Jutro curke drage
Tanja i Sunce čestitke na prekrasno poduplanim betama, drago mi je radi vas i neka vam je sretno dalje 💕
Emma čestitam od srca i neka te dalje prate sreća i uredna trudnoća 💕
E sad cure drage kako to obično biva dok te ne zahvati taj dio preskačeš, pa ja sada molim pomoć cura koje su taj dio prošle:
Imam mutaciju gena za MTHFR I PAI-1. Doktorica kaže da to nije “Velika” trombofilija, ali nam je svakako indikacija za primjenu heparina u trudnoći.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Riamaro sretnooo, javi kako je prošlo...
Sunce čestitaaaam, neka bude školski sve do kraja
Tanjaanja wooow betuška rastura, sretnooo daljeeee
Emma ajme kako divne vijesti, mala guzaaaa... kako slatkooo... želim ti dosadnu i školsku trudnoću 🥰🥰
.
Ja odradila pregled jučer, naravno da je JS opet granična na 19,5 mm... sinoć išla štoperica i sutra aspiracija. Vadili su krv pa su to sve potvrdili... ne kužim zašto čekaju zadnji čas kao i kod Riamaro... zadnje su me gledali u četvrtak pa valjda stavili ponedjeljak tako da vikendom ne moraju dolaziti... još je sam doktor rekao vidjet ćemo u srijedu jel će je biti... tužna sam i frustrirana od svega već. Ako sad zeznu onda ne idem više ovdje, a iskreno ne znam gdje da idem uopće, svi se igraju i pokušavaju
.
Sretno svim curkama, puse vam šaljem! 🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Moram pisat, jer bi iz koze iskocila!
Pozdrav cure, nova sam ovdje, transfer je bio 10.12., vadenje bete je u petak 20.12. i koliko jedva cekam, toliko me i strah.
U nastavku pisem simptome, mozda nekome pomogne kada budem znala rezultate za nekoliko dana.
10.12. ET 1 bc jakoo blagi menstrualni grcevi
11.12. Bol u donjem dijelu leda sto pripisujem lezanju u prvom dijelu dana pa sam odustala od lezanja. Navecer pritisak u jajnicima.
13.12. Pun mjehur u 6 ujutro i lagana bol oko lijevog jajnika, nakon mokrenje jaka bol skoro sat vremena, prosla sama od sebe.
14.12. Sise me pocinju boliti.
15.12. Sise me bas dosta bole, onako da me ometa u svakodnevnim aktivnostima, obavezno grudnjak za potporu. Navecer me oprale emocije pa je bilo plakanje bez nekog posebnog razloga.
16.12. I dalje bol u sisama, cesto mokrenje, ali i vise pijem pa uzrocno posljedicna veza, kroz jutro lagana glavobolja iako sam pila dosta tekucine, lagani umor i bol u ramenima.
Muz je rekao da njemu nikakav nalaz ne treba da potvrdi trudnocu, po mom ponasanju onje uvjeren da sam trudna, a ja toliko strepim da ce ovo biti tuzni Bozic.
Svako malo me strecne neka blaga bol u donjem dijelu trbuga, ali posto sam u fazi cekanja onda obracam paznju i na ono na sto nebi inace.
Eto, malo sam ispustila dusu ovdje. Znam da mi ne mozete previse pomoci, ali odvazila sam se napisat nesto nakon sto vas dugo citam.
Svima od srca puno srece!
👶🏽 2021., prirodno
*Sekundarna neplodnost*
👩🏽🦰89., Amh 0.73
🧔🏽♂️83. Normo
1IVF 12.2024. Blago stimuliran, 2 folikule, 2 jajne stanice, 2 bc, 1 bc vracena 5. dan (10.12.2024.)
Jutro curke drage
Tanja i Sunce čestitke na prekrasno poduplanim betama, drago mi je radi vas i neka vam je sretno dalje💕
Emma čestitam od srca i neka te dalje prate sreća i uredna trudnoća💕
E sad cure drage kako to obično biva dok te ne zahvati taj dio preskačeš, pa ja sada molim pomoć cura koje su taj dio prošle:
Imam mutaciju gena za MTHFR I PAI-1. Doktorica kaže da to nije “Velika” trombofilija, ali nam je svakako indikacija za primjenu heparina u trudnoći.
Koju tocno imas mutaciju? Ja imam mthfr A1298c heterozigot i pai 4g5g heterozigot. Nitko mi nista nije rekao osim da pijem folat.
Marisha draga, javi se u Vinogradsku najbolje, oni će ti tamo dati heparin inekcije na recept pošto imaš pravo preko HZZO-a. I onda se pikaš po preporuci, vjerojatno od dana transfera pa preporuka je do 2 mjeseca nakon poroda. Svaki dan u trbuh... Njihov odjel je u zgradi Hitne, u podrumu... Sretno draga
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Riamaro sretnooo, javi kako je prošlo…Sunce čestitaaaam, neka bude školski sve do kraja
Emma ajme kako divne vijesti, mala guzaaaa… kako slatkooo… želim ti dosadnu i školsku trudnoću🥰🥰
.
Ja odradila pregled jučer, naravno da je JS opet granična na 19,5 mm… sinoć išla štoperica i sutra aspiracija. Vadili su krv pa su to sve potvrdili… ne kužim zašto čekaju zadnji čas kao i kod Riamaro… zadnje su me gledali u četvrtak pa valjda stavili ponedjeljak tako da vikendom ne moraju dolaziti… još je sam doktor rekao vidjet ćemo u srijedu jel će je biti… tužna sam i frustrirana od svega već. Ako sad zeznu onda ne idem više ovdje, a iskreno ne znam gdje da idem uopće, svi se igraju i pokušavaju
.
Sretno svim curkama, puse vam šaljem!🥰🥰
Točno tako, ne razumijem zašto čekaju zadnji čas.
Moja j.s. je pobjegla, ovulirala sam u čekaonici dok sam čekala uzv.. odraditi će inseminaciju, ali s ovom pokretljivošću uopće ne polažem nikakve nade. Radim to samo da sačuvam jedan ivf/icsi više preko HZZO… a u četvrtak idem u polikliniku IVF na konzultacije.
Nadam se Rolice da će kod tebe biti bolji ishod. Ako ništa, barem si na manje mm dobila štopericu 🤞🏽
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Riamaro sretnooo, javi kako je prošlo…Sunce čestitaaaam, neka bude školski sve do kraja
Emma ajme kako divne vijesti, mala guzaaaa… kako slatkooo… želim ti dosadnu i školsku trudnoću🥰🥰
.
Ja odradila pregled jučer, naravno da je JS opet granična na 19,5 mm… sinoć išla štoperica i sutra aspiracija. Vadili su krv pa su to sve potvrdili… ne kužim zašto čekaju zadnji čas kao i kod Riamaro… zadnje su me gledali u četvrtak pa valjda stavili ponedjeljak tako da vikendom ne moraju dolaziti… još je sam doktor rekao vidjet ćemo u srijedu jel će je biti… tužna sam i frustrirana od svega već. Ako sad zeznu onda ne idem više ovdje, a iskreno ne znam gdje da idem uopće, svi se igraju i pokušavaju
.
Moja j.s. je pobjegla, ovulirala sam u čekaonici dok sam čekala uzv.. odraditi će inseminaciju, ali s ovom pokretljivošću uopće ne polažem nikakve nade. Radim to samo da sačuvam jedan ivf/icsi više preko HZZO… a u četvrtak idem u polikliniku IVF na konzultacije.
Nadam se Roliceda će kod tebe biti bolji ishod. Ako ništa, barem si na manje mm dobila štopericu 🤞🏽
Riamaro...ajme, žao mi je... pa kakve su to gluposti kod njih... Isuseeee... baš sam ljuta... i žao mi je da vam je pobjegla iako vjerujem da će kod nas biti isti ishod. I ja sam bila u IVF-u prošli tjedan, upisala se na listu. Na listi sam 90-ta a svaki mjesec doktor može primiti 10 hzzo pacijentica haha... možda ćeš ti imati više sreće. Ja sam bila kod dr. Maricica. Dojam ništa extra iskreno... promjene facu čim spomenem hzzo... ono klasičan privatnik, ne znam. Možda sam ja u toj blues fazi, sorry svima ako kvarim dojmove
👨 38 g, oligozoospermia,
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
.
.
Nadam se Roliceda će kod tebe biti bolji ishod. Ako ništa, barem si na manje mm dobila štopericu 🤞🏽
Riamaro…ajme, žao mi je… pa kakve su to gluposti kod njih… Isuseeee… baš sam ljuta… i žao mi je da vam je pobjegla iako vjerujem da će kod nas biti isti ishod. I ja sam bila u IVF-u prošli tjedan, upisala se na listu. Na listi sam 90-ta a svaki mjesec doktor može primiti 10 hzzo pacijentica haha… možda ćeš ti imati više sreće. Ja sam bila kod dr. Maricica. Dojam ništa extra iskreno… promjene facu čim spomenem hzzo… ono klasičan privatnik, ne znam. Možda sam ja u toj blues fazi, sorry svima ako kvarim dojmove
I ja sam kod njega naručena. Dobro da si mi rekla.. hvala ti.
Imam i kod Skvorca u sijecnju konzultacije 😂 naoruzala sam se terminima, ne mogu mirno sjediti i prepustati stvari slucaju. Ako ce me zaj… i dalje, odoh u Maribor platiti
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Jutro curke drage
Tanja i Sunce čestitke na prekrasno poduplanim betama, drago mi je radi vas i neka vam je sretno dalje💕
Emma čestitam od srca i neka te dalje prate sreća i uredna trudnoća💕
Marisha, ja sam MTHFR homozigot i PAI-1 heterozigot, dobila șam clexan zbog svih pobačaja. Stajalište hematologa je da su to slabe mutacije, međutim naravno da daju jer ne može odmoći, a možda može pomoći.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Riamaro javi kako je prošlo 🙏🏻 ❤️ ja sam odlično, nije mi ništa već tjedan dana ali sam. opet pazila pila tekućine i tako 😁 taman sad sa pregleda, nema naznaka za O šta je standard kod mene, jajnici su se vratili u normalu. Imam tu neku cistu na livom jajniku ali ništa za zabrinit se,nema tekućine i sve se vratilo u normalu. Nema smisla cekat moju O jer možemo cekat godinu dana pa sa sljedećim ciklusom krećem sa estrofemom i krećemo u FET 😁 dobili smo zeleno svitla za trčanje, vježbanje i odnose 🤣🤣 to je najbitnije 😁
emma točno to, tvoja priča nam daje nadu ogromnu ❤️❤️❤️ sad lipo uživajte u trudnoći i u vašoj maloj mrvi ❤️❤️
sanii 🤣 da, taman sam od doktorice ostala šokirana brojem. ja joj kažem osam a ona meni upitno blastocista ? al svjesna sam da ne mora to ništa znacit pogotovo zbog jajovoda mog pa sam psihički spremna i na ubiqonoL 🤣🤣🫂 ❤️ ima li koja preporuka za pripremanje za fet, osim onih sa prve strane, kupila sam i sok od šipka iako dok meni dođe sljedeća M može i rok isteć ? 🤣🤣
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
FET 07/25 beta 18.07 ⏳ 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji