uzimala po njenoj uputi. Uglavnom trudnoća je bila uredna skroz. U sri imam dogovor za prvi ivf pa ću pitati za svaki slučaj..
Anasretno, neka se toliko vožnje isplati!
Janelijepa crtica, čestitam! Sretno s betom!
Ivonasuper za endometrij i sretno s FET-om! I super da nema odgode zbog TSH :)
Djetelinasretno, neka bude 1 ali vrijedna!
Rolicažao mi je :/
Sretno svima koje se bockaju, čekaju punkciju/transfer ili betu!
Evo ja jednostavno ne mogu virovat da ovoliko žena ima neki gen za trombofiliju a da uredno hematolozi/ginekolozi ne žele dat heparin. Koji su to hematolozi? Ja kakve sam pameti oči bi im iskopala. Ja sam prije ovog gin bila kod jednog drugog, ajmo reć isto dosta poznatog u mom gradu al mi je rekao da ne može heparin, da naša bolnica to neda i da on mene ne može pratit sa mojim dijagnozama i upitima. Zahvalila sam mu se i otišla ća. Nekad se više vratila nisam.
U biti sam bila kod dr. Burilovic transfuziologice. Isla sam po preporuci dr Marusic jer me vodila u prvom postupku u Splitu. Trebala sam se i ja mozda snaznije postaviti... Sada mi jedino pada na pamet da dem kod Šunj na pregled ponovno i inzistiram na prolutexu i heparinu. Nisam dobro skuzila sad zadnjje preglede u Splitu jel se Marusicka vratila radit u bolnicu zna li tko?
Netko je pitao za mjehur na transferu. Ja sam do sad svaki put imala pun i pracen uzvucno. A ovaj put dr. Šunj nije gledala ultrazvukom i nisam znala da joj mjehur mora bit prazan. nemoj se ni prepunjat nista to ne znaci na kraju krajeva...
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Wow svašta se događalo ovdje za vikend!
Doraja imam pai 4g/5g i isto su mi rekli da nije potrebna nikakva terapija kad sam bila trudna 2021. Bila sam kod hematologa plus 2 privatna ginekologa. Jedna gin mi je rekla da mogu uzimati aspirin protect od početka trudnoća ali me je druga oprala da odmah moram prestati i da se uzima samo u 2. tromjesečju pa sam onda prestala i uzimala po njenoj uputi. Uglavnom trudnoća je bila uredna skroz. U sri imam dogovor za prvi ivf pa ću pitati za svaki slučaj..
Anasretno, neka se toliko vožnje isplati!
Janelijepa crtica, čestitam! Sretno s betom!
Ivonasuper za endometrij i sretno s FET-om! I super da nema odgode zbog TSH :)
Djetelinasretno, neka bude 1 ali vrijedna!
Rolicažao mi je :/
Sretno svima koje se bockaju, čekaju punkciju/transfer ili betu!
Evo ja jednostavno ne mogu virovat da ovoliko žena ima neki gen za trombofiliju a da uredno hematolozi/ginekolozi ne žele dat heparin. Koji su to hematolozi? Ja kakve sam pameti oči bi im iskopala. Ja sam prije ovog gin bila kod jednog drugog, ajmo reć isto dosta poznatog u mom gradu al mi je rekao da ne može heparin, da naša bolnica to neda i da on mene ne može pratit sa mojim dijagnozama i upitima. Zahvalila sam mu se i otišla ća. Nekad se više vratila nisam.
U biti sam bila kod dr. Burilovic transfuziologice. Isla sam po preporuci dr Marusic jer me vodila u prvom postupku u Splitu. Trebala sam se i ja mozda snaznije postaviti… Sada mi jedino pada na pamet da dem kod Šunj na pregled ponovno i inzistiram na prolutexu i heparinu. Nisam dobro skuzila sad zadnjje preglede u Splitu jel se Marusicka vratila radit u bolnicu zna li tko?
Netko je pitao za mjehur na transferu. Ja sam do sad svaki put imala pun i pracen uzvucno. A ovaj put dr. Šunj nije gledala ultrazvukom i nisam znala da joj mjehur mora bit prazan. nemoj se ni prepunjat nista to ne znaci na kraju krajeva…
Samo Zagreb na Rebro kod hematologa. Nista drugo. Nema da nece dat.
1. Jedan spontani u 8om tj
2. MTHFR heterozigot
3.PAI 1 heterozigot
4. 3.7.2018 - prirodnim putem moj čovik, zvrk, sve na ovom svitu
5. 2022 - operacija mioma
6. od 2022 bezuspješno
7. 11/2024 krenili u postupak IVFa
8. TSH 2.38; FSH 5.2; LH 9.2; PRL 213; AMH 7.0: FOLNA 5.9; D vitamin 62
9. Sve vrijednosti smo podignuli boostanjem
10. Krećem sa Pergoveris 200
11. Muž - sve super
Xoxo,Emma,Barrrbi hvala na podršci..
Sve je lakse uz forum💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Joka mene ona vodi,ali nije full time u bolnici
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 ⏳
⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️
VELJAČA 2025.
5.2. sri
MOLLY8 - ultrazvuk ivf
SIRENAA - ultrazvuk fet
10.2. pon
IVKA33 - ultrazvuk
IVONASI2509 - f.transfer
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite…
Što se mjehura tiče.. Meni je na jednom transferu u Ri bio malo prazniji i doktorica je toliko izmučila i mene i sebe dok je uspjela obavit transfer da je to strašno (ona mi je rekla da bi bilo lakše da je mjehur puniji). Ja od onda imam traume i uvijek imam ful pun mjehur. Tako sam došla i na zadnji transfer u Repromedu i kad je sestra vidjela da cupkam i jedva hodam je rekla da ne tako, neka se idem popiškit skroz i samo nek popijem čašu - dvije vode nakon toga. Tako je i bilo, doktor obavio transfer bez ikakvog problema. Pa sam shvatila da je ono bilo do doktora, a ne do polupraznog mjehura (što mi je sestra na kraju i potvrdila)..
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Molly i Sirena🍀🤗🥳🤩🤞🏽💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Evo mene s pregleda, 18 dc, endo 8,7 mm u ponedjeljak fet, danas cyclogest u 18 h.
Izvadili su mi progesteron danas i to su napravili prvi put do sad prije feta 🤷♀️
Pitala sam dali ce mi javit nalaz kazu ako je sve ok da ne zovu.
Ja sam mislila izvadit progesteron u ponedjeljak prije feta pa da vidim dali da uvedem prolutex jer su mi u Beta + rekli da to nije lose napravit.
Jel znat koliki bi progesteron trebao bit tad posto cu koristit cyclogest od danas?
👩🏻 33g AMH 9,5 pmol/L, PAI-1 4G/4G Homozigot, imunološki nalazi ✔️ kariogram ✔️hosteroskopija
🧑🏻 36 god normo, pokusavamo od 12.2020
5/2021 missed 7tt, 8/21 , 4/22 biokemijske
2/23 AIH previse folikula odustali, 3/23, 5 folikula idemo u IVF popucali prije aspiracije
IVF 6/23 Bemfola 225, 21 🥚, 10 🐧 u kiropohrani 4 po 🐧 i 6 po 🐧🐧
8/23 FET 🐧❌, 9/23FET🐧❌, 10/23🐧❌, 1/24
FET🐧❌, 3/24 FET🐧🐧❌, 10/24 FET 🐧🐧❌
2/25 FET 🐧🐧 ,12 dpt beta 139 IU/L, 14 dpt 250, 16 dpt 596, 7 tt Blighted Ovum
Jokamene ona vodi,ali nije full time u bolnici
Vodila me prvi postupak i s njom mi je uslilo,doduše biokemijska al evo..
čekam nalaz bete današnje službeni.. al mislim da cu ici dalje za Zg ipak
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Sretno curke koje startate i svima koji nešto obavljaju ovaj tjedan
Moj je postupak odgođen, doktorica ni sama nije sigurna da li mi je miom prokrvljen ili ću procuriti svaki tren. Pa me došla gledati neka doktorica sa Rebra, pa su mi čak i radili betu iako nemam jajovode Uglavnom to do sada nije vidjela, moram doći na kontrolu iza menstruacije da se vidi jasnija slika. Ne znam jesam li preplašena ili nisam, strah me da nije nešto sa tim miomom i da me čeka nova operacija
Što se tiče piškenja prije transfera, ja mogu piškit stalno i dođem punog mjehura pa mi kažu zašto ste piškili maloprije a ja bih se najrađe raspukla od muke Ali uvijek je transfer prošao bez problema.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji