Pozdrav svima, nisam se javljala neko vrijeme i vjerujem da sam puno toga propustila, ali nadam se da je ipak bilo više lijepih nego tužnih vijesti.
Ja sam se u međuvremenu ipak odlučila pokušati s Aleom fertility i dr. A, na kraju nisam požalila. Imala sam blagu stimulaciju, a transfer 1bc bio je 10.12. i 23.12. mi je termin za betu 🙈 dobila sam i intralipidnu infuziju prije transfera, a trenutno sam na Cyclogestu, Estrofemu i Decortinu i novost je da se zbog MTHFR I PAI-1 mutacija pikam Fragminom svaku večer. Kako sam mislila da će mi ovaj period na poslu biti izipizi i ako je stres jedan od razloga mojih neuspjeha, ovo je bio mjesec za mene. Nooo međutim, curka mi je pobrala vodene kozice, 2. dan nakon transfera ostala mi je doma i možete misliti kako je veselo, čak i uz maksimalni angažman mog muža. Čak s jedne strane dobro, jer bih se testirala već 100x, ovako sam samo jučer (7dnt, bilo je neg.) i odlučila sam još sutra, na dan nesuđenog poroda 💔 s druge strane, naravno da sam se naprezala više nego što je bilo planirano.
Nakon toga čekam betu pa kako bude 🤷♀️
Ako sam dobro zapamtila, noor1994 je imala isti dan transfer, sretno draga 🤗
Hej, a baš ti se poklopilo nakon transfera 🙈 Nadam se da ipak neće ovi izazovi utjecati na plusić 🤞🏽🤞🏽
hvala ti, no ja sam testiranja odradila i testovi su negativni tako se ne nadam više. Kako si zadovoljna s dr. A?
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Pozdrav svima, nisam se javljala neko vrijeme i vjerujem da sam puno toga propustila, ali nadam se da je ipak bilo više lijepih nego tužnih vijesti.
Ja sam se u međuvremenu ipak odlučila pokušati s Aleom fertility i dr. A, na kraju nisam požalila. Imala sam blagu stimulaciju, a transfer 1bc bio je 10.12. i 23.12. mi je termin za betu 🙈 dobila sam i intralipidnu infuziju prije transfera, a trenutno sam na Cyclogestu, Estrofemu i Decortinu i novost je da se zbog MTHFR I PAI-1 mutacija pikam Fragminom svaku večer. Kako sam mislila da će mi ovaj period na poslu biti izipizi i ako je stres jedan od razloga mojih neuspjeha, ovo je bio mjesec za mene. Nooo međutim, curka mi je pobrala vodene kozice, 2. dan nakon transfera ostala mi je doma i možete misliti kako je veselo, čak i uz maksimalni angažman mog muža. Čak s jedne strane dobro, jer bih se testirala već 100x, ovako sam samo jučer (7dnt, bilo je neg.) i odlučila sam još sutra, na dan nesuđenog poroda 💔 s druge strane, naravno da sam se naprezala više nego što je bilo planirano.
Nakon toga čekam betu pa kako bude 🤷♀️
Ako sam dobro zapamtila, noor1994 je imala isti dan transfer, sretno draga 🤗
Dodo držim figeeee žao mi je da vas je baš sad tako snašlo, kako je malena?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Dosta sam zadovoljna, konzultacije odradi dosta temeljito, zanimalo ga je sve o mojoj mami, s njom je započeo razgovor.. koliko poroda, kad je ušla u menopauzu, itd.
Prvi put sam sad vadila krv prije aspiracije, hormoni nisu bili kako treba pa je pomaknuo sve za 1 dan.
Imaju mi dobru politiku s injekcijama, potroše sve u penu, tako da sam na kraju ušparala 1 cijeli Gonal od 150. Kod njih se ide u potpunu anesteziju, ništa ne moraš nositi za aspiraciju i transfer. Sve u svemu, dobar osjećaj, ali im je isto gužva, bez obzira što se isključivo plaća.
Ljudski pristup mi je i u IVF-u pasao, ali mi se čini da oni baš grcaju u poslu i da teško balansiraju na relaciji hzzo i ostatak pa se događaju i previdi.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Marisha, dobro je ona, ko zmaj, najgori dio smo odradili, sad je laganica, "samo" je doma jer ne može nigdje još pa se muž i ja izmjenjujemo, kako je kome frka. A onda sam ja više na poslu, jer tamo ipak više odmaram 😅
A najblesavije je što sam u studenom dobila menstruaciju 8 dana ranije, nikad mi se to nije desilo, tako da se desio sav ovaj neželjeni shift. A dobro, što ćemo, tako mora biti 😊
Riamaro i Rolice 🤗
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Donosim svježe informacije s današnje kontrole na KBC Ri.
Liječnica mi je rekla da je za danasbio zakazan dolazak inspekcije radi puštanja ivf labosa u pogon, no posjet inspekcije je otkazan u zadnji čas.
Stoga me liječnica uputila na druga mjesta za postupak ivf jer zbilja više ne vidim svrhu u čekanju na Rijeku.
Toliko od mene, sretno
Strasno 🫤
a joj..baš sam sam ih mislila nazvat
Dosta sam zadovoljna, konzultacije odradi dosta temeljito, zanimalo ga je sve o mojoj mami, s njom je započeo razgovor.. koliko poroda, kad je ušla u menopauzu, itd.
Prvi put sam sad vadila krv prije aspiracije, hormoni nisu bili kako treba pa je pomaknuo sve za 1 dan.
Imaju mi dobru politiku s injekcijama, potroše sve u penu, tako da sam na kraju ušparala 1 cijeli Gonal od 150. Kod njih se ide u potpunu anesteziju, ništa ne moraš nositi za aspiraciju i transfer. Sve u svemu, dobar osjećaj, ali im je isto gužva, bez obzira što se isključivo plaća.
Ljudski pristup mi je i u IVF-u pasao, ali mi se čini da oni baš grcaju u poslu i da teško balansiraju na relaciji hzzo i ostatak pa se događaju i previdi.
Zvuci dobro, hvala ti na podijeljenom iskustvu! 😊
🙎♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
🙎♂️33 - sve ok, normo
Pokušavamo od 10/2022
Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
03/25 novi postupak
Cure, imam pitanje. 28.11. sam imala embriotransfer i beta mi je bila 11dnt 615 a 13dnt 1130. Doktor je rekao da je to sve ok i da dođem na pregled 27.12. Zanima me, može li se čuti srce tada i kako računam onda tjedne trudnoće? Zadnju menstruaciju sam imala 9.11. Hvala vam svima na odgovorima, čitam vas redovno i svima držim fige. ❤️
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste, beta 11 dnt 613, 13dnt 1137.
27.12. 24. UZV čuje se ❤️
16.01.25. UZV ⏳
tera i jeli i tebi bilo do 10 og tjedna ili si ranije mogla stat s njim ? kako si se osjećala na njemu ? 😁
kawa sretno danas 🤞🏼❤️
rolice prestrašno 😤 zao mi je sto si sve to prošla
Ja sam samo estrofem koristila do 10dc i sutradan pocela sa duphaston i onda za 6dana bio transfer.. ja nisam imala nikakve nuspojave od estrofema😊
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
anna1507 ovako nabrzaka ako sam dobro izracunala mi se cini da ce to biti preko 6tt (skoro punih 7tt) pa bi se trebalo cuti ❤️ cestitam i drzim fige! 🤞🏻
.
Ja prijavljujem odradjeni FET, sve je proslo super. A sad cemo vidjeti kako ce biti s obzirom na hrpu aktivnosti iducih tjedan dana 💀 barem ce mi vrijeme nadam se brzo proci 🙃 Beta bi trebala biti 1.1., no dogovorila sam s njima da ju vadim 30.12. 💪🏻 pa ako mogu na listu, kad si me sanjuska vec tako lijepo za FET zapisala ☺️
.
Sage kakva je situacija kod tebe?
👱🏼 ‘89.: hipotireoza (Euthyrox 112mcg), AMH 19,6 (7.2024.)
👱🏻♂️ ’85.: oligoasthenozoospermia
06/2023 - missed ab 8tt
12/2023 - HYS septum maternice
09/2024 - 1. IVF @ KBSD - Ovaleap / Menopur / Cetrotide / Ovitrelle - 7🥚 -> ET 1 🐣 + 3 ❄️ -> ✖️
12/2024 - FET 1 bc - 7dnt ➕ - 9dnt 199 - 12dnt 743 - 6tt + 5 ❤️ Panorama - low risk - it’s a boy 💙
Moram pisat, jer bi iz koze iskocila!
Pozdrav cure, nova sam ovdje, transfer je bio 10.12., vadenje bete je u petak 20.12. i koliko jedva cekam, toliko me i strah.
U nastavku pisem simptome, mozda nekome pomogne kada budem znala rezultate za nekoliko dana.
10.12. ET 1 bc jakoo blagi menstrualni grcevi
11.12. Bol u donjem dijelu leda sto pripisujem lezanju u prvom dijelu dana pa sam odustala od lezanja. Navecer pritisak u jajnicima.
13.12. Pun mjehur u 6 ujutro i lagana bol oko lijevog jajnika, nakon mokrenje jaka bol skoro sat vremena, prosla sama od sebe.
14.12. Sise me pocinju boliti.
15.12. Sise me bas dosta bole, onako da me ometa u svakodnevnim aktivnostima, obavezno grudnjak za potporu. Navecer me oprale emocije pa je bilo plakanje bez nekog posebnog razloga.
16.12. I dalje bol u sisama, cesto mokrenje, ali i vise pijem pa uzrocno posljedicna veza, kroz jutro lagana glavobolja iako sam pila dosta tekucine, lagani umor i bol u ramenima.
Muz je rekao da njemu nikakav nalaz ne treba da potvrdi trudnocu, po mom ponasanju onje uvjeren da sam trudna, a ja toliko strepim da ce ovo biti tuzni Bozic.
Svako malo me strecne neka blaga bol u donjem dijelu trbuga, ali posto sam u fazi cekanja onda obracam paznju i na ono na sto nebi inace.
Eto, malo sam ispustila dusu ovdje. Znam da mi ne mozete previse pomoci, ali odvazila sam se napisat nesto nakon sto vas dugo citam.
Svima od srca puno srece!
Propustila sam ovo. Dobrodošlicu želim i da u petak potvrdite pozitivan ishod!
Jesi radila test?
Hvala! Radila test jucer i danas i oba pozitivna ❤️ Cekam vadenje bete u petak pa ponedjeljak i nadam se najljepsem poklonu za Bozic 🙏🏽
👶🏽 2021., prirodno
*Sekundarna neplodnost*
👩🏽🦰89., Amh 0.73
🧔🏽♂️83. Normo
1IVF 12.2024. Blago stimuliran, 2 folikule, 2 jajne stanice, 2 bc, 1 bc vracena 5. dan (10.12.2024.)
Sortiraj odgovore
Najstariji