Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Teich56

Broj poruka: 408

Prijavi adminu

IKAR0808

Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.https://ibb.co/rk6ZhXs

Čestitam 🥰🌺

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚

Sunce12

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

IvonaSi2509

Sunce12

IvonaSi2509

Anna_M

IvonaSi2509

Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
    Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
    Mi smo bas danas obavili prvi razgovor,ali bi u proces tek u 9. mjesecu. Dobili smo koordinatoricu Dinu i na prvu se cini jako draga i ljubazna.
    Eto nadam se da cete nam javljati dalje.
    Sretnoooo 😁❤️
    Odlicno,jos netko iz Europe IVF 🎉🎉😃
    Naravnoo,mi se spremamo za FET,danas krenula sa Estrofenom,cekam daljnje upute 😃
    Draga Ivona, da li mi mozes reci tko je vama koordinator? Dakle ja sam poslala uput i odgovorili su mi, koordinatorica Dina. I ona meni napise u mailu da s obzirom na nase godine preporucuje donaciju stanica. Ja gledam i ono ne vjerujem. Ja imam 31 godinu, suprug 33. Onak, ne kuzim bas. Jel im to praksa tako pisat ili? Stavljam screen maila.
    Nama je koordinator Sladjana,ali de ti svakako traži konzultacije s doktorom,inzistiraj na doktoru,nama je Jana,aNatalia Saveleva je kod njih najjači doktor,traži mišljenje pa vidi što će ti reći.
    Mi smo odmah tražili donaciju spermija,poslali xxy nalaz,pa nisu ništa govorili,samo su još jednom pitali.

Hvala ti. Poslali su mi mail sa isprikom da se ta recenica slucajno nasla u kontekstu koji nije za nas i s obzirom na godine i nalaze svakako preporucuju sa vlastitim stanicama. Bas su mi sad ulili povjerenje🙄

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 👼 missed 11 tjedan💔
    Fet 2/24👼missed 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️ biokemijska💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 👼missed 7 tjedana💔

sanjushka

Broj poruka: 1173

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    SIJEČANJ 2025. 
    24.1. pet
    BLONDIE_145 - ultrazvuk 
    27.1. pon
    SAGE - f.transfer
    28.1. uto
    XOXO23 - ultrazvuk fet

VELJAČA 2025.
    10.2. pon
    IVKA33 - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Blondie sretno na druškanju danas! 🤞🏻❤️
    Ikar čestitam, neka sve i dalje bude super.. 🤞🏻❤️
    Deedee pupo neka se mrva čvrsto primi! 🤞🏻🥰

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. ⏳
    s88.forum@gmail.com

korni

Broj poruka: 1927

Prijavi adminu

Pozdrav lavice, ne stignem redovno popratiti, ali želim sreću svima ❤️
    Ikar čestitam 🥰 otvorila sam fotku i oči se napunile suzama 🥹 nek ti je sretno i školski do kraja 🍀
    Sanjushka navijam za tebe i čekam vijesti 🍀🤞
    Pozdrav svim curama.. 🤗❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

IvonaSi2509

Broj poruka: 278

Prijavi adminu

Sunce12

IvonaSi2509

Sunce12

IvonaSi2509

Anna_M

IvonaSi2509

Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
    Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
    Mi smo bas danas obavili prvi razgovor,ali bi u proces tek u 9. mjesecu. Dobili smo koordinatoricu Dinu i na prvu se cini jako draga i ljubazna.
    Eto nadam se da cete nam javljati dalje.
    Sretnoooo 😁❤️
    Odlicno,jos netko iz Europe IVF 🎉🎉😃
    Naravnoo,mi se spremamo za FET,danas krenula sa Estrofenom,cekam daljnje upute 😃
    Draga Ivona, da li mi mozes reci tko je vama koordinator? Dakle ja sam poslala uput i odgovorili su mi, koordinatorica Dina. I ona meni napise u mailu da s obzirom na nase godine preporucuje donaciju stanica. Ja gledam i ono ne vjerujem. Ja imam 31 godinu, suprug 33. Onak, ne kuzim bas. Jel im to praksa tako pisat ili? Stavljam screen maila.
    Nama je koordinator Sladjana,ali de ti svakako traži konzultacije s doktorom,inzistiraj na doktoru,nama je Jana,aNatalia Saveleva je kod njih najjači doktor,traži mišljenje pa vidi što će ti reći.
    Mi smo odmah tražili donaciju spermija,poslali xxy nalaz,pa nisu ništa govorili,samo su još jednom pitali.
    Hvala ti. Poslali su mi mail sa isprikom da se ta recenica slucajno nasla u kontekstu koji nije za nas i s obzirom na godine i nalaze svakako preporucuju sa vlastitim stanicama. Bas su mi sad ulili povjerenje🙄

Bas,al svakako ti trazi misljenje doktora,mada ce i koordinatorica biti s njim/njom dok su konzultacije i prevoditi,zato ti pripremi sva pitanja koja te zanimaju.Tako sam i ja.

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET ⏳

Rolica

Broj poruka: 747

Prijavi adminu

Hej cure kako ste  Pratim iz prikrajka, ali sam malo odmarala od pisanja. Čestitke svima na lijepim vijestima, a Hypnotic tebi posebno na dolasku princeze  Javi nam se s novostima 
    .
    Zna li netko možda kakvo je stanje u Beta+ kolike su hzzo liste... jesu li se popravili ili dodatno pokvarili... pitam i za sebe i za frendicu koja nije na forumu. Pusa svima!  

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Barrrbi

Broj poruka: 14

Prijavi adminu

IKAR0808

Dobro jutro cure. Evo da Vam javim nastavak moje priče. U utorak smo bili na pregledu, i čuli srce junaka. Prema uvz smo bili 8+0, prema ZM 8+2, sve je super i školski. To je bio zadnji pregled u Vinogradskoj i dalje nastavljam kod svog ginekologa, a one bitne UVZe ću privatno u Zagrebu. Svima želim da ostvarite svoje snove. Sretno.https://ibb.co/rk6ZhXs

Čestitam i neka bude školska trudnoća ❤️

👩34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6(11/24), TSH-6,20-Euthyrox (01/25)
    🧔‍♂️36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
    Vinogradska
    4 neuspješna postupka❌❌❌❌
    👦-iz IVF/ICSI (2023)
    Vinogradska
    Konzultacije 9/24✅
    Konzultacije 1/25 ✅
    2/2025 za bebu br.2🙏
    Bemfola+...

Xoxo23

Broj poruka: 765

Prijavi adminu

IvonaSi2509

Dakle ja sam jučer krenula s Estrofemom,sve je bilo u redu,naravno krvarenje danas stalo,al noćas sam imala toliko obilan isdjedak vodenast(roskasti) da to u životu vidjela nisam.Jel to može bit od Estrofema?

Meni je isto tako već 3dc nisam imala uopće M, prije estrofema normalno sve na kraju oskudno smeđe i lagano nešto brljalo nakon prve tablete 🤷🏻‍♀️

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

IvonaSi2509

Broj poruka: 278

Prijavi adminu

Xoxo23

IvonaSi2509

Dakle ja sam jučer krenula s Estrofemom,sve je bilo u redu,naravno krvarenje danas stalo,al noćas sam imala toliko obilan isdjedak vodenast(roskasti) da to u životu vidjela nisam.Jel to može bit od Estrofema?
    Meni je isto tako već 3dc nisam imala uopće M, prije estrofema normalno sve na kraju oskudno smeđe i lagano nešto brljalo nakon prve tablete 🤷🏻‍♀️

A meni je danas po ivfu 3dc,a ovako je 4.
     Hormonska je sve pobrkala,pa me ne čudi tako malo i kratko krvarenje. A ja sam u glavobolji,vrtoglavicama,kaos 🙈

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET ⏳

Verbena

Broj poruka: 169

Prijavi adminu

Sunce12

https://ibb.co/0qG66xg

Sunce, wtf!??!!?? 😳😳 
    Pa vi niste ni blizu godinama u kojima pokušavanje s vlastitim stanicama nema smisla... 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.