Zenice jel imala koja slucaj da na ulrazvuku srce ne kuca pa je otisla na drugo misljenje i tamo se ipak culo?
Danas sam imala ulrazvuk plod je u velicini kako treba biti za period trudnoce no srce nije cuo :(
🙍 33🧑🦰34
; 2021 - missed ab 10 tjedni
;2023 - spontani 6 tjedni
;2024 - AIH (Inseminacija sv. Duh) ➖
;2024 - IVF (sv. Duh) - missed ab. kiretaza 9 tjedni 💔
Zenice jel imala koja slucaj da na ulrazvuku srce ne kuca pa je otisla na drugo misljenje i tamo se ipak culo?
Danas sam imala ulrazvuk plod je u velicini kako treba biti za period trudnoce no srce nije cuo :(
Koliko si trudna?
Nekima se otkucaji prije vide/čuju, a nekome kasnije. Što ti je doktor još rekao?
U prvoj trudnoći na ultrazvuku u domu zdravlja doktorica nije bila sigurna da li se čuje. Sama je rekla da nema baš najbolji aparat. Idući dan otišla sam na pregled privatno gdje imaju bolju aparaturu i čulo se srce. Ne ustručavaj se tražit drugo mišljenje.
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Danas sam imala ulrazvuk plod je u velicini kako treba biti za period trudnoce no srce nije cuo :(Koliko si trudna?
Nekima se otkucaji prije vide/čuju, a nekome kasnije. Što ti je doktor još rekao?
U prvoj trudnoći na ultrazvuku u domu zdravlja doktorica nije bila sigurna da li se čuje. Sama je rekla da nema baš najbolji aparat. Idući dan otišla sam na pregled privatno gdje imaju bolju aparaturu i čulo se srce. Ne ustručavaj se tražit drugo mišljenje.
9+1 sam sada.
Bila sam sa 7 tjedana jos imala pregled kod doktorice MPO na svetom Duhu i culo se srce i sve bilo oke.
Sada nakon dva tjedna kako sam presla kod svojeg ginekologa on kaze da plod je u velicini kako treba al otkucaje ne cuje.
🙍 33🧑🦰34
Mimi koliko si trudna, jeli to prvi pregled ?
9+1. Drugi pregled sada kod mojeg primarnog ginekologa.
Na 7 tjedni je bilo sve dobro i culi su se otkucaji.
🙍 33🧑🦰34
Sunce, ti si u Alei? Progesteron si vadila na svoju ruku ili ti je dr rekao da vadiš? I sad si dobila Prolutex? Sorry na inkviziciji, samo uspoređujem sa svojim zadnjim postupkom (nije Alea) pa da vidim pristup ☺️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sunce, ti si u Alei? Progesteron si vadila na svoju ruku ili ti je dr rekao da vadiš? I sad si dobila Prolutex? Sorry na inkviziciji, samo uspoređujem sa svojim zadnjim postupkom (nije Alea) pa da vidim pristup ☺️
Ja sam ga vadila na svoju ruku.
Pitala sam doktora onako usput ako dodemo do bete ima li smisla izvadit progesteron pa je reko da mogu. E sad ja sam mu javila nalaz i umjesto svaki drugi dan prolutex sad ga apliciram svaki dan. Imam jos za par dana pa moram otici u Madarsku. Nama se svaki put prime, ali tesko trudnocu odrzavam😞 Na njegov prijedlog smo sad radili scratching pa mislim da je i to doprinjelo plusu. 😇
🧏♀️31, 🧏♂️33
PCOS, endometrioza
Brisevi ✅️ papa✅️histeroskopija✅️ nk
stanice✅️ kariogram✅️
2024; AMH 13,5
Fet 6/23 ⭐️ spontani 11 tjedan-kiretaza 💔
Fet 2/24⭐️spontani 6 tjedan💔
Fet 6/2024 ⭐️spontani 5 tjedan💔
Fet 11/2024 ⭐️biokemijska 💔
Fet 12/2024 scratching, prolutex, heparin 5dnt + 9dnt beta147.6 , 11dnt beta 309, 2., 14dnt 1653 🙏
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?
💁(31) - spolni hormoni 👌
AMH 3,53 (0,71-7,59)
19.9. konzultacije Poliklinika IVF
10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene (jedna trodnevna osmostanična vraćena, druga nije adekvatna za zamrzavanje). Beta 18.12. ⏳️🍀
Sunce, Zrinkolina , čestitke od srca 😊😊😊
Vrbeeeenaaaa 🫣😍😍😍 neka bude sve okej i dalje, sretno 🫂
Marishka evo sprema se za novu godinu i novi postupak , 😂
Mužjak ide na novi spermiogram u petak pa smo malo u strahu. Prošlo je preko tri godine da nismo radiili novi , sad ga sve brine da nije još gori sto je bio. Ali ne treba ništa unaprid. Biti će sto mora biti , sretno nam 💪🏼
👩🏼33✅👨35 -oligospermia
1. ❌
2.❌
3. 2021✅🤰
2024. Idemo na drugo,
FET ❌
Cureeeee s pozitivnim betama, čestitkeeeeeeee 🤩🥰🎉 kako je to bilo lijepo čitatiiiiiii. Mogu si mislit koje je to uzbuđenje i sreća 😀
Jeste li imale kakve simptome prije vađenja bete da ste posumnjale na trudnoću i ako jeste kada su se javili?
Ja sam od petog dnt imala bolne grudi i simptome kao pred menstruaciju. 7 dnt sam radila test i bio je sa blijedom drugom crtom. Čini mi se da me i nakon pozitivne bete još uvijek drže simptomi kao pred mengu.
🙎🏻♀️92 godište
🧔86 godište
Dijagnoza: Idiopatska neplodnost
IVF+ICSI/Zymoth
Broj embrija:4
Prenesenih: 1 dana 30.09.2024.
Smrznutih:3
Poliklinika Cito
11/24 FET jedne blastociste
Sortiraj odgovore
Najstariji