Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    18. Prosinac 2024. 11:59

Rolice, ovo je bas grozno i neprofesionalno! Vidim iz potpisa da ti se isto dogodilo i u stimuliranom postupku. Ne mogu vjerovat da se još usude reći da ih ti upozoris! 😡
    Drži se! 🫂

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET ❌
    06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️

Nata91
    18. Prosinac 2024. 12:02

Rolica ne mogu vjerovati da dva postupka odu tako u vjetar. Mislim ok nisu potrošeni, ali tvoje vrijeme, pikanje, sve... Nisam baš sve čitala, malo sam u strci, koliko često su ti radili folikulometriju?

Ja (34): Amh 1,08 pmol, hipo/hashi
    Muž (39): sve u redu
    1️⃣ 11./'25. Bemfola, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    2️⃣ 02./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - 1 j.s. ❌
    3️⃣ 03./'25. prirodni IVF, 1 folikul - pukao, AIH ❌
    4️⃣ 04./'25. Ovaleap, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 1 folikul - pukao, AIH ❌
    5️⃣ 05./'25.: Femara, Menopur, Cetrotide, Ovitrelle = 2 folikula - 0 j.s. ❌
    6️⃣ 09./'25. dugi protokol - Decapeptyl, Menopur = 1 folikul - pukao, AIH ❌

Dodo87
    18. Prosinac 2024. 12:13

Pozdrav svima, nisam se javljala neko vrijeme i vjerujem da sam puno toga propustila, ali nadam se da je ipak bilo više lijepih nego tužnih vijesti.
    Ja sam se u međuvremenu ipak odlučila pokušati s Aleom fertility i dr. A, na kraju nisam požalila. Imala sam blagu stimulaciju, a transfer 1bc bio je 10.12. i 23.12. mi je termin za betu 🙈  dobila sam i intralipidnu infuziju prije transfera, a trenutno sam na Cyclogestu, Estrofemu i Decortinu i novost je da se zbog MTHFR I PAI-1 mutacija pikam Fragminom svaku večer. Kako sam mislila da će mi ovaj period na poslu biti izipizi i ako je stres jedan od razloga mojih neuspjeha, ovo je bio mjesec za mene. Nooo međutim, curka mi je pobrala vodene kozice, 2. dan nakon transfera ostala mi je doma i možete misliti kako je veselo, čak i uz maksimalni angažman mog muža. Čak s jedne strane dobro, jer bih se testirala već 100x, ovako sam samo jučer (7dnt, bilo je neg.) i odlučila sam još sutra, na dan nesuđenog  poroda 💔 s druge strane, naravno da sam se naprezala više nego što je bilo planirano.
    Nakon toga čekam betu pa kako bude 🤷‍♀️
    Ako sam dobro zapamtila, noor1994 je imala isti dan transfer, sretno draga 🤗

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Rolica
    18. Prosinac 2024. 12:14

Hvala vam cure... ma bezveze da sve skupa i pikanje i sve, moram sad to prespavati pa vidjeti što dalje 
    .
    Nata ma rijetko sam imala uzv, tipa svakih 4 dana... prošli čet pa sad u pon kada je već folikul bio na 19,5 ili 19,9 nisam čula najbolje, onda taj dan štoperica, danas aspiracija i naravno otišlo je...

👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Xoxo23
    18. Prosinac 2024. 12:29

tera i jeli i tebi bilo do 10 og tjedna ili si ranije mogla stat s njim  ? kako si se osjećala na njemu ? 😁  

kawa sretno danas 🤞🏼❤️

rolice prestrašno 😤 zao mi je sto si sve to prošla 

30yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
    FET 07/25 - 13dpt beta 1139 16dpt 3164 🙏🏻 6+3 imamo ❤️🙏🏻 8 tj missed abortion gemini 💔💔

noor1994
    18. Prosinac 2024. 12:33

Dodo87

Pozdrav svima, nisam se javljala neko vrijeme i vjerujem da sam puno toga propustila, ali nadam se da je ipak bilo više lijepih nego tužnih vijesti.
    Ja sam se u međuvremenu ipak odlučila pokušati s Aleom fertility i dr. A, na kraju nisam požalila. Imala sam blagu stimulaciju, a transfer 1bc bio je 10.12. i 23.12. mi je termin za betu 🙈 dobila sam i intralipidnu infuziju prije transfera, a trenutno sam na Cyclogestu, Estrofemu i Decortinu i novost je da se zbog MTHFR I PAI-1 mutacija pikam Fragminom svaku večer. Kako sam mislila da će mi ovaj period na poslu biti izipizi i ako je stres jedan od razloga mojih neuspjeha, ovo je bio mjesec za mene. Nooo međutim, curka mi je pobrala vodene kozice, 2. dan nakon transfera ostala mi je doma i možete misliti kako je veselo, čak i uz maksimalni angažman mog muža. Čak s jedne strane dobro, jer bih se testirala već 100x, ovako sam samo jučer (7dnt, bilo je neg.) i odlučila sam još sutra, na dan nesuđenog poroda 💔 s druge strane, naravno da sam se naprezala više nego što je bilo planirano.

Hej, a baš ti se poklopilo nakon transfera 🙈 Nadam se da ipak neće ovi izazovi utjecati na plusić 🤞🏽🤞🏽

hvala ti, no ja sam testiranja odradila i testovi su negativni tako se ne nadam više. Kako si zadovoljna s dr. A? 

🙎‍♀️28 - AMH 15,5 pmol/L, endometrioza
    🙎‍♂️33 - sve ok, normo
    Pokušavamo od 10/2022
    Kariogrami ✔️ Histeroskopija ✔️ Trombofilija ✔️NK cells ➕️➕️➕️
    01/24 Sv. Duh - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 1bc - beta ❌️
    07/24 IVF pol - ET 1bc - beta ❌️, FET 1bc - beta ❌️ FET 2bc - ❌️
    03/25 Repromed - 5 ❄️. 1. FET 1bc ❌️, 2.FET 1bc ❌️, 3.FET 2bc❌️, 4.FET 1bc 🔜

Marisha
    18. Prosinac 2024. 12:59

Dodo87

Ja sam se u međuvremenu ipak odlučila pokušati s Aleom fertility i dr. A, na kraju nisam požalila. Imala sam blagu stimulaciju, a transfer 1bc bio je 10.12. i 23.12. mi je termin za betu 🙈 dobila sam i intralipidnu infuziju prije transfera, a trenutno sam na Cyclogestu, Estrofemu i Decortinu i novost je da se zbog MTHFR I PAI-1 mutacija pikam Fragminom svaku večer. Kako sam mislila da će mi ovaj period na poslu biti izipizi i ako je stres jedan od razloga mojih neuspjeha, ovo je bio mjesec za mene. Nooo međutim, curka mi je pobrala vodene kozice, 2. dan nakon transfera ostala mi je doma i možete misliti kako je veselo, čak i uz maksimalni angažman mog muža. Čak s jedne strane dobro, jer bih se testirala već 100x, ovako sam samo jučer (7dnt, bilo je neg.) i odlučila sam još sutra, na dan nesuđenog poroda 💔 s druge strane, naravno da sam se naprezala više nego što je bilo planirano.

Dodo držim figeeee  žao mi je da vas je baš sad tako snašlo, kako je malena? 

Dodo87
    18. Prosinac 2024. 13:03

Dosta sam zadovoljna, konzultacije odradi dosta temeljito, zanimalo ga je sve o mojoj mami, s njom je započeo razgovor.. koliko poroda, kad je ušla u menopauzu, itd.
    Prvi put sam sad vadila krv prije aspiracije, hormoni nisu bili kako treba pa je pomaknuo sve za 1 dan.
    Imaju mi dobru politiku s injekcijama, potroše sve u penu, tako da sam na kraju ušparala 1 cijeli Gonal od 150. Kod njih se ide u potpunu anesteziju, ništa ne moraš nositi za aspiraciju i transfer. Sve u svemu, dobar osjećaj, ali im je isto gužva, bez obzira što se isključivo plaća.
    Ljudski pristup mi je i u IVF-u pasao, ali mi se čini da oni baš grcaju u poslu i da teško balansiraju na relaciji hzzo i ostatak pa se događaju i previdi.

🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

Dodo87
    18. Prosinac 2024. 13:07

Marisha, dobro je ona, ko zmaj, najgori dio smo odradili, sad je laganica, "samo" je doma jer ne može nigdje još pa se muž i ja izmjenjujemo, kako je kome frka. A onda sam ja više na poslu, jer tamo ipak više odmaram 😅
    A najblesavije je što sam u studenom dobila menstruaciju 8 dana ranije, nikad mi se to nije desilo, tako da se desio sav ovaj neželjeni shift. A dobro, što ćemo, tako mora biti 😊
    Riamaro i Rolice 🤗

🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• Stelica
    18. Prosinac 2024. 13:07

Kloksi1987

biggy_cro

Donosim svježe informacije s današnje kontrole na KBC Ri.
    Liječnica mi je rekla da je za danasbio zakazan dolazak inspekcije radi puštanja ivf labosa u pogon, no posjet inspekcije je otkazan u zadnji čas.
    Stoga me liječnica uputila na druga mjesta za postupak ivf jer zbilja više ne vidim svrhu u čekanju na Rijeku.
    Toliko od mene, sretno

Strasno 🫤

a joj..baš sam sam ih mislila nazvat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani