Riomaro zao mi je 😔 ali prestrašno 😤 kako takav pristup imaju, ko da nam ovaj cili proces lagan, prestresno je svakako pa oni još gore naprave 😤😤😤 možda i insemenacija da jedno malo čudo nemoj odma otpisat 🙏🏻❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580 🫶🏻
Riamaro sretnooo, javi kako je prošlo…Sunce čestitaaaam, neka bude školski sve do kraja
Tanjaanja wooow betuška rastura, sretnooo daljeeee
Emma ajme kako divne vijesti, mala guzaaaa… kako slatkooo… želim ti dosadnu i školsku trudnoću🥰🥰
.
Ja odradila pregled jučer, naravno da je JS opet granična na 19,5 mm… sinoć išla štoperica i sutra aspiracija. Vadili su krv pa su to sve potvrdili… ne kužim zašto čekaju zadnji čas kao i kod Riamaro… zadnje su me gledali u četvrtak pa valjda stavili ponedjeljak tako da vikendom ne moraju dolaziti… još je sam doktor rekao vidjet ćemo u srijedu jel će je biti… tužna sam i frustrirana od svega već. Ako sad zeznu onda ne idem više ovdje, a iskreno ne znam gdje da idem uopće, svi se igraju i pokušavaju
.
Sretno svim curkama, puse vam šaljem!🥰🥰
Točno tako, ne razumijem zašto čekaju zadnji čas.
Moja j.s. je pobjegla, ovulirala sam u čekaonici dok sam čekala uzv.. odraditi će inseminaciju, ali s ovom pokretljivošću uopće ne polažem nikakve nade. Radim to samo da sačuvam jedan ivf/icsi više preko HZZO… a u četvrtak idem u polikliniku IVF na konzultacije.
Nadam se Roliceda će kod tebe biti bolji ishod. Ako ništa, barem si na manje mm dobila štopericu 🤞🏽
Riamaro…ajme, žao mi je… pa kakve su to gluposti kod njih… Isuseeee… baš sam ljuta… i žao mi je da vam je pobjegla iako vjerujem da će kod nas biti isti ishod. I ja sam bila u IVF-u prošli tjedan, upisala se na listu. Na listi sam 90-ta a svaki mjesec doktor može primiti 10 hzzo pacijentica haha… možda ćeš ti imati više sreće. Ja sam bila kod dr. Maricica. Dojam ništa extra iskreno… promjene facu čim spomenem hzzo… ono klasičan privatnik, ne znam. Možda sam ja u toj blues fazi, sorry svima ako kvarim dojmove
I ja sam kod njega naručena. Dobro da si mi rekla.. hvala ti.
Imam i kod Skvorca u sijecnju konzultacije 😂 naoruzala sam se terminima, ne mogu mirno sjediti i prepustati stvari slucaju. Ako ce me zaj… i dalje, odoh u Maribor platiti
Ma znam i ja sam u toj fazi. Sad si čak mislim vratiti u Betu+... sve mi se mota po glavi, isto ne mogu mirno sjediti, a ne mogu niti razmišljati normalno više, da sjednem i realno procjenim situaciju Javi novosti i što si odlučila. Možda i inseminacija ima smisla kad su već preporučili...
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Jutro curke drage
Tanja i Sunce čestitke na prekrasno poduplanim betama, drago mi je radi vas i neka vam je sretno dalje💕
Emma čestitam od srca i neka te dalje prate sreća i uredna trudnoća💕
E sad cure drage kako to obično biva dok te ne zahvati taj dio preskačeš, pa ja sada molim pomoć cura koje su taj dio prošle:
Imam mutaciju gena za MTHFR I PAI-1. Doktorica kaže da to nije “Velika” trombofilija, ali nam je svakako indikacija za primjenu heparina u trudnoći.
Marisha, ja sam MTHFR homozigot i PAI-1 heterozigot, dobila șam clexan zbog svih pobačaja. Stajalište hematologa je da su to slabe mutacije, međutim naravno da daju jer ne može odmoći, a možda može pomoći.
Simbalija oprosti na izravnom pitanju a jesi li ti trudna? Već sam te htjela više puta pitati jer sam iz tvojih postova stekla dojam da jesi a u potpisu stoji ...loading...
Rolice onda ću to u veljači kad krenem u postupak i ako dođe do transfera, samo su me zanimale smjernice, da li se moram najaviti, da li te pikice bole i sl. Cure da li te mutacije utječu na nas bez obzira na trudnoću?
Riamaro jako sam žalosna radi tebe, velike propuste rade ali evo toplo se nadam da će inseminacija biti dobitna
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Riamaro sretnooo, javi kako je prošlo…Sunce čestitaaaam, neka bude školski sve do kraja
Tanjaanja wooow betuška rastura, sretnooo daljeeee
Emma ajme kako divne vijesti, mala guzaaaa… kako slatkooo… želim ti dosadnu i školsku trudnoću🥰🥰
.
Ja odradila pregled jučer, naravno da je JS opet granična na 19,5 mm… sinoć išla štoperica i sutra aspiracija. Vadili su krv pa su to sve potvrdili… ne kužim zašto čekaju zadnji čas kao i kod Riamaro… zadnje su me gledali u četvrtak pa valjda stavili ponedjeljak tako da vikendom ne moraju dolaziti… još je sam doktor rekao vidjet ćemo u srijedu jel će je biti… tužna sam i frustrirana od svega već. Ako sad zeznu onda ne idem više ovdje, a iskreno ne znam gdje da idem uopće, svi se igraju i pokušavaju
.
Sretno svim curkama, puse vam šaljem!🥰🥰
Točno tako, ne razumijem zašto čekaju zadnji čas.
Moja j.s. je pobjegla, ovulirala sam u čekaonici dok sam čekala uzv.. odraditi će inseminaciju, ali s ovom pokretljivošću uopće ne polažem nikakve nade. Radim to samo da sačuvam jedan ivf/icsi više preko HZZO… a u četvrtak idem u polikliniku IVF na konzultacije.
Nadam se Roliceda će kod tebe biti bolji ishod. Ako ništa, barem si na manje mm dobila štopericu 🤞🏽
Joj jako frustrirajuce, ne razumijem kako tako pristupaju. Bas grozno, zao mi je.
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Cure moje hvala vam na podrsci. Ja sam sad pupo, i tako se ponasam 🙈 …pa šta bude, neka nam svima 2025. bude dobitna ❤️
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 ⏳
riamarro@hotmail.com
Cure moje hvala vam na podrsci. Ja sam sad pupo, i tako se ponasam 🙈 …pa šta bude, neka nam svima 2025. bude dobitna ❤️
Zao mi je zbog ovog propusta. Mozda te inseminacija iznenadi🤞🏻🤞🏻
Mozda si i pisala, no nisam popratila, u kojoj si klinici?
👩🏻🦰35, 👩🏻💻42
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Simbalija oprosti na izravnom pitanju a jesi li ti trudna? Već sam te htjela više puta pitati jer sam iz tvojih postova stekla dojam da jesi a u potpisu stoji …loading…
Rolice onda ću to u veljači kad krenem u postupak i ako dođe do transfera, samo su me zanimale smjernice, da li se moram najaviti, da li te pikice bole i sl. Cure da li te mutacije utječu na nas bez obzira na trudnoću?
Riamaro jako sam žalosna radi tebe, velike propuste rade ali evo toplo se nadam da će inseminacija biti dobitna
Marisha jesam, pisala sam ovdje, spontano sam zatrudnila dok sam čekala prvi stimulirani postupak jer riječki IVF i dalje ne radi. Ovdje u riječkom KBCu daju heparin tek nakon potvrde srčane akcije, mislim da nemaju praksu davati samo zbog postupka, ali znam da je u Zagrebu potpuno drugačije.
Pikice su vrlo jednostavne i mene ne boli, nekad zapeckaju, ali stvarno ništa strašno. Ja si dajem u trbuh navečer. Kako je meni objasnio hematolog, ove mutacije su vrlo blage i zapravo se daju samo kao dodatni poguranac da trudnoća uspije, ali ne utječu inače na ništa ako nisi trudan. To je bar njegovo stajalište.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Može li mi neka od vas koja je koristila Ovaleap pen reći da li joj se dogodilo da joj se doza zaustavila na pola pa je ponovno kliknuto i došlo do 0. Znači nije držao stisnuto gumb, nego stiskao stalno dok nije došlo do 0.
Nisam davala sama sebi, kasnije u uputama vidim piše držati stisnuto, ako se zaustavi na manje znači da nema dovoljno lijeka..
Na kraju je došlo do 0, ali muči me je li to ok..
👱♀️38 Amh 1,7 Pmol, hipotireoza 🧑45 oligoastenozoospermija
Jutro curke drage
Tanja i Sunce čestitke na prekrasno poduplanim betama, drago mi je radi vas i neka vam je sretno dalje💕
Emma čestitam od srca i neka te dalje prate sreća i uredna trudnoća💕
E sad cure drage kako to obično biva dok te ne zahvati taj dio preskačeš, pa ja sada molim pomoć cura koje su taj dio prošle:
Imam mutaciju gena za MTHFR I PAI-1. Doktorica kaže da to nije “Velika” trombofilija, ali nam je svakako indikacija za primjenu heparina u trudnoći.
I ja sam heterozigot na mthfr i uzimam aktivnu folnu i pai heterozigot sam 4g/5g za to uzimam samo mali aspirin. Nikad mi nisu uvodili niskomolekularni heparin ali to je sve indiviualno. Znam cure koje su sa istim mutacijama primale heparin.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
Riamarozao mi je zbog jajne al nema predaje i inseminacija moze donit plus odmaraj i uzivaj, bez obzira na spermiogram tebi je dovoljan onaj jedan spermic da ucini pravu stvar drzimo figice i cekamo stebom staru godinu i pozitivnu betu e to bi bia najbolji docek nove ❤️❤️❤️
‘Bemti rasplaka me sad.. i tako sam neka emotivna, osjetljiva 😂❤️
Pixi u Vinogradskoj sam. Ne mogu krivit te ljudi, predivni su, obozavam ih sve. Puno emocionalne podrske sam dobila od sestara, doktora, doktorica. Cak i “kontroverzni” dr Tomic ima jako lijep odnos prema meni. I svjesna sam da se svima mogu dogoditi propusti i pogreske. Dr Bolanca mi je otvoreno rekao da su se u prvoj stimulaciji učili da bi vidjeli sto je za mene dalje i svjesni su prerane aspiracije, a sada prekasno. I vjerojatno bih im opet dala priliku. Ne znam ni sama. Svakom bih preporucila Vinogradsku i cijeli tim. Ovo što sam pisala za konzultacije u drugim klinikama, idem svakako. Svaki pametan i normalan lijecnik ce podrzati misljenje vise. U svakom slucaju, ovdje se vodim srcem, pa sta bude…
29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
30 👱🏼♂️ asthenozoospermia
mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 ⏳
riamarro@hotmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji