Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti?
👨Sve uredno, 36 god.
👩🦰PCO, endometrioza, 31 god - nedostatak vitamina D
Pokušavamo 3 godine
HSG 2mj 2024 - jajovodi prohodni
2xAIH 2024 god. Vinogradska 👎
1. IVF 8mj Beta Plus: Klomifen, Menopur - blaga stimulacija 👎
Sage super za endometrij 😄 koji će ti onda dc bit transfer ?
18DC će biti u ponedjeljak. Kako ti stojiš jesi li bila na folikulometriji?
👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
dr. V + Repromed
9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)
Anda hvala ti, također ti želim uspješan idući postupak, da ti se što prije ostvari najveća želja. Nakon neuspješnog Ivf postupka u studenom bila sam u prosincu na pregledu, pa smo dogovorili termin za 04.02. pa ćemo probati s blagom stimulacijom. Prvi put sam imala najjaču dozu Bemfole i samo jedan folikul za kojeg sam bila uvjerena da je prazan, ali svejedno nije jajna stanica bila dobre kvalitete ☹️.
Nadam se da nisam zakasnila s obzirom na 33 godine, redovne menstruacije i ovulacije, nadam se da se da još nešto izvući 🙄😔.
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Sage super za endometrij 😄 koji će ti onda dc bit transfer ?18DC će biti u ponedjeljak. Kako ti stojiš jesi li bila na folikulometriji?
Ajde super je to sve ispalo 😍 javi nakon kako je prošlo 🫶🏻
meni ti je prva 11 dc, to mi pada u utorak ako je uopće ovo bila M 😭 al eto na estrofemu sam i vidit ćemo sve kako će bit, spremna sam na mogući otkazani FET ako nije bila
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji