Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

djetelina13

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

anna1507

djetelina13

Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
    Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?
    Ja sam od petog dnt imala bolne grudi i simptome kao pred menstruaciju. 7 dnt sam radila test i bio je sa blijedom drugom crtom. Čini mi se da me i nakon pozitivne bete još uvijek drže simptomi kao pred mengu.

Anna i mene su danas počele boljeti grudi, ne samo bradavice kako se piše da one postanu osjetljive nego bas cijele grudi kao pred mengu i ponekad koji grč ali nezamjetan, samo kad se fokusiram. Ali meni je trodnevni zametak vracen a tebi blastica, pa sad ne znam. Ne želim se previše nadati jer mi je prvi transfer i jos je trodnevni zametak, ali vidjet cemo 🙂😍 

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀

• Zrinkolina

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

djetelina13

Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
    Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?

Simptomi su krenuli 6 dpt, do tada samo povremene vrtoglavice koje sam pripisivala Cyclogestu. Od simptoma - bol u donjim leđima i grčevi kao pred menstruaciju, a onda zatvor i strašna nadutost 🎈 uz bolove u trbušnim mišićima koji traju još uvijek. Par puta me probolo u jajnicima, a sada kad sam dugo na nogama me zna "rezati" na spoju trbuha i zdjelice, a dogode se i razna škakljanja, štipkanja, zatezanja u donjem dijelu trbuha. Nesanica pa spavanje po danu, staaaalno piškenje, pojačan miris i ne paše mi većina hrane  🥹 Sise me bole praktički od početka stavljanja Cyclogesta (od punkcije), ali samo noću. Kao što vidiš, ja polako stavljam ✔️✔️ kraj većine simptoma, nadam se da ih neću skupit sve 😂

🙋🏼‍♀️33 🙋‍♂️35, 2.god pokušavanja, nalazi svi ok, idiopatska neplodnost
    11/24 - 1. IVF (Sv. Duh, dr. Luetić) - stimulacija: Ovaleap+Menopur+Cetrotide+Ovitrelle > punkcija 10 js, oplođeno 9 > 5. dan imamo 3 savršene blastice - ET jedne (27.11.), 2 u freeze
    Terapija: Cyclogest 2x400mg, Estrofem 2x2mg
    10 dnt - pozitivan kućni test ➕️
    14 dpt beta 991 - 16 dpt beta 2238
    Uzv 24.12. - 6+1 imamo ❤️
    ⏳️uzv SD 8.1.

FifiAki

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Bok, 
    Ovo mi je bio prvi postupak. 
    Danas je bio transfer popodne. 
    Ja od kad sam došla doma, s oproštenjem imam proljev 😅 jel još netko imao takvu situaciju ili mi je to samo od uzbuđenja?  Hvalaaaaaa ❤️

Sunce12

Broj poruka: 192

Prijavi adminu

Citam vase simptome ali kod mene nije bas tako navala simptoma. Povremeno zatezanje u jajnicima, da, ko pred ciklus ali da nisam u mpo nebi ni znala da je trudnoca. Grudi su me boluckale, ali ne stalno. Recimo danas ih bas ne osjecam. Kad sam imala spontani to jutro sam se probudila bez bolova u njima pa se i sad stalno pipkam. Sve u svemu simptoma bas i nema ali dosta je to individualno.Jedino sta je meni znalo biti je promjena urina, onako bas dosta intenzivan miris i dolje mi je nekako vlazno kad stavljam cyclogest. To je sve🫠
    Tek kasnije oko 7,8 tjedna kad sam bila prvi put trudna sam imala jace simptome. Tako da samo jako dalje❤️

🧏‍♀️31, 🧏‍♂️33
    PCOS, endometrioza
    Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
    stanice✅️ kariogram✅️
    2024; AMH 13,5
    Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
    Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
    Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
    Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
    Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏

Slee

Broj poruka: 2702

Prijavi adminu

Woow, zaboravila sam kako se svasta ovdje moze dogoditi u jedan dan! Pa koliko pozitivnih beta! Cestitaaaam i jedva cekam pratiti sve! 

Drago mi je i da se skuplja top ekipa za pocetak godine! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🪄🌈

djetelina13

Broj poruka: 243

Prijavi adminu

Zrinkolina, pa ti si ih jako rano skupila sve 🤣 ali si možda bila sigurnija da si trudna od onih koji imaju tu i tamo neki simptomčić 😅 
    Sunce, ma daaa sve je individualno i meni su rekli na odlasku iz poliklinike da ne čitam i da ne pitam ništa ali nejde to kod mene tako hahahaha. 
    Hvala vam na podijeljenim simptomima. 😍

💁(31) - spolni hormoni 👌
    AMH 3,53 (0,71-7,59)
    19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀

Verbena11

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

Hvala vam cure svima ❤️ 
    Ja još uvijek ne vjerujem i sve me strah petka.. 
    Djetelina, nemoj se previše brinuti oko simptoma, mislim da je to sve individualno. Držim fige da postupak bude uspješan 🤞🤞☺️
    Ja recimo nisam imala ništa van onoga što pripisujem Estrofemu i Cyclogestu (zatvor, nadutost, uvećane i bolne grudi..). Jedino sam 4.dnt imala jače grčeve kao pred mengu i bila sam živčana i razdražljiva ko pas - ko u najgorem PMS-u, tada sam pomislila da je sve propalo.. 😁
    Nakon toga se samo pojačala napuhanost trbuha, baš sam puna zraka, grčevi u crijevima i nadutost, zatvor i dalje, tek povremeno blagi bolovi nisko lijevo, ali zaista ništa spektakularno. I da, kao kod Sunce, primijetila sam veću vlažnost kod stavljanja Cyclogesta.
    Inače se osjećam skroz dobro, al ono baš dobro.. 🤷🏼‍♀️

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792

Saniii

Broj poruka: 1131

Prijavi adminu

Verbena ideššš koja beta 😍, samo nek se dupla i nastavi dobro dalje 🤞🙏. Inace koliko sam primjetila samo na SDu ne traže vađenje druge bete, a druga beta je najbolji pokazatelj u kom smjeru se ide 🤷‍♀️.
    Btw i ja sam u svojim počecima imala nadutost čim sam krenula sa progesteronom, ali to sad preveniram Donatom Mg , litru kroz dan I meni baš pomaže..
    Blondie vit D je dobro uzimati sa nečim masnim, recimo sa tabletom omege ili masnijim obrokom ili žličicom maslinovog ulja jer je on topiv u mastima i tako mu je bolja apsorbcija. I kad se provjerava stanje treba se stati sa suplementacijom 10 dana I onda vaditi krv jer tek tada je realno stanje. 
    Jurky super da nas čitaš ❤️, velike puse tebi i Tomi 😘😘
    Sunce to je možda na donjim granicama ajmo reć, a nikad nije previse dodatnog progesterona, ipak je on čuvar trudnoće, ja bih pikala Prolutex svaki dan. Inače je dobro provjeriti prog 2 tjedna od transfera, a to je u većini slučajeva se drugom betom oko 14dnt jer ako je došlo do trudnoće sa porastom bete raste i progesteron i tad je nekakvo realno stanje.
    Curke rasturile ste sve sa betama 👍, samo nek tako nastavi .
    Sretno svima 🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

Simbalija

Broj poruka: 1305

Prijavi adminu

Cure predivne bete!! Samo neka se duplaju, sretno svima! 
    Što se tiče d-vitamina, nemojte ga uzimati na svoju ruku, prvo provjerite stanje, jer neki znaju jednom provjeriti bude nizak pa krenu sa udarnim dozama duže vrijeme bez ponovne provjere. D vitamin nije bezazlen iako stvarno smatram da je dobar pokazatelj imuniteta, barem meni i dosta utječe na druge parametre - može maskirati i AMH. Ukoliko je ispod 75, savjet je uzimati i 10.000 jedinica na dan, dva mjeseca pa ponovno provjeriti sa stankom od 10 dana prije vađenja. Stoga tih 25.000 tjedno od dvitala zna biti nedovoljno da se podigne na optimalnu razinu jer je to prosječno samo 3500dnevno. Meni se osobno super pokazao dvitamin od better you, onaj od 3000jedinice, ja bih ga prskala ispod jezika poslije jela i to tri puta. 

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

sanjushka

Broj poruka: 1144

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️      
    PROSINAC 2024.
    12.12. čet
    IVKA33 - ultrazvuk 
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    RIAMARO - ultrazvuk ivf
    13.12. pet
    SUNCE12 - beta2
    VERBENA - beta2
    16.12. pon
    EMMA05 - ultrazvuk 
    18.12. sri
    KAWA - anomaly scan
    BLONDIE_145 - f.transfer
    19.12. čet
    TEICH56 - ultrazvuk
    20.12. pet
    TERA_ - ultrazvuk 
    30.12. pon
    PIXI - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Sretno svima danas! 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.