Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

💜Medenko

Broj poruka: 496

Prijavi adminu

Ivka,Rolica,Riamaro sretnooooooooo

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔

plavuša

Broj poruka: 193

Prijavi adminu

Cureeeee bete su vam prekrasne ❤️❤️❤️❤️❤️ kako se zaredale tako lijepo 🎉🍀❤️ joj kak to mene veseli..
    Vama/nama ostalim 2025.je dobitna sigurno.. Vidim da jos nismo krenuli s listom za sijecanj, ali eto ja dogovorila konzultacije 23.01.2025. I naravno da se nadam da sve bude ok do onda.. Moram ponoviti briseve i muz mikrobiološki ejakulat jer je proslo 6mj.... I tak 🤞🤞

🤰🏼2012.prirodna, curka 3800g 51cm
    🤰🏼2020. prirodna vanmaternična, jajovodi ✂️
    ❤️Novi muž❤️
    👱🏻‍♂️28.g. normozoo
    👱‍♀️37.g. Bez jajovoda, amh 7,4, hipo/haši
    1️⃣ 09/24 Škvorc 🤞(gonal+menopur+cetrotide)
    5🥚, 1 🐣, 0❄️
    cyclogest, folbella, decortin, aspirin, prolutex
    Beta 2,30 ❌
    2️⃣ 01/25⏳⏳⏳

• MiliPe

Broj poruka: 213

Prijavi adminu

Cure cestitam prekrasne su vam bete, samo neka se tako nastavi 🙏
    Sani Zao mi je sto si ipet imala neuspjeh. Iskreno se nadam da ce ti 2025 donjeti srecu kao i svima nama.
    Citam vas scakodnevno al vam nemam sto reci. Navijam za svaku i neka nam 2025 bude svima pozitiva 🍀🥰

🙎🏻‍♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️43 god asthenozoteratozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌

Xoxo23

Broj poruka: 740

Prijavi adminu

Jutro svima, cure koje su danas na UZV sretno 🤞🏼🥰 Da li je tko od vas imao bol u ramenu i vratu  nakon aspiracije? Ja sam jucer dobila M 7 dan nakon aspirqcije, koja mi je prebolna i puno bolnija od standardne ali me vise muci ova bol u ramenu i ruci kada micem vrat  S obzirom da sam upala u taj blagi hiper malo me strah 😅 mozda sam samo krivo spavala, ali cure koje su imale hiper ako mi mogu odg jeli ovo normalno. Oni su mi samo nabrojili bol u abdomenu i otezano disanje da se javim .. 😩

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    09/24 HSG - lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    01/25 ? FET ⏳ 🫣

• Mimii

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Evo mene sa tuznim vijestima 😥 srce nam prestalo kucati na 9+2. Treci puta vec, malo je reci da me dusa boli. 
    U pon idem raditi kiretazu pa ce poslat plod na analizu. 
    Nemam rijeci vise trenutno al tako sam osjetila da nesto nije dobro, od tolikim mucnina i svim simptoma sve je samo stalo prije dva dana. I eto ga 😥

🙍 33🧑‍🦰34
    ; 2021 - missed ab 10 tjedni
    ;2023 - spontani 6 tjedni
    ;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
    ;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔

dunya

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Mimii

Evo mene sa tuznim vijestima 😥 srce nam prestalo kucati na 9+2. Treci puta vec, malo je reci da me dusa boli.
    U pon idem raditi kiretazu pa ce poslat plod na analizu.
    Nemam rijeci vise trenutno al tako sam osjetila da nesto nije dobro, od tolikim mucnina i svim simptoma sve je samo stalo prije dva dana. I eto ga 😥

Uzasno mi je zao 😢
    Nadam se da ce ovo biti posljednji put da prolazis kroz tako bolno iskustvo ❤❤❤
    Drzi se

👸36-hashimoto, hidrosalpinks, nizak AMH, visok FSH
    🧑‍💼36-spremiogram uredan
    🔸️12/23 IVF-5 blastocista (3 neiskoristene)
    🔸02/24. FET-2 blastociste
    🔸03/24 spontani 💔
    🔸️7/24prirodna trudnoca
    🔸️8/24 spontani 💔
    🔸️9/24 prirodni ivf-1js nije oplodjena
    🔸️10/24 stimulirani ivf-8 js- 4 oplodjene (2 abnormalne,2 zaleđene bez testiranja)
    🔸️FET ⏳️

sanjushka

Broj poruka: 1143

Prijavi adminu

Plavuša lista za siječanj kreće kad netko prijavi da ima nešto u siječnju tako da si imala tu čast otvoriti 2025. 😁❤️
    Mimii jako mi je žao, drži se.. 😔🫂❤️ Ima li neki poseban razlog zašto ideš odmah na kiretažu, a ne na medikamentozni s obzirom da se radi o 9.tjednu trudnoće?

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Verbena11

Broj poruka: 134

Prijavi adminu

Ajme, Mimii, tako mi je žao... 💔😔

🤷🏼‍♀️ 1985. - AMH 1.7 pmol/L, FSH 19.6, Hashimoto tireoiditis bez th
    🧔 1986., sve ok
    🔸10/24 Sv Duh - 1. IVF (Ovaleap + Menopur + Cetrotide + Ovitrelle) => 5 j.s. -> 4 oplođene; Estrofem + Cyclogest => 18.10. ET 1 3D zametka => ✖️
    2 ❄️
    🔸11/24 Sv Duh - 1. FET (prirodni ciklus) - od 21.11. Estrofem + Cyclogest => 27.11. FET 1 BC, Brevactide 1500 i.j. 2x, Andol 75 mg => beta 14.dnt 756 => 16.dnt 1792

• Mimii

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

sanjushka

Plavuša lista za siječanj kreće kad netko prijavi da ima nešto u siječnju tako da si imala tu čast otvoriti 2025. 😁❤️
    Mimii jako mi je žao, drži se.. 😔🫂❤️ Ima li neki poseban razlog zašto ideš odmah na kiretažu, a ne na medikamentozni s obzirom da se radi o 9.tjednu trudnoće?

Hvala ti ❤️
    Poslat ce me na kitetazu da mogu doci do ploda za citogenetiku. Da posalju na analizu da se vidi zasto je doslo do toga. Kod mene i supruga su svi nalazi dobri i vise niko jednostavno ne zna zasto se to dogada, evo treci puta. 

🙍 33🧑‍🦰34
    ; 2021 - missed ab 10 tjedni
    ;2023 - spontani 6 tjedni
    ;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
    ;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔

sanjushka

Broj poruka: 1143

Prijavi adminu

Na mail mi se jučer javila jedna cura koja nas povremeno prati pa prenosim ovdje njezinu poruku ako će možda nekome pomoći...

Pozdrav 🙂
    S obzirom da se nemam vremena registrirati na forum MPO, Vaš mejl sam jedino našla na forumu pa ako možete napisati na forum ove preporuke za cure. Ukratko moja priča, nakon 8 transfera, napokon sam ostala trudna (fet je bio zadnji), i sad imam prekrasnog 5 mjesečnog sina. S obzirom da sam puno toga prošla, i sama sam puno istraživala strane forume, i naišla sam na medicinske gljive, ima više vrsta, ja sam uzimala Mesima gljive( ja sam pila prah jer mi je bilo lakše) ima za naručiti sa stranice Indigo herbs iz Engleske (skupoo je i još se plaća carina, ali ako pomogne) koje dokazano pomažu kod smanjenja NK stanica, ali ih je potrebno uzimati barem 3, 4 mjeseca prije postupka. Ja sam ih pila 5 mjeseci prije zadnjeg feta, e sad dal je bilo do toga ili do embrija nikad se nezna, ali eto možda nekome pomogne. I još jedna stvar koju bi preporučila Sani, jer pratim forum više god i znam da više nezna što probati, nek proba u fetu ići na transfer 6 dan progesterona, znači uzimati progesteron 5 punih dana, to je meni isto bila promjena u ovoj zadnjem postupku ( tako se radi u Americi i veća je vjerovatnost uspjeha, ja sam istraživala strane forume na svoju ruku). 
    Ovo pišem samo u nadi da nekome pomogne 🙂 ( nemojte zamjeriti) pa ako možete to objaviti na forumu …

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    s88.forum@gmail.com

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.