Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jana1993

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Curke jesu li vas slali na kakve dodatne pretrage nakon neuspješnih postupaka? Imala sam 2 neuspješne inseminacije, 1 neuspješan ET, i neuspješan FET. Imam još 4 smrzlića (3AA). PCOS, inzulinsku i endometriozu smo već otkrili, ali me zanima što bi bilo još dobro napraviti? 

👨Sve uredno, 36 god.
    👩‍🦰PCO, endometrioza, 31 god - nedostatak vitamina D
    Pokušavamo 3 godine
    HSG 2mj 2024 - jajovodi prohodni
    2xAIH 2024 god. Vinogradska 👎
    1. IVF 8mj Beta Plus: Klomifen, Menopur - blaga stimulacija 👎

Sage

Broj poruka: 90

Prijavi adminu

Xoxo23

Sage super za endometrij 😄 koji će ti onda dc bit transfer ?

18DC će biti u ponedjeljak. Kako ti stojiš jesi li bila na folikulometriji?

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

Nata91

Broj poruka: 64

Prijavi adminu

Anda hvala ti, također ti želim uspješan idući postupak, da ti se što prije ostvari najveća želja. Nakon neuspješnog Ivf postupka u studenom bila sam u prosincu na pregledu, pa smo dogovorili termin za 04.02. pa ćemo probati s blagom stimulacijom. Prvi put sam imala najjaču dozu Bemfole i samo jedan folikul za kojeg sam bila uvjerena da je prazan, ali svejedno nije jajna stanica bila dobre kvalitete ☹️. 
    Nadam se da nisam zakasnila s obzirom na 33 godine, redovne menstruacije i ovulacije, nadam se da se da još nešto izvući 🙄😔. 

Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
    Muž (38 god.): sve u redu
    Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌

Xoxo23

Broj poruka: 763

Prijavi adminu

Sage

Xoxo23

Sage super za endometrij 😄 koji će ti onda dc bit transfer ?
    18DC će biti u ponedjeljak. Kako ti stojiš jesi li bila na folikulometriji?

Ajde super je to sve ispalo 😍 javi nakon kako je prošlo 🫶🏻 
     meni ti je prva 11 dc, to mi pada u utorak ako je uopće ovo bila M 😭 al eto na estrofemu sam i vidit ćemo sve kako će bit, spremna sam na mogući otkazani FET ako nije bila 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.