Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Xoxo23
    17. Prosinac 2024. 20:46

divnaa ma da proletit će nam vrime 😄 da li si imala kakvih simptoma od njega? čitam upute da netko tko ima migrene  nije preporučljivo a ja ih imam ali to zna pisat na pola lijekova pa sam ih opet primala, sad se mislim dal da nazovem dok možda da joj to ponovo naglasim sad mi djeluje dug period u kom se on pije 😅 

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26 💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 05.05. ⏳

• Diivnaa__
    17. Prosinac 2024. 20:54

Riamaro hvala. A tebi držim fige da se js lijepo oplodi , bar nisi potrošila postupak, a da se ovako primi bi bilo divno sanjuska hvala, ja sam baš u čudu kako su tako svjetle crtice, tako da sam svjesna da beta možda bude niska, ali što je tu je sad. Meni je činjenica da sam uspjela ostati trudna nakon >2 godine opet nešto pozitivno...

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

djetelina13
    17. Prosinac 2024. 20:55

Riamaro jesam, pogotovo jer mi je prvi put pa dosta toga ne znam koliko god da čitam. Nisam prepozitivna jer fakat nista ne osjećam više, imam osjecaj da se nešto događalo i odjednom je prestalo. I nakon jučerašnjeg žutog iscjetka je danas malo smeđarilo pa se do kraja dana smirilo. Sutra javim🙂 
    Sanuška hvala ti puno. Sad s tvojim konkretnim odgovorom mogu mirnije u iščekivanje bete 🥰

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Baccarat
    17. Prosinac 2024. 20:58

Divna to zaista nisu sjenice,mislim da ce bit dobra beta. Trebas vidit moj i sta ja smatram sjenama🤣Uzas..ne znam jel mi veci stres to testiranje pa sta kazes znas se pripremit,il beta iz vedra neba pa u rebra. 

👩1985.ja,amh 23 pmol,pai mthfr heterozigot
    👦1984.on,asthenozoospermija
    Pokušavamo od 10/22
    Dvije biokemijske
    11/24 Repromed
    2/25 10js>8 oplođenih>5 blastica
    3/25 1BC-> 9dnt beta 89-11dnt 139-13dnt 270-17dnt 1260; 5+3 💓

• Diivnaa__
    17. Prosinac 2024. 21:07

Xoxo ja sam se na estrofemu osjećala ko super superwoman 🤣 a na progesteronu ko klasični drugi dio ciklusa, malo promjene raspoloženja i razdrazljivost...
    Baccarat hoćeš staviti slikicu da skupa gledamo? Koji si dan nakon transfera? Moja prva sjenica se vidila samo kad bi mobom posvjetlila odispod...🙈

29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
    Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
    Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
    9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
    12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
    2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
    3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600

💜Medenko
    17. Prosinac 2024. 21:40

riamaro

Blondiesvaki dan su mi vadili krv i mjerili uzv velicinu. Upozorila sam na kraće cikluse i da su mi u stimuliranom davali štopericu gdje je vodeći folikul imao 16 mm pa smo imali hrpu nezrelih j.s., a onda sad na 22mm. Vjerojatno bi idealno bilo jučer aspirirati, ali ne mogu više analizirat i razmišljat što bi bilo kad bi bilo. Očito je ovako moralo, ako ništa da naučimo kada trebam štopericu i kada folikuli pucaju.. Hvala ti ❤️

Medenkozao mi je zbog tvog loseg iskustva. Govoris o samim uvjetima u bolnici ili se radi i o osoblju?

Marishabas me zanima tko je taj. Nije valjda da govoris o Kuni? 🙈

Zna li neka od vas je li moguće da varikokela značajno smanji broj spermija? Od brojke 500mil u uzorku smo pali na 20mil, a nije bilo nikakvih promjena u načinu života, prehrani, treningu i sl. od posljednjeg nalaza (osim tuširanja hladnom vodom)😔

Riamaro ja sam valjda imala bas peh🙄🤷🏽‍♀️..rodila sam u 1/23..i meni je sve bilo uzasno 😞..od babice koja me apsolutno nije doživljavala,do doktorice,odjela..sve🤦🏽‍♀️..rađala preko 20h dok nisu vidjeli da gubim snagu pa su dva med.brata mi naskocila na trbuh i ja pukla ko lubenica a mala izletila…pukla sam cijela,dosta krvarila,guzva je bila na odjelu pa kad su došli po mene pala sam u nesvijest,krevetic za bebu nisam imala,ormar za stvari istina nista,lezala sam na boku da mala ima mjesta skvrčenih nogu jer su mi stvari bile na dnu kreveta..da dalje ne nabrajam..ima dosta toga…inace sam trpna,visok prag boli i nisam mimoza Ali izasla mršavija nego prije trudnoce a inace sam tip koji ne gubi mi grama nikada..mislim da sam jednostavno naletila na sve lose ali Sofi je bila toliko savrsena,željena i voljena da bih sve ponovno❤️Samo negdje drugdje🫣😉

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽

• SanLeptira
    17. Prosinac 2024. 21:41

Drage Verbena, Lunolina i Sanii,
    hvala vam na odgovoru i savjetima i prije svega želim vama poželjeti sreću. ❤️ 
    Lunolina, par odgovora na tvoja pitanja, ako vidiš neku nepravilnost,molim te, slobodno mi reci što misliš.
    Vitamin D mi je 50 nmol/l ( pijem ampule 25000 IU tjedno ) dodala bih taj Better You sprej o kojem si pisala.
    Željezo je valjda ok, nemam sad taj nalaz,ali moja doktorica opće prakse je rekla da je u redu.
    Vitamini E,C, i feritin nisam vadila.
    Štitnjača je ok.
    Dheas - 8.1 umol/l ( ref.int. 2.0 - 11.1 )
    Testosteron ukupni 1.3 nmol/l ( 0.4 - 1.9 )
    Testosteron slobodni 20.0 pmol/l (3.5 - 30 )
    Udio slobodnog testosterona 1.5% ( 0.5 - 8.0 )
    Ići ću privatno, vjerovatno Repromed,jer ste ga već nekoliko puta spomenule i vjerujem vašoj preporuci. 
    Čitala sam i da je Amh moguće lažno niži,radi manjka Vitamina D. 
    Ne bi se htjela previše nadati, ali možda je to uzrok? 
    Svim curama želim sreću i htjela bih samo još reći da se radujem svakom vašem uspješnom koraku i rastuže me svi loši ishodi. Pa, neka nam sve te borbe na kraju donesu utjehu i radost. 

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

• mariposa1510
    18. Prosinac 2024. 06:17

Cure, dobro jutro! 
    Danas mi je 6dnt blaste. Vidite li i vi sjenicu ili umišljam? 🥹🫣 
    Test je iz Mullera, za rano otkrivanje, cijelog sam ga izmasakrirala da trakicu mogu gledat iz svih smjerova
    https://ibb.co/BsQTRMM

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
    👱‍♂️34 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET

riamaro
    18. Prosinac 2024. 06:28

SanjushkaDivna hvala vam ❤️

Djetelina sama najbolje procijenis, ali mi se cini da si u krivu i da ce to biti dobra beta. Treba nam jos jedan pozitivan val ove godine i ovog Bozica 🤞🏽

Medenko poslije tvoje price imam strah od rađanja, pogotovo dio s medicinskim tehnicarima 😟😅 al ti si mi dokaz da se to sve “zaboravi”. Nadam se da ce ti sljedeci porod biti bolji! 

Mariposa ja ti vidim sjenicu. Kad opet radis test? Cestitam 🥹

29 👩🏻 AMH 23,6 - hipo/hashi
    30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia

mikrodelecije ✅️ kariogram ✅️

KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl - 9js/1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️

ŠKVORC
    - 4/2025 Rekovelleve, Orgalutran, Ovitrelle - ⏳

riamarro@hotmail.com

djetelina13
    18. Prosinac 2024. 06:36

Riamaro hvala ti draga na ovome 😍 toliko malo je potrebno da nam oko tih nasih zeljenih bebica netko kaze nesto podržavajuće❤️ ja se nadam da sam ja u krivu a ti u pravu 🙂

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.