Cokoladice doslo ti je ukupno za 9 dana ili za 9 radnih dana? Navodno cetvrtkom krecu s obradim novih uzoraka, a mi smo bas na knap hoce li im stici do tad 😬
Trakica ce uskoro, ako Bog da da nam Panorama bude uredna onda cu se valjda usuditi staviti.
Slee dobro dosla natrag i cim prije odleprsala na ljepse teme ☺️❤️ super je sto taman imas vremena da suplementi naprave svoje i da dr. R ubaci jos malo svoje carolije i da vam malisan dobije bracu ili seku ili mozda njih 2!😄
Mimi neizmjerno mi je zao 😔 ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis 😔
.
Ajme ajme ajme koliko divnih vijesti! Cure cestitam svima! Uzbuđena sam i presretna zbog vas ❤️❤️❤️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Mimi strašno mi je žao što ti se to dogodilo… 😢
29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼♂️ asthenozoospermia -azoo - cryptozoo - astheno - oligoastheno
- pokušavamo od 3/23
KBCSM
- 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
- 11/2024 FET blastociste - 19.11.
-28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
- 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - AIH - beta 31.12. ⏳
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane 🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂
Zrinkolina i ja sam naručena na UZV 27.12. Mislila sam da je malo kasno ja bi ranije otišla ali doktor je tako rekao pa ću poslušati. Sretno nam.
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste
Mimi neizmjerno mi je zao 😔
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Evo mene sa tuznim vijestima 😥 srce nam prestalo kucati na 9+2. Treci puta vec, malo je reci da me dusa boli.
U pon idem raditi kiretazu pa ce poslat plod na analizu.
Nemam rijeci vise trenutno al tako sam osjetila da nesto nije dobro, od tolikim mucnina i svim simptoma sve je samo stalo prije dva dana. I eto ga 😥
Uzasno mi je zao Mimi😭..očito je potrebna detaljnija analiza svega jer nesto nije otkriveno i kako treba ..nadam se da ćete ti i muz naći utjehu jedan u drugome i uskoro svoju srecu i ljubav u sretnoj trudnoci🙏🏽🙏🏽🙏🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
Mimii uzasno mi je zao!😭😭 zelim ti brzi oporavak. Ceka te tvoja sreca uskoro❤️❤️
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane 🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂Zrinkolina i ja sam naručena na UZV 27.12. Mislila sam da je malo kasno ja bi ranije otišla ali doktor je tako rekao pa ću poslušati. Sretno nam.
... a mene su upravo nazvali sa SD da mi jave da doktorice ipak nema na taj datum i da dođem na prvi uzv tek 8.1. Mislim da ću ja ipak svojoj primarnoj otići ranije, pa to je za mjesec dana, nema šanse da još mjesec dana nemam informaciju je li sve u redu... znam da su praznici i sve, ali ovo mi je stvarno predugo, tada ću biti već 8+4...
🙋🏼♀️33 🙋♂️35, 2.god pokušavanja, nalazi svi ok, idiopatska neplodnost
11/24 - 1. IVF (Sv. Duh, dr. Luetić) - stimulacija: Ovaleap+Menopur+Cetrotide+Ovitrelle > punkcija 10 js, oplođeno 9 > 5. dan imamo 3 savršene blastice - ET jedne (27.11.), 2 u freeze
Terapija: Cyclogest 2x400mg, Estrofem 2x2mg
10 dnt - pozitivan kućni test ➕️
14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238
Uzv 24.12. - 6+1 imamo ❤️
⏳️uzv SD 8.1.
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane 🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂Zrinkolina i ja sam naručena na UZV 27.12. Mislila sam da je malo kasno ja bi ranije otišla ali doktor je tako rekao pa ću poslušati. Sretno nam.… a mene su upravo nazvali sa SD da mi jave da doktorice ipak nema na taj datum i da dođem na prvi uzv tek 8.1.Mislim da ću ja ipak svojoj primarnoj otići ranije, pa to je za mjesec dana, nema šanse da još mjesec dana nemam informaciju je li sve u redu… znam da su praznici i sve, ali ovo mi je stvarno predugo, tada ću biti već 8+4…
Ma da, definitivno odi ranije kod svog ginekologa na pregled.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane 🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂Zrinkolina i ja sam naručena na UZV 27.12. Mislila sam da je malo kasno ja bi ranije otišla ali doktor je tako rekao pa ću poslušati. Sretno nam.… a mene su upravo nazvali sa SD da mi jave da doktorice ipak nema na taj datum i da dođem na prvi uzv tek 8.1.Mislim da ću ja ipak svojoj primarnoj otići ranije, pa to je za mjesec dana, nema šanse da još mjesec dana nemam informaciju je li sve u redu… znam da su praznici i sve, ali ovo mi je stvarno predugo, tada ću biti već 8+4…
Je slažem se. Ja sam imala transfer 28.11 vidim da je kod tebe 27.11. i čini mi se predugo čekati do 27.12. moj je doktor isto na godišnjem. Javi se kad odradiš UZV, držim ti fige. ❤️
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste
Evo mene sa tuznim vijestima 😥 srce nam prestalo kucati na 9+2. Treci puta vec, malo je reci da me dusa boli.
U pon idem raditi kiretazu pa ce poslat plod na analizu.
Nemam rijeci vise trenutno al tako sam osjetila da nesto nije dobro, od tolikim mucnina i svim simptoma sve je samo stalo prije dva dana. I eto ga 😥
Mimi draga žao mi je užasno... drži se, nema riječi utjehe... možda ćete biti pametniji sad dok analiziraju plod... šaljem ti
.
Čestitam curama sa super betama, neka se nastavi dalje sve školski
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije
Sortiraj odgovore
Najstariji