Pozdrav suborci i svima da zaželim sreću da šta prije dobiju najveću želju ❤️🩷💜
zanima me jel koja bila na femari u prirodnom ivf
večeras si moram dat štopericu iman folikul od 20 mm endo 8mm nadam se najboljem 🙏💙💚💛💜🩷❤️Ista situacija, samo ja dajem štopericu sutra. Moj folikul je 18mm i endo 7.2! Sretno!
Kakva je u tebe situacija moj je obecava ali prazan bia sad nove pobjede 😇😍🥰
🐩35 g ahm 0.5
🐺42g normo
1.Ivf gonali i menopur bila negativna aspiriacija
Antonija, moj partner je isto imao problema. Išao je urologu, koji mu je zbog njegovog stanja preporučio antibiotike. Uz to je popravio sve što su ti cure rekle i na preporuku MPO dr. pio je Prosprm,bilo je poboljšanja. Naravno da jedan spermiogram ništa ne znači, treba opet ponoviti za par mjeseci. Nemojte odustati, postoje metode i bitan je dobar embriolog. Nama se pokazala dobra embriologica kod dr. Škvorca.
Nije uvijek bilo sjajno, no ovog puta nam je urodilo plodom.Pixi draga, vidim da stiže curicačestitam od srca
Vidim ima nas gripi, sretno cure i da brzo ozdraviteHvala ti draga Marisha🥰💓
Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?
Osim što me gripa sažvakala dobro sam Jesss, krećemo uskoro.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖ listopad FET(1)✖ studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
02.2025. ...⏳...
Sage super za endometrij 😄 koji će ti onda dc bit transfer ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
01/25 ? FET ⏳ 🫣
Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️
Mi smo bas danas obavili prvi razgovor,ali bi u proces tek u 9. mjesecu. Dobili smo koordinatoricu Dinu i na prvu se cini jako draga i ljubazna.
Eto nadam se da cete nam javljati dalje.
Sretnoooo 😁❤️
Drage žene,sve koje planiraju Češku,ja sam u EUROPE IVF,jako su divni,uvijek dostupni svima,imamo predivnu koordinatoricu koja je baš pažljiva.Ja sam bila 15.1 na punkciji,u veljači smo na fetu.Ako koga zanima mišljenje ili više info za europe nek se slobodno javi. 🤗
Ps,imaju programe zahvalnosti i popusta nekih,također rade preko HZZOa,mi smo privatno i dobili smo 15% popusta na protokol. ☺️Mi smo bas danas obavili prvi razgovor,ali bi u proces tek u 9. mjesecu. Dobili smo koordinatoricu Dinu i na prvu se cini jako draga i ljubazna.
Eto nadam se da cete nam javljati dalje.
Sretnoooo 😁❤️
Odlicno,jos netko iz Europe IVF 🎉🎉😃
Naravnoo,mi se spremamo za FET,danas krenula sa Estrofenom,cekam daljnje upute 😃
👩🏼💼-29| ✅
👨🏻💼-30| XXY 🧬
13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
02.25| FET ⏳
Cure za one koje kupuju Profertil i Novalac prenatal na ljekarna VAŠE ZDRAVLJE uz kod MAJA25 imate dobar popust. Mislim da vrijedi do 24.1. Profertil 60 kom- 80,88 uz popust 60,66 a Novalac ispod 15 e uz popust.
👩34g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-43,6(11/24), TSH-6,20-Euthyrox (01/25)
🧔♂️36g-Oligoastenozoospermia (9/24)
Vinogradska
4 neuspješna postupka❌❌❌❌
👦-iz IVF/ICSI (2023)
Vinogradska
Konzultacije 9/24✅
Konzultacije 1/25 ✅
2/2025 za bebu br.2🙏
Bemfola+...
Antonija, moj partner je isto imao problema. Išao je urologu, koji mu je zbog njegovog stanja preporučio antibiotike. Uz to je popravio sve što su ti cure rekle i na preporuku MPO dr. pio je Prosprm,bilo je poboljšanja. Naravno da jedan spermiogram ništa ne znači, treba opet ponoviti za par mjeseci. Nemojte odustati, postoje metode i bitan je dobar embriolog. Nama se pokazala dobra embriologica kod dr. Škvorca.
Nije uvijek bilo sjajno, no ovog puta nam je urodilo plodom.Pixi draga, vidim da stiže curicačestitam od srca
Vidim ima nas gripi, sretno cure i da brzo ozdraviteHvala ti draga Marisha🥰💓
Kako si ti, jel i dalje stoji da krecete u drugom mjesecu?Osim što me gripa sažvakala dobro samJesss, krećemo uskoro.
Marisha opet se pratimo..i ja bi trebala početkom 2 krenuti🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Cure za one koje kupuju Profertil i Novalac prenatal na ljekarna VAŠE ZDRAVLJE uz kod MAJA25 imate dobar popust. Mislim da vrijedi do 24.1. Profertil 60 kom- 80,88 uz popust 60,66 a Novalac ispod 15 e uz popust.
Thanks draga bas sam gledala di ću kupiti😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Anda bila sam svaki put kod njega, jednom su na pregledu bile još dvije doktorice (jedna crvene kose i plava Iva) i jednom je s njim isto bila Iva, ali uglavnom je uvijek bio on. Još sam ga pitala za Dheu i rekao je da je mogu piti 3 puta dnevno po 25 mg. Stvarno jako ljubazan doktor i ohrabrujuć.
Ja (33 god.): nizak Amh (1,08 pmol), hipotireoza, Hashimoto
Muž (38 god.): sve u redu
Prvi postupak - studeni 2024.: Vinogradska bolnica, Bemfola 300, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji