Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blondie_145

Broj poruka: 88

Prijavi adminu

Sage

Saniii

Saniii

lina007

P.s. u Petrovoj nema ni "termina". Njih 10ak je naručeno u 9h ujutro pa čekaju po 2h radi padobranaca (svaka čast hitnim slučajevima, ne aludiram na njih već na one sa vezicama).
    Ja izgleda i sa vađenjem krvi imam sreće 🤪, ako mislis na labos dole u podrumu? Prošli mjesec sam dvaput vadila krv u Petrovoj u labosu i čekala ravno 5min, oko 7:30 inace dođem, nema nikakvog narucivanja , uzme se br na redomatu i prioriti su trudnice i ontološki i opet nisam dugo čekala, i tako mi je svaki put ,najdulje cekam 20tak min, stvarno imam sreće 🤪.
    U Vinogradsku otkako su uveli narucivanje i ne idem pa ne znam situaciju.
    Btw Torch se radi mislim samo na Štamparu, vadenje krvi je kod njih bez narucivanja, a histeroskopiju možeš u bilo kojoj bolnici na uputnicu, ja sam zadnju u Petrovoj odradila. Ali i za histero u bolnici trebaš obaviti predoperativne pretrage jer se ide pod anesteziju, dakle ekg i anesteziologa, friski brisevi, dok privatno ne treba ništa od toga.
    Sage kakva je situacija jučer bila?
    Bila sam jučer i danas opet na UVZ, endometrij se probudio, na 9,4mm smo. Sutra uvodim progesteron i FET u utorak nadam se :)

Woohooo!! Odlicno, drzim fige! 🤩

👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
    👱🏻‍♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
    06/2023 - missed ab 8tt
    12/2023 - HYS septum maternice
    09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
    12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️

Anda

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Verbena

I da, godinama sam išla privatno na ginrkološke preglede koji su uključivali PAPA test i UZV i nikad mi niti jedna ginekologica nije spomenula da nešto s jajnicima ne štima.

Verbena - da, kod nje 😁😅 Što se tiče ovih redovitih pregleda ginekologa - ne kužim koja je onda svrha redovitih pregleda, ako ne vide/ne vele da se nešto događa. Misliš da brineš za zdravlje i imaš sve pod kontrolom redovitim odlascima, a ono..😔 Meni moja dijagnosticirala PCOS, a dr.T rekla da ja nemam nikakav PCOS, da se to vide fizičke promjene na jajnicima kojih kod mene nema. 
    U kojoj si ti sad fazi s postupkom? Kako ide?

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L👲1988., normozoospermia
    9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌

Verbena

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

Anda, krajem 11. mjeseca sam odradila prvi FET jedne blastice koja se primila, ali je trudnoća nažalost zavrila zadržanim pobačajem... Sad sam u fazi oporavka. Planiram vj. na proljeće po zadnji, drugi smrzlić, aako ne uspije, sljedi mi druga stimulacija, odnosno opet sve ispočetka...
    Neki plan mi je dati im šansu s još jednom stimulacijom jer su u prvoj odradili stvarno dobar posao, a ako ne uspije, dalje idem ili privatno (vj Repromed) ili, što je vjerojatnije, u Prag kod dr Lazarovske..
    Kako si ti? U kojoj si fazi? 

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔

• JustMe88

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Puno hvala na odgovoru. Imamo još 2 pokušaja IVF preko HZZO pa bismo to iskoristili..tako da gledamo preko uputnice... 

MM 33g- OAT
    JA 37g- nizak AMH-2,07pmol/L
    Prirodno pokušavali cca 4god, u postupku 1god.
    ●03/24 Betaplus➡️Gonal, Orgalutran
    ICSI-oplođena 1/3JS, FET morule-> 💔
    ●10/24 Betaplus➡️Ovaleap, Decapeptyl
    ICSI-oplođene 2/3JS, ET dvodnevni-> 💔

• JustMe88

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Hvala ti na odgovoru  Baš se dvoumim između VV i Škvorca... 

MM 33g- OAT
    JA 37g- nizak AMH-2,07pmol/L
    Prirodno pokušavali cca 4god, u postupku 1god.
    ●03/24 Betaplus➡️Gonal, Orgalutran
    ICSI-oplođena 1/3JS, FET morule-> 💔
    ●10/24 Betaplus➡️Ovaleap, Decapeptyl
    ICSI-oplođene 2/3JS, ET dvodnevni-> 💔

DeeDee_543

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Cureee,
    Ja sam jutros bila na fet-u, vratili smo zadnju blastocistu. Vadila sam i p4 i e2 jutros pa su mi s obzirom na nalaze dali i Brevactid 1500...ovo je prvi put (od 6 transfera) da će mi pratit hormone...nadam se da će bit uspješno...
    .
    Kako to kod mene inače biva preko vikenda sam imala i temperaturu, kašalj, dobila i sumamede...gubila živce...al sad samo mirno i pozitivno pa šta bude🙏🙏

👩🏽 93.god AMH 19,5
    🧔🏻 91.god oligoasthenoozospermia
    🏥KBC Split
    12/22 IVF, 12 js, 5 oplođenih, 1🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
    2/23 FET, beta 0 👎🏽
    3/23, 4 js, 2 🐧🐧, prekinut postupak(opasnost od hipera)
    5/23, FET, 2 🐧🐧, beta 0👎🏽
    2/24, ICSI, 7 js, 5 oplođenih, 2 🐧🐧, 1 ET, beta 0👎🏽
    8/24 FET...beta 0👎🏽

Verbena

Broj poruka: 164

Prijavi adminu

DeeDee, sretno!!! Ja sam u zadnjem FET-u dobila Brevactid 1500 - jednu dozu odmah nakon FET-a, a onda još jednu nakon 4 dana, i blastica se primila ☺️ Tako da držim ti fige da i kod tebe bude tako.. I naravno, da nastavak ne bude kao kod mene već da se dalje nastavi uredna trudnoća 🤞🤞🙂

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, mb.Hashimoto
    🧔 1986., sve ok
    🏥 SV. DUH
    🔸10/24 - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3dn => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792 => missed ab. 9 +4 tt 💔

IvonaSi2509

Broj poruka: 268

Prijavi adminu

Sad imam pitanje za sve,ovako,posto mi je posao jako stresan,puno hodanja,samo s muskima radim i nema bas obzira,ja sam od 30.12 na bolovanju,medutim bolovanje sam otvorila kod dr opce prakse A0 sifra,jer sam imala gripu.To bolovanje je trajalo do 13.1.Ja sam onda od 14.1 produzila al kod ginekologa zbog punkcije,a ona isto stavila A0.E sad,ja bi to produzila posto sam usla u novi ciklus i fet se blizi.Ima li kod nekakav savjet,mozda uzeti godisnji pa opet bolovanje da ne pretjeram preko 42 dana.Ne razumijem se u bolovanja jer mi ovo 2 put u zivotu da sam ga uzela.Heelp 🤣

👩🏼‍💼-29| ✅
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    02.25| FET ⏳

Sage

Broj poruka: 89

Prijavi adminu

Cure koje ste išle u stimulirani FET, ako sutra uvodim progesteron, a transfer je u ponedjeljak gleda li se to onda kao da je transfer 4. ili 5. dan od “ovulacije”?
    Trebala sam imati transfer u utorak, ali je sad prebačen na ponedjeljak pa ne znam ni sama…

👩 29 (AMH 22,5 pmol/L); 👨29 (10/24 normo)
    2023 prirodne trudnoće - 2x biokemijska; vanmaternična (jajovod ✂️)
    dr. V + Repromed
    9/24 prirodni IVF (neg aspiracija)
    10/24 stim IVF (Gonal+Pergoveris+Cetrotide); 11🥚, 8 oplodenih; 2 ❄️(freeze all)

Anda

Broj poruka: 24

Prijavi adminu

Verbena

Anda, krajem 11. mjeseca sam odradila prvi FET jedne blastice koja se primila, ali je trudnoća nažalost zavrila zadržanim pobačajem… Sad sam u fazi oporavka. Planiram vj. na proljeće po zadnji, drugi smrzlić, aako ne uspije, sljedi mi druga stimulacija, odnosno opet sve ispočetka…
    Neki plan mi je dati im šansu s još jednom stimulacijom jer su u prvoj odradili stvarno dobar posao, a ako ne uspije, dalje idem ili privatno (vj Repromed) ili, što je vjerojatnije, u Prag kod dr Lazarovske..
    Kako si ti? U kojoj si fazi?

Baš mi je žao da je tako završilo😔 Ali daleko ste dogurali, treba doći i do tog stadija uspješno, tako da držim fige za drugi smrzlić 🧡🤞 da bude dobitan i ne bude potrebe prolaziti sve ispočetka.
    Ja sam dobila prošli mjesec spontanu menstruaciju (postale su neredovite, s pauzom i po 4mj) ali kako oni nisu radili oko Božića, taj ciklus je propušten. Dobila Duphaston da ne čekam novi ciklus do tko zna kad, no do krvarenja nakon Duphastona nije došlo jer nije bilo folikulogeneze. 

👩‍💼1987., POI, Mb Hashimoto, AMH 1.0 pmol/L👲1988., normozoospermia
    9mj/2024 - Vinogradska, 11mj blaga stimulacija (Duphaston, Femara, Menopur, Centrotide, Ovitrelle), 1🥚, transfer ❌

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.