Cure, s obzirom da sutra vadim prvu betu pa se baš ne snalazim s tim vrijednostima. Gledam ovu tablicu https://ibb.co/Yf4YGnC pa mi se cini da su te prosjecne vrijednosti niske u odnosu na bete koje vi pišete. Meni je sutra 12.dan i koja bi vrijednost trebala biti sutra po vama prosjecna? Možda je glupo pitanje ali želim biti dobro upućena pa kad nalaz dođe pozitivan da znam odmah je li dobra vrijednost ili ne 🙂
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️
Cure, s obzirom da sutra vadim prvu betu pa se baš ne snalazim s tim vrijednostima. Gledam ovu tablicuhttps://ibb.co/Yf4YGnC pa mi se cini da su te prosjecne vrijednosti niske u odnosu na bete koje vi pišete. Meni je sutra 12.dan i koja bi vrijednost trebala biti sutra po vama prosjecna? Možda je glupo pitanje ali želim biti dobro upućena pa kad nalaz dođe pozitivan da znam odmah je li dobra vrijednost ili ne 🙂
Djetelina, mislim da je bitnije koliko će se beta poduplati u roku od 48h, nego prva vrijednost.
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Drage cure, sve vas citam redovito, veselim se uspjesima i potiho navijam za vas. Pasivni pratiteljnekako sam to odlučila prije feta jer mi je bilo lakše što manje razmišljati…Xoxo23 inače sam prije ivf-a imala relativno uredne ovulacije ali povremeno ne bih imala/produljio bi se ciklus, tako da je dr odlučila isto kao kod tebe za stimulirani FET ipak jer je ciklus nakon stimulacije bio bez ovulacije. Estrofem sam uzimala 3x2mg, podigla mi je 11.dan uzimanja dozu na još dodatnu tbl jer je endo bio na 7,3mm. Na kraju je progesteron uveden 17.dan ciklusa, transfer nakon 5 dana… rekla je da je transfer moguce ocekivati izmedu 16.i26.dana ciklusa ovisno o endo.
Prekjučer sam vidjela prvu sjenicu na testu na 6dpt 🥹
Cestitam🥰Jel mozes mozda postaviti sliku testa? Ja ne znam jel vidim sjenicu ili ne,cili dan proucavam🤣
👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
👦1984.on,asthenozoospermija
Pokušavamo od 10/22
Dvije biokemijske
11/24 Repromed
2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓
https://ibb.co/ZX2P6wf
Baccarat hvalaa 🥰sigurna jel radi... testirala sam se svaki dan jer sam zaključila da je bolje da znam u kojem smjeru idem,nisam strpljiva osoba
ove easy at home su zbilja samo sjenice...a davno sam i jedan first response naručila pa sam ga danas iskoristila, na njemu je puno ljepša crta...ali više nemam testova i do bete se neću testirati pa što bude bit će, svjesna sam koliko često budu i biokemijske, rani spontani...
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Riamaro ti si čudo tamo ako ti svaki dan vade krv i rade uzv 🤣🤣 Meni 2x tjedno max. I naravno rezultati su da im pobjegnu JS. Bila sam zadnje na uzv prosli čet pa sad pon, ne znam zasto im je uopce cudno da ako sutra nece opet biti JS. I cula sam da je to cesto tamo, zadnje curi koja je bila samnom isti ishod. Naravno tko ima visok amh da to nije problem. Ali eto cini mi se da za nas s niskim amh oni na zalost nisu pravi izbor. A da pogode nekome od prve naravno da pogode i ovdje i svuda...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Divna testic je odlican a ne sjenica 😍😍 vidim i da imamo sličan broj blastica i isti broj godina 😁 sretna i mirnu trudnoću ti želim 🫂❤️ da li se staješ sa estomefom kada krene progesteron ili i dalje njega piješ ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 05.05. ⏳
Xoxo hvala, i tebi želim svu sreću, čini se daleko no bit će taj transfer za čas! Do tada uzivaj malo, ne opterecuj se suplementima obzirom da su smrzlici na sigurnom ja sam inače morala duphastonom izazivati M prije feta jer mi je ivf sve zbrckao, tako da traži ako nećeš nikako imati O... estrofem se pije dalje zajedno s progesteronom, ako dođe do trudnoće sve do 10tt!
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Riamaro ti si čudo tamo ako ti svaki dan vade krv i rade uzv 🤣🤣 Meni 2x tjedno max. I naravno rezultati su da im pobjegnu JS. Bila sam zadnje na uzv prosli čet pa sad pon, ne znam zasto im je uopce cudno da ako sutra nece opet biti JS. I cula sam da je to cesto tamo, zadnje curi koja je bila samnom isti ishod. Naravno tko ima visok amh da to nije problem. Ali eto cini mi se da za nas s niskim amh oni na zalost nisu pravi izbor. A da pogode nekome od prve naravno da pogode i ovdje i svuda…
Ne znam kojom logikom, al ja sam ti bila cet,pet,pon,uto. I opet je pobjeglo. Znaju me po imenu i cim dodem znaju sto je, ni ne pitaju, ne znam je li to pravilo ili iznimka 🙈 …ali da, ako imas niski amh, jos je gore kad pobjegne j.s. Jesi probala traziti konzultacije, porazgovarati s lijecnicima? Npr mi smo trazili objasnjenje za sve na kraju postupka. Jasno mi je da u onoj zbrci nemaju uvijek vremena sve objasnjavat, ali onda dodem naknadno naoruzana pitanjima.
Divna cestitam i drzim fige za urednu i lijepu betu 🤞🏽🤞🏽
Djetelina ti si nam baš na iglama.. najgore je čekanje. Nadam se da ćeš nas sutra obradovati sa super betom 😍
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl - 9js/1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - ⏳
riamarro@hotmail.com
Riamaro čestitam pupo, nadam se da će spermići odraditi dobar posao! 🤞🏻❤️
Divna čestitam na crtici! 🥰👏🏻 Vidiš, meni je taj easy@home pokazivao puno jaču crtu nego first sign iz dm-a 7dnt kad sam prvi put pišala. Taj first response nisam probala..
Djetelina stvarno ti početna beta ne znači puno. Glavno da je pozitivna. I volimo da je preko recimo 50. 😊 Ima urednih trudnoća s prvom betom oko 100 i oko 1000 na isti dan. Važno je samo da se pravilno podupla nakon 48 sati. 🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Moram pisat, jer bi iz koze iskocila!
Pozdrav cure, nova sam ovdje, transfer je bio 10.12., vadenje bete je u petak 20.12. i koliko jedva cekam, toliko me i strah.
U nastavku pisem simptome, mozda nekome pomogne kada budem znala rezultate za nekoliko dana.
10.12. ET 1 bc jakoo blagi menstrualni grcevi
11.12. Bol u donjem dijelu leda sto pripisujem lezanju u prvom dijelu dana pa sam odustala od lezanja. Navecer pritisak u jajnicima.
13.12. Pun mjehur u 6 ujutro i lagana bol oko lijevog jajnika, nakon mokrenje jaka bol skoro sat vremena, prosla sama od sebe.
14.12. Sise me pocinju boliti.
15.12. Sise me bas dosta bole, onako da me ometa u svakodnevnim aktivnostima, obavezno grudnjak za potporu. Navecer me oprale emocije pa je bilo plakanje bez nekog posebnog razloga.
16.12. I dalje bol u sisama, cesto mokrenje, ali i vise pijem pa uzrocno posljedicna veza, kroz jutro lagana glavobolja iako sam pila dosta tekucine, lagani umor i bol u ramenima.
Muz je rekao da njemu nikakav nalaz ne treba da potvrdi trudnocu, po mom ponasanju onje uvjeren da sam trudna, a ja toliko strepim da ce ovo biti tuzni Bozic.
Svako malo me strecne neka blaga bol u donjem dijelu trbuga, ali posto sam u fazi cekanja onda obracam paznju i na ono na sto nebi inace.
Eto, malo sam ispustila dusu ovdje. Znam da mi ne mozete previse pomoci, ali odvazila sam se napisat nesto nakon sto vas dugo citam.
Svima od srca puno srece!
Propustila sam ovo. Dobrodošlicu želim i da u petak potvrdite pozitivan ishod!
Jesi radila test?
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl - 9js/1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore