Hvala ti draga Marisha🥰💓
Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?Osim što me gripa sažvakala dobro samJesss, krećemo uskoro.Marisha opet se pratimo..i ja bi trebala početkom 2 krenuti🙏🏽sretno nam MedenkoMoram priznati da su mi osjećaji jako podvojeni. To nam je zadnji pokušaj preko HZZO-a, mužu i meni kako radimo skupa smanjili plaću tako da ne znam kako bi skupili za privatno. U ovih par mjeseci napokon malo prodisala, vratila se vježbanju, nisam razmišljala o ničemu a sada me polako steže što ako ne uspije. Valjda je takav, dan, bude prošlo…
Joj Marisha mogu misliti..maknu se misli ali kad se vrate pogode svom snagom bas zato sto nam je stalo i jako bitno..i onda sve drugo izblijedi..svi imamo takve Dane🥹..drzim vam najvece fige🫶🏽🤞🏽🧡
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Hvala ti draga Marisha🥰💓
Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?Osim što me gripa sažvakala dobro samJesss, krećemo uskoro.Marisha opet se pratimo..i ja bi trebala početkom 2 krenuti🙏🏽sretno nam MedenkoMoram priznati da su mi osjećaji jako podvojeni. To nam je zadnji pokušaj preko HZZO-a, mužu i meni kako radimo skupa smanjili plaću tako da ne znam kako bi skupili za privatno. U ovih par mjeseci napokon malo prodisala, vratila se vježbanju, nisam razmišljala o ničemu a sada me polako steže što ako ne uspije. Valjda je takav, dan, bude prošlo…
Marisha samo hrabro ❤️💪🏻 dodju teški dani, no vjerujem da ćeš izvući snagu i ovoga puta. Možda ovaj puta bude bas najbolji do sada. Malo si se opustila, posvetila sebi, uzivala.
Šaljem veliki zagrljaj i zelim ti svu sreću 😘
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Netko je od cura pitao za prenatalni test. Mi smo radili Panoramu, srednji paket. Radila sam u 12tj, moze se od 9tj. Uzorak šalju za Ameriku i rezultati su stigli kroz tjedan dana.
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Pozdrav svima. 😊
S obzirom na suprugovu dijagnozu oligoasthenoteratozoospermia i savjete ginekologa i embriologa počinjemo razmišljati o MPO. Kod nas dolazi u obzir odmah IVF/ICSI, pa me zanima dali ima netko tko je išao u OB Pula, da mi objasni kako sve funkcionira, kakvi su... Pula nam je najbliže, pa bi zato išli tamo. 😊
🙋♀️ 34 god. Sve ok
🙋♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia
Korni 🥰❤️ pusa već velikoj curi L 😘🩷Rolica ma čekam da mi se štitnjača stabilizira pa da možemo napokon na konzultacije za dalje. S obzirom da sam sad tjedan dana bila bolesna ne znam kada će to biti.. Strah me uopće ići vaditi nalaze..
Kakav je tvoj plan?Blondie čestitam 🥰❤️Sanjushka, iz iskustva borbe sa hipotireozom od cca 2008. mogu samo reci da nista nema smisla 💀 kad sam se osjecala kao najvece govno, umorna, pod stresom…TSH mi je znao biti savrseno skolski i obrnuto. Ovo ljeto mi je nakon puno godina oko 1,8-2,6 odjednom skocio na 5,2 (bez ikakvog razloga, nisam bila pod stresom, nismo jos krenuli u IVF)…digli su mi ful terapiju (s 88mcg na 112mcg) da ga sruse za IVF i sad se drzi (danas je bio “najvisi” od tada - 2,0). Moj endokrinolog na VV inace preferira par “boljih” labosa u zgb (jedan od njih je Vinogradska) i kaze da je bitno da uvijek radim u istom labosu nalaze jer inace nalaz moze lazno varirati (npr. u srijedu sam vadila krv u lokalnom labosu u domu zdravlja i tamo je TSH bio 2,6…danas na Vinogradskoj, gdje uvijek vadim, TSH je bio 2,0 i taj uzimam kao referentan). E da, i bitno je da TSH uvijek vadis na isti nacin - ili uvijek prije Euthyroxa ili uvijek nakon. Nadam se da sam malo pomogla, a ne te jos dodatno zbunila 🙈
Blondie hvala na podijeljenom iskustvu. ❤️
Ja sam iz Rijeke pa tu vadim, mi imamo jedan (javan) laboratorij tako da nema brige.. Pročitala sam na forumima da se Euthyrox ne pije prije vađenja tako da sam se toga i držala, a i opet ću..
Valjda će biti više ok...
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
Pozdrav svima. 😊
S obzirom na suprugovu dijagnozu oligoasthenoteratozoospermia i savjete ginekologa i embriologa počinjemo razmišljati o MPO. Kod nas dolazi u obzir odmah IVF/ICSI, pa me zanima dali ima netko tko je išao u OB Pula, da mi objasni kako sve funkcionira, kakvi su… Pula nam je najbliže, pa bi zato išli tamo. 😊
U OB Puli se rade samo inseminacije.
43🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra...)
Ali ako ima netko tko je sada trenutno u Rijeci molim Vas da mi objasnite kakva je sada situacija
🙋♀️ 34 god. Sve ok
🙋♂️ 28.god. teška oligoasthenoteratozoospermia
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra…)
Ali ako ima netko tko je sada trenutno u Rijeci molim Vas da mi objasnite kakva je sada situacija
U Rijeci ti ne rade. Od kad su se preselili u novu bolnicu nisu dobili dozvolu za rad tako da se čeka početak rada već jako dugo. I pitanje je koliko će se još čekati.
Čitam da su cure krenule s prebacivanjem zametaka u druge poliklinike jer se jednostavno ne zna kad bi to moglo krenuti..
U Ri je prije nekih 6 mjeseci otvorena poliklinika Mia i tamo rade samo privatno za sad, još nisu potpisali ugovor s hzzo-om ali je u planu.
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. ⏳
s88.forum@gmail.com
leona81 hvala Vam na odgovoru. Mi za inseminaciju nismo jer je spermiogram izrazito los, uspjeli su u Puli na spermiogramu odraditi samo ukupni broj 0.8 i koncentraciju 0.3, sve ostalo nisu radili jer je premala koncentracija. U ponedjeljak imamo androloga ali mi se čini da ni tu neće biti neke pozitive. Mislim da nam je najbolje odustati od toga jer putovanja za Zagreb ne dolaze u obzir. U Rijeci sam imala prilike vidjeti 2018.godine kako to izgleda i ono što sam vidjela nije mi se nimalo svidjelo (puna čekaona, nezna se tko pije a tko plaća, ulaze svakako unutra…)
Nije Zagreb tako daleko. Neke folikulometrije mozes odraditi kod dr. Markanović u bolnici na D1 uputnicu. Jedino sto aspiracija i transfer budu u zg. Neke sam odradila i kod dr. Vlasica u Opatiji. I 90% toga sam isla busom sama. Samo hrabro☺️
43🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji