Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • K.I.M

Broj poruka: 32

Prijavi adminu

Mimii žao mi je 🥺 nije neka utjeha, ali barem je kiretaža u pitanju. Meni ipak malo "draža" opcija u užasnoj situaciji..💔
    želim da se čim prije oporaviš i hrabro u nove pobjede 🫂 

Oboje 30 g.
    PCOS, AMH 1,1 ug/L
    1. trudnoća ❌ 2023.g (missed abortion, prekid u 11.tj)
    2. trudnoća ❌ 2024.g (missed abortion, prekid u 7.tj)
    Prikupljamo nalaze ⏳

• Avatar Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Možda se jednom desi čudo🙏🏻❤

Broj poruka: 1300

Prijavi adminu

Mimi jako mi je žao😢💔 znam točno kako se osječas i koji je osječaj molim te provaj ostati jaka , jedino mozda bolje da su ti dali tablete nego da grebu maternicu ali valjda znaju najbolje .Teško je sve to😞 Grlim te budi hrabra i  budite si podrška jer jedino vas dvoje ste si potrebni najviše❤️ 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Prijavi adminu

Ivka koje lijepe vijesti 😍💃
    Cure ostale s lijepim betamaa 😍 samo naprijed i rasturajte 💪sve ama baš sve koliko mi srce se napuni ❤️kad vidim uspijehee😍💃🙏🏻

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Prijavi adminu

Sanjuska bili mogla zamoliti je link da ti pošalje od tih gljiva i da ovdje zaljepiš 😁 dali je to za plodnost ili sta već? 
    Htijela bih vidjeti😁
    Hvala unaprijed❤️

Molly8

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Mimi tako mi je zao 💔 drži se 

🙋🏻‍♀️33-AMH 8.2 , lagani PCOS, granicna IR,
    q10, vit D 3000, vitC 500, novolac i 2x siofor
    .
    🙋🏼33 - Oligoasthenozoospermia - terapija catafertyl, bioastin, umbiqunol
    9/2024 - ICSI - 4 js - 0 oplodenih

Mala 33

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Mimi draga toliko sam se isplakala citajuci tvoju objavu i jos dole u potpisu vidjeti da je 3 put vec zaredom. Ne mogu ni zamisliti bol koju ti i tvoj muz osjecate i nemas pojma koliko suosjecam s vama. Zelim ti rec da znam za takav slucaj gdje je cura imala spontani 3 puta, ostala bi lako u drugom stanju tj nije isla na MPO postupke ali u odredjenom tjednu bi bio spontani. Nalazi su im dobri bili a odgovor  zasto je tako su trazili svugdje. Ako sam dobro shvatila bilo je potrebno vec nakon 5 tj trudnoce je "zatvarat dolje", tako mi je receno. Nakon svega znam da je rodila 2 prekrasne i zdrave curice. Virujem da ce tako i vama doci ljepsi dani jer nakon svake kise dolazi sunce.Drzi se, zajedno ste jaci i virujte da ce bit bolje ❤️❤️

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️
    11 mj 2024 - prirodna trudnoca 🙏✅️

Mala 33

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Ivka otprilike smo u tjedan dana razlike pa virujen da cemo se vidjati i po bolnici ako si u KBC Split. Ja iden na prvi pregled tek 24.12 jer mi je dr na godisnjem. Mozes li mi reci sta rade obicno na prvom pregledu?

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️
    11 mj 2024 - prirodna trudnoca 🙏✅️

Rolica

Broj poruka: 744

Prijavi adminu

Slee daaa ajmo reć, vidjet ćemo hoce li biti sta od toga 😅 Kako si ti draga, Šogi? 😘😘

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

riamaro

Broj poruka: 215

Prijavi adminu

Rolice kako proslo jucer?

29 👩🏻 AMH 23,6 sve ok | 30 👱🏼‍♂️ asthenozoospermia -azoo - cryptozoo - astheno - oligoastheno
    - pokušavamo od 3/23
    KBCSM
    - 10/2024 IVF/ICSI Gonal F, Cetrotide, Decapeptyl - 9js - 1 ❄️ freeze all - hiper
    - 11/2024 FET blastociste - 19.11.
    -28.11. 9dpt ➕; 30.11. 11dpt beta 9.90; 1.12. 12dpt ➖; 2.12. beta 3.24 - biokemijska 😔
    - 12/2024 prirodni postupak, ovulirala - AIH - beta 31.12. ⏳

Rolica

Broj poruka: 744

Prijavi adminu

Riamaro joj nisam imala volje ni pisati, imamo 1 folikul i nisu sigurni da li je dobar, kao da se nešto vidi iza ili unutra kao cista... dali su mi odmah da ponesem štopericu, vadili smo krv i po krvi su mi javili da još nije za štopericu već u pon opet pregled da vide što je to i kako se razvija... nisam nešto optimistična  Još je nekako sve i na knap zbog blagdana... Kako si ti? 

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska bolnica -> prirodan postupak -> 🐣 popucali prije aspiracije

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.